182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ő hova ment át?
Ralf mintha felébredt volna ma. -
G_ArchAngel #33370 nem, az új McLaren, az új Mercedes motorral lassabb, mint az első két futamon használt első verzió - kezd előjönni Newey elvesztése... -
AZIGEN! -
ez mekkora futam volt
-
Button bakker
-
Kimi mit csinált? azt hittem a végén majd megpróbálja. -
gecc milyen futam -
Majd miután Alonso falhozcsapta a Renaultot!
-
Alonso Raikkonen csata várható az élen!!! -
edeleny #33362 Nem tudom,hogy elveszkedni akarsz,vagy ennyire pervez vagy!
,A vegen meg az Aguri pontot szerez.
-
G_ArchAngel #33361 Punker, Neked születésnapod van?
nagyon Neked rendezték ezt a futamot...:))) -
edeleny #33360 Jo lenne az a zseton,amit most amortizalnak. -
uccsó 10 körre még esőt :) -
edeleny #33358 David S. alig Suminak szurkol! -
edeleny #33357 Mik derülnak itt ki ilyen korai futamon,valamit igen elrontottam gyerekneveles teren,a fiam Suminak szurkol!!!! -
edeleny #33356 Sumi kicsit be van kavarodva,be ment a Toyotahoz. -
ííííí bazzeee ez nem volt gyenge -
SC újra bent! -
A Ferrarik elég gyengék most! -
Palik hülyeségei hiányoznak, mert ezek nagyon idióták -
De rossz!Webber kiesett!
-
Ez az!!!!!Bejött a biztonsági aútó!pápá Alonsó előny!!!!!!!
-
na akkor most kezdje mindenki mondani: esőt esőt esőt :)))
SC megint jó ez :) -
Jól van jön fel Montoya!!!:) -
edeleny #33347 Valaki roncsderbit szeretett volna! -
na ez jó kezdés volt SC bent :) -
banyek ez a kezdés, és be akarják tiltani az abroncsmelegítőket...... -
edeleny #33344 Kezdek kiszeretni ebbol a Montoya gyerekböl!
-
bakker, én néztem ki a fejemből minek csörög a vekker, kb 2 perc után rájöttem hogy F1 lesz :) -
edeleny #33342 2000-et egyertelmüen a Merci vesztette el,ugye Barcelona,ahol megallt az uccsu korbe,enni eleg lett volna.A többi full igaz,igy gondolom en is. DE most joreggelt indulhat a futam!!! -
Gabor_(HSF) #33341 NA RIADÓ!!! mingyá a futam...
Most hogy ismét megnéztem a 2000,2001 es futamokat,hát azok egyátalán nem unalmasok,sőt!..
2001 ben látható és érezhető Hakkinen hanyatlása,miután az asszonya lepetézett,meg az is,hogy a kis Sumi mégsem akkaora überláma sőt még a kockafej sem,csak a tűz alutt ki bennük az elmúlt pár évben..ellemben Fisico katasztrófa amit müvelt,nem is értem hogy maradhatott az F1-ben...
Az is érdekes,hogy csak a 2002 es és a 2004 es évben volt előnye a Ferrari-nak,a többi szezont nagyon elbénázták a többiek...
Érdekes igy egyben visszanézni a múlt eseményeit,tisztán látható pl a williems simán wb lehetett volna 2001-ben,2000-ben pedig nagyon a mercinek ált a zászló,és még a gumik-ra sem fogható,hissz 2002-ig az összes nagycsapat brigestone-t használt...
A láttotak alapján azt is kimerem jelenteni,hogy Button és Alonso nem egy berobbant tehetség,hanem ugyan úgy mint Hill az évek alatt megtanulták at F1-et..
Cóval nagyon izgalmas pl összevetni,Irvine ,Bari és Salo teljesitnényét a Ferkában,nem kell hozzá diploma megállapitani,hogy salo alaposan veri mind 2-őt..
Nem is tudom,tök lázba jöttem az elmúlt 15 év F1 ét tanulmányzva,sok-sok furi dolog eléggé egyértelmünek tünik..................... -
mostmár lassan nem tudom melyik hír lesz az igazi, amit bemásoltok ;> -
:DDD -
"Többen vélik úgy, ebben is...."

-
A McLaren Mercedes alakulatának igazgatója, Ron Dennis a hétvégén elárulta, úgy tudja, hogy a Direxiv is leadta nevezését a Forma-1 2008-as szezonjára, ám cáfolta azon híreket, melyek szerint a japán vállalaté lenne a McLaren Bcsapata.
„Úgy tudom, hogy a Direxiv is leadta nevezését a 2008-as bajnokágra, azonban nem az én tisztem, hogy bejelentsem, miként döntöttek” – mondta Dennis Ausztráliában.
A japán nagyvállalatot korábban már szóba hozták a McLarennel, hiszen egyes értesülések szerint ők irányíthatnák a wokingiak második csapatát, ha 2008-ban engedélyt kapnának az indulásra.
Bár a brit gárda vezetősége korábban elismerte, valóban fontolgatják második csapatuk útjára indítását, Dennis szombaton pontot tett a találgatások végére, ugyanis kijelentette, nem adták le nevezésüket a 2008-as bajnokságra.
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteken megerősítette, összesen 22 csapat adta tudtukra, hogy a 2008-as Forma-1-es Világbajnokságban részt kíván venni.
„Nem lesz McLaren B csapat” – mondta Dennis. „A múltban többször is kaptunk felkérést arra, hogy segítsünk egyes szervezeteknek belépni az F1-be, azonban ez soha nem valósult meg.” -
Gabor_(HSF) #33336 Ja meg az is..
A Holnapi futam első 5 körét tolatva kell megtenni,
mivel a tóban uszkáló halak egyirányusitott náthában szenvednek..
A zöldek határozott fellépésére döntöttek igy a verseny szervezői, ami máris hatalmas felháborodásra adott okot..
Többen vélik úgy, ebben is az olasz istáló keze lehet benne,mivel a Ferrari-ra készült gumik hátramenetben hamarabb melegszenek üzemi hőfokra
-
MrTressy #33335 fake uncsi már ez a sok barom hir -
Dodo55 #33334 Ez most igaz, vagy nem? Mert sehol nem láttam ezt a hírt eddig... -
Dodo55 #33333 Elmarad a holnapi futam?
Az Ausztrál földrengéskutatói intézet szerint a Richter skála szerinti 4-es erősségű földrengés várható holnap, melynek epicentruma Silirpa Eno-ban lesz, egy Melbourne-höz közeli faluban.
Max Mosley a FIA elnöke azt mondta, hogy, ha 25%-nál több az esély a földrengés bekövetkezésére, akkor a futam elmarad.
A hírnek senki nem örült, több ezren követelik vissza a jegyeik árát.
Azonban egyelőre semmi sem biztos, ugyanis a földrengéskutatói intézet rendszerében múlt héten volt egy meghibásodás, amelynek köszönhetően 10-es erősségű földrengést jósoltak Sydney-be, azonban percekkel később a kutatók rájöttek, hogy csupán a rendszer hibásodott meg, így nem tört ki pánik.
Továbbá a kutatók hozzá tettek még valamit, amit csak erős idegzetűek olvassanak el:
(spoilerbe tettem, mert tényleg erős idegzet kell az elolvasásához)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Április 1.-je van! A hír fake! -
13 év után ismét egy Senna győzelmet ünnepelhetünk