182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #36253 ennek pont annyi értelme volt, mint annak a sok hülyeségnek, mint amit itt (magamat is beleértve) ideírtunk...
majd a stewardok eldöntik mi legyen... -
HA jól emlékszem Niki mondta azt is, hogy Raikkonenne már tuti Ferraris, érdekes avval nem értettél egyet, akkor csak 1 öreg sarlatán volt 

-
ez most tényleg nagyon szar volt:o -
Niki Lauda szándékosságot vélt felfedezni Schumi manőverében, mivel "előbb jobbra, majd egyenesbe, majd ismét jobbra kormányozta az autót. Ha nem haladt volna egyenesen, vagy a csapat meg tudott volna nevezni egy technikai okot az esetre, akkor rendben lenne. De így számomra egyértelmű."
Köszi ennyi. De lényegtelen már ezvan. -
Gabor_(HSF) #36249 Ez most azé szinteden aluli:( -
Elég szar volt... :) -
Nem tudom te mit neztel, de lehet nem a futamot.
Mivel nem lathattad, hogy vagy 2-3 mp mulva jottek mogotte.
Hatragurulni, megforgatni az autot, majd elhuzni onnan tuti sikerult volna. -
nem ezen fog múlni a VB -
G_ArchAngel #36245 hivatalos:
Ron Dennis egy távirányítóval akadályozta meg Michael Schumaher, a Ferrari pilótájának kanyarbevételét, ezzel megakadályozván, hogy Kimi Räikkönen befejezhesse gyorskörét.
Mint ismeretes, az eredménytelenségre hivatkozva a finn elhagyná az istállót, akinek helyére Ron beültetné a tehetséges és olcsóbb költségekkel járó Hamiltont, aki az F1 legszínesebb egyénisége lehetne... -
Jaj.
Keresztbe allt az auto a palyan aminek a szelessege alig tobb 1,5 auto hosszanal.
Biztos porgetgeti ott valaki az autot. -
Gabor_(HSF) #36243 Te nagyon LOL vagy...... -
ha elhuz onnan mar ninsc sarga zaszlo, nem orokervenyu az:) -
mondtam kicsit engedje visszagb s utana, alesinek anno sikerult raadasul ugyanott.....
szerintem meg Te nézz meg tobb ilyen esetett:) -
miért engedte a falnak a kocsit ez a kérdés...
lehet hogy akkor megpördült volna... De kár ezt ecsetelni, úgyse tudjuk meg, meg máskor más is állt keresztbe, igaz akkor az nem nyert, de most így jött ki -
De okosak vagytok megint, ezt 1órával a vége utánra ki is kalkuláltátok.... Úgy nézett ki, betudja venni a kanyart, nem sokon múlott. A korrigálásokra meg szerintem itt senki ne keressen választ, azt a pilóta tudja, érzi. -
Gabor_(HSF) #36238 Ez se kérdés..le a versenyívről,ez a létező legideálisabb helyzetfelismerés,ha nem akarod TK-ba látni a verdádat... -
Barmerre forgathatta volna a kormanyt mindenkeppen ragurul az ivre.
Megporgeti a kereket lol.
Szembe a fallal. Na szerintem itt hagyd abba. -
Tökmindegy baszki, sárga zászló... -
balra tekeri a kormanyt ugy pl? s mivel hatrafele megy jobban fordul is, de masoik megoldas, hogy megporgeti a kerekeket s iranyba fordul, de hat ugye lefulladt adddigra már.
picit engedi hatrabbgurulni, gyorsan nem tokol, s porget s megy tova. -
Gabor_(HSF) #36234 Én meg mát eltemettem Kimit,hogy fejben nincs jelen,aztán csak be vodkázott az időmérőre... -
Miért a végeredményt nézitek? az már tök mind1 volt, mer ha gurul ha nem akkor is sárga, miért rakta egyenesbe és miért engedte a falnak a kocsit ez a kérdés... -
Hat hova gurult volna amikor szembe volt a fal ?
Raadasul ez nem egy szemelyauto akkora egy ilyen autonak a fordulokore, hogy siman ragurult volna az idealis ivre, csak ha tiz centivel belog mar szakadnak le az alkatreszek es leallitjak a futamot.
Nagyon nem jol latod at a kialakult helyzetet.
A legbiztonsagosabb megoldast valasztotta MS a helyzet megoldasara.
-
Te is sokszor mondtad, hogy ennek az Alonsonak sosincs balszerencséje, most van, ennyi -
Bünti nemkell, minek... Vagy szándékos volt vagy nem, ez olyen eset ami sose fog kiderülni, egyik fél néz mint az ártatlan bárány, másik meg dühöng, ez igy van rendjén, nem ez volt az ilyen utlolsó eset. -
a büntetsére amit szeretnétek -
Az biztos, hogy Alonso vesztett időt, mindenki. De hát ez van, most Alonsonak volt balszerencséje. És nem hiszem, hogy Sumi szándékosan tette volna, mert bárki belerongyolhatott volna. Tehát valljuk be Suminak ez jól jött :DDD, de nem kell ezért pálcát törni felette. Alonso nagy eséllyel úgyis lerajtolja sztem -
Ez hogy jön ide? én nemláttam balesetet, de javíts ki pl:)) -
AMikor Montoya neki csapta Schumit a falnak 1-2 éve akkor sem volt semmi büntetés, pedig az azért kicsit durvább volt... -
Gabor_(HSF) #36225 Ez egy ilyen játék és én nem is láttam vádaskodni Alonsot,max csalodott,hogy nem volt szerencséje..Suminak is volt már számtalan, ezt azért hivják autóversenynek,külömben nevezhetnénk sakk-nak is -
nem csk az iv fele lehet ott gurulni... mind1. -
"Annak tudatában,hogy az őt követők már nem verhetik meg," ezt meséld el Alonsonak is... képes volt ár... -
Amugy a MCLarent nem buntetik meg a motor poroltoval torteno doppingolasa miatt ? :P -
Gabor_(HSF) #36221 Ez már megint azért marhaság,mert ha ki is keveredik abból a szitúból és egyensbe teszi a verdát,majd tovább megy,a sárga miatt mindenféleképpen lassitani kellet volna a többieknek,még Alonsonak is...
Szándékosságot feltételezni ebben az esetben,meg egyszerüen ostobaság...
Annak tudatában,hogy az őt követők már nem verhetik meg,egyszerüen csak mérlegelni kellet melyik a legkissebb rizikó,a ferrari megóvására... -

-
Hidd el tuti +1,2 kör van benne... McLarennek ez a mániája... -
mint mindenki, csak elrontodott a szep vegjatek. Az eredmenyt nem sajnalom ( a gyozelem fontosabb) csak az elvett izgalmat:( -
G_ArchAngel #36217 nem, segítenék neki célozni - így nem rám fogná:P -
Ugyan mar, ha hatragurul akar 1 metert maris az idealis ivre kerul, s mivel nem volt belathato a szakasz ohatatlan az osszutkozes ezen a szuk palyan. -
Az tény, hogy Schumacher, az Schumacher. Tavaly jobb volt Alonso, nem is firítatom miért, jobb volt, de összességében nem jobb, azt nézzétek meg szar kocsival miket csinált Michael 1. évében ismeretlen pályákon. -
Kit erdekel az idealis iv ilyenkor?
A szabalyzat szerint ott nem mehetsz annyival, kicsit feljebb kell venned a labacskadat (mert ezeket telemetrian nezik hogy maskori ottletehez kepest azon a ponton lasabb e). ENnyi.