182273
  • Punker
    ő hova ment át?

Ralf mintha felébredt volna ma.
  • G_ArchAngel #33370
    nem, az új McLaren, az új Mercedes motorral lassabb, mint az első két futamon használt első verzió - kezd előjönni Newey elvesztése...
  • misi9
    AZIGEN!
  • Punker
    ez mekkora futam volt
  • Punker
    Button bakker
  • Punker
    Kimi mit csinált? azt hittem a végén majd megpróbálja.
  • Punker
    gecc milyen futam
  • REALista
    Majd miután Alonso falhozcsapta a Renaultot!
  • REALista
    Alonso Raikkonen csata várható az élen!!!
  • edeleny
    Nem tudom,hogy elveszkedni akarsz,vagy ennyire pervez vagy! ,A vegen meg az Aguri pontot szerez.
  • G_ArchAngel #33361
    Punker, Neked születésnapod van?

nagyon Neked rendezték ezt a futamot...:)))
  • edeleny
    Jo lenne az a zseton,amit most amortizalnak.
  • Punker
    uccsó 10 körre még esőt :)
  • edeleny
    David S. alig Suminak szurkol!
  • edeleny
    Mik derülnak itt ki ilyen korai futamon,valamit igen elrontottam gyerekneveles teren,a fiam Suminak szurkol!!!!
  • edeleny
    Sumi kicsit be van kavarodva,be ment a Toyotahoz.
  • Punker
    ííííí bazzeee ez nem volt gyenge
  • REALista
    SC újra bent!
  • REALista
    A Ferrarik elég gyengék most!
  • Punker
    Palik hülyeségei hiányoznak, mert ezek nagyon idióták
  • REALista
    De rossz!Webber kiesett!
  • REALista
    Ez az!!!!!Bejött a biztonsági aútó!pápá Alonsó előny!!!!!!!
  • Punker
    na akkor most kezdje mindenki mondani: esőt esőt esőt :)))

SC megint jó ez :)
  • REALista
    Jól van jön fel Montoya!!!:)
  • edeleny
    Valaki roncsderbit szeretett volna!
  • Punker
    na ez jó kezdés volt SC bent :)
  • Punker
    banyek ez a kezdés, és be akarják tiltani az abroncsmelegítőket......
  • edeleny
    Kezdek kiszeretni ebbol a Montoya gyerekböl!
  • Punker
    bakker, én néztem ki a fejemből minek csörög a vekker, kb 2 perc után rájöttem hogy F1 lesz :)
  • edeleny
    2000-et egyertelmüen a Merci vesztette el,ugye Barcelona,ahol megallt az uccsu korbe,enni eleg lett volna.A többi full igaz,igy gondolom en is. DE most joreggelt indulhat a futam!!!
  • Gabor_(HSF)
    NA RIADÓ!!! mingyá a futam...
    Most hogy ismét megnéztem a 2000,2001 es futamokat,hát azok egyátalán nem unalmasok,sőt!..
    2001 ben látható és érezhető Hakkinen hanyatlása,miután az asszonya lepetézett,meg az is,hogy a kis Sumi mégsem akkaora überláma sőt még a kockafej sem,csak a tűz alutt ki bennük az elmúlt pár évben..ellemben Fisico katasztrófa amit müvelt,nem is értem hogy maradhatott az F1-ben...
    Az is érdekes,hogy csak a 2002 es és a 2004 es évben volt előnye a Ferrari-nak,a többi szezont nagyon elbénázták a többiek...
    Érdekes igy egyben visszanézni a múlt eseményeit,tisztán látható pl a williems simán wb lehetett volna 2001-ben,2000-ben pedig nagyon a mercinek ált a zászló,és még a gumik-ra sem fogható,hissz 2002-ig az összes nagycsapat brigestone-t használt...
    A láttotak alapján azt is kimerem jelenteni,hogy Button és Alonso nem egy berobbant tehetség,hanem ugyan úgy mint Hill az évek alatt megtanulták at F1-et..
    Cóval nagyon izgalmas pl összevetni,Irvine ,Bari és Salo teljesitnényét a Ferkában,nem kell hozzá diploma megállapitani,hogy salo alaposan veri mind 2-őt..
    Nem is tudom,tök lázba jöttem az elmúlt 15 év F1 ét tanulmányzva,sok-sok furi dolog eléggé egyértelmünek tünik.....................
  • Snecie Smicie
    mostmár lassan nem tudom melyik hír lesz az igazi, amit bemásoltok ;>
  • DJ Bee18
    :DDD
  • b-type
    "Többen vélik úgy, ebben is...."
  • Istencsászár
    A McLaren Mercedes alakulatának igazgatója, Ron Dennis a hétvégén elárulta, úgy tudja, hogy a Direxiv is leadta nevezését a Forma-1 2008-as szezonjára, ám cáfolta azon híreket, melyek szerint a japán vállalaté lenne a McLaren Bcsapata.

„Úgy tudom, hogy a Direxiv is leadta nevezését a 2008-as bajnokágra, azonban nem az én tisztem, hogy bejelentsem, miként döntöttek” – mondta Dennis Ausztráliában.

A japán nagyvállalatot korábban már szóba hozták a McLarennel, hiszen egyes értesülések szerint ők irányíthatnák a wokingiak második csapatát, ha 2008-ban engedélyt kapnának az indulásra.

Bár a brit gárda vezetősége korábban elismerte, valóban fontolgatják második csapatuk útjára indítását, Dennis szombaton pontot tett a találgatások végére, ugyanis kijelentette, nem adták le nevezésüket a 2008-as bajnokságra.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteken megerősítette, összesen 22 csapat adta tudtukra, hogy a 2008-as Forma-1-es Világbajnokságban részt kíván venni.

Nem lesz McLaren B csapat” – mondta Dennis. „A múltban többször is kaptunk felkérést arra, hogy segítsünk egyes szervezeteknek belépni az F1-be, azonban ez soha nem valósult meg.”
  • Gabor_(HSF)
    Ja meg az is..
    A Holnapi futam első 5 körét tolatva kell megtenni,
    mivel a tóban uszkáló halak egyirányusitott náthában szenvednek..
    A zöldek határozott fellépésére döntöttek igy a verseny szervezői, ami máris hatalmas felháborodásra adott okot..
    Többen vélik úgy, ebben is az olasz istáló keze lehet benne,mivel a Ferrari-ra készült gumik hátramenetben hamarabb melegszenek üzemi hőfokra
  • MrTressy
    fake uncsi már ez a sok barom hir
  • Dodo55
    Ez most igaz, vagy nem? Mert sehol nem láttam ezt a hírt eddig...
  • Dodo55
    Elmarad a holnapi futam?

Az Ausztrál földrengéskutatói intézet szerint a Richter skála szerinti 4-es erősségű földrengés várható holnap, melynek epicentruma Silirpa Eno-ban lesz, egy Melbourne-höz közeli faluban.

Max Mosley a FIA elnöke azt mondta, hogy, ha 25%-nál több az esély a földrengés bekövetkezésére, akkor a futam elmarad.

A hírnek senki nem örült, több ezren követelik vissza a jegyeik árát.

Azonban egyelőre semmi sem biztos, ugyanis a földrengéskutatói intézet rendszerében múlt héten volt egy meghibásodás, amelynek köszönhetően 10-es erősségű földrengést jósoltak Sydney-be, azonban percekkel később a kutatók rájöttek, hogy csupán a rendszer hibásodott meg, így nem tört ki pánik.

Továbbá a kutatók hozzá tettek még valamit, amit csak erős idegzetűek olvassanak el:
    (spoilerbe tettem, mert tényleg erős idegzet kell az elolvasásához)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Április 1.-je van! A hír fake!
  • Istencsászár
    13 év után ismét egy Senna győzelmet ünnepelhetünk