182273
  • Punkerwork
    nekik több a veszíteni valójuk Stodart a szócső, bár néha vissza él azzal hogy ő a legkisebb.
  • Nyiri
    Akkor ha annyira tisztelik miert nem allnak melle es mondjak ugyanugy a baromsagokat, mint a melyentisztelt Stoddart Ur?
  • Lteebee
    Szegény Prost beszopta a peugeot rövidlátásával.
  • Punkerwork
  • G_ArchAngel #23018
    érdekes, mert a többi csapat pedig pont ezért tiszteli: szinte a semmiből (40 millió) épít majdnem olyan autókat, mint a dupla költségvetésű Jordan, arról nem is szólva, hogy Ő míg itt van, míg az Arrows/Prost pedig már sehol...
  • Nyiri
    Stoddart is jobba tenne ha kussolna. Inkabb azt a ket kavedaralot, amit versenyautonak nevez takaritsa ki az F1-bol.

Neki is csak jar a szaja de meg nem tudott felmutatni semmit.
  • Lteebee
    Jól van na!

Had kötözzek má kicsit!

:)
  • G_ArchAngel #23015
    nem azt mondtam, hogy egyáltalán, hanem, hogy legkevésbé...
  • Lteebee
    Engem az egész mezőny érdekel.

Akkor is hiányosnak látnám, ha a két pizzásautó nem lenne ott.
    Meg akkor is hiányos, amikor a többiek nem képesek.
  • G_ArchAngel #23013
    ebben igazad van, csak sajnos engem a mezőny ezen része érdekel legkevésbé...:P
  • Lteebee
    Mert két pizzásautó képes a szabályoknak megfelelő technikát felmutatni, mások meg sajnos nem.
  • Lteebee
    Na, mége egy populista szakember.
  • G_ArchAngel #23010
    Stuck: mentsük meg a Formula-1-et

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.06.27. 07:49]

„A pápa előbb lesz Formula-1-es versenyző...”

Az egykori Formula-1-es versenyző, Hans Joachim Stuck egy német napilapban tette közzé tíz pontos javaslatát a Formula-1 megmentésére. „Példát kellene venni a DTM-ről. A DTM megy a rajongókhoz, nem pedig fordítva.” – vélekedik Stuck, aki elengedhetetlennek tartja az egységes abroncsok bevezetését, mielőtt valaki életét veszti. „Ralf Indy balesete is megmutatta, hogy hová vezet a gumiháború.”

„Meg kellene oldani a szabályok okozta káoszt is. Egyik sportágban sincsenek olyan gyakran új szabályok, mint a Formula-1-ben. Ez összezavarja a rajongókat. A VW példát vehetne a BMW-ről. Miért nem szállnak ők is be?”

„Mosley és Ecclestone pedig öregurak már az irányításhoz. Azt mondom: legyen vége a nagypapi Formula-1-nek!” – folytatta Stuck, aki fiatal hölgyeket hozna a száguldó cirkusz világába. „Nem is lenne szükséges, hogy Danica Patrick felsőrész nélkül vezessen, akkor is attrakció lenne.”

„Az sem lehet, hogy csak az autók egy harmada versenyképes. Az elektronikus segédeszközöket pedig látni sem bírom. Az egykörös időmérés pedig a legunalmasabb, amit valaha is láttam. A DTM-ben a legjobb tíz még néhány kört tehet, igazi akció! De azt hiszem, a pápa előbb lesz Formula-1-es versenyző, mint hogy az FIA valamit átvegyen a DTM-től.”
  • G_ArchAngel #23009
    A csapatok bojkottal fenyegetnek!

Faludi Zoltán, 2005. június 26. vasárnap [19:42]

A Minardi alakulatának tulajdonosa, Paul Stoddart kijelentette, nem kizárt, hogy a csapatok a Francia Nagydíjon bojkottot szerveznek, ha a jövő héten megrendezésre kerülő FIA Világtanács ülésén komolyabb büntetést szabnak ki a hét Michelines istállóra.
    hirdetés

Mind a hét Michelin abronccsal ellátott versenyistállót beidézte a Nemzetközi Automobil Szövetség egy elbeszélgetésre, mivel azzal vádolják őket, hogy rontották a sport jó hírnevét, miután az Amerikai Nagydíjon nem voltak hajlandóak rajthoz állni. A csapatoknak tisztázniuk kell magukat még azelőtt, hogy a FIA Világtanács össze nem ül jövő szerdán.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Max Mosley a BBC Radio Five Live műsorában elmondta, a csapatok a jövő héten megrendezésre kerülő ülésen komoly büntetésre számíthatnak, mely a megdorgálástól egészen a sportból való kitiltásig is kiterjedhet, ám hozzátette, nem gondolja, hogy a legenyhébb ám azt sem, hogy a legsúlyosabb büntetést szabják ki rájuk.

Stoddart azonban figyelmeztetett, ha komolyabb büntetést rónak ki rájuk, akkor az igencsak visszájára sülhet el, hiszen a csapatok nem fogják hagyni magukat, és keményen vissza fognak vágni.

„Abban az esetben, ha ilyen drákói szigort alkalmaznának, akkor azt gondolják, hogy a többi csapat versenyezne? Véleményem szerint összeülnénk, és nem garantálnánk a részvételt.” – mondta Stoddart a BBC Radioban. „Ha bármiféle büntetést kapunk a megdorgáláson kívül, az nagyon, de nagyon rosszul sülne el. A csapatok teljesen ártalmatlan áldozatok úgy, ahogy az Indianapolis Motor Speedway és az amerikai közönség is.”

Stoddart szerint a kitiltás után egy sor fellebbezést kellene megvitatniuk a FIA Nemzetközi Fellebbviteli Bíróságán, „majd az ügy a polgári bíróságon végezné” – mondta az ausztrál szakember.

„A büntetés bármi is legyen, rosszat tenne a sportnak. Hallottam pár nem hivatalos forrásból különböző dolgokat, a 2.5 millió dolláros büntetéstől kezdve a felfüggesztett kitiltásig, szinte mindent.” – folytatta.

„Csak remélni tudom, hogy Max nem tesz butaságot, de ki tudja?”

de jó, mehetek horgászni, ha megbüntetik Őket, mert a két pizzásautó leosztott versenyét nem fogom bámulni...:P
  • G_ArchAngel #23008
    Haug: rendezzünk pót futamot Indyben

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.06.27. 07:32]

A Mercedes javaslatot tesz az ügyben

A Mercedes motorsport-igazgatója, Norbert Haug az Amerikai Nagydíj botrányát követően azt a javaslatot tette, hogy tartsanak pót futamot a hét csapat által elmulasztott megmérettetés helyett. „Javaslatot fogunk tenni, hogy szervezzenek egy pót futamot Indianapolisban.”

Haug a tegnapi nap során a ’Premiere’ munkatársának elmondta: „Nem tudom, hogy ez lehetséges-e. De azt gondolom, hogy mindenképpen jó irány lenne. Mi, mint a Formula-1 közössége felajánlanánk, hogy még egyszer indulunk ott, és meghívjuk a nézőket, akik a helyszínen voltak.”

Erről van szó, csak remélem a TV is közvetíti...
  • G_ArchAngel #23007
    Coulthard egy újabb kényszerleszálláson van túl...
  • Breki33
  • dav1d
    Ez az srácok , jó lessz a kép. De őőő... ki vezeti a kocsit?

:DDD
  • dav1d
    Puff... , bocsi :DDDDDDDDD
  • Bucser
    A Cirkusz akkor is meglenne:D
  • rezsofiz
    Lál a 125 ccmes futamok mindigis izgalmasabbak voltak mint az F1es futamok, nemtom most ezt mit erőltetitek
  • Gregorius
    Pedig pont ezért a momentumért akartam megnézni.
  • Zsoltika 007
    Áá azért mosolyogtak.
  • Kit--Kat
    inkább így:)
  • Zsoltika 007
    Nem maradtál le sokmindenről. De az nagyon nagy volt mikor Ecclestone integetett a pályabíráknak azok meg mutatták neki.
  • Gregorius
    Valahogy éreztem, hogy elfelejtem a Forma1 magazint.
  • Kit--Kat
  • Zsoltika 007
    Múlt hét vasárnap volt. Ezt is lekésted.
  • Laffite
    ötlet: minden futamon ki kellene sorsolni 3 csapatot, akik versenyezhetnek, így csökkenthetnék legjobban a költségeket és kevesebb baleset is lenne, a nézők meg legfeljebb majd mutogatnak meg köpködnek...
  • Laffite
    tudja valaki mikor lesz a f-1 temetése? el kéne menni...
  • Laffite
    ez mind egy vastag semmi ahoz képest, hogy ez a Friesacher gyerek a legutóbbi rajtnál 14 helyet jött előre, új világrekord, hol van ehez a motorverseny...
  • Gregorius
    Én végignéztem a futamot. Ilyen versenyt még nem láttam basszus!
    És természetesen egy nagy gratuláció Talmának! Köszönöm neki az élményt!
    Volt olyan, hogy egy körön belül 3 helyet visszaesett majd a kör végére 3-at előre. Hihetetlen jó futam volt. Ha nem látja az ember, el sem lehet mondani.
  • Kit--Kat
    és a Ferrarit kihagyták?
  • oneal1
    jéééézus!
    most nézem az f1hireken van 1 szavazás:
    Ki a felelős az USA GP-n történtekért?

FIA - nincs sikán
    ez az egyik variáció:DDD
    nevetséges basszus
    de azér hálistennek a többség a gumikat okolja
  • b-type
    igazad van, vmi szenzációs volt a tegnapi 125ccm.
    és vastagon büszke lehet Talma, hogy megnyerte.
  • G_ArchAngel #22987
    igazából Talmácsi tegnapi parádéja után egy F1 futam nagyon halványnak tűnik, megfogadtam, hogy többet nem idegeskedem a Forma 1 miatt, de ezentúl már csak a 2. nálam a technikai sportok versenyében...

Talmácsi szenzációs győzelme!

• Zsoltika 007
    Te nem tudod?? Szénszállal tartósítottak a forma1-es pilóták.
  • Miss Lucifer
    Miért? Szerintem jól néz ki! Jobban mint az a mókusfejű Massa de ez csak egy vélemény. Amúgy meg hajrá Fisichella, ő a legjobb!
  • a.carkey
    FIA=Ferrari? :)
  • b-type
    Na...:)
    lemaradtál egy linkről?
    :))