• b-type
    hát nem szeretem elvetni a súlykot, de ez szvsz egy ostoba cikk...sajnálom.
    Az olyannyira hangoztatott lojalitás Monty ellenében, semilyen szinten nem érvényesül abban hogy ha Ralf-nak valóban kiadták az ő menet közben megváltoztatott taktikáját, ezzel előnyhöz segítve Ralf Schumacher-t.
    Ott hol van a lojalitás?
    Mást mondok, hol volt a lojalitás akkor amikor Talmácsi Gabi megelőzte Kallio-t a 125ccm-s futamon győzelmet szerezve, és ezért elmarasztalták, majd nem nevezték a következő idényre...úgy hogy még ezek után is bukott 0-ra Kallio futamot önhibájából?
    Nem azért rágtam be most mert Monty így-úgy...hanem hogy odacsavarta a cikket ahogy ő láttani szeretné az eseményt.
    Nem.
    Pontosan hogy mindenki emberből van,..azok is akik takarítják a csapat szerelőcsarnokát, és a pilóta is aki vezeti az autót.
    Ha egy pilótát sérelem ér akkor kockáztatva a karrierjét helytelenítheti azt,...hát mi mást tehetne ha győzelemre tör és hisz a képességeiben?
    Nagyon rosszul megközelített alapvetően téves cikk sztem, ami a személytelenebb, a gépezetet szolgáló döntések mellett áll ki nem pedig a versenyző mellett.
    és sztem ez alapvető hiba.