182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Már ment 6 kört.. -
G_ArchAngel #33890 itt valami nagyobb gáz lehet, hogy a finn a T-car-ral sem lép pályára... -
De neki valszeg még nem megy a kocka és nagy erőlködésében néha már a gúla is csonka :))) -
G_ArchAngel #33888 ez nem azon múlik, ezt az öltönyös angoloknak külön tanítják: előbb csak gúlát tudnak, majd kockát is:))) -
Persze, magyarázat mindig van.:)
Az én értékrendem szerint inkább egy nagypofájú digó vagy csigaevő, mint egy sunyi kis pöcs, aki ha tehetné kocka alakút szarna. -
G_ArchAngel #33886 nem, de az szándékosan akart alávágni Biatorénak...
inkább foglalkozna azzal, hogy a csapata a pályán verje meg a csigaevőket... -
RD se piskóta! -
G_ArchAngel #33884 sehol semmi, formula.hu-n legendaszerűen terjed, hogy összetörte a talicskáját... -
Mivan Kimivel? csak most értem haza... semmi adat róla csak az uccsó helyen? -
na esz ha megisz?:) -
G_ArchAngel #33881 újabb baromság, előszerződést, kemény kikötésekkel aláírhattak, mást nem - egy nagyrészt olaszokból álló csapat soha nem tudná titokban tartani, ahhoz túl nagy a digók pofája:))) -
na mondtam hogy legfeljebb 12en indulhatnak ugye?:) -
Räikkönen már hónapokkal ezelőtt aláírt a Ferrarihoz?
Kimi Räikkönent már számtalanszor összefüggésbe hozták a Ferrari alakulatával, ám a hír egyik fél részéről sem került megerősítésre. A svájci Blick a csapat egyik munkatársától úgy értesült, hogy a szerződést még tavaly – hónapokkal a McLaren-Alonso megállapodást megelőzően - aláírták.
"Nem értem, hogy a szerződéskötést miért nem hozták már nyilvánosságra. A Ferrarinál már mindenki erről beszél." – állítja a csapat 'munkatársa'. -
Dexantreal #33878 soha nem hallottam még róluk,sry...csak ezért volt az a nagy elképedésem,h Direxiv...mivaan?
..de kösz infot
-
G_ArchAngel #33877 Direxiv egy japán óriáscég, a GP2 egyik főtámasza, az F1-ben a McLaren-B csapat főtámogatói lennének - Dubai F1 McLaren Team néven indulnának... -
Dexantreal #33876 ja akkor ez nem ugyanaz..ok,kösz infot. -
őket így hívták: Brabham -
Dexantreal #33874 azé alakulnak itt a dolgok...örömmel látom,h csak12csapat lehet 2008ban
..de micsoda nevek vazeee...Ervine....jujj.. ő is csapatot akar...na azt megnézem...Jordan meg minek adta el a sajátját, ha most meg megint akar1-t?
...aztán ilyen csapat nevet,hogy Direxiv...lol...vagy ez egy ember neve lenne?
...a Baram meg ismerős....talán...régen nem volt ez1csapat?90es évek elején, amikor még Senna is versenyzett...egyébként valszeg biztos ő is jelentkezett volna...sztem. De hagyjuk Sennát. Szóval azé lesz itt még kavar ebben a csapat ügyben
-
hm...akkor az F1 futamok is meglesznek???!!! jó lenne....
cikk
"a későbbiekben pedig az MTV archívumának teljes anyaga válik elérhetővé a rendszeren" -
zsír lenne :) -
G_ArchAngel #33871 szerintem induljanak a kicsik egy autóval, nekik gazdaságosabb, nekünk színesebb a mezőny:) -
G_ArchAngel #33870 Teljes a 2008-ra nevezők névsora
A 2008-as esztendőben legfeljebb 12 csapat vehet majd részt a Formula-1-es világbajnokságban. A nevezéseket március végéig kellett elküldeni a Nemzetközi Automobil Szövetségnek, hogy minél előbb megkezdhessék a szabályok kidolgozását. Az FIA április 28-ig meghozza döntését annak kapcsán, hogy mely csapatok kérelmét fogadják el, illetve utasítják vissza. A huszonkét jelentkezőből csak tizenkettő maradhat.
A jelentkező csapatok névsora
1. Ferrari
2. McLaren-Mercedes
3. BMW
4. Renault
5. Toyota
6. Williams
7. Honda
8. Red Bull Racing
9. Toro Rosso
10. Super Aguri
11. MF1 Racing
12. Minardi (Paul Stoddart)
13. Prodrive (David Richards)
14. Baram (Craig Pollock)
15. Direxiv (Jean Alesi)
16. Eddie Jordan
17. Eddie Irvine
18. Trevor Carlin
19. Racing Engineering
20. BCN
21. Durango
22. Adam Khan
-
G_ArchAngel #33869 mivel Kiminél volt először a STOP felírat és most már szinte mindenki mellől levetteék, nála még ott van: ezért vagy nagyot esett, vagy ennyi volt a Mercedes-varázslat... -
lol -
csak nem metoreső? 
ezt ütötted ki Punk :D -
jégeső? :) -
G_ArchAngel #33865 valami durva dolog történhetett, 7 autónál van STOP felírat... -
Tesztek - 1. nap Barcelona
Helyszín: Circuit de Catalunya, Barcelona
Időpont: 2006. április 11., kedd
Pályahossz: 4627 m
Időjárás: Száraz
Körrekord: J. Button (BAR), 2005. IV. 7. 1:13.552
Név Csapat G Köridő Km/ó Eltér Előző Kör
1. Marc Gené SPA Ferrari B 1:16.122 218.822 53
2. Nico Rosberg GER Williams-Cosworth B 1:16.313 218.275 0.191 0.191 42
3. Luca Badoer ITA Ferrari B 1:16.391 218.052 0.269 0.078 70
4. Narain Karthikeyan IND Williams-Cosworth B 1:16.440 217.912 0.318 0.049 49
5. Christian Klien AUT Red Bull-Ferrari M 1:16.691 217.199 0.569 0.251 41
6. Neel Jani SWZ Toro Rosso-Cosw. M 1:16.795 216.905 0.673 0.104 68
7. David Coulthard GBR Red Bull-Ferrari M 1:17.152 215.901 1.030 0.357 16 -
Miközben riválisai azért küzdenek, hogy megfosszák a lefojtott Cosworth V10-esek használatának lehetőségétől, a Scuderia Toro Rosso társtulajdonosa egyértelművé tette: a csapat 2007-ben sem vált nyolchengeresekre. -
edeleny #33862 Na az meg full erdekes lenne Montoya-Schumacher paros a Red Bull-nal! -

Ezt amugy honnan szopta? :)) élő példája egy elmezavarodott riporter idióta kérdésének amivel Haug égeti magát...
-
G_ArchAngel #33860 Haug: nem lesz Schumacher – Alonso páros
A McLaren-Mercedes alakulata még nem hozta meg döntését annak kapcsán, hogy ki legyen Fernando Alonso csapattársa a 2007-es esztendőben; egy dolog azonban már most biztos: "Nem lesz Schumacher/Alonso páros a csapatnál." – jelentette ki a Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug, aki abban bízik, hogy Kimi Räikkönen marad a csapatnál.
"A legjobb autóval szeretne versenyezni, mi pedig éppen ezt szeretnénk biztosítani számára."
Haug egy férfimagazinnak adott interjúban azt is elárulta, hogy "a pilóták olyanok mint a versenylovak, akiket néha simogatni és bíztatni kell."
Elképzelem, ahogy Haug a motorhome-ben simogatja Juan-t, Kimi-t és Pedro-t....

-
G_ArchAngel #33859 A Red Bull szárnyakat ad Kliennek?
A Red Bull vezetője, Dietrich Mateschitz hamarosan meghozza döntését annak kapcsán, hogy a 2007-es esztendőben ki képviselje az A-csapatot a Formula-1-es világbajnokságban. "Két jó versenyzőre van szükségünk. A versenyen nyújtott teljesítmény a mérce."
"Ha megnézzük a 2005-ös eredményeket, láthatjuk, hogy David 24 pontot szerezett, Christian pedig kilencet. Ha figyelembe is vesszük, hogy négy futamon nem indult, ez akkor is tény. Egy fiatal versenyzőtől azt hiszem elvárhatjuk, hogy legalább olyan gyors legyen mint David."
Egy másodperc, az egy másodperc
"Ha 50 milliót költünk Adrian Neweyra, a szélcsatornára és a Ferrari motorokra, hogy egy másodperccel gyorsabbak legyünk mint a vetélytársak, akkor nem szabad hagynunk, hogy ezt a másodpercet egy lassabb versenyző miatt el is veszítsük."
"Ebből az következik, hogy 2007-ben a lehető leggyorsabb versenyzőt kell megszereznünk, aki a Newey autóval bizonyíthat. Azt hiszem, hogy akkor a Ferrari motor is megbízható lesz. Nem lehet a versenyző a leggyengébb láncszem."
Montoya és Coulthard neve is csak a második sorban szerepel
"Kimi Räikkönen, Fernando Alonso és Michael Schumacher állnak az első helyen a jelöltek listáján. A többiek neve már csak a második körben merül fel. Ide tartozik Montoya is. Mindenki tudja, hogy David Coulthard milyen gyors. Nagyon motivált és alig várja, hogy ismét egy Newey autót vezethessen." -
Dexantreal #33858 én is 90%Michael Schumacher de amióta ott van,megszerettema csapatot meg mindig azokat,akik melléje szegődtek
...bár Barrichellot most má azé nem
-
Én igazából csapatnak nem szurkolok, vagyis kénytelen vagyok a Ferrarinak mert Schummy náluk versenyzik! -
G_ArchAngel #33856 LIVE TEST - Circuit de Catalunya -
G_ArchAngel #33855 oké, majd pihenőidőben átírom, amúgy köszi az infót... -
Szombat:
13:40 Forma 1 - San Marinó-i Nagydíj
- Imola:
az időmérő edzés élő közvetítése
Vasárnap:
13:35 Forma 1 - San Marinó-i Nagydíj
- Imola:
a futam élő közvetítése
Szóval akkor lesz amikor 1 hete is megírtam. Most már igazán feltehetnétek. -
Dexantreal #33853 ezt pedig elfogom olvasni, kösz a linket..én is Michael Shcumachernek szurkolok 
..meg Masssa és a Ferrari
-
Dexantreal #33852 Minenképp valami új szabályt kellene majd bevezetniük a fejesnek, ha egy rakat új csapat jelenik meg 2008ban mer olyan tumultus lenne a pályán, hogy... vagy nemtom,de akkoris.. és akkor ugye megin egy elcseszett évad, mert a pilótáknak megkell szokni az új dolgokat satöbbi-satöbbi..
..de azért akkoris örülnék egy csomó új csapatnak