182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Montoya a Renault-hoz igazolt!
A Renault csapat vezetője ma 18:55-kor bejelentette, a 2007-es évadra leigazolta Juan Pablo Montoyát. A kontraktus 5 évre szól, ami azt is bizonyítja, hogy a Renault nem kíván kiszállni a Száguldó Cirkuszból.
Ezennel természetesen vége a McLaren pilótafelállása körül kialakult spekulációknak, hiszen Montoya távozásával megüresedett helyre a már korábban leigazolt Fernando Alonsót várják.
A McLaren részéről senki nem kívánta kommentálni a bejelentést, ám annyit bennfentesek tudni vélnek, hogy mindezt már hónapokkal ezelőtt lerendezték egymás közt a felek.
„Nagyon örülök, hogy Montoya nekünk vezet a következő évtől." -mondta Briatore, aki szerint az 5 éves kontraktus alatt a kolumbiai ismét magára talál, s régi fényében csillog majd.
„Montoya egy igazi gyerek! Csak akkor tudja kihozni magából a legjobbat, ha tudja a csapata mögötte áll. Mi biztosítjuk számára a megfelelő hátteret, és biztos vagyok benne, hogy együtt tovább öregbítjük a Renault hírnevét."

-
Dodo55 #33330 Április 1., vagy komoly? -
Rönó nem hagyja abba,leigazolták montoyát 5 évre -
yeeeeeesssss
Honda rulez! -
gyönyörű pálya:) -
MrTressy #33326 bedigizhetnéd :) -
edeleny #33325 Sose tudjuk meg,de szerintem Vill taktikazta el a dolgot,mibe,hogy ö csak 11. akart lenni. -
De amikor leszakadt akkor pont gyors körön volt, nem akart sztem nagyon gyors lenni, csak gyors hogy beférjen az első 10be, még így is Villeneuve 6ezreddel nyomta le.
Később pedig ki tudja..Button sem volt gyors az időmérő ezen szakaszán. -
Ugye köztudott hogy a Bridgestone lassabban melegszik föl mint a Mislen! És (bár kétségek között vagyok) csak arra tudok gondolni hogy úgy számolták hogy a második mért kör lesz a mérvadó,csak hát jött az égi áldás... -
edeleny #33322 Suminak az esös mar a masodik gyors köre lett volna,mert az elsö az ilyen tré lett.Ö sem okolhatja az idöt,ha fel percel hamarabb jön ki akkor be tudja fejezni azt a gyors kört is es akkor barmi lehetett volna,igaz meg akkor mas is be tudta volna fejezni.... Ez az idömerö rendszer epp azert is jobb mint a tavalyi,mert lenyegeben majdnem mindenkinek ugyan azok a feltetelek adottak.Tavaly ez a kis esö a mezöny közepet sujtotta volna csak!! -
edeleny #33321 Az idömerö nekem is tetszik.Egy dolog ami regota bosszant,a "nagy"csapatok elvarjak,hogy a "kicsik" kimenjenek az edzes elejen,es tisztitsak le a palyat, aztan elvarjak,hogy amikor ök kijönnek tünjenek el onnan,hogy ök majd sütkerezzenek a vegen a sajat gyorsasagukban.Azt hiszem azok akik kijönnek az elejen,es nem sajnaljak az autojukat,mennek 5-6 kört,ha ugy alakul az idöjaras,forgalom, stb.miatt,akkor igen is elözzek meg a rest ,1 kört megyek oszt hali pilotakat. -
Nem biztos hogy baj van, Massa simán eszállt és már semmi ideje nem maradt, MS meg akkor akart futni mikor pont leszakadt az ég...és ezzel bukta el az idejét, amugy meg ki tudja mit taktikáztak...amit aztán ilyen szépen keresztülhúzott az eső. -
edeleny #33319 Haat lassacskan elterelödik a gumirol a gyanu!Igaz ami igaz ez a gumi mar nem csak a Ferrarira keszül,ezt nekik is szokni kell,idaig a gumit fejlesztettek az autohoz,most a közöshöz kell alkalmaszkodni.Meg ki tudja holnap milyen idö lesz,lehet,hogy akkor majd jobban muzsikal. -
Jah, csak az az érdekes hogy a Toyota is ezeket használja és ők pedig nagyon nagyot ugrottak az elmult 2 futamoz képest. Vagy ebben a 2 hétben sikerült a kocsit beröffenteni normálisan vagy a gumik jobbak, amig a Ferrari ennek az ellenkezőjét mutatja be. Látható volt a tapadással mindeki küszködött, holnap lesz pár kicsúszás az biztos. -
Eza baj hogy én még mindig nem tudom eldönteni hogy a gumiba vagy az autóba kell hogy csalódjak! -
Kitujda, Massának szerintem semmi esélye onnan előrejönni... ez nem egy olyan mindenkin simán átgázolok pálya, Suminak még lehet esélye, ha nem a kocsi miatt volt ilyen "lassú". -
Nyiri #33315 Meg jo hogy nem keltem fel. Lehet hogy holnap se pazarlom az idom. Ferrari. :( Hihetetlen. -
Kiváncsi leszek, ha Button ezt a futamot is elbénázza, vagy a Honda csak 1 körben nyerő, akkor kezdek kételkedni a nagy okosokban hogy Button és a Honda vb esélyes... (( eddig sem hittem bennük )) -
Pedig 6. helyről rajtolhat holnap, az egy Toyota nak nem is rossz. -
Részidők és csúcssebességek, időmérő - Ausztrál GP -
-
lál , bolond vagy:)) -
basszus, de most így hirtelen? pedig nem is rossz annyira az autó. Na a sporttörténelem egyik nagy alakja, csak így távozik... -
báááááááááááázeeeeee:)))))))))9 -
Schumacher: Elegem van, abbahagyom -
Ezt az IDE-t soha többé nem engedmény pályára. Sumi most nagyot szívott, 4 ezreddel kikap, pont akkor zúdul le az eső, ráadásul pont az a Villeneuve, aki 10 helyes büntetést kapott. Jó kis balserencse :) -
Benetton

Bocs, de olyan régen hallottam :DD
-
lelkowych #33304 Sajnos az egész f1 lassan már csak akkor jo ha esik, vagy baleset van, mert elözést nem sürün látni. -
ha van baleset vagy eső csak akkor izgi..... -
lelkowych #33302 Az elmult évek legjobb huzása volt ez az uj idömérö! -
edeleny #33301 Esetleg lehetne limitalni a 3. szakaszban megtett körök szamat -
edeleny #33300 Ez is hozza tartozik a futamhoz,legalabb van nemi izgalom.Az jobb volt mikor a rajthelyeiknek megfelelö sorrendben erkeztek be a celba?Igy legalabb nehanyan szo szerint ra vannak kenyszeritve az elözesre.Szerintem az egy körös idömerö jobban penge elen tancoltatta a pilotakat,senki nem mondja senkinek,hogy csak az uccso 5 percben mehet a palyara,epp az a jo benne,hogy egy kis hibat meg lehet javitani (nem ilyen Massa felet),bar igaz en engedelyeznem a 3. auto hasznalatat,ha valaki az ideje alapjan tovabb mehetne,de összetörte magat mehessen.Anno vicces volt a palya szelen "maratont" jatszo pilotak latvanya.(plane,ha valaki a regi Hockeinheimben a hatso reszen dobta el magat)De nem neztel mostanaban tul sok regi futamot,vagy nem kevertel össze valamit?:(Benetton) -
Gabor_(HSF) #33299 Ja igen izgalmas..legalább annyira mint a háborúban a hadifoglyok tizedelése...
Én inkább úgy fogalmaznék, érdekesebb mint a tavalyi rendszer,de semmi szin alatt sem méltányos ennyire penge élen táncoltatni olyas valamit,ami ekkora kihatással van egy versenyre...
Mert ha majd pl egy IDE miatt se a Merci se a Benetton sem kerül be a tizbe,sokan majd átértékelik ennek a rendszernek az igazságosságát... -
edeleny #33298 Szerintem igen is igazsagosabb mint a tavalyi volt,igaz lehetne mit varialni az utolso 20 percen de jo.Erdekes verseny lesz! A harom Bridgestonos csapat teljesitmenye feltünö,a Japanok igen sokat teszteltek a Toyotaval a heten latszik is! -
Gabor_(HSF) #33297 Már most fogadásokat lehet kötni,hogy rövid időn belül leszavazzák,mer ha nem ráuszitom a közelkeletet a FIA-ra -
Gabor_(HSF) #33296 Nahát ezt a szar időmérő rendszert ez elképeztő,ennél már az is tisztességesebb ha sorsolnak -
G_ArchAngel #33295 nem, csak nem mindenki szájbergyerek:) -
Gabor_(HSF) #33294 nem! én is természetesen,hisz ha nem nézném élőben,el sem indithatnák
...
Viszont közben a 2000. év 16.futamának,azaz a japán nagydij edzését is ézem videon,ami az elmúlt 20 év edzése.... -
piros zászló :) -
na mi van csak én nézem? :)