182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát ja!! de azért ennyire nem kellett volna lepadlózniuk sztem!! vmit nagyon elbasztak, azt most nehéz helyrehozniuk... -
Évekig volt 1 jó alapjuk, azt fejleszgették és annak a végeredménye lett az f2004 ami verhetetlen volt, aztán uj kocsit kellett építeni és itt kezdődtek a gondok. -
Dexantreal #34010 énse tom..talán a jelenlegi szabályok nem fekszenek neki,nemtom :S...de majd lesz jobb is,mer sztem nem vonul vissza év végén -
jah az volt az egyetlen élvezhető versenye!!! hát remélem idén azért majd többre képes a ferrárival, de nem vágom eléggé lepadlóztak, amit nem is értek h hogyan lehet ennyire szar, azok után h évekig megállíthatatlan volt... -
Dexantreal #34008 én is hajrá Michael Schumacher
. Tavaly nagyott autózott Alonsoval itt, Imolában...bírtam
..még akkkor is,ha sajna a végén nem nyert
-
Én neki szurkolok -
áhh sumi a befutó :)) bár inkább csak reménykedem, de jó meccs lesz... -
szerintetek ki a legesélyesebb a győzelemre
én kimi -re fogadtam -
Három hét szünet után a Forma-1 száguldó cirkuszának világa Imolába érkezik, ahol a San Marinoi Nagydíjjal kezdetét veszi az európai szezon. Sok csapat számára itt kezdődik meg az idei évad, ám mások számára itt ér véget a kifogások ideje. -
Dexantreal #34003 ki? -
-
G_ArchAngel #34001 JÓ ISTEN!
Ember, tudod mi az az irónia?:))) -
Dexantreal #34000 akkoris
...csak kitalálták ezt
..majd Imolába nyilvánosságra hozzák úgyis...most mit találgatunk addig?hmmm...vagy majd késöbb kerül a nagy érdemű elé az ügy pontos verziója
-
Dexantreal #33999 te meg nem beszéltél yol 

...a nők állandóan pletykálnak ezt-azt,mindent:P
...sztem istencsászáré sokkal hihetőbb,mint a tied
-
Dexantreal #33998 yol beszéltél
-
Így is jó! -
Ezt a hozzászólást + a 33995öt törölje egy moderátor. Vsz vki ue időben akart szintén küldeni ... :( -
Ő az:
[URL=http://www.f1-legend.com/quiz/2003quizzz04_res.htm]+ "ÁFA"[/URL] -
G_ArchAngel #33993 Tessék itt a cikk... -
LOL
-
G_ArchAngel #33991 szvsz Kimi - MS lesz a Scuderia-nál...
a háttérben megbújt egy hír: Kimi és Michael felesége barátnők, akik szeretnék, hogy férjeik cspatattársak legyenek - és ha két nő ugyanarról pletykál, akkor az, több, mint igaz...:DDDDD -
Azlesz hogy Sumi meghosszabítja a szerződését még pár évre és sztem Massa is... -
edeleny #33989 Emlekeztek,mikor Sumi 2004-ben megnyerte a VB-t,a Monzai futam utan,a Ferrari nagy csinnadrattaval sajtotajekoztatot hivott össze,Fioranoba.Egy hetig az egesz vilag azt talalgatta mit fognak bejelenteni,visszavonulastol kezdve a Minardihoz valo szerzödesig minden volt.Aztan,a sajtotajekoztaton Sumi kedélyesen elbeszelgetett az ujsagirokkal,elmondta,hogy 2006-ig van szerzödese,piros zokni van rajta,reggel 7-kor kelt,meg evett egy fel tojast,es egy egesz piritost,meg ehez hasonlo nagyon fontos informaciokat mondott,es a vilag csak nezett,hogy akkor most mi is van? -
Haug: Kimi nem köt szerződést a hátunk mögött
A múlt héten több hiteles Formula-1-es szaklap is arról számolt be, hogy Kimi Räikkönen szerződést kötött a Ferrari alakulatával. A hivatalos bejelentésre várhatóan még a héten sor kerül. A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug nem hiszi, hogy a finn pilóta már döntött a jövőjéről.
"Kimi és a menedzsmentje is leszögezte, hogy még nem született döntés. Nehezen tudom elképzelni, hogy a hátunk mögött szervezkedjenek." – nyilatkozta Haug a Motorsport Aktuellnek.
Haug azt is elképzelhetetlennek tartja, hogy Räikkönen már tavaly aláírta a szerződést, amikor a McLaren autói bizonyultak a leggyorsabbnak a mezőnyben és a Ferrari komoly nehézségekkel küszködött.
"Nagyon sok dologról írtak már. Emlékeznek arra, amikor Michael Schumachert hozták összefüggésbe velünk? Már azt is tényként vették. Egy dolgot azonban sajnálok: hogy nem gyűjtöttem össze ezeket cikkeket, különösen Kimiről és a Ferrariról. Remek karácsonyi ajándék lett volna."
-
Raikkönen kocsijával nyer a kis Senna
Bruno Senna Lalli -
edeleny #33986 Az jart az eszembe,hogy nem ezert latunk annyi buvalbelelt embert a dobogon.A faradsag egy dolog,a fajdalom mar mas. -
Többen is idegbecsípődéssel küszködtek a múlt heti, barcelonai teszten, ami nem csoda, hiszen a lágyabb gumik miatt megnőtt kanyarvételi sebesség az idén még a korábbiaknál is jobban igénybe veszi a versenyzők szervezetét - állapították meg a pilóták. -
edeleny #33984 Ez csak a közepsö resze,a hölgyemenynek,ki tudja milyen a többi alkatresz,meg meg az is lehet,hogy egy harpia,inkabb hadjuk.... -
Dexantreal #33983 higgadj má le,nyugi vaaan...láll...

hogy ráizgult
monnyuk yo a csaj és Ferraris
,de ennyire ráverni a nyálat,meg mást
....
-
de az a csajszi teljes képbe, plz:S -
edeleny #33981 Apro trükkök. -
Dexantreal #33980
..mondtam,h szólj:P
...Punker lelustázott
-
ha már lusta vagy szólni...... -
G_ArchAngel #33978 beteszik, ügyes fiúk maguktól is:) -
Dexantreal #33977 szólj modiknak vagy mittoménkiknek,h tegyék be... -
G_ArchAngel #33976 Új logó, időpontokkal... -
én elárulom neked!
SEMENNYIVEL!!:) -
tény, de ettől függetlenül sokkal több leszürhető belőle mintha 2 különböző csapatnál vannak
-
Be kellene már látni hogy technikai sportban soha nem lesz 2 ugyanolyan autó:D Még ha ugyanaz a típus és gyártó is. -
bízom benne, hogy marad a seggén, bár az érdekelne hogy mennyivel verné Schumachert 1 ugyan olyan kocsival...