182273
  • DJ Bee18
    ja, nem az autó lett jobb, hanem a pálya fekszik :)
  • G_ArchAngel #33250
    Tudod, hogy egy közepes költségvetésű csapatnál mit jelent a 25 millió?
    És kitudja, lehet jó ez a Hamilton gyerek - régóta nevelgeti a McLaren és a Mercedes...
  • edeleny
    Szerintem meg tökeletesen jo helyen van,nem hinnem,hogy olyan könnyen megvalna töle Frank,mint Buttontol.
  • Roolcsy
    [szín=red]Massa szerint Ausztráliában erősebb lesz a Ferrari[/szin]
  • G_ArchAngel #33247
    Haug nem lepődött meg a Rosberg híreken

A Mercedes motorsportigazgatója, Norbert Haug nem lepődött meg a napokban napvilágot látott híreszteléseken, amelyek szerint a McLaren-Mercedes jövőre a Fernando Alonso – Nico Rosberg párossal vesz részt a világbajnokságban. "Nico meggyőző teljesítményt nyújtott, de eddig nem esett szó a közös jövőről."

"Amíg nem jelentjük be a 2007-es felállást, addig számítani kell hasonló találgatásokra. Nico már a gokartban Mercedes támogatással indult." – jelentette ki Haug.

Az msa értesülései szerint a McLaren 25 millió dollárért kivásárolná Rosberget a Williams istállóval kötött szerződéséből, illetve három esztendőre 'kölcsönadná' Lewis Hamiltont is.

Na, ha a finn átül valamelyik másik szekérbe, akkor legább itt maradna egy fél finn, akinek szurkolhatnék:)

És kicsit már kiváncsi vagyok erre a Hamilton gyerekre is...
  • edeleny
    Lattam es? Ö mar 2001-ben is ilyen volt.
  • Caravan
    Montoya????..Nem látszk rajta a sok G...
  • Snecie Smicie
    #33239 alsó kép
  • edeleny
    Denis:Montoyanal senki sem dolgozott kemenyebben
  • edeleny
    Igen,ez teljesen jogos.
  • Mersant
    ok, tudom, csak arra értettem hogy azt szerintem jól csinálják, nincsenek ekkora balhék és ellentétek mint F1ben, és nem is akarnak részesedést egyik csapatból sem mint itt a vén trottyos a ferrariból...
  • edeleny
    A MotoGP-t el kell adniuk(marmint a közvetitesi jogot) ,az Unio szabalyai szerint nem lehet monopolium.
  • G_ArchAngel #33239
    Montoya: mindig csak Kimiről lehet hallani

Juan-Pablo Montoya még nem döntötte el, hogy hol folytatja pályafutását a 2007-es esztendőben. Fernando Alonso érvényes szerződéssel rendelkezik a McLaren-Mercedessel, és ha Kimi Räikkönen marad, neki távoznia kell. A kolumbiai versenyzőt a Red Bull tárt karokkal várná, ám az sem kizárt, hogy Alonso helyét veszi át a Renault istállónál. Montoya azonban - függetlenül a találgatásoktól - csak az év végén hozza meg döntését.

"Jelenleg a McLaren versenyzője vagyok, és erre az évadra összpontosítok. Megpróbálok a legjobb tudásom szerint teljesíteni, és ha eljön az ideje, eldöntöm hogyan tovább."

"Ahogyan mások is, én is szétnézek a piacon, miközben mindenki arról beszél, hogy Kimi a Ferrarihoz megy. Vannak, akik azt mondják, hogy a BMW vagy a Renault színeiben folytatja. Mindig csak Kimiről lehet hallani." – jelentette ki Montoya.

Montoya nem aggódik amiatt, hogy nem lesz helye a Formula-1-ben ha távoznia kell az Ezüstnyilaktól. "A Toyotánál is lesz egy szabad hely, és ha jól körülnézünk, akkor lesznek még üresedések."

A fitt latin: pocak és zsírcici:)
  • Mersant
    ha úgy csinálják mint a MotoGP-t, akkor ne mlesz gond...
  • Lteebee
    A helyükben csak bari kocsijára tenném.
    Úgysem hoz eredményt és hátha nem az egész csapatot büntetik emiatt.
  • G_ArchAngel #33236
    CVC megszerezte a Forma-1-et!

A CVC az Alpha Prema UK Limited-en keresztül sikeresen felvásárolta a Forma-1 részvényeinek jelentős százalékát.

Mint ismeretes, erre csak akkor adódhatott lehetősége a vállalatnak, amennyiben megválik a MotoGP-t kézben tartó Dornától.

A „válás" után a CVC által újonnan alapított Alpha Perma nevű cég vásárolta fel a SLEC részvényeit.

„Nagyon örülünk, hogy végül sikeresen végrehajtottuk a felvásárlást, és izgatottan várjuk a sport jövőjéért folytatott közös munkát Bernie Ecclestone-nal és csapatával." -mondta a CVC-től Donald Mackenzie.

Na, ha ezek is beleugatnak, akkor Bernie, Max mellett egy Donaldot is lehet fikázni:)))
  • G_ArchAngel #33235
    Módosított szárnyak a Ferrarikon

A Maláj GP után három csapatot, a BMW-t, a McLarent és a Ferrarit kérték fel arra, hogy módosítsák szárnyaikat a következő versenyre.

A BMW és a McLaren szinte azonnal reagált a felkérésre, s nyomban cselekedtek is. Az olasz csapat azonban kijelentette, hogy nincs miért változtatniuk, hiszen a szárnyaik megfelelnek a szabályoknak.

Egyes források szerint azonban az évad harmadik versenyére módosított szárnyakkal érkezik a csapat. A váltás okáról azonban megoszlanak a vélemények.

Míg a Ferrari részéről állítják, hogy mindössze a teljesítménynövelés követelte meg a módosítást, addig a szakértők tudni vélik, hogy a Fia nyomásának engedetek.

„Az autónkat a FIA ellenőrizte és rendben talált mindent. A FIA az a testület, amely ilyen esetekben döntést hozhat, tehát, ha az emberek úgy gondolják, hogy nálunk nincs rendben valami, akkor tévednek." -mondta a hétszeres világbajnok, amikor a szárnyak legálisságáról faggatták.

A csapat tehát így, vagy úgy, de új szárnyakkal lép pályára Ausztráliában. Amennyiben mégis valami miatt felmerülne a gyanú az esetleges szabálytalanságról, arra az esetre a Honda tüntetőleg kidolgozott egy saját „flexi" szárnyat, hogy azzal körözzön a kenguruk földjén.

De röhögnék, ha mindenki azt mondaná, hogy nem módosított, hülye Honda feltenné a flexibilis szárnyakat és a végén csak Őket vágnák meg, mert a többiek a futamon már a módosítottal indulnának:)
  • Lteebee
    És ki mondja, hogy az az igazság, amit ő mond?

Ugyanmár!
  • DjDano
    Stoddart nem köntörfalaz és nem képmutató, valamint keményen kimondja az igazságot.... ha ez neked szarkeverés, mert szerintem amit egyes csapatok vezetői művelnak az sokkal inkább az!!
  • edeleny
    Valamilyen szinten az egesz költsegcsokkentest nem ertem,ha egy csapatnak van 5 milliard dollarja,akkor annyit fog kolteni,ha csak 1 van akkor annyit,ha nem lehet költeni a motorfejlesztesre,akkor majd koltenek a sisakok fejlesztesere,a penz igy is ugy is el fog menni.Sokkal jobban örülnek olyan szabajoknak,ami a kissebb koltsegvetesü csapatoknak is nyit eselyt a gyözelemre.Valamilyen modon szimpatikus volt az az elkepzeles,hogy egy egy csapat kenytelen legyen ev vegen kiadni a szamara elönyt biztosito technologiai fejlesztest,termeszetesen mindent szabad szabaly mellett.
  • Caravan
    Hali!
    Tudjátok, én azt nem értem, hogy ha az F1 az autóversenyzés csúcsa, akkor miért kell a fejlesztéseket visszaszorítani?Én amondó lennék: akinek nincs zséje az ne akarjon a királykategóriában villogni. A másik: ha gyorsulnak a kocsik, nagyobb a teljesítmény, nő a féktáv, stb. kérem alásan tessék a pályákat is a megnövekedett teljesítményhez, sebességhez igazítani. Ez olyan, mint ha a Blackbird vadászgéppel Magyarország légtere felett akarnál max.teljesítményt produkálni. Akkor mindjárt biztonságosabbá válna az F1.
    Ennyi.
  • MaSzKa
    Ralf is eldobta 2004-ban a BMW-t utána + a 2005-ban a Toyotát amerikában
  • grotesk
    valahonnan le lehet tölteni a videót?
  • Istencsászár
    Glock: az oválpályás versenyek sokkal veszélyesebbek
  • Marki
    Remélem el is küldi Mózlit a francba :Ð
  • Istencsászár
  • MaSzKa
    ja meg ott nem 22 autó van hanem több ezért izgalmas
  • b-type
    Hát egy Nascar-hoz jobban értő biztos tudna pontosítani, de a pit sebességét is talán nincs 10éve hogy maximalizálták...pont egy balesetből kifolyólag ha jól tom.
    Addig meg wrooommm...bezúgattak. :))
  • Marki
    Stoddart leadta 2008-as nevezését!
  • Snecie Smicie
    eleve egy nyitottetejű autóval menni 350-nel egy btonteknőben..szinte adja magát a tragédia.
  • Lteebee
    Tépj sorszámot!

A fotóssrác után jössz.
  • b-type
    :))))
    azért ez nem ennyire egyszerű de van benne igazad. :)
    Inkább azt mondanám hogy hagyományosan nem törödnek túl sokat a biztonsággal..ami nem jelenti azt hogy egyáltalán nem, csak kevesebbet mint itt az öreg kontinensen.
    Az hogy náluk több a baleset, az betudható pl. az oválpályás versenyzésnek, a sok palánkos szűk road pályának..nem egy városon belül.
    Ha az F1 is csak Monaco-hoz hasonló pályájon futna itt is lenne több halál.
  • MaSzKa
    Alonso egy kicsit Out-ra vághatná má magát
    szurkolok neki hogy eldobja az egyik kanyarba a rönyót
  • Punker
    hihetetlen elmebeteg az az egész, nincs semmi bukótér stb, esélye se volt kikerülni :(
  • Punker
    majd kiderül
  • MaSzKa
    azt én is olvastam

de abba sportba valahogy mindig is sok volt a haláleset az amerikai autosport sajnos ilyen mert csak akkor van nézettség ha sok a zúzás
  • MaSzKa
    miért lesz baleset?
  • Snecie Smicie
    a legutóbbi IRL-es haláleset óta ez valahogy nem egy jó móka :(
  • Punker
    majd az időmérő után tippelek :)
  • MaSzKa
    szerintetek ki lesz dobogós 7végén