182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #36059 Kimi 2. futamon használja, Montynak új motorja van... - vagy nem?
[NEM EMLÉXIK] -
Gabor_(HSF) #36058 Ja...pont ettől félek én is............ -
Jövőre Kimi átmegy a rönyóhoz és lalázza a mezőnyt! ;) -
Monotoya eredmény jó, de ugye nem az ő motorja füstölt, mint ahogy eddig sem, általában Kimi szokta elégetni a motorokat ... -
Önmagukhoz képest igen is az. -
Jah az első edzésen szinte ki sem ment, a mostanin meg 6. lett, ez aztán micsoda jó eredmény :))) -
:)))))) ha rossz lett volna a motor vagy sérült volna, vagy nem menne ugy ahogy, akkor Kimi nem végzett volna ott ahol, ilyen bakik a McLarennél minden naposak, nemértem mit kell ezeken meglepődni:)))) -
Mit miért is? Tudsz olvasni? Biztos viccből találták ki a mclarennél, persze te jobban tudod otthonról ... -
Miért is? Semmi nem történt, a motor tökéletesen megy lásd edzés... -
A Mercedes reménykedik, hogy nem kell motort cserélnie
A Monacói szabadedzés végén Kimi Raikkönen autója az alagutat elhagyva elkezdett füstöt eregetni, majd meg is állt. A finn versenyző kipattant az autójából, és tűzoltó-készüléket ragadott, hogy megelőzze az esetleges nagyobb bajt.
Habár az eset nagyon komolynak tűnt, amit magától értetődően motorcsere, és 10 helyes rajtbüntetés követett volna, ám kiderült, hogy csak a hőpajzs okozta a problémát.
„Úgy tűnik, hogy nem kell a motorhoz nyúlnunk, mindössze pár kábelt kell kicserélnünk” –mondta a csapat szóvivője.
No comment... -
Elúszott a Red Bull motorhome-ja -
"A VERSENYTŐK közül ezúttal a McLaren-es Juan-Pablo Montoya volt a leggyorsabb."
:D -
akkor nézegesd azt, legközelebb baszok berakni akármit is ... -
akkor nézegesd azt, legközelebb baszok berakni akármit is ... -
Átláthatóbb, mint ez... -
Davidson és Kubica is találkozott a fallal ...
-

:D:D:D:D:D
-
G_ArchAngel #36042 mit gondolsz, miért kapott jégautót?
így csempészték be együtt Monacoba a fagyasztott vodkát és jeget...
(nézd meg jobban: az egyik képen nyalogatja az autót) -
Faszt, Ron elzárja Kimit addig:))) -
G_ArchAngel #36040 nem, Ő bírja... -
hát inkább fordítva :DD -
nagy humorzsák vagy mostanában :DD, de jól áll 

-
miért ő nem iszik? -
nem baj holnap úgyis mindenki bepiál és a többség szombaton másnapos lesz szal kiminél az előny :) -
:D ez nagy!! sztem kimi nem is akart kört teljesíteni, mert még a végén elhasználja az autóját! -
G_ArchAngel #36034 a jégautóval ment, csak a kikötőnél már annyira olvadt, hogy elvesztette a tapadását... -
Semmit, a leg-leg végén ment ki, és ahogy láttam akkor tele volt a pálya, és sztem nemtudott menni kört... -
kimi mit csinált? vagy mit nem csinált? :) -
-
Hamarosan (11-kor) kezdődik az első szabadedzés, most biztos sokan kifognak menni a pályára ... -
csak nem nyírj aki az öreget :) -
Gabor_(HSF) #36028 Hát igen.. a németeknek az Mp5 minden szinten sikeresebb,neki is inkább ahoz kellene nyúlnia...... -
Kimi meg mondja morcosan: Nesze neked Mp4/21 amikor itt volt ez a csodás Mp4/20 :)) -
G_ArchAngel #36026 ezeken beszartam a röhögéstől:)
Fiam, mész még egy kört? Bedobok egy 20-ast... -
Jégre tették Raikkönent!! -
Lehet ugyan igy leszarná Kimi is és a pilóták 60%a... Nem 1formák, valaki szereti ezt pl Coulthard valaki nem. -
És szerinted flavio vagy ron engedné neki?
THINK! -
Haggyál már ezzel a dumával, tudhatod hogy utálom ezt a majom Alonsot, de azér nemkell bemensélni mindent ellene... Rossi kihívta, nem fogadta el, voltak rá érvei hogy miért nem.
( Mindent követek, minden cikket olvasok... szóljon akárkiről, akármiről lényeg hogy motorsport legyen ) -
G_ArchAngel #36021 Te marhára követed az F1 eseményeit...
vagy csak a McLaren cikkeket olvasod...
tudod ennek volt előzménye...
ennek a kiscsávónak örömében összekellett volna pisilnie magát, hogy egy 7× VB gondol rá egy ilyen bulinál...
MS vagy Loeb nem szokott ilyenen gondolkodni, persze van VB és vb között különbség... -
Miért is? Odament hozzá egy "kedves" ujságíró megkérdezte mit szól hozzá, 1 mondatban válaszolt....