182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jah még nincs meg a csúszdapark -
Melyen érdkes mindenki a F1-ről beszél,a sajtók,a világ!Micsoda reklám!Ennyit még a féynkorában sem irtak róla az újságok!Negatív gigareklám!
A világsajtóban csak egy kép,meg egy mondat kellett volna:Game Over!
Semmi cikk,hír..és akkor biztosan gondolkoztak volna,hoppá baj van.
Ha senkinemlett volna már kíváncsi mi a helyzet.
Akár egy sztárnak,ha nemcikkeznek róla eltűnik,elvész.
Megkellene már újulnia a szakágnak! -
akik normális körülmények között legfeljebb taxit vezetnének
ez azér köcsög egy írás! -
Én egy jo kis versenyt.. Csakhogy az FIA-nak az a feladata hogy a szabályokat betartassa.
Hidd el én is jobban örültem egy jo kis versenyzésnek, de ahogy itt szidják az FIA-t.. -
hát elsősorban az hogy ez még a régi :) -
HUNGARORING satellite kép:) mi a fura? -
"megbizonyosodtak, de csak a helyszínen, a szabadedzések alatt, mivel ilyen körülményeket kipróbálni nincs lehetőség más teszt- vagy versenypályán"
épp ez-az, ez nem megbizonyosodás..... -
"Michelin a" -
Igaz. Akkor viszont beszámított a felvezető is. Szvsz.
Viszont kiderült mi okozta Ralf Schumacher balesetét ... Az időmérő előtt az RTL Klub operatőre ugyanúgy nekiment Ralfnak is, mint Montoyának. Ez később ráhatott a kanyarbnevételére, és ez okozta a balesetét, nem a defekt, vagyis a Micheline vétkes. :D (Nem komoly!:) -
mert itthon vasárnap nem nagyon lehet :( -
G_ArchAngel #22812 A bukmékerek sokat buktak Indianapolison
Írta: Smiler [2005.06.21. 14:05]
A csonka futamon sok élelmes ember kaszált.
Még a bukmékerek is rosszallóan néznek Tony George-ra, az indianapolisi pálya tulajdonosára, aki úgy döntött, nem fizeti vissza a belépőjegyek árát. A bukik is számolgatnak, hiszen a kurtán furcsán sikerült futam eredménye miatt talán ők vesztették a legtöbbet.
Egy ausztrál bukméker elmondta, 100 ezer dollárt bukott a versenyen, mert Tiago Monteiro dobogóra állt és Patrick Friesacher pontot szerzett.
"Nyilvánvalóvá vált mi fog történni, körülbelül öt órával a verseny előtt", mondta a 'Centerbet' hivatalos szóvivője. "Hirtelen rengeteg pénzt tettek olyan fickókta, akik normális körülmények között legfeljebb taxit vezetnének."

MIÉRT NEM FOGADTAM VALAMELYIK LÚZERRE???
-
nem haladnak át.
-
Há jópénzé mindent!
-
Ez is elég "egyedi" eset volt,mint a kilökősdi,meg a szabálytalan kocsis,kizárt csapatos világbajnokság. -
legyél VIP és lesz :) -
Kéne egy edit gomb.
"valahogy "lemaradt. -
Meglátjuk.Az első időkben mindenféleképpen kemény verseny lesz mint anno volt a forma-1ben,mert arra jön a tömeg meg a szponzorok,aztán 50év alatt lehet az is ellaposodik ilyen bundaszagú sumi-érává,de azt én már úgyse érem meg. :-D -
nem biztos, most összetartja őket az hogy utálják a ferrarit. -
Mármint a leintés szempontjából, ahol el kezd futni az időszámláló ... -
A célegyenes a boxutca előtt van. Ha behajtanak a boxba, már átmentek rajta és megkezdték a körüket ...
[Így nyert MS Silverstoneban Mika előtt pár éve ...] -
De azért ettől már csak jobb lehet.. -
nehogy azt hidd hogy jobb lesz, ott a nagy csapatok mégjobban kib@sznak majd egymással. -
És senki nem ágált,hogy na de csináljanak gyorsabbat akkor,és a michelin kerék is csak akkor lett végre szabálytalan,amikor menetközben a bridgestone nyomására változott a szabály.Most a michelin megpróbálta ugyanezt a trükköt,nem jött be,de sztem ez volt bernie utolsó dobása.2008tól vagy mikor jár le a szerződésük jöhet a csapatok álltal börni nélküli forma-1 utód. -
FFLÉÉÉMMMMMMM!!!!!!!!!! 

-
ez igaz az övék akkor is lassabb de tartósabb volt. -
milyen flémet indítok?nem így volt?bridgestone szólt vagy 2 éve amikor szívtak orrba szájba,hogy ez így nem frankó,a michelin kerék szélesebb vagy keskenyebb vagy mittomén már mi volt,és nem azt harsogta mindenki,hogy akkor csináljon olyan gumit a bridgestone,ami jó,nem,simán megváltoztatták a szabályokat,hogy na akkor a bridgestone kerék a szabályos -
he? már megint flém-et indítasz? a japók ott szúrták el hogy 1 csapatra figyeltek csak..... -
ó a régi szép idők,amikor a bridgestonenak nem jött ki a lépés,és hipp hopp más lett a gumiszabály :-D nem is tudom a michelinesek hogy gondolták,hogy nekik is sikerül egy ilyen trükk :-D -
szvsz ki van ez facsarva rendesen, az FIA tudja hogy mire perelhet, te meg itt próbálod cáfolni..
szvsz:
A felvezető kör nem számít bele a versenybe, mert akkor lépne a körszámláló, a verseny adott körből áll, és a rajtrács azért rajtrács mert onnan elrajtolnak. -
G_ArchAngel #22793 - nem bizonyosodtak meg arról, hogy rendelkeznek olyan abroncsokkal, melyek alkalmasak a versenyre,
megbizonyosodtak, de csak a helyszínen, a szabadedzések alatt, mivel ilyen körülményeket kipróbálni nincs lehetőség más teszt- vagy versenypályán
- megtagadták az autóik versenyen való indulását,
a versenyen elindultak az autók, mivel a rajtrácsra felállás és a felvezetőkör már annak számít
- megtagadták az autók versenyen való indulását, pedig ha az egyik kanyarban sebességkorlátozással haladtak volna, a rendelkezésre álló abroncsok biztonságosnak bizonyultak volna,
nem lettek volna biztonságosak, csak biztoságosabbak - ezzel együtt továbbra is balesetveszélyesek voltak
- a többi csapattal társulva demonstrációt tartottak azzal, hogy az autók közvetlenül a rajt előtt a boxba hajtottak, ezáltal súlyosan károsították a Formula 1 arculatát.
a F1 arculatát közel 10 éve rongálják, 2 éve egyre keményebben a lehetetlen szabályokal -
Sityi #22792 Mansell nyilatkozata
A FIA hivatalos vádpontjai -
Ez kész -
Sityi #22790 Egy dolgot árulj el, Rezsofiz (és most nem kötekedésképp kédrem), te mit szerettél volna jobban: a szabályok tökéletes betartatását vagy egy jó kis versenyt? -
A Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone elmondása szerint rengeteg dologgal próbálta meggyőzni a Michelin abroncsokkal versenyző csapatokat, hogy elinduljanak az indianapolisi futamon.
„Ideges vagyok!”- mondta az Formula-1 74 éves vezetője. Az F1 mogul elmondta, a régi szép időkben erőszakkal kényszeríthette volna őket a versenyzésre.
Martin Brundle elmondása szerint 1991-ben, amikor Adelaideben szakadt az eső, a verseny előtt Ecclestone végigjárta a mezőnyt versenyzőről versenyzőre és üvöltözve az autóba kényszerítette őket.
Bernie papának szerintem vissza kéne vonulni, nehogy szívrohamot kapjon... Azt azért megnéztem volna, hogy lemegy a Boxutcába és elkezd üvöltözni... LOL
-
Ezek szerint a BAR eltiltásakor simmán perelhettek volna a TV-k?
(Úgye csak 18 auto volt nem 20) -
nem az volt, nem működött a lámpája -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -

ezzel egyetértek ^^
most talán kivételesen igaza volt :P
de egyébként tényleg mindennapos a cucc nála
:DD
-
G_ArchAngel #22784 Bernie-nél a butaság, olyan mint az egyszeri embernél a fogmosás: mindennapos:P -
Milyen saját butaság? :)
Ne kezdjük előről, én már ugyse tudok ujat mondani, meg egyébként is már átbeszéltük legalább 8szor