Gabor_(HSF)#33341
NA RIADÓ!!! mingyá a futam...
Most hogy ismét megnéztem a 2000,2001 es futamokat,hát azok egyátalán nem unalmasok,sőt!..
2001 ben látható és érezhető Hakkinen hanyatlása,miután az asszonya lepetézett,meg az is,hogy a kis Sumi mégsem akkaora überláma sőt még a kockafej sem,csak a tűz alutt ki bennük az elmúlt pár évben..ellemben Fisico katasztrófa amit müvelt,nem is értem hogy maradhatott az F1-ben...
Az is érdekes,hogy csak a 2002 es és a 2004 es évben volt előnye a Ferrari-nak,a többi szezont nagyon elbénázták a többiek...
Érdekes igy egyben visszanézni a múlt eseményeit,tisztán látható pl a williems simán wb lehetett volna 2001-ben,2000-ben pedig nagyon a mercinek ált a zászló,és még a gumik-ra sem fogható,hissz 2002-ig az összes nagycsapat brigestone-t használt...
A láttotak alapján azt is kimerem jelenteni,hogy Button és Alonso nem egy berobbant tehetség,hanem ugyan úgy mint Hill az évek alatt megtanulták at F1-et..
Cóval nagyon izgalmas pl összevetni,Irvine ,Bari és Salo teljesitnényét a Ferkában,nem kell hozzá diploma megállapitani,hogy salo alaposan veri mind 2-őt..
Nem is tudom,tök lázba jöttem az elmúlt 15 év F1 ét tanulmányzva,sok-sok furi dolog eléggé egyértelmünek tünik.....................