182273
  • szanics
    Nekem éppen ez a problémám. Ez a megoldás minden volt, csak nem korrekt a Michelin-es csapatok részéről.
    Megtehették volna, hogy versenyeznek és kereket cserélnek akár 8 körönként, vagy keményebbre fújják a gumikat, és lassabban mennek, de nem tették. Ehelyett tönkreb@sztak egy versenyt.
  • Gabor_(HSF)
    Itt nem görcsöl senki,max te azzal a szaros aláírásoddal
  • Zsoltika 007
    Figyeljetek! Nem tudom minek kell itt görcsölni. Ezt a futamot a Michelin bukta be a saját hibájából. Ezt elszúrták. Ez van. Majd köv futamra helyrehozzák. Én is nagyon sajnáltam hogy nem jöttek ki a kedvenceim, de ez volt az egyetlen korrekt megoldás, melyet igen is meg kellett lépni. A többi lehetőség kivételezés lett volna a Michelin-el. A Bridgestone megérdemelte a győzelmet. És pont.
  • Kit--Kat
    de akkor se kell ezt elvezetni a Michelin felelősségéről annyian próbálják kihozni még őket a nagy mártírnak.....
    hátthh erről csakis 1edül ők tehetnek, van szabály már féléve eddig nem panaszkodtak, most hoztak 1 teszteletlen gumit, nem szabad senkivel sen kivételezni ennyi...
  • Gabesz amd64
    kész röhej ami itt folyik! ez már cirkusz!

akkor volt jó a forma1 amikor Hekinen még versenybe volt

azok voltak a kemény csaták
  • szanics
    ezzel viszont maximálisan egyetértek
  • Gabesz amd64
    ez már nem sport ez pénzről szól már elég régóta!

Ez technkiai verseny...

ezerszer jobban becsülök egy Rally-t!

egy forma1-es kocsi már lassan kitörli a hátsodat olyan inteligens lesz...már lassan pilóta se kell már elmegy az magától is
  • Gabor_(HSF)
    na ez is igy igaz
  • szanics
    hát szerintem ehhez köze nincs a történetnek, de majd elválik
  • szanics
  • szanics
    A gumiszabály szar, és a csapatok nyilván nyomást akartak gyakorolni ezzel a bojkottal, hogy töröljék el.
    De Bernie nem fogja eltörölni, mert a csapatok ezt elfogadták, ráadásul most izgalmasabb az ő kis versenye, mert zárkózik a Ferrari

Ja, és még egy adalék ehhez: lehet, hogy köcsögök a gumiszabályok, de a csapatok nagy részben ennek köszönhetik, hogy idén le tudják nyomni a Ferrarit, ugyebár.
  • Gabesz amd64
    nagy pénz forog a háttérben...szerintem a FIA az amcsi pályát már nem akarja a Forma1-ben és ez így fordítva is igaz.

Olyan nincs hogy 14 kocsi csak egész véletlen kiálljon!
    bírták volna azok a fostos gumik csak gyök kettővel tudtak volna menni!erre a FIA visszautasította Michelin céget hogy nem hozhatja az új gumikat és ezt előre tudták hogy a közönségnek ez nem fog tetszeni...ez eredményezheti a pálya bezárását amit műveltek a szurkolok!

De ez csak egy elmélet majd holnap elválik minden...
  • Gabor_(HSF)
    sztem meg az lehetett volna a megoldás,ha minden 10.kör után megforditották volna a menetirányt,így egyformán kophattak volna ,a bal-jobb hátsó gumik
  • Kit--Kat
    persze már az év elején, de erre már rég felkészültek erre már nem lehet hivatkozni ez farsság
  • Gabesz amd64
    Én értem hogy a FIA is elbaszta engem ne okítsál kikötsög gumiszbályok
  • Kit--Kat
    azért mert az amerikai régióból 1edül Monty képvisel ütőképeséget, már a magamódján. Kolumbiában nagy szurkolótábora van, most képzel el, a kis csóringerek nagynehezn kiutaznak abból a gyötrelemből, hogy végre láthassák Montyt kifezetik a repükőt, szállást, kocsikölcsönzést, jegye(ke)t és erre ez van
  • Kit--Kat
    nem tudod felfogni ugye?? na kikell találni valamit, hogy megértsd...
    nemértek ehez lehet hülye lesz a példa de az elmélet a lényeg:
    kell csinálnod 1 versenyre 1 elektromos kütyüt ami 250volton műxik.
    te ezt elcseszed és csak 12volton megy rendesen vagyis nem jó amit csináltál.
    követeled, hogy erre engedjék már meg, hogy 12voltról lehessen üzemeltetni.
    nem engedik meg. rohatt rendező a hibás dögöljön meg. érteni?????

tehát nem a Michelin baszta el, hanem a Fia meg a Ferrari meg akárki már még, mer nem engetde, hogy a szabályokat megszegjék azért mert hibáztak ugye???
  • szanics
    na mondd, engem érdekel
  • Gabesz amd64
    áhhh inkább nem mondok semmit úgyse értitek meg
  • szanics
    dehogynem a michelin baszta el
    nem tudtak felkészülni a versenyre, és kész
  • Gabesz amd64
    azt mér is?
  • Gabesz amd64
    nem nem! nem akarják már az amcsik a Forma1-et milyen kevesen voltak kint!üresek voltak a lelátók!
  • Gabesz amd64
    nem csak a michlen b@szta el...hanem először nem akarták megcsinlni a lassítot vagy mi a sz@rt és erre vissza akart lépni a Jordan és a Minardi!

szal ha ez bekövetkezett volna akkor vaskaput be lehetett volna zárni az indianapolis-i pályán!

két ferrari biztos nem indulhatott volna el
  • Kit--Kat
    az lehete, de ez most legfőképpen a kolumbiaiakat baszta földhöz
  • Gabesz amd64
    Ez megalol!
    Bajor sörivó LOL
  • oneal1
    szerintem meg 1-2 évig nem lesz:)
  • Kit--Kat
    de akik kinn voltak....
    hát így ahogy a drága trágyemichaelin elkúrta a futamot nagy esély van rá
  • Gabesz amd64
    Ők lesz@rják a Forma1-et inkább a Nascar-ér vannak oda!

nem adok 1-2 évet és nem lesz amcsiba nagydíj
  • Gabesz amd64
    amcsik máshogy fognak fel mindent!

máshogy akarnak mindent csinál!

biztos volt köztük aki bedobott egy-két palackot
  • oneal1
  • szanics
    azokat a szabályokat a csapatok elfogadták
  • Kit--Kat
    amúgy úgygondolom, nem feltétlen az USA állampolgárok dobálták be a skúlót a pályára, szerintem a suttyom kolumbiabiak akik átutazták fél amerikát, hogy láthasák a Montyt, valamilyen szinten érthetőek, de azért látszik mekkora bunkók, akárcsak a kis kedvencük.
    Az amcsi drukkerek 70% meg Ferrari drukker. Ők azért valamennyire biztosan élvezték ahogy eldöngetett a visító 900lovas vérebli ferrari motor:)
  • Gabesz amd64
    még jó hogy nem tette meg!
  • Gabesz amd64
    de az ám legnagyobb poén volt
  • Gabesz amd64
    jaja! kapta volna
  • Laffite
    "poénnak" jó volt a mai nap, még szerencse, hogy volt közben egy jó meccs meg másik két jó verseny, mert ennek a 6 autónak sajnos nem volt esélye szórakoztatni a közönséget :(

egyre inkább bohózattá válik ez az egész, és erről nem a csapatok tehetnek, hanem azok a kivénhedt pénzéhes hülyék, akik szabályalkotóknak nevezik magukat...
  • gabber_saviola
    huácsáááááááááááá
  • Amse
    az ízét is érezte :P
  • dav1d
    ha most shumi rajongó lennék:

:DDDD
  • Zsoltika 007
    de jó aláírást találtam magamnak.