182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #36213 Most hívott egy ősFerraris haverom:
"Remélem Räikkönen kiesik, de vigyorogva sétál be a boxba egy kék-sárga bukósisakkal"
ez nagyobb fasz, mint én:))) -
Dodo55 #36212 Kimi idejét nem mutatták, milyen volt az ideje az utolsó körben? Mert szerintem az utolsó kört tervezte nagyon gyorsnak, és ha Schumacher nem áll ott meg, akkor meg lett volna neki. Bár ezt csak feltételezem, mert nem tudom milyen volt az ideje. De az 1-2 rész alapján, ha nem tankolták agyon a 3 részre, akkor meg kellett volna, hogy legyen a pole, ezért gondolom, hogy az utolsó körben akart gyorsat menni. -
mar ha ott barki menne 110el tovabbra is mondom...S nehez let volna beleronygolni tolat egy kicsiket s indul is. Nem volt az idealis iven. -
De zavarta mindenképp... Egy pszihopata melletted áll 1 pisztollyal de nem rád céloz te sem félnél igaz?:D -
Es ?
Ha valaki belerongyol hatulrol akar 110es tempoval szerinted barki is elfert volna mellettuk ? -
G_ArchAngel #36208 Alonso az első két szektorban nagyon gyors volt, bátorság lenne feltételezni, hogy a 3.-ban még gyorsabb/lassabb lett volna...
lehet pont azon a szakaszon nyert annyit, amennyit az utolsóban elvesztett...
MS nem az ideális íven volt, nem zavarta Alonsot -
Azér ne ess tulzásokba... Volt amikor Sumi volt jobb, volt amikor Alonso. -
mert Te , mint belsos, csak tudod jol:) -
Ennyit tudott, sosem volt jobb pilóta Schumachernél... -
ilyennek is kell lennie:) -
Amúgy 1és félév után első peches dolga Alonsonak
-
nem is 240es kanyar. -
de velős hátránnyal, a nagy elonyhoz kepest.
S eleg volt csak ott elvenni a gazrol a labat (a veszelyes reszen kapna emiatt csak buntit) vagy feljebb engednie kicsit... ennyi.
de ha szerinted csontig nyomta akkor miert is nem lett pole? -
G_ArchAngel #36200 Briatore: „Csak leparkolt az autójával.”
Érdekes utolsó pillanatokat produkált a Monacói Nagydíj időmérő edzésének utolsó perce. Michael Schumacher hibázott az utolsó előtti kanyarban, és ez véget vetett a még gyorskörön lévők javítási lehetőségének.
Schumacher elmondása szerint miután előre már nem tudott menni, nem is próbált visszatolatni, félvén attól, hogy éppen valakinek így állná el az útját.
Az eset miatt egyébként Fernando Alonso vélhetően elvesztette a pole pozíciót, ugyanis a második szektorban még gyorsabb volt az elsőséget így megszerző Schumachernél.
A Renault csapat főnöke röviden csak így kommentálta az történteket:
„Leparkolta az autóját. A Ferrari így boldogul." - mondta mérgesen Briatore.
Schumacher elsősége egyelőre nem biztos, az esetet ugyanis jelenleg is vizsgálják
-
Na de kerlek.
Ha ott gurulgat, akkor tuti tomegkarambol.
Raadasul amilyen helyen tortent nem is szimpla baleset lett volna hanem szemelyi serulesek is tortentek volna mert azt a kanyart nem lehet belatni. -
s nem is gyors kanyar, siman bezuhanva fordulnia kellett volna, en viszont az egyik elso kereket kicsit fustolni lattam, szoval blokkolt az. -
G_ArchAngel #36197 kicsi fiú, eléggé érezhető volt Alonso és a többiek közötti sebesség különbség...
ez onnan látszott leginkább, hogy a többiek meg sem próbálták gyorskörként befejezni, a kis spanyol meg átrepült a célon... -
Nem fullal mer sárga miatt szart és nem tudta mi van, elvette persze és azon mult pole. -
igen , hiszen csak a paratartalom szitta el az idoelonyet:) -
:)) igen necces volt, de nem azt kell nézni mikor már a falban áll, hanem mikor korrigált akkor miért rántotta vissza hirtelen egyenesbe? ebbe ez az érdekes mer ott ha még gázt nem is ad elfordul simán... Lehet öregszik, lehet csak kapkodott, lehet direkt, lehet nem driket... el lehet dönteni, mer az a mozdulat volt az érdekes nem a többi. -
dav1d #36193 lol te tényleg ennyire fogyi vagy és azt hiszed full sebeséggel ment átt ott?
-
dav1d #36192 akkor csak nézd vissza a 2003as futamokat -
Ha Alonso csinálta volna, akkor se írnék, ilyen okosságokat, hogy direkt meg húűű meg csaló stb.. Elég necces volt, hogy lekoccolja persze ezt direkt csinálta. Én 1általán nem vagyok benne mit lehetett volna így ezzel kezdeni, de nem is okoskodom 1esekkel szemben... -
teljesen igazad van, mégha nem is írok ide sokat, ennek tényleg nincs értelme.... -
G_ArchAngel #36189 jövőre megteheti, de a McLarennél kap egy külön lámpát, ami villogni fog: "SÁRGA ZÁSZLÓ! LASSÍTS!" -
Ellentétbn veled aki már játszott a 2005-tel is!
-
Dodo55 #36187 Szerintem eleget bizonyított már. Inkább Alonso bizonyítson egy rossz autóban. Arra kíváncsi lennék. -
schumi esetet meg a versenybirakra hagyom, engem nem erdekel mi volt ott, tud ilyet egy F1es gep hogy csak csuszik csuszik... megha a nagy MSC ul benne akkor is. -
Gabor_(HSF) #36184 Nem az a fatökű aki nem Sumi fan,csak arról van szó,hogy a sok lami csak akkor jön ide ,ha "szemetezze" a ferkát és erre rajtam kivűl valószinű még sokan nem kiváncsiak...
Már elég régóta elfogadtuk kinek ki áll közel a szivéhez,minden féle flém nélkül,ez maradhatna továbbra is így.... -
de a live timing alapjan elbukta, s a renaultok az uccso szektorban nem eppen benaztak egesz hetvegen... szoval csak ezert a nagy diadal.
S nem 3 tizedett bukott csak, mert lehet meg ott adott volna neki s lett volna 4-5 tized maybe. de majd holnap lerajtoljuk jol:) -
dav1d #36182 haha majkd a futamon bizonyítson valamit azt azt mondom oké ·.·
ürestankos hotlapok nem izgatnak
-
Utólag kurva okos mindenki, biztos az járt a fejében hogy akár a kocsi összetörésével is megpróbáljon befordulni, mert csak. Ennyi erővel nem kellett volna gépészkednie, rögtön belemehetett volna a falba. -
Te megkockáztattad volna, ezt, de komolyan???? Az tőstül szakadt volna le, és a beállításoknak is annyi... -
Dodo55 #36179 Azért nem papírból van. 1-2 leszakadt apró légterelő részeket meg lehet pótolni. -
G_ArchAngel #36178 kicsihuszár, azon elmélkedj, hogy a kis kedvenced az überverdával második, míg a finn a fostalicskával rekordot futott...
ez kábé olyan, hogy érts, mintha a Fradi két góllal verné meg Ronaldinho-t... -
Biztos direkt csinálta, megkockáztatatta hogy esetleg valaki belemegy és jól összetöri, meg a büntetés sem érdekli, mert jobb így egy első hely, mint a legrosszab esetben is mondjuk 3-4.
Azon kívül nem az ideális íven állt, és ha alfonz elvette volna a gázt, akkor nem 3 tizedet vesztett vola, erről ennyit. -
Nagyon okos vagy, csak ha nem tudnád, ha hozzáérsz ezzel 1 kicsit már leszakad az egész, de amúgy tényleg nagyon ügyes-okosakat mondtál, főleg a festék lejövős tetszett... -
Bár Sumi lehet hogy direkt tette, csúszott megfogta ráfordította, azt hirtelen visszarántotta egyenesbe, kicsit gurult, megint ráfordította, de tudta hogy ott nem mehet, mutogat, tolatni akar, de hirtelen elfelejti mit kell csinálni, lefullad, mutogat.... Kicsit gyanus volt látni, de mivel nem állt az ideális íven, max kicsit zavaró tényező volt annyira nem lényeges, de Alonso polja nagyon valószínü ezen ment el....
+ az egy kicsit dombos rész is volt, szvsz ha üresbe rakta volna még annyit vissza is gurult volna a kocsi hogy utánna elfordulhasson... -
Ja aki nem elfogult Ferrari szurkoló és kicsit reálisan gondolkozik, az már neked fatökű! Monacoban nagyon nem mindegy, hogy ki indul az első helyről és ezt Schumi is jól tudja... a többit a fantáziádra bízom :)) -
Én azt bírom, hogy azok mondják az okosságaikat, hogy hát simán ellehetett volna fordulni, meg áhhh direkt csinálta akiknek az F1 Sim 2002-2004 volt a legközelebbi élményük az autósporthoz...