182273
  • G_ArchAngel #23102
    hányszor ment szét a technika Alonso alatt? és hányszor Fisico alatt?
    ja, hogy én vagyok elvakult McLaren-es..., kisfiam, Te nem látsz tovább a spanyol sisakjánál....
  • G_ArchAngel #23101
    sajnos, ha annyira buta vagy, hogy képtelen vagy következteni bizonyos dolgokból, akkor csak szánni tudlak...
  • dav1d
    Alonso egyszer sem panaszkodott a verseny alatt \ után (és most nehogy azt mond hogy követelte hogy enedjék előre mert NEM így volt)...
  • dav1d
    ez mind?? enyit tudsz érvelni??? ügyes vagy Jencike...
  • G_ArchAngel #23098
    no comment...
  • dav1d
    aham ok , szintedhez mérjük...
  • Zsoltika 007
    Jajj rezső ez már lerágott csont. Inkább gyere flameljünk a csapatsorrendekről!
  • G_ArchAngel #23095
  • rezsofiz
    De fogjátok már fel, hogy nem az FIA tehet arrol hogy a Michelin nem tud gumit csinálni.. utána persze meg mindenki vár az FIAra hogy segítsen a Michelinen.. 2okbol sem segít az FIA.
    1.) A Bridgestone olyan szépet perelne hogy csuhaj.
    2.) Hát hüjet csinálna magábol. Hozott egy szabályt aztán csak azért mert a Michelin nem tud gumit csinálni, átvariálja a kedvükért?
    Nemtom sztem ez elég evidens o.O
  • dav1d
    ennek mi köze a csaptsorrendhez?
  • Zsoltika 007
    LOL!
  • G_ArchAngel #23091
    Miért, nem így volt? :DDDDDDDDD
  • Random work
    Hú ezt elképzeltem ahogy kiszáll a kocsiból és nyomják a kezibe a fagyit majd megsímogatják a fejét. Eközben Fiscot meg korbáccsal kergetik ki a boxból. :D
  • G_ArchAngel #23089
    azért érdekes, hogy a többi futamon nem kellett rászólni, vagy nem?
  • G_ArchAngel #23088
    arról nem is szólva, hogy míg Alonso-t fagyit kapott vigasztalásul, mikor kiesett, addig Fisicónak felajánlották a távozás lehetőségét, mert aljas módon képes volt kiakadni a technika idei teljesítményén...
  • Random work
    Azért, hogy ne egymást nyomják ki ha összekrülnek na meg nem csak VB elsőség van hanem pár futam is ahol lehet jó helyeket megcsípni.
  • Random work
    Jaja! :D Trulli power!
  • Zsoltika 007
    Persze de ezt mindenki megtenné.
  • dav1d
    lol :D
  • sumi
    idézet : A 34 éves skót, aki ettől az évtől kezdve a Red Bull Racing versenyzője, mégis azt bánja igazán, hogy a McLaren nyomására kétszer is nyerni engedte csapattársát. Mika Häkkinen az 1997-es Európa Nagydíjon, Jerezben így szerezte meg első futamgyőzelmét, majd a következő versenyen, a '98-as ausztráliai idénynyitón ismét elmehetett Coulthard mellett.

"Az a törekvésem, hogy helyesen cselekedjek, tönkretette a sikereimet és a pályafutásomat" - folytatta DC.

szal ezek után szoljon még valaki a ferrarira............
    ha olyan lesz a pontok állása,akkor monti is megkepja ezt...a jégember miatt...
  • Zsoltika 007
    Kérdezd a Ferrarit... (Csak vicc volt)
  • dav1d
    ezért mondom én is
  • dav1d
    Egy olyan csapatnál ami nem a vb címért küzd minek csapatsorrend
  • Zsoltika 007
    De persze ott nem is kell. Mindenki tudja hogy Trulli sokkal jobb. És Ralf fel se tudja tartani mert soha sincs előtte.
  • G_ArchAngel #23078
    Ez igaz, a pontszámok miatt alakult így, kivéve a Ferrarinál, ahol ez "állítólag" szerződésbe van foglalva...

(és halkan jegyezném meg, hogy a BAR-Honda is gyanús, mert míg Jenson agyon van sztárolva, addig Sato-ról egy szót sem nyilatkoznak...)
  • Zsoltika 007
    Vagy mégis? Mert tudták hogy a hidraulikai nyomás esett Fisichella-nak így már csak idő kérdése volt hogy Alonso elmenjen.
  • dav1d
    Toyotánál 100% hogy nincs csapatsorrend...
  • dav1d
    Ép a Kanadai nagydíjon győzödhettünk meg hogy nem így van...
  • Zsoltika 007
    Nem csak a tiéd. Persze nem mindenhol előre elrendelt a sorrend, csak így alakult a vb miatt.
  • Random work
    Ezzel én is egyetértek.
  • G_ArchAngel #23072
    Williams - Nick
    Toyota - Jarno
    McLaren - Kimi
    Renault - Fernando
    Red Bull - David
    BAR - Jenson
    Ferrari - Michael

persze ez csak az én összeesküvés-elméletekre hajlamos elmém szüleménye...
  • dav1d
    ...Williams , Renault , Red Bull , Honda , Toyota
  • Zsoltika 007
    De ezt csak maguknak köszönhetik.
  • G_ArchAngel #23069
    de a Minardi-n, Jordan-en, Sauber-en kívűl hol nincs csapatsorrend?
    Szerintem már Webber és Montoya is csak másodvonalbeli pilóta...
  • dav1d
    ettől még igaza van...
  • oneal1
    sehol nem volt hátrányba...
  • G_ArchAngel #23066
    aha, csak érdekes, hogy DC a többi versenyen, miért nem engedte engedte előre a csapattársait? Ja, mert klasszisokkal gyorsabbak voltak?
    Savanyú a szőlő David komám, csak ne felejtsd el, hogy abból a pénzből vetted a yachtodat és a repülődet, amit a McLarentől kaptál...
  • b-type
    Michelin hátrányban????
    azért szerepel a cikkben az is hogy nem mérték fel elég körültekintően, máshol is olvastam hasonlókat, mindkét gumigyárat meghívták, pont az újra aszfaltozott kanyar miatt pályabejárásra, az Indianapolis-i pálya rendezősége sem hülye, rendeztek már pár versenyt...
    Egyébként ezt megteszik minden pályán ahol pályavonal, vagy tapadásváltoztatások voltak.
    itt nincs szegény Michelin.
    Az hogy a Bridgestone nagy szerepet vállal más sorozatokban is, az a Bridgestone dolga.
    Egyébként a verseny megrendezésében egyetértek, kicsit másképpen gondolom, de sztem is le kellett volna futni.
  • Sityi
    [URL=http://new.f1zona.hu/hirek/20050627michelin2.aspx]A Michelin "beismerő" vallomása[/URL]
    Idézek: "Az F1 másik gumiszállítójának, a Bridgestone-nak nem voltak ehhez hasonló gondjai, a japán gyár amerikai leányvállalata, a Firestone ugyanis pár héttel korábban sikeresen szerepelt az Indianapolis 500-on és megosztották tapasztalataikat az F1-es részleggel." Nem ezt pofázom az eleje óta, hogy a Michelin ilyen szempontból hátrányban volt? Ezért vagyok (és most már úgy érzem, joggal) dühös az FIA-ra, hogy nem voltak kompromisszumképesek. A sikán hülyeség lett volna, én inkább a kerékcserére hajlottam volna úgy, hogy a M.-es csapatok nem kaptak volna pontokat, de legalább verseny lett volna.
    Visszafizeti a jegyrakat a Michelin
    Végre ez is rendeződött...
  • Bandee1987
    Persze, vagy megint elmentek nyafogni a FIA-nak, mert nem tudtok egy olyan gumit csinálni, ami végigbírja az egész versenyt...