182273
  • Döglött Kacsa
    A McLaren sem bizta a véletlenre!?
  • MrTressy
    mókás
  • oneal1
    te egy akkora egy negatív ember vagy hogy az már borzasztó!!!
    ezek után azt merik mondani hogy jók voltak a gumik.........
    és ezt valaki el is hiszi....
    és erre meg schumacher fan...
    no comment
  • rezsofiz
    Hogy jön ide Schumacher? Mellesleg annyira nem érted hogy már fáj.. Nem arrol beszéltem hogy a Michelin elfelejtett gumit csinálni, hanem nem voltak képesek arra a döntött kanyarra megfelelőt előállítani, és akkor előjönnek egy ilyen szánalmas riporttal.. Hát a Michelin nálam elásta magát.. Ha megcsinálják a bojkotott megint akkor meg a sportot is...

De erre kérlek válaszolj: Hogy jön ide Schumacher és a fan-ság? Engem ez nagyon érdekel.
  • Gregorius
    Azt, hogy 1-2 éve szurkolni annak, aki szinte biztosra nyeri a futamokat 97 óta.
  • Lteebee
    Azért te is sarkítasz kicsit.
  • Lteebee
    LOL

"ti elvakult Schumacher divatdrukkerek"
  • Nyiri
    Nalat mit jelent az hogy divatdrukker? Azt, hogy valakinek szurkolni, aki mar 93 ota nyomja es 7x vilagbajnok vagy azt hogy olyannak szurkolni aki 1-2 eve jott az F1-be es meg csak annyit tud hogy nagy a szaja es szethajtja a gepet meg veletlen megynyert par futamot?
  • Gregorius
    A legjobban a Bridgestone tudja az igazságot szerintem, csak majd hülye lesz megszólalni.
  • Gregorius
    Szinte tök mindegy, mert amikor egy versenyző keresztülhajt a rázóköveken akármelyik kanyarban is előbb a felfüggesztésnek kell leszakadnia, nem a guminak felrobbanni szerény véleményem szerint.
  • Gregorius
    Igen. Az, hogy a gumi kidurran, az nem a felület miatt van, hanem a nyomás miatt. Szóval ez csak amolyan szarva közt a tőgyét volt a Michelin részéről. A pálya meg jól megszívta, mert ha nincs a káosz valószínűleg nem derül ki.
  • Gregorius
    Én olyat hallottam, hogy a felülete nem alkalmas Forma1 versenyek rendezésére. Ezt Ecclestone mondta, és perli is miatta a pályát. De ezek a dolgok a háttérbe szorulnak, mert momentán mindenki a Michelin-nel van elfoglalva.
  • Gregorius
    Nem, hanem a Michelin-es csapatok, akik mostanában inkább nem mernek nyilatkozni, mert ki tudja hol szúrják még őket.
  • Felfedező
    Nem idiótaság egyátálán, vagy azt gondolod hogy 2 hét alatt a Michelin elfelejtett gumit csinálni? Az USA GP elött jó volt a gumi, mint ahogy a következő nagydíjon is az lesz... A Michelin szakemberei talán jobban tudják az igazságot mint ti elvakult Schumacher divatdrukkerek!!!
  • oneal1
    lol
  • csimpok
    US GP Reloaded (Magyar LFS Bajnokság)
    :)
  • rezsofiz
    Hát ez a baj hogy ez van a köztudatban, és akkor most mindenki a Michelint sajnálja
  • Lteebee
    És az aszfalt egyenletes volt egyébként?
    Állítólag a lassításban látszott, hogy valami rázkódás volt a kanyarban.
    De szvsz ez a rázókő nem a 13.-ban volt.
  • Zsoltika 007
    A döntött kanyarban ráadásul a leszorító erő is a gumi ellen van + az oldalra ható erő is sokkal nagyobb mint más kanyaroknál. Ez itt egyedi eset volt.
  • Piski
    Eléggé kivesézik a témát.
  • Piski
    www.f1hirek.hu
  • Piski
    Szerkezeti hiba volt, csakhogy az érdesebb aszfalt szerintem gumikopáson kívül nemigen jelent nagyobb terhelést.Hacsaknem jobb lett a tapadása, mert akkor nagyobb erőt kell elviselni a nagyobb sebesség miatt.
  • Lteebee
    Van erről valahol cikk?
  • Zsoltika 007
    Nem bírták a terhelést. Szerkezeti hiba volt.
  • Lteebee
    Engem a következő érdekelne tehát:

- lekoptak a durva aszfalttól, vagy
    - nem bírták a kanyar terhelését?
  • Piski
    Az oválpályát aszfaltozták újra, és az ovál valamit a roadcourse egyetlen közös része döntött kanyar meg a célegyenes.A terhelés az enyenesben elhanyagolható, tehát marad az oválív.Azt mondták, hogy érdesebb felületű volt az új aszfalt, és ez jelentette a problémát.Azzal védekezik a Michelin, hogy a Bridgestone-nak voltak információji, ugyanis Firestone néven szállít gumit az IRL-be valamint a Champ car szériában, amelyeknek része az Indianapolis.Persze azt is mondták, hogy nem a koás volt a baj, hanem szerkezeti hibája van a guminak.Annak meg semmi köze az érdesebb aszfalthoz.
  • Lteebee
    Ezt itt nem adod be senkinek.
    A michelin ugyanis nagyszerű és csodálatos ahogy a michelint használó csapatok is.
  • Punkerwork
    nem, az a gond hogy a michelin elb@szta megint, őket kéne megkérdezni hogy mit számoltak el tavaly és mit idén.
  • Lteebee
    Tehát akkor nem az a gond, hogy döntött, hanem az, hogy más az aszfalt, mint amiket a michelin kibír?
  • Punkerwork
    igen és volt itt is szó róla, a kanyar újra lett aszfaltozva.
  • Lteebee
    A bújkáló csapatok a vb-n vezető csapatok lennének?
  • Lteebee
    Kollégám azt mondja, hogy a pályán kicserélték az aszfaltot más összetételűre.
    Nem tudom, hogy az egész pályán, vagy csak részein-e.
    Szal erről itt nem olvastam.
    Ilyen volt?
  • Lteebee
    A Bridgestone gumijai is csak véletlenül feleltek meg a különleges kanyarnak.

lol
  • Gregorius
    Szerintem értelmes dolgokat mond, és most olybá tűnik, hogy ő a tiszteletbeli szóvivője a bújkáló csapatoknak.
  • rezsofiz
    Nem voltak rosszak a Michelin abroncsai

Ti már hallottatok ekkora orbitális idiotaságot?
    "az Amerikai Nagydíjra kijelölt abroncsok "nem rosszak és gyengék" hanem "nem megfelelőek" voltak a pálya 13-as, döntött kanyarjának különlegesen nehéz követelményeinek leküzdésére."

• rezsofiz
    Hát a szókimondás talán még elmegy (mondjuk sztem már inkább bunkóság amit csinál), de legalább értelmes dolgokat mondana
  • Felfedező
    Stoddart szimpatikus ember, sokmindenben egyezik a véleményem vele.... ő kimondja azt amit mások nem mernek,,,
  • rezsofiz
    Jaj de sok okos ember van a világon o.O
  • rezsofiz
    Van egy olyan érzésem hogy az FIA el fogja utasítani.
  • Gregorius
    Hát, pedig talán ő az egetlen ember, aki a sportért van ott.