182273
  • Zsoltika 007
    Naná! Persze hogy hattal!
  • rezsofiz
  • desigo
    6 autóval
    hehe
  • rezsofiz
  • Zsoltika 007
    Matrix Új bannert!!
  • rezsofiz
    hy pati ^^ :Ddd
  • oneal1
    mindenképp nagyot égtek volna!!
    de szerintem durvább lett volna nekik amikor megkapták volna a jordan től a körüket!!
  • dav1d
    most égtek nagyot...
  • dav1d
    Egyet értek A szponzorok feliratait körbe kell vinni meghát persze a szurkolók akik ki fizették a jegyet...
  • oneal1
    pontosan!
    nah végre még 1 ember!!:DDD
  • oneal1
    és akkor most mi a bajod?
  • oneal1
    jaja
    nem aztmondom végülis hogy szar de ezt nagyon elmérték!!
  • bestGP
    rezsot bekenhagyni.py.dddd
  • rezsofiz
    Loszart. Ki tudtak volna menni csak nem akartak nagyon kikapni és nagyot égni.
  • rezsofiz
    Nah ezzel abszolut egyetértek.. A gumiszabályok idén még ne változzanak, jövőre MINDENKÉPP
  • Felfedező
    a Michelin szar gumit csinált... de legalább vállalta a felelősséget és kerek perec kimodta, hogy életveszélyes igy versenyezni... a csapatok meg egységesen elfogadták a javaslatot... ennyi
  • Gabor_(HSF)
    Hasonló az én véleményem is,ezt elmérte a mislen..csak abban nem osztom a véleményed,hogy szar lenne akár a Michelin,vagy a Dunlop,Kleber,vagy a többi Francia gumi,mert az tény..minden technikai sportban már 100 éve a Franciák csinálják a legjobb gumikat..
    Azok a tetü amcsik meg rohadjanak meg.nem való oda ez a F1 a sok birkának,megvan nekik a saját szaruk,nézzék azt
  • Punker
    Michelin-nek nem ez volt idén az első ilyen húzása, tudták hogy a gumik még nagyobb megterhelést kapnak majd, de nem tanultak Kimi balesetéből.....
  • b-type
    vagy talán azért mert mindenki be van rágva a Michelin-re, mert jól elcseszték az Ami futamot?
    Nekem majdhogynem mindegy ki van elől, de azért valami versenyszerűség legyen a pályán.
  • oneal1
    nehogymár azér építsék át a pályát mer a michelin nem méltóztatott normális gumit hozni!!
  • Punker
    "Whiting szerint a csapatok megtehetnék, hogy a verseny közben rendszeresen kimennek kerékcserére - feltéve, hogy kizárólag biztonsági okokból folyamodnak ehhez a megoldáshoz.
    Az FIA elvetette a felépítendő sikán ötletét is, mondván: "Megváltoztatni a pálya vonalvezetését azért, hogy jobb teljesítményhez segítsünk olyan csapatokat, amelyek nem a megfelelő eszközökkel érkeztek a versenyre, egyrészt ellenkezne a szabályokkal, másrészt igazságtalan lenne azokkal szemben, akik használható gumikat hoztak."
    A csapatok közül egyedül a Ferrari ellenzi kategorikusan a sikán felépítését. Miután azonban tárgyalt a másik kilenc istálló vezetőjével, Bernie Ecclestone ultimátum elé állította a Ferrarit: vagy elfogadják a lassítót, vagy nem világbajnoki státusszal rendezik meg az USA Nagydíjat - tehát a verseny eredménye nem számítana bele a pontversenybe.
    A Ferrarinál erre azt mondták, őket nem érdekli a lassító, és a döntést nem a csapatoknak, hanem az FIA-nek kell meghoznia.
    Fél órával a rajt előtt a kilenc csapat kijelentette: ha nem iktatják be a sikánt, fel sem állnak a rajtrácsra. A Ferrari autói viszont már el is hagyták a boxutcát.
    Az eset miatt a Michelin később még büntetést is kaphat a Sportkódex 151. paragrafusának megszegése címén."
  • oneal1
    akkor nagyokos mond hogy mi az igazság
  • b-type
    muha :DD
    A Ferrari nem engedte, hogy átépítsék a pályát? Az FIA meg segített nekik, mert azok ugyis tesók?...:DDDDD
    Valszeg titkos Ferrari-s dolgozok aszfaltozták újra az olálrészt is.
    Szvsz teljesen elfogult megközelítés.
    Miért is kellett volna engedni az átépítést hipp-hopp?
    Ja hogy mert nem volt megfelelő gumija a Michelin-nek??
    ????
    Hol itt az a probléma, ami érint egy megfelelő gumit használó csapatot/pilótát?
    De egyébként ekkora egy blödli egy kövér egy röhej egy futamot...pffff
  • Felfedező
    Mint a birkák ugyanúgy fujjátok csapatban... kár hogy kevés benne az igazság
  • oneal1
  • oneal1
    elmondom én is a véleményemet!
    Az FIA szerintem helyesen döntött amikor nem engedélyezte az új gumik használatát!
    mer enyiből akkor megcsinálhatná akárki hogy egy puhább keverékkel meg qualon aztán kicsúszik valaki és akkor sirnak az új gumikért!!
    Most először ebben az évben volt előnye a bridgestonnnak!
    mer ők a biztonságra építettek a michelin meg kiélezte nagyon hogy mennyit birjanak ki a gumik...hát ez lett a vége!!!
    remélem most ezér nem változtatják a gumiszabályt mer bénázott a michelin!!!
    a Bridgestone gumis kocsik mennyit szenvedtek az év elején és mégsem sztrájkoltak!
    mer ez az volt amit ma nyomattak:(
    a dobálózós nézőket pedig a tömegnek kellett volna meglincselnie ott helyeben abban a pillanatban!!

ennyi:)
  • rezsofiz
  • Gabor_(HSF)
    Cega Petya..te még az országban vagy?
  • oneal1
    ez nagy hülyeség amit irtál!!!
  • Gabor_(HSF)
    Na ismét egy barom a topikban
  • Cnut
    Így van. Azt hitték hogy a hisztijükkel előnyt szerezhetnek, hát gratulálok nekeik. Ebben nincs se pénz se dicsőség se sport.
  • Kit--Kat
    ez azért erős így 1 hibás van: a michelin az szarkupac, na erre legyenek büszkék a franciák
    kihoznak 1 gumit amerikába amit nem teszteltek le rendesen
    ezt lehet fogni akárkire akkor is ők a főbűnbakok
    és ha emiatt 1 ideig nem lesz F1 amcsiban akkor remélem 1 jó nagy pert vagy nem tudom mit a nyakukba varnak amit 1 jó pár ideig még emlegetni fognak
  • Marseille
    A Michelin a felelős elsődlegesen. Utána a csapatok, mert nem vállalták be, hogy jobban felfujják a gumikat. Inkább ki sem álltak. Ők nem sport emberek. Veszíteni is tudni kellene.
  • Falconer
    Bazeg, nem voltam TV közelben, mire hazaértem láttam az uccsó két kört.
    Egyszerűen nem bírtam elképzelni mivan. Olvastam az origón a dolgokat, hát nem hiszem el. Szégyen, elkélpesztő mik vannak idén a Forma1-ben...
    Egyedül azt röhögöm, hogy leírták: most a Baumgartner sajnálhatja, hogy nem volt itt :)
  • Kit--Kat
    ezt a csicska büdös Michlent és még finom voltam....
    húú de gyűlölöm őket....
    szétcseszik ezzel a Forma1et......
    és senki ne mondja, hogy nem ők tehetnek róla..
  • Big Daddy
    Hát sztem ezek nem gyártási hibás gumik voltak, hanem egyszerűen gyengére készített!
  • Petyus_
    "hgoy a gyártási hibás gumikról mondhatni nem tehet a Michelin"

Persze, nyilván a Bridgestone tehet róla.
  • Bandee1987
    A Ferrarit meg örülnék, ha senki nem szídná, mert ők tették azt, amit tenniük kellett...
  • Bandee1987
    Nos, a mai futamról:

Az egyik a Michelinnek szól, a másik a FIA-nak, a harmadik a gumiszabályoknak. Mind a 3 tényező jócskán bennevolt abban, hogy ma ilyen futamot láthattunk.

A Ferrari nyert ugyan, aminek örülök, de ez az öröm közel sem olyan, mintha nagy küzdelemben nyertek volna.
    A Jordan és a Minardi örülhet, mert jópár millió dollárt megspóroltak maguknak ezekkel a pontokkal.
    Ha én amerikában ott lettem volna néző, már mentem is volna a futam után perelni vissza a pénzem.
    Sajnálom, hogy így történtek a dolgok ma Indianapolisban. Lesz ennek még utóhangja...
  • rezsofiz
    "Erkölcsileg nagyon kicsi lett a Ferrari csapata"
    Ezt mire fel mondod? Schumacher pezsgőt sem locsolt meg semmi. Annyira intelligensen kezelte a csapat a cucct hogy pont.

"talán épp az öccse balesete kellett volna hogy felnyissa a szemét, de ő még a családján is átgázolna"
    erre továbbra is azt mondom hogy a sportban nincs olyan család meghogy testvér.

"Hát az igazság az, hgoy a gyártási hibás gumikról mondhatni nem tehet a Michelin"
    akkor ki tehet rola ? :S