182273
  • rezsofiz
    Csak azt akarták hogy érjen be mind2 auto. Asszem ez elfogadhato..
  • Amse
    Azért látszik te milyen vagy a hozzászólásaidból.Nem legyél rá büszke szal stfu!
  • Felfedező
    Aki nem normális az te vagy!!! Seggfej!!
  • Nyiri
    Hagyd beken. Nem normalis.
  • Amse
    Annyira buta vagy vazze, hogy....Nem tudsz reálisan látni?Minden csapatnak van első számú pilótája(legalábbis azoknak akik vb-ért küzdenek)és próbálják őt segíteni.Hidd el, hogy a mclaren is segíti Kimit úgy, hogy montoya-t akkor hívják ki a box-ba amikor tudják, hogy Kiminek a legjobb.Én sem szeretem piros fiat-okat, de akkor is lehet elvakultság nélkül nézni a dolgokat.
  • Felfedező
    Az elmúlt futamon is rászóltak a fülére... kicsit vegyél vissza bari nehogy már
    Mr. állkapocs győzelem nélkül maradjon idén...
  • Felfedező
    Barichello egy báb akit a Ferrari mozgat, ugy táncol ahogy ők fütyünek... komolyan
    mondom Barichello élvezi, hogy állandóan megalázzák.... Csak remélni tudom, hogy Kimi soha nem lesz a Ferrari versenyzője, mert kifordul a gyomrom attól amit művelnek!!!
  • b-type
    nézd, forgatjuk, rágjuk ezt a témát, de bárhogy van, két dolog atom:
    - a Michelin keményen elbaltázta a gumit
    - nagyon nem mindegy hogy 3 csapat vagy 7

ezt a kettőt nem hiszem hogy különösebben magyarázni kellene.
    Ezen felül az FIA egy össze-vissza szabályokba, hatalomba kergült, nézetség, és pénz által rángatott banda szvsz, de ebben a kérdésben, a lassítóban, és egyáltalán ami felmerült az Indianapolis-i futamon, jól döntöttek szvsz.
  • Sityi
    Azért volt picit hártányban a M., mert ők nem tesztelhettek Indianapolisban (ha elolvastátok volna a ciket teljes egészében, akkor láthattátok volna, hogy a M. nemigazán tudott olyan nagyon sokat tesztelni, legalábbis erre utal ez a fél mondat: "... kérvényezni fogják, hogy a futam előtt engedélyezzék számukra a tesztelést Indianapolisban."). Amúgy a cikkben az is benne van, hogy a mérnökök hibáztak a rossz adatokkal, tehát ez tényleg már csak a szarnak egy pofon, de én akkor is azon a véleményen vagyok, hogy a B.-nek itt előnye volt. Sebaj: Magny-Coursban a M. lesz otthon. Amúgy meg oly mindegy, hogy 3 csapattól vagy 7 csapattól jön az adat: a lényeg a jó gumi, és ez nem volt Indyben.
  • Punkerwork
    az elmúlt pár évben már megmutatta hogy az első a bankszámlája minden más csak azután jön.
  • Zsoltika 007
    Meg hát ugye más helyre akar menni, valamit mutatni kéne.
  • Punkerwork
    persze mert tudja hogy jövőre nem kapja már meg a nagy lóvét.....
  • Zsoltika 007
    Lehet, de az előző évekhez képest most komolyan is gondolja amit mond.
  • rezsofiz
    Barrichello már lejárt sláger ezzel a "kész vagyok megküzdeni Michael ellen" dumával egyetemben
  • G_ArchAngel #23128
    ez attól függ ki ül be mellé, mert ha Sato, akkor annak:)))
    két kamikaze miatt az égbe emelkednének a McLaren biztosítási díjai:)
  • Punkerwork
    mi lenne? drukkolsz majd a kávé ültetvényes tenisz sztárnak
  • G_ArchAngel #23126
    állítólag a BAR-hoz megy, ha Kimi aláír a FIAT-hoz...

(akkor én mit fogok tenni?)
  • Punkerwork
    Barrichello harcra kész Schumacher ellen

Szerintetek jövőre még versenyezni fog? lehet egyetlen csapatnak se kell majd egy kiégett örök második pilóta.
  • G_ArchAngel #23124

• Nyiri
    Vilit birom. Jo pilcsi :( Csak ugy jart mint Damon Hill. VB utan szopo lett a csapat.
  • Zsoltika 007
    Nem hinném.(Mármint hogy visszajönnek) Amúgy Villeneuve
  • MaSzKa
    Villenevoe
    fene se tudja hogy kell írni
  • MaSzKa
    Remélem az összes balfék (Villenevo)pilótát kirúgják
    és jön vissza
    Monty+Ralf
  • Zsoltika 007
    Ez így van. Mert nincs pénzük használni. De ha jön a BMW ez már nem lesz gond.
  • MaSzKa
    Sauber-nek szart sem ér a szélcsatornájuk
    - ezt elmondták a TV-ban
    - látszik az eredményükön
    - pedig Ferrari motor van benne
  • Punkerwork
    valszeg Toyota szinten elkezdik nyomni a lóvét majd, és 2-3 év alatt frankó gyári csapat lesz.
  • Zsoltika 007
    Szerintem nem. A Saubernek nagyon jó a szélcsatornája. Az egyik legjobb. A BMW hoz pénzt és simán élcsapat lesz belőle mert az aerodinamika és a motor is kiváló lesz.
  • Punkerwork
    jaja nincs annyi pénz amiért eladta volna szerintem se.
  • Nyiri
    Williams-t a boxutcabol fogjak elvinni a temetobe, ugyhogy azt nehez lett volna megvenni.
  • MaSzKa
    Ez elbasta a BMW hogy felvásárolta a Saubert
    a Willams-t kellett volna
  • Zsoltika 007
    Én azt parodizáltam ki hogy végre van miért izgulni. (4 autó vagy a teljes mezőn indul-e)
  • MaSzKa
    Ez így nagyon izgalmas
    főleg 4 autóval
  • Zsoltika 007
    Még nem tudni. Végre van egy kis izgalom az f1 ben.
  • MaSzKa
    Lesz 7végén F1
    vagy csak 4 autós versenyleszz??
  • Nyiri
    Hol volt a Micslen hatranyban? Magyarazd mar el? a Bridgestone-nak csak a Ferrari szallit hasznalhato teszteredmenyeket a Micslennek pedig 7 csapat. Akkor most ki is van hatranyban???
  • rezsofiz
    Egyébként márcsak azért sincs értelme ennek a baszott csapatsorrendes vitának mert NEM TUDJÁTOK HOGY HOL VAN CSAPATSORREND és hol nincs. csak találgattok baze..
  • rezsofiz
    De olyan idegesítő hogy nem fogják fel az emberek A flém mehet
  • dav1d
    Majd Valószinű hogy a Renault maga alatt vágja a fát...

Azt tudhatnád hogy a csapat két kocsiját NEM ugyan azok a szerelők végzik , ezért benne van az is hogy Fisicho szerelői hibáznak...

• dav1d
    Nem következtetek hülyeségekből mint egyesek, már bocs...
  • Zsoltika 007
    Jajj hagyjátok már abba! Mindketten olyan gyerekesek vagytok. David Renault buzi, Angel meg Mclaren. Egymást úgysem fogjátok meggyőzni...