182273
  • kulabácsi
    hát ja!! de azért ennyire nem kellett volna lepadlózniuk sztem!! vmit nagyon elbasztak, azt most nehéz helyrehozniuk...
  • Istencsászár
    Évekig volt 1 jó alapjuk, azt fejleszgették és annak a végeredménye lett az f2004 ami verhetetlen volt, aztán uj kocsit kellett építeni és itt kezdődtek a gondok.
  • Dexantreal
    énse tom..talán a jelenlegi szabályok nem fekszenek neki,nemtom :S...de majd lesz jobb is,mer sztem nem vonul vissza év végén
  • kulabácsi
    jah az volt az egyetlen élvezhető versenye!!! hát remélem idén azért majd többre képes a ferrárival, de nem vágom eléggé lepadlóztak, amit nem is értek h hogyan lehet ennyire szar, azok után h évekig megállíthatatlan volt...
  • Dexantreal
    én is hajrá Michael Schumacher. Tavaly nagyott autózott Alonsoval itt, Imolában...bírtam..még akkkor is,ha sajna a végén nem nyert
  • KapuBen
    Én neki szurkolok
  • kulabácsi
    áhh sumi a befutó :)) bár inkább csak reménykedem, de jó meccs lesz...
  • MaSzKa
    szerintetek ki a legesélyesebb a győzelemre
    én kimi -re fogadtam
  • Istencsászár
    Három hét szünet után a Forma-1 száguldó cirkuszának világa Imolába érkezik, ahol a San Marinoi Nagydíjjal kezdetét veszi az európai szezon. Sok csapat számára itt kezdődik meg az idei évad, ám mások számára itt ér véget a kifogások ideje.
  • Dexantreal
    ki?
  • Punker
  • G_ArchAngel #34001
    JÓ ISTEN!
    Ember, tudod mi az az irónia?:)))
  • Dexantreal
    akkoris...csak kitalálták ezt..majd Imolába nyilvánosságra hozzák úgyis...most mit találgatunk addig?hmmm...vagy majd késöbb kerül a nagy érdemű elé az ügy pontos verziója
  • Dexantreal
    te meg nem beszéltél yol...a nők állandóan pletykálnak ezt-azt,mindent:P...sztem istencsászáré sokkal hihetőbb,mint a tied
  • Dexantreal
    yol beszéltél
  • a.carkey
    Így is jó!
  • a.carkey
    Ezt a hozzászólást + a 33995öt törölje egy moderátor. Vsz vki ue időben akart szintén küldeni ... :(
  • a.carkey
    Ő az:

[URL=http://www.f1-legend.com/quiz/2003quizzz04_res.htm]+ "ÁFA"[/URL]
  • G_ArchAngel #33993
    Tessék itt a cikk...
  • Istencsászár
    LOL
  • G_ArchAngel #33991
    szvsz Kimi - MS lesz a Scuderia-nál...

a háttérben megbújt egy hír: Kimi és Michael felesége barátnők, akik szeretnék, hogy férjeik cspatattársak legyenek - és ha két nő ugyanarról pletykál, akkor az, több, mint igaz...:DDDDD
  • Istencsászár
    Azlesz hogy Sumi meghosszabítja a szerződését még pár évre és sztem Massa is...
  • edeleny
    Emlekeztek,mikor Sumi 2004-ben megnyerte a VB-t,a Monzai futam utan,a Ferrari nagy csinnadrattaval sajtotajekoztatot hivott össze,Fioranoba.Egy hetig az egesz vilag azt talalgatta mit fognak bejelenteni,visszavonulastol kezdve a Minardihoz valo szerzödesig minden volt.Aztan,a sajtotajekoztaton Sumi kedélyesen elbeszelgetett az ujsagirokkal,elmondta,hogy 2006-ig van szerzödese,piros zokni van rajta,reggel 7-kor kelt,meg evett egy fel tojast,es egy egesz piritost,meg ehez hasonlo nagyon fontos informaciokat mondott,es a vilag csak nezett,hogy akkor most mi is van?
  • Istencsászár
    Haug: Kimi nem köt szerződést a hátunk mögött

A múlt héten több hiteles Formula-1-es szaklap is arról számolt be, hogy Kimi Räikkönen szerződést kötött a Ferrari alakulatával. A hivatalos bejelentésre várhatóan még a héten sor kerül. A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug nem hiszi, hogy a finn pilóta már döntött a jövőjéről.

"Kimi és a menedzsmentje is leszögezte, hogy még nem született döntés. Nehezen tudom elképzelni, hogy a hátunk mögött szervezkedjenek." – nyilatkozta Haug a Motorsport Aktuellnek.

Haug azt is elképzelhetetlennek tartja, hogy Räikkönen már tavaly aláírta a szerződést, amikor a McLaren autói bizonyultak a leggyorsabbnak a mezőnyben és a Ferrari komoly nehézségekkel küszködött.

"Nagyon sok dologról írtak már. Emlékeznek arra, amikor Michael Schumachert hozták összefüggésbe velünk? Már azt is tényként vették. Egy dolgot azonban sajnálok: hogy nem gyűjtöttem össze ezeket cikkeket, különösen Kimiről és a Ferrariról. Remek karácsonyi ajándék lett volna."
  • AnuluWork #33987
    Raikkönen kocsijával nyer a kis Senna
    Bruno Senna Lalli
  • edeleny
    Az jart az eszembe,hogy nem ezert latunk annyi buvalbelelt embert a dobogon.A faradsag egy dolog,a fajdalom mar mas.
  • Istencsászár
    Többen is idegbecsípődéssel küszködtek a múlt heti, barcelonai teszten, ami nem csoda, hiszen a lágyabb gumik miatt megnőtt kanyarvételi sebesség az idén még a korábbiaknál is jobban igénybe veszi a versenyzők szervezetét - állapították meg a pilóták.
  • edeleny
    Ez csak a közepsö resze,a hölgyemenynek,ki tudja milyen a többi alkatresz,meg meg az is lehet,hogy egy harpia,inkabb hadjuk....
  • Dexantreal
    higgadj má le,nyugi vaaan...láll...

hogy ráizgult

monnyuk yo a csaj és Ferraris,de ennyire ráverni a nyálat,meg mást....
  • akyyy
    de az a csajszi teljes képbe, plz:S
  • edeleny
    Apro trükkök.
  • Dexantreal
    ..mondtam,h szólj:P...Punker lelustázott
  • Punker
    ha már lusta vagy szólni......
  • G_ArchAngel #33978
    beteszik, ügyes fiúk maguktól is:)
  • Dexantreal
    szólj modiknak vagy mittoménkiknek,h tegyék be...
  • G_ArchAngel #33976
    Új logó, időpontokkal...
  • oneal1
    én elárulom neked!

SEMENNYIVEL!!:)
  • Mersant
    tény, de ettől függetlenül sokkal több leszürhető belőle mintha 2 különböző csapatnál vannak
  • Bucser
    Be kellene már látni hogy technikai sportban soha nem lesz 2 ugyanolyan autó:D Még ha ugyanaz a típus és gyártó is.
  • Mersant
    bízom benne, hogy marad a seggén, bár az érdekelne hogy mennyivel verné Schumachert 1 ugyan olyan kocsival...