182273
  • Grave Digger
    "I didn't know I was fastest, so I was really pushing on that lap.
    I checked with the (pit) guys what position I was and they said P1. I tried to find reverse, but I didn't know the traffic situation with who was coming around the corner so I didn't want to back-up without knowing what was coming. Then I stalled."

Ezt nyilatkozta Sumák, eszerint csak akkor tudta meg, hogy az első helyen áll, amikor kereszbe állt a pályán. Most vagy ő, vagy a Todt hazudik...
  • partotmos
    nagyon nagy bizonyítási lehetőség a 22. helyről indulni - remélem Schumi úgy istenigazából megmutatja, hogy nem véletlen az a 7 vb győzelem...;)
    amúgy meg hajrá Kimi!!!
  • Lteebee
    Pont MS nem tudta, hogy övé a pole.
    Amikor szólnak rádión, hogy 2 tizeddel menjen gyorsabban, akkor két tizeddel gyorsabban megy.
  • Gabor_(HSF)
    Most te döntöttél jól...
  • Lteebee
    Nem voltam több, mint egy napja.

Majd 300 hsz.

Schumi fikázása, védése...

Majd #36339, és egycsapásra újra Alonso fikázása.
    Immár újra összefoghat a szurkolók 90%-a a 10%-nyi Renault-Alonso fan ellenében.
  • Grave Digger
    Hát a hírtv-t én nem tekinteném túl hihető forrásnak. A hivatalos honlapot inkább, ott még mindig sumák az utolsó.
  • Istencsászár
    Olvasd a cikkeket sorba :)
  • Punker
    este 7-től reggel 5-ig piáltam, valaki mondja el mi történt plz.
  • Grave Digger
    Jajj már, Todt sem tudja, hogy mit hazudjon. A második viszont már két tizeddel rosszabb volt. Ráadásul Sumáher azt mondta, hogy fingja sem volt arról, hogy övő a pole...
  • passatgt
    Most meg kiírják a Hír Tv-n alul hogy Michael Schumacher indul az élről...

Nah ezt magyarázza meg valaki...

AA
  • Bandee1987
    igen, innen lenne szép nyerni :)

és ha más pályán lennénk, akkor azt mondanám, hogy van esély rá...de ezen a pályán? már ha eljutna valahova az első 5 hely környékére, akkor tombolnék.
  • a.carkey
    Ez lsz egy moderátor törölje, pls!
  • a.carkey
    Briatore egy külön állatfaj. Ahogy jövőre Alonso a Mekinél fog menni, úgy fogja őt fikázni, ahogy nem szégyelli. Fisco fényezés lesz ezerrel, és úgy fog viselkedni, mintha Alonso nem két VB címet nyert (? :) volna vele ...

Ő ilyen!
  • Gabor_(HSF)
    Nem tudom mi járhat most az "öreg" fejében,de ha felidézem az 1994-es évet,amikor hasónló dolgok,pontosabban abszurt helyzetek miatt agyon büntették és elvesztette az első wb cimét is,akkora harcossá tette,aminek következtében láthattunk egy igazi harcost éveken keresztűl,hogy még Senna,Mensel és Prost is menekült előle...
    Én hiszek abban ami nem púsztit el az erősit,ennek tudatában kiváncsian várom a következő futamokat...
    A dolog ironiajá,hogy éppen briossal volt együtt Sumi,amikor átélték azokat a halálra b@sztatós éveket és talán az el nem felejtett bosszú a 96' szétvállásuk miatt tomból ennyire benne...
    Úgy gondolom Sumi,mint tele érzelmekkel,vagy azt gondolja,na akkor b@sszátok meg az egészet és kivonúl,vagy ismét felveszi a kesztyűt és bedarál mindenkit..
    Persze a véleményem hiven tükrőzi miaz amit én szeretnék látni,aztán meg lehet minden folytatódik,mintha misem történt volna..........
  • a.carkey
    Gondolom. A tavalyiból és az ideiből erre tudnék következtetni, és szerintem senki nem kövez meg ezért a véleményemért, különösen, hogy Alonso az első, míg MS az utolsó helyről indul majd Monacoban és van köztük 15 pont ...

Ha Alonso itt nyer, akkor szerintem 25 pontot ebben "az első 8 kap pontokat" rendszerben MS nem fog visszahozni! Ez baromi sok pont előny lesz.

Ha kiesik, bármi lehetséges, de miért ekkora fort hagyjon ki? :)
  • Istencsászár
    Eh... azthittem csak hülyültök itt.. azt olvasom mégse... Vártam büntit mindenkép, de nem ilyet, ez túl dúrva...
  • sferrari
    Mennyire igaza van !

Jean Todt, csapatfőnök: „A Ferrari nagy elégedetlenséggel fogadja a versenybírók döntését, amelynek értelmében törlik a Michael Schumacher által a Monacói Nagydíj időmérő edzésén felállított köridőket. Egyáltalán nem értünk egyet ezzel! Egy ilyen döntés nagyon komoly precedenst teremt, olyan precedenst, amely kizárja a vezetői hiba lehetőségét. Michael az utolsó mért körén volt és megpróbálta egyértelművé tenni az első helyét, amint az abból a tényből is látszik, hogy az első részideje a legjobb volt és ez egy újabb nagyon jó kör lett volna tőle. A versenybírók tényleges bizonyíték nélkül feltételezték, hogy bűnös."
  • 0ppika
    hát ez lol, van vissza ezen kívül 11 futam, és eldőlt a vb sorsa :D
    gondolod hogy az a majomképű nem fog egyszer sem kiesni?
  • a.carkey
    Monacoban utolsó (22.) helyről nyerni? Huh. talán egy jó taktikával és ha sokan esnek ki, mondjuk a legjobb 10. hely összejöhet. BZS ha jól emlékszem pont 9. volt itt ezzel a taktikájával, de most ugye kettővel több autó van a rajtrácson.
  • Kit--Kat
    Végülis Monacoban van hely a korrigálásra, nem poros, és nem buckás, és korlát sincs 2centire a versenyautóktól, mekkora szemét ez a Schumacher és Ferrari....
    Pont mint a USA-ben....
    Én még a rajtrácsra sem mennék fel... Sőt remélem Scvhumi már hazafelé utazik...
  • a.carkey
    Ahogy olvason a külföldi sajtóban a FIA közleménye kapcsán kialakult gondolatokat, ez mindenképpen elgondolkoztató:

"Undoubtedly, this story will run and run ..."
  • sferrari
    Az lenne szép válasz ha megnyerné a futamot :D (ami szerintem lehetetlen)
  • Nyiri
    Ez dontes a kozonsegnek szolt. Nagyon bizom benne, kiall a felvezeto utan.
  • a.carkey
    Nézd, már korábban is volt pár ügye. 1x nem nyert belga nagydíjt, egyszer nyert vébét, egyszer nem nyert és törölték a pontjait, stb. Most ismét sokaknak szemet szúrhatott ez, és a döntésből ítélve szúrt is. Amúgy lehetett hallani, hogy a helyi nézők kb. ugyangy kifütyülték, mint amikor Rubensel cserélt helyet. Ez van. Úgy sorolták be, hogy visszaeső. Ez van. Innen szép nyerni!
  • a.carkey
    Szerintem Kimi nyeri. Túl jó volt tegnap is, és ha nincs ez a sárga zászló és nem Webber megy előtte, vsz övé a pole. A részideje alapján - utolsó edzéskör - legalábbis volt rá esélye.

Érdekes verseny lesz. A két Ferrari indul majd a végéről. Nem is tudom volt-e ilyen Monacoban.

Ez kissé durva döntés volt. Egyszerűen ha már ezt csinálják, vagy az utoló 3 kör, mint Fisconál, vagy max. az utolsó csoportból a 10. hely. A végére sorolni?

Nos, ha Alonso nem esik ki, akkor eldőlt a VB cím ...
  • Bandee1987
    itt most arról van szó, hogy előjött egy kétértelmű helyzet, amit a Schumi-ellenesek felhasználtak, hogy sárbatiporják őt, és kikiáltják Hitlernek, csalónak, szemétnek...
    Erre csak azt tudom mondani, hogy szánalmas...
  • sferrari
    mivel nem az :) aki látta az esetet az látta hogy nem volt szándékosság még elvakult Alonso és Kimi drukkerek is mondták nekem hogy itt nagyot hibáztak a bírák !
  • fb2
    Ja, most mikor ALFONZO Rodolfo megnyeri a versenyt, arra kivancsi vagyok hogy fogja-e chinalni azt a csipo-csavarast, meg billegetest amit szokott csinalni verseny utan...... Ezt barki meg tudja magyarazni? Miert csinalja ezt? Valami spanyol szokas????
  • Nyiri
    Vagy mondjuk annal a kanyarnal ahol volt a bibi sumi megmutatna mi lenne ha nem fekezne nagyot :) Kiszallna es beintene a FIA-nak es az egesz F1-nek :) Ha ezt megtenne, oltart allitanek neki :D
  • a.carkey
    Miután kijelentették, hogy már döntött a versenybíróság, nem csodálom, hogy nem tetszik nekik.
  • fb2
    Itt van Michael Schumacher velemenye ma reggel:

"What happened is typical at this circuit. I know what I did. I know not everyone agrees but I will sleep well tonight."

"Ami tortent az tipikus ezen a palyan. En tudom azt hogy mit csinaltam. En tudom hogy nem mindenki ert velem eggyet, de (ettol fuggetlenul) en nyugodtan fogok ma aludni." (tehat nem erzi magat bunosnek)
  • kirol
    Jövőre úgyis csak egyféle lesz, már mindegy.
  • sferrari
    Másik lehetőség ( kicsit durva)
    A két ferrari leparkol egy mással szembe a pálya közepén és kifeszít egy transzparenst : Látjátok ez a szándékosság ! :D
  • fb2
    A masik dolog pedig a gumi. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de oszinten a Bridgestone egy zacsko sz*r a Michelin hez kepest. Pedig szeretnem Kedvelni a Bridgestone't, de nem jo. Nezd meg Mclaren, Honda. Mind milyen gyors lett miutan valtottak. Mar szezonok ota csak azt halljuk hogy Bridgestone ez, Bridgestone az. Ferrari helyeben mar regen mas fele neztem volna. Ez csak persze az en szereny velemenyem....
  • fb2
    Ha jol megfigyeltetek, az utolso 5 evben minden szabaly valtoztatas azert volt csinalva, hogy Michaelt es a Ferrarit lassitsak le. Mindig is a Ferrari volt a microszkop alatt, szoval itt is az tortent.
  • DJ Bee18
    eddig a visszatolás volt a baj, most meg az, hogy megállt a pálya szélén.... Vicces..
  • DJ Bee18
    én az egész Ferrari csapat helyében (szerelőkkel is) odamennék az FIA ellenőrző boxához, és megtapsolnám őket... Lenne következménye de nagyot röhögnék :DD
  • b-type
    Hát azt kell mondjam hogy a fórumot jellemzi, ha még nem moderálták vagy nem fogják,...na meg persze a hsz íróját egész a mélységes mélységig.
  • DJ Bee18
    Formula.hu cikkfórum:
    "Az autóversenyzésnek meg te vagy az ellensége SUMI!!!!
    Az F1 Hitlere! Szemét csaló, 94 óta folyamatosan csal, és olyan eszkozöket használ ami nem méltó a F1-hez.
    A 7 vb cime egy nagy kalap szart sem ér! Többet ér Hakkinen 2 vb-je, mint ez az összecsalt 7!"

És még én nekem nincs jogom új felhasználó révén, hogy hozzászóljak a cikkekhez, ez a felhasználó meg ilyen stílusú üziket írkál a visszasorolás cikkhez. Kinyílik a bicska... És azt állítja magáról, hogy felnőtt, gratula
  • kirol
    De ha nem indulnak el Massaval, ami egyébként tök felesleges, mert előzni nem lehet, akkor még jobban az lenne, hogy ők milyen gonoszak, meg csalók.

Pedig az kellene, felvezetőkör után be a boxba, és csá.