182273
  • oneal1
    jah még nincs meg a csúszdapark
  • MrSpock
    Melyen érdkes mindenki a F1-ről beszél,a sajtók,a világ!Micsoda reklám!Ennyit még a féynkorában sem irtak róla az újságok!Negatív gigareklám!
    A világsajtóban csak egy kép,meg egy mondat kellett volna:Game Over!
    Semmi cikk,hír..és akkor biztosan gondolkoztak volna,hoppá baj van.
    Ha senkinemlett volna már kíváncsi mi a helyzet.
    Akár egy sztárnak,ha nemcikkeznek róla eltűnik,elvész.
    Megkellene már újulnia a szakágnak!
  • oneal1
    akik normális körülmények között legfeljebb taxit vezetnének

ez azér köcsög egy írás!
  • rezsofiz
    Én egy jo kis versenyt.. Csakhogy az FIA-nak az a feladata hogy a szabályokat betartassa.
    Hidd el én is jobban örültem egy jo kis versenyzésnek, de ahogy itt szidják az FIA-t..
  • b-type
    hát elsősorban az hogy ez még a régi :)
  • Amse
    HUNGARORING satellite kép:) mi a fura?
  • Kit--Kat
    "megbizonyosodtak, de csak a helyszínen, a szabadedzések alatt, mivel ilyen körülményeket kipróbálni nincs lehetőség más teszt- vagy versenypályán"
    épp ez-az, ez nem megbizonyosodás.....
  • AnuluWork #22815
    "Michelin a"
  • AnuluWork #22814
    Igaz. Akkor viszont beszámított a felvezető is. Szvsz.

Viszont kiderült mi okozta Ralf Schumacher balesetét ... Az időmérő előtt az RTL Klub operatőre ugyanúgy nekiment Ralfnak is, mint Montoyának. Ez később ráhatott a kanyarbnevételére, és ez okozta a balesetét, nem a defekt, vagyis a Micheline vétkes. :D (Nem komoly!:)
  • Punkerwork
    mert itthon vasárnap nem nagyon lehet :(
  • G_ArchAngel #22812
    A bukmékerek sokat buktak Indianapolison

Írta: Smiler [2005.06.21. 14:05]

A csonka futamon sok élelmes ember kaszált.

Még a bukmékerek is rosszallóan néznek Tony George-ra, az indianapolisi pálya tulajdonosára, aki úgy döntött, nem fizeti vissza a belépőjegyek árát. A bukik is számolgatnak, hiszen a kurtán furcsán sikerült futam eredménye miatt talán ők vesztették a legtöbbet.

Egy ausztrál bukméker elmondta, 100 ezer dollárt bukott a versenyen, mert Tiago Monteiro dobogóra állt és Patrick Friesacher pontot szerzett.

"Nyilvánvalóvá vált mi fog történni, körülbelül öt órával a verseny előtt", mondta a 'Centerbet' hivatalos szóvivője. "Hirtelen rengeteg pénzt tettek olyan fickókta, akik normális körülmények között legfeljebb taxit vezetnének."

MIÉRT NEM FOGADTAM VALAMELYIK LÚZERRE???
  • b-type
    nem haladnak át.
  • Zsoltika 007
    Há jópénzé mindent!
  • Botond #22809
    Ez is elég "egyedi" eset volt,mint a kilökősdi,meg a szabálytalan kocsis,kizárt csapatos világbajnokság.
  • Punkerwork
    legyél VIP és lesz :)
  • AnuluWork #22807
    Kéne egy edit gomb.

"valahogy "lemaradt.
  • Botond #22806
    Meglátjuk.Az első időkben mindenféleképpen kemény verseny lesz mint anno volt a forma-1ben,mert arra jön a tömeg meg a szponzorok,aztán 50év alatt lehet az is ellaposodik ilyen bundaszagú sumi-érává,de azt én már úgyse érem meg. :-D
  • Punkerwork
    nem biztos, most összetartja őket az hogy utálják a ferrarit.
  • AnuluWork #22804
    Mármint a leintés szempontjából, ahol el kezd futni az időszámláló ...
  • AnuluWork #22803
    A célegyenes a boxutca előtt van. Ha behajtanak a boxba, már átmentek rajta és megkezdték a körüket ...

[Így nyert MS Silverstoneban Mika előtt pár éve ...]
  • Zsoltika 007
    De azért ettől már csak jobb lehet..
  • Punkerwork
    nehogy azt hidd hogy jobb lesz, ott a nagy csapatok mégjobban kib@sznak majd egymással.
  • Botond #22800
    És senki nem ágált,hogy na de csináljanak gyorsabbat akkor,és a michelin kerék is csak akkor lett végre szabálytalan,amikor menetközben a bridgestone nyomására változott a szabály.Most a michelin megpróbálta ugyanezt a trükköt,nem jött be,de sztem ez volt bernie utolsó dobása.2008tól vagy mikor jár le a szerződésük jöhet a csapatok álltal börni nélküli forma-1 utód.
  • ÁjjLe BoBBi
    FFLÉÉÉMMMMMMM!!!!!!!!!!
  • Punkerwork
    ez igaz az övék akkor is lassabb de tartósabb volt.
  • Botond #22797
    milyen flémet indítok?nem így volt?bridgestone szólt vagy 2 éve amikor szívtak orrba szájba,hogy ez így nem frankó,a michelin kerék szélesebb vagy keskenyebb vagy mittomén már mi volt,és nem azt harsogta mindenki,hogy akkor csináljon olyan gumit a bridgestone,ami jó,nem,simán megváltoztatták a szabályokat,hogy na akkor a bridgestone kerék a szabályos
  • Punkerwork
    he? már megint flém-et indítasz? a japók ott szúrták el hogy 1 csapatra figyeltek csak.....
  • Botond #22795
    ó a régi szép idők,amikor a bridgestonenak nem jött ki a lépés,és hipp hopp más lett a gumiszabály :-D nem is tudom a michelinesek hogy gondolták,hogy nekik is sikerül egy ilyen trükk :-D
  • b-type
    szvsz ki van ez facsarva rendesen, az FIA tudja hogy mire perelhet, te meg itt próbálod cáfolni..
    szvsz:
    A felvezető kör nem számít bele a versenybe, mert akkor lépne a körszámláló, a verseny adott körből áll, és a rajtrács azért rajtrács mert onnan elrajtolnak.
  • G_ArchAngel #22793
    - nem bizonyosodtak meg arról, hogy rendelkeznek olyan abroncsokkal, melyek alkalmasak a versenyre,

megbizonyosodtak, de csak a helyszínen, a szabadedzések alatt, mivel ilyen körülményeket kipróbálni nincs lehetőség más teszt- vagy versenypályán

- megtagadták az autóik versenyen való indulását,

a versenyen elindultak az autók, mivel a rajtrácsra felállás és a felvezetőkör már annak számít

- megtagadták az autók versenyen való indulását, pedig ha az egyik kanyarban sebességkorlátozással haladtak volna, a rendelkezésre álló abroncsok biztonságosnak bizonyultak volna,

nem lettek volna biztonságosak, csak biztoságosabbak - ezzel együtt továbbra is balesetveszélyesek voltak

- a többi csapattal társulva demonstrációt tartottak azzal, hogy az autók közvetlenül a rajt előtt a boxba hajtottak, ezáltal súlyosan károsították a Formula 1 arculatát.

a F1 arculatát közel 10 éve rongálják, 2 éve egyre keményebben a lehetetlen szabályokal
  • Sityi
    Mansell nyilatkozata
    A FIA hivatalos vádpontjai
  • vilmoska
    Ez kész
  • Sityi
    Egy dolgot árulj el, Rezsofiz (és most nem kötekedésképp kédrem), te mit szerettél volna jobban: a szabályok tökéletes betartatását vagy egy jó kis versenyt?
  • Felfedező
    A Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone elmondása szerint rengeteg dologgal próbálta meggyőzni a Michelin abroncsokkal versenyző csapatokat, hogy elinduljanak az indianapolisi futamon.

„Ideges vagyok!”- mondta az Formula-1 74 éves vezetője. Az F1 mogul elmondta, a régi szép időkben erőszakkal kényszeríthette volna őket a versenyzésre.

Martin Brundle elmondása szerint 1991-ben, amikor Adelaideben szakadt az eső, a verseny előtt Ecclestone végigjárta a mezőnyt versenyzőről versenyzőre és üvöltözve az autóba kényszerítette őket.

Bernie papának szerintem vissza kéne vonulni, nehogy szívrohamot kapjon... Azt azért megnéztem volna, hogy lemegy a Boxutcába és elkezd üvöltözni... LOL
  • ProSatanos
    Ezek szerint a BAR eltiltásakor simmán perelhettek volna a TV-k?
    (Úgye csak 18 auto volt nem 20)
  • Kit--Kat
    nem az volt, nem működött a lámpája
  • Kit--Kat
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • rezsofiz

ezzel egyetértek ^^

most talán kivételesen igaza volt :P
    de egyébként tényleg mindennapos a cucc nála :DD
  • G_ArchAngel #22784
    Bernie-nél a butaság, olyan mint az egyszeri embernél a fogmosás: mindennapos:P
  • rezsofiz
    Milyen saját butaság? :)

Ne kezdjük előről, én már ugyse tudok ujat mondani, meg egyébként is már átbeszéltük legalább 8szor