Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egy kompromisszumot mondj, amit a FIA tett, és én befogom a számat az üggyel kapcsolatban, mert már azt hiszem eléggé körvonalaztam az álláspontomat így is!
Egyébként a Bridgestone-os csapatok nem csak révbe értek volna tegnap, hanem révbe is értek, teljesen megérdemelten. És nem értem, hogy mit jöttök itt a Bridgestone-nal, mindenkinek világos, hogy itt csak ők lehetnek a nyertesek, és a Michelin-nek bűnhődnie kell a hozzá tartozó csapatokkal együtt, de miért a nézőkön kell elvernie a port a FIA-nak. És persze közvetve így saját magán. Így csak egy szemellenzős banda tud dönteni. Én azt mondom megérdemli a FIA azt, amit kapott így. Aztán lehet mondani, hogy "erről van itt szó!" Azt sem tudom mit lehet támogatni egy ilyen döntéssel. Csak az önérzetünket, semmi mást.
És az, hogy valakinek van választójoga, még nem biztos, hogy elmegy választani. Attól, hogy valakinek joga van megbüntetni mást, még nem biztos, hogy megteszi, mert emberek vagyunk, legalábbis úgy gondolom, és remélem, hogy így van, és fel tudjuk mérni a helyzetet, és átlátjuk mi az, amire egy jogalkoztó gondolt, és gondolhatott.