182273
  • G_ArchAngel #22982
    "Ez a büntetés néhányak szerint akár pontlevonás is lehet, ám Michael Schumacher úgy véli erre semmi szükség nincs: „Úgy gondolom, hogy elég büntetést kaptak már ezek a csapatok.” – nyilatkozta a hétszeres világbajnok tegnap Barcelonában, ahol csapata tesztelt."

öregkorára még meg is kedvelem...:)
  • G_ArchAngel #22981
    ez a "elgondolkodom azon, hogy kinyírjak-e valakit, vagy inkább igyak még két üveggel" pozició...:PPP
  • a.carkey
    Miért van az, hogy Kocka mst úgy néz ki öreg korára, mint Irvine pár éve, illetve aki úgy nézett ki öreg korára, mint Patrese pár éve, aki ráadásul úgy nézett ki öreg korára, mint Stefan Johansson pár éve, aki ugyanúgy nézett ki "öregkorára", mint ...

[Mind "playboy"!:)]
  • HUmanHunter
    mivan beszívott kimi? :D
  • rezsofiz
  • Zsoltika 007
    Kocka roller rulez.
  • dav1d
  • Zsoltika 007
    Na jó ezt fejezzük be mert kiutálnak innen minket.
  • dav1d
    Ni csak ki beszél
  • dav1d
    De bakker fogd már fel másnak se egy alkalommal volt már ilyen ...(és még én vagyok nehéz eset) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • dav1d
    Nem azt mondtam hányszor esett ki hanem azt hányszor -->hibázott<--
  • G_ArchAngel #22971

<span class="bb-style-xlarge">KOCKA!!!</span>

• G_ArchAngel #22970
    Räikkönent úgy kellett visszatartani

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.06.24. 09:33]

A finn pilóta részt akart venni az USA Nagydíjon

A világbajnoki tabella második helyezettje, Kimi Räikkönen az USA Nagydíjon is jó esélyekkel indult volna a győzelem megszerzéséért. A McLaren-Mercedes alakulatának nehezére esett visszatartani a finn pilótát, aki mindenképpen indulni szeretett volna. "Úgy kellett visszatartanunk Kimit - majdnem fizikailag is - holott tisztában volt a veszéllyel." - nyilatkozta a csapatvezető Ron Dennis, aki nem tartotta helyesnek azon javaslatot, hogy a pilóták egyszerűen haladjanak lassabban a 13-as kanyarban.

"Hogyan lehet elvárni ezektől a srácoktól, hogy versenyközben megnyomják a sebesség szabályozó gombot?" - fűzte hozzá a brit úriember.

Kimi nagy bánatában be is finnlandiázott...:PPP

• Nyiri
    fasszasogt = faszsagot :)
  • Nyiri
    Koszi megnyugodtam, hogy egy elvakult idiota McLaren szurkolo dumal itt nekem aki csak a fasszasogt hordta itt ossze az elmult napokban.
  • Punkerwork
  • Breki33
    Maradandó károsodást okoz a Forma-1?
    Az egykori Forma-1-es pilóta, a finn Mika Salo tüdejében mérgező anyagokat találtak az orvosok, amelyek vélhetően a versenyzéskor kerültek szervezetébe. A Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA) vizsgálatot indított az ügyben.

Index ([email protected])
    2005. június 23., csütörtök 15:31

A harmincnyolc éves egykori finn Forma-1-es pilóta, Mika Salo tüdejében nagy mennyiségű szénszálas anyagrészecskéket találtak az orvosok egy műtét során. "A megengedettnél tényleg jóval több por volt a tüdőmben" - ismerte el a versenyző, aki Michael Schumacher 1999-es silverstone-i balesete után a Ferrarinál is szerződést kapott.

A fékezésektől kerülhet a veszélyes anyag a szervezetbe

"Ha az enyémben sok mérgező anyag volt, mennyi lehet Michael Schumacherében, aki nálam tíz évvel többet töltött a versenypályákon" - vetette fel a kérdést. Az orvosok szerint a szénszálas anyagok az autók fékezésekor felszabaduló füstből kerülhettek az összesen száztizenegy futamon rajthoz álló pilóta szervezetébe.

Salo 1994 és 2002 között hét csapat színeiben - a Ferrarin kívül a Lotust, a Tyrrellt, az Arrows-t, a BAR-t a Saubert és a Toyotát is erősítette - állt rajthoz, de diadalmaskodnia egyszer sem sikerült, majd versenyzett az amerikai Champ Car sorozatban.

Azonnali vizsgálat

A Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA) szóvivőjén keresztül azonnal jelezte, hogy vizsgálatot indít az ügyben, mert könnyen elképzelhető hogy más pilóták is ki vannak téve a veszélynek, és előfordulhat, hogy maradandó károsodást okoznak a szénszálas anyagok.
  • G_ArchAngel #22965
    olyan, mintha aludna...:P
  • Punkerwork
    középen a célkereszt? :)
  • AnuluWork #22963
    De jó ez a kép!

• G_ArchAngel #22962
    nekem az cseszi fel a agyamat, ami évek alatt történt az F1-be, ez már csak a halott rugdosása, ami idén megy...
  • oneal1
  • oneal1
    garantálod????
    senki sem tudta a michelineseken kívül hogy mi lesz!

Meg amit itt irnak többen is hogy az FIA a ferraritól függ....
    nevetséges....
    akik nemtudják elviselni hogy ez alkalommal nemtudott versenyképes lenni egyik michelin es csapat sem azok meg ne írjanak aztán kész...
    Meg ez a sikán kérdés is annyira felbaszta az agyamat hogy nemigaz!!!
    hihetetlen!! jóhogynem a michelinhez fogják alaítani a pályákat....
    ha megcsinlták volna a sikánt akkor az meg a bridgestone os csapatokkal szemben lett volna szemétség!!
  • G_ArchAngel #22959
    hát hányszor esett ki saját hibája miatt? ja, pont egyszer..., mint a spanyol - akkor?
  • Felfedező
    A legnagyobb idióta te vagy nyugodj meg... amennyi baromságot összehodtál itt pár napja jobb ha hallgatsz,,.
  • Zsoltika 007
    De bakker mondtam hogy ez csak egy példa a sok közül fogd már fel! :DDDD
  • Kit--Kat
    érdekes, minden szerencsétlen a ráfogja, hogy ennyire véfi a Fia a Ferrariot meg annyire, meg gíy függ tőle stb stb.
    ha annyira függött volna akkor 1-2 éve amikor szabálytalan gumikkal versenyeztek a Michelines csapatok 1 félévet, elveszi a pontjaikat... nem ez történt...
  • Nyiri
    De sok idiota van istenem :)
    Olvasgattam az A5, Formula. F1Hirek forumot es csak tatott szajjal nezem mennyi gyoker veszi a batorsagot arra, hogy a szanalmas kis hulyesegeert verremeno harcot vivjon :) Olykon olyan baromsagokat mondanak, hogy elsirom magam :)

A kedvencem az hogy elore megmondjak ki fogja nyerni a futamokat es ki lesz a csampion, de olyan formaban, mintha elore tudnak a jovot. :)

En azert probalok realista lenni. Sumi fan vagyok, de azt mondom hogy tobb mint valoszinu, hogy visszaall a regi rend (a Ferrarinak iden nem megy), de azert remenykedem, hogy a kovetkezo futamon azert ott lesznek az elmezonyben. :)
  • rezsofiz
    Te sosem fox megváltozni
  • dav1d
    De bakker fogd már fel minden pilótának voltak már jó megmozulásai most ez alapján tudatosul benned az hogy fassza vagy Kimi :DDDDDDDDDDDD NEM! az egész évet kell nézni és ebben az évben már nem egyszer hibázott Kimi...
  • Punker
    mert sötét mint az éjszaka
  • Nyiri
    Ha azt mondod minek vitatkozni, akkor miert teszel egy csipos megjegyzest a vegere?
  • Zsoltika 007
    Nem csak ott. De bakker te kérdezted az előbb!! Én mondtam 1 példát, most meg az se tetszik. Jajj de nehéz eset vagy.
    És igen azután egyértelműen látszik hogy jó.
  • dav1d
    Loool :DDD

Már minden pilótának voltak jó megmozdulásai (Alonsotól is van egy csokrnyi ha érdekel) most aztán abból az egy versenyből te azt mondod hogy hú de nagyon jó pilóta :)
  • Felfedező
    Szerintem fölösleges még mindig az amcsi nagydíjon vitatkozni... el kell felejteni.. A Ferrari nyert egy futamot... többet ugyse fog idén...

Hajrá Kimi te vagy a legjobb!!
  • Zsoltika 007
    Szerintem meg pont nem. Nem tudom láttad-e (volt kint az én oldalamon is anno)az f1onboard.com os videókat. Azok között van egy jó kis összeállítás a 2003-as ausztrál nagydíjról amit Coulthard nyert. Abban minden benne van. Látni kell hogy szedte össze az autót. Ha kell elküldöm neked msn-en.
  • dav1d
    Mit
    (szerintem meg enyhén túl van sztárolva Kimi...)
  • Zsoltika 007
    Szerintem nem. Lehet csak azért mert mutatott már 1-2 olyan dolgot, amit már nagyon régóta senki sem tudott.
  • dav1d
    Nem lehet hopgy inkább a Mclaren miatt szimpatizálnak vele többen???
    Meg szerintem az miatt is hogy ő a kezdetektől fogva mindig versenyképes kocsiba ült (kivéve 2004-es évad de ott is év végére magukra találtak a Mclarenél)
    ...

jó a Saubernél kezdett de Alonso minardijához képest az is versenyképes volt...

Szóval szerintem csak is ezért...
  • dav1d
    "nekem nem az a furcsa - mert ugye DC majdnem rangidős - de a kis nyamvadt hernyószemöldökű, akinek a tojáshéj még ott a fenekén, az mire veri magát?"

Akkor így írom:érdekes dc titeket miért nem zavar??????
    A két név közül egyértelmüen csak Alonso lett kiemelve mint fő "bünös".