182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A McLaren sem bizta a véletlenre!? -
MrTressy #23061 mókás 

-
te egy akkora egy negatív ember vagy hogy az már borzasztó!!!
ezek után azt merik mondani hogy jók voltak a gumik.........
és ezt valaki el is hiszi....
és erre meg schumacher fan...
no comment -
Hogy jön ide Schumacher? Mellesleg annyira nem érted hogy már fáj.. Nem arrol beszéltem hogy a Michelin elfelejtett gumit csinálni, hanem nem voltak képesek arra a döntött kanyarra megfelelőt előállítani, és akkor előjönnek egy ilyen szánalmas riporttal.. Hát a Michelin nálam elásta magát.. Ha megcsinálják a bojkotott megint akkor meg a sportot is...
De erre kérlek válaszolj: Hogy jön ide Schumacher és a fan-ság? Engem ez nagyon érdekel. -
Azt, hogy 1-2 éve szurkolni annak, aki szinte biztosra nyeri a futamokat 97 óta. -
Azért te is sarkítasz kicsit. -
LOL
"ti elvakult Schumacher divatdrukkerek" -
Nyiri #23055 Nalat mit jelent az hogy divatdrukker? Azt, hogy valakinek szurkolni, aki mar 93 ota nyomja es 7x vilagbajnok vagy azt hogy olyannak szurkolni aki 1-2 eve jott az F1-be es meg csak annyit tud hogy nagy a szaja es szethajtja a gepet meg veletlen megynyert par futamot? -
A legjobban a Bridgestone tudja az igazságot szerintem, csak majd hülye lesz megszólalni.
-
Szinte tök mindegy, mert amikor egy versenyző keresztülhajt a rázóköveken akármelyik kanyarban is előbb a felfüggesztésnek kell leszakadnia, nem a guminak felrobbanni szerény véleményem szerint. -
Igen. Az, hogy a gumi kidurran, az nem a felület miatt van, hanem a nyomás miatt. Szóval ez csak amolyan szarva közt a tőgyét volt a Michelin részéről. A pálya meg jól megszívta, mert ha nincs a káosz valószínűleg nem derül ki. -
Én olyat hallottam, hogy a felülete nem alkalmas Forma1 versenyek rendezésére. Ezt Ecclestone mondta, és perli is miatta a pályát. De ezek a dolgok a háttérbe szorulnak, mert momentán mindenki a Michelin-nel van elfoglalva. -
Nem, hanem a Michelin-es csapatok, akik mostanában inkább nem mernek nyilatkozni, mert ki tudja hol szúrják még őket. -
Nem idiótaság egyátálán, vagy azt gondolod hogy 2 hét alatt a Michelin elfelejtett gumit csinálni? Az USA GP elött jó volt a gumi, mint ahogy a következő nagydíjon is az lesz... A Michelin szakemberei talán jobban tudják az igazságot mint ti elvakult Schumacher divatdrukkerek!!! 
-
lol -
csimpok #23047 US GP Reloaded (Magyar LFS Bajnokság)
:) -
Hát ez a baj hogy ez van a köztudatban, és akkor most mindenki a Michelint sajnálja -
És az aszfalt egyenletes volt egyébként?
Állítólag a lassításban látszott, hogy valami rázkódás volt a kanyarban.
De szvsz ez a rázókő nem a 13.-ban volt. -
A döntött kanyarban ráadásul a leszorító erő is a gumi ellen van + az oldalra ható erő is sokkal nagyobb mint más kanyaroknál. Ez itt egyedi eset volt. -
Piski #23043 Eléggé kivesézik a témát. -
Piski #23042 www.f1hirek.hu -
Piski #23041 Szerkezeti hiba volt, csakhogy az érdesebb aszfalt szerintem gumikopáson kívül nemigen jelent nagyobb terhelést.Hacsaknem jobb lett a tapadása, mert akkor nagyobb erőt kell elviselni a nagyobb sebesség miatt. -
Van erről valahol cikk? -
Nem bírták a terhelést. Szerkezeti hiba volt. -
Engem a következő érdekelne tehát:
- lekoptak a durva aszfalttól, vagy
- nem bírták a kanyar terhelését? -
Piski #23037 Az oválpályát aszfaltozták újra, és az ovál valamit a roadcourse egyetlen közös része döntött kanyar meg a célegyenes.A terhelés az enyenesben elhanyagolható, tehát marad az oválív.Azt mondták, hogy érdesebb felületű volt az új aszfalt, és ez jelentette a problémát.Azzal védekezik a Michelin, hogy a Bridgestone-nak voltak információji, ugyanis Firestone néven szállít gumit az IRL-be valamint a Champ car szériában, amelyeknek része az Indianapolis.Persze azt is mondták, hogy nem a koás volt a baj, hanem szerkezeti hibája van a guminak.Annak meg semmi köze az érdesebb aszfalthoz. -
Ezt itt nem adod be senkinek.
A michelin ugyanis nagyszerű és csodálatos ahogy a michelint használó csapatok is. -
nem, az a gond hogy a michelin elb@szta megint, őket kéne megkérdezni hogy mit számoltak el tavaly és mit idén. -
Tehát akkor nem az a gond, hogy döntött, hanem az, hogy más az aszfalt, mint amiket a michelin kibír? -
igen és volt itt is szó róla, a kanyar újra lett aszfaltozva. -
A bújkáló csapatok a vb-n vezető csapatok lennének? -
Kollégám azt mondja, hogy a pályán kicserélték az aszfaltot más összetételűre.
Nem tudom, hogy az egész pályán, vagy csak részein-e.
Szal erről itt nem olvastam.
Ilyen volt? -
A Bridgestone gumijai is csak véletlenül feleltek meg a különleges kanyarnak.
lol -
Szerintem értelmes dolgokat mond, és most olybá tűnik, hogy ő a tiszteletbeli szóvivője a bújkáló csapatoknak. -
Nem voltak rosszak a Michelin abroncsai
Ti már hallottatok ekkora orbitális idiotaságot?
"az Amerikai Nagydíjra kijelölt abroncsok "nem rosszak és gyengék" hanem "nem megfelelőek" voltak a pálya 13-as, döntött kanyarjának különlegesen nehéz követelményeinek leküzdésére."
-
Hát a szókimondás talán még elmegy (mondjuk sztem már inkább bunkóság amit csinál), de legalább értelmes dolgokat mondana
-
Stoddart szimpatikus ember, sokmindenben egyezik a véleményem vele.... ő kimondja azt amit mások nem mernek,,, 

-
Jaj de sok okos ember van a világon o.O -
Van egy olyan érzésem hogy az FIA el fogja utasítani. -
Hát, pedig talán ő az egetlen ember, aki a sportért van ott.