182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Na nem azé" de nem a ferrari vitt tavaly szar gumikat az usába.Ami pedig a hajlékony szárnyakat illeti nézd csak meg a Renault-ét.Mintha gumiból volna. -
Gabor_(HSF) #36292 Ok.., csak az a baj, hogy ilyenkor rohadt pipa tudok lenni és az amúgy is kevés diplomatikus énemet,hamar elhajítom... -
Pedig volt már rá példa... Pl. tavaly Indy, amikor csak a Ferka nem egyezett bele a sikánba, és az ő javukra döntöttek, illetve itt a hajlákony szárnyak esete... -
Gabor vazz.
Ne ragozzuk mar tovabb ezeket a dolgokat.
Igy lattak azt kesz, de ne hergeljuk fel feleslegesen az embereket, mert csak tovabb gyuruzik a versenyig az egesz flamejarat. -
Gabor_(HSF) #36289 Ilyen amikor a tudatlanság párosul a rosszindulattal....
Mivan akkor,ha megcsuszott az útolsó kanyarban? semmi..az időmérő is letelt már..
Ki tudhatja,hogy más nyerte volna meg a polt? senki,azért mert Alonso azt mondja gyorsabb volt? és ha ő hibázik a végén,akkor mivan? akkor sincs semmi..
Tök üres tankal sem voltak sokkal gyorsabbak,ez csak szarkeverés és ok azoknak akik végre ugathatnak,Hogy Sumi mekkora egy szemét...hát szánalmas mivoltokról szép bizonyitvány,beálhattók Brios mellé a sorba és kezet csókolhattok neki,milyen ügyik vagytok..... -
Fisichellát megbüntették feltartásért -
Most mindenki beszél mindent, illetve csöndben van ... -
Na ezert ezek mar tul sulyos ragalmak. -
Nem hinném, hogy a FIA korrupt lenne. -
Mindenesetre ha nem büntetnék meg, az az FIA korruptságát mutatná.. Anno Panis, Sato, Villeneuve, meg még sokan kaptak emiatt büntetést, ráadásul ők a hátrébb lévő pilótákat tartották fel. Itt meg a pole sorsa lett eldöntve, és megússza.. -
Nézd, bármi is lesz, ezért kár volt. Már kezdtem ismét örülni annak, hogy milyen jól küzd Michael, ismét jönnek a sikerek, erre ismét a régi Schumacher tör elő belőle. Amikor ment neki, eszébe sem jutottak ilyen dolgok, de a tavalyi év és az idei Renault fölény után ismét ezt kell látni. Tényleg kár érte!
-
Főleg, ha nem is lesz a végén igazuk -
Hát, 19.00-kor - amikor utoljára néztem - még nem volt hivatalos döntés. Nem tudom 14.38-kor mindezt honnan tudta az index. -
Kár ezért az időmérőért. Monacoban nem illik ilyeneket csinálni. Ezt általában fair módon szokták megnyerni.
84-ben Prost is félt, hogy megelőzi Senna. Leintették a versenyt. Senna második lett. Prost nyert. De csak 4.5 pontot kapott. Fél ponttal verte meg a végén Lauda. Ha Senna megelőzi, második. Hat pontot kap, és megnyeri az 1984-es vébét ... -
Az Index meg már órákkal ezelőtt azt írta, hogy nem kapott büntetést. Közben meg kb most tárgyalhatják, Fisit is most bűntették meg -
Persze. A választási fellebbezéseket is általában az új kormány összeállásával szokták benyújtani. Vagy a futam után óvják az időmérőt? Abszolut nem volt korán. A nyilatkozatok során alig bírálták MS-t. Briatorenak sem tetszett, Wurz szerint is bűnös MS. Hamarosan úgyis eldől. Egy biztos: ha nem áll le, Alonso megveri ... -
tehen_m #36277 jó kis cikk az a5.hu-n
Bűnös-e Michael Schumacher? -
ennyit szenvedni egy ilyen baromságom!! hát sok időtök van vazze... -
Ne felejstd ki a te fajtádat sem, ez a "primitív" nagyon gyakran alkalmazott szófordulat tőled, de ...
-
egyetértek!!! -
Mellesleg mindegy. Hakkinen távozása óta tk. nincs kedvenc. Sőt, még szurkoltam is neki idén, hogy végre összejön neki. De ez megint elvette attól a kedvem, hogy örüljek a sikerének ... -
Bocs, de közöm nincs azokhoz, akik miatt itt tart az ország! Az egy más társaság!
Más.
Nézd meg mit tett és hogy!
Pont ő az, aki tud ilyen módszereket. MS két tetves VB címért már kockáztatott. Hillnél bejött, Villeneuvenél nem. Mostanában kevesebb a sikerélmény, ezért mindent meg lehet tenni.
A Ferrarinak idén már egy pole is siker (ezek szerint). -
ha elfelejteném miért is tart itt ez az ország elég ha benézek ide, primitív buta rosszindulatú emberek gyülekezete.......
tény hogy MS jól keres de hogy kockáztassa a saját biztonságát egy tetves pole pozícióért annyit azért nem...... -
Gihihi.
Az a szemet MS, tipikus. Ilyenre csak o lehet kepes. :P -
Rohad szemét mozdulat volt. Egyszerűen tipikus MS. Persze mindezt úgy, hogy az autója nem ment neki a korlátnak. Ez volt az a taktika, amivel a "gyengébb" Ferrarival meg tudták szerezni a pole-t ... -
Hat amig nem mondjak be a tobbi versenyzo idejet neki,ill. hol vegzett addig nem tudja.
"Megkérdeztem, hol állok, erre ők közölték velem, hogy az első vagyok."
-
Mér szerinted akkor tudják meg az időket mikor a végén kiszállnak a kocsiból???
-
Ja persze. Sumaher kocsijában van egy monitor ami folyamatosan mutatja a célegyenest a köridőkkel együtt.
-
Te is aztán nagy lángelme vagy. Biztos van a Ferrariban egy monitor ami követni tudja az időket ugye? -
Schumacher:
"Sajnos blokkoltak a kerekeim, és szélesen vettem a kanyart" - mondta Schumacher. "Nem tudtam, mi fog történni ezután. Nem is figyeltem, hogy a többiek milyen időket futottak. Megkérdeztem, hol állok, erre ők közölték velem, hogy az első vagyok. Nem is számítottam arra, hogy ilyen jó pozícióban vagyok."
Most komolyan MS ennyire hülyének néz mindenkit? Méghogy nem tudta hol áll.. Ez tipikus mentegetőzés... A végén még kiderül, hogy azt se tudta F1-es időmérőn van... -
G_ArchAngel #36263 Schumacher válaszolt
Hatalmas szócsata alakult ki a monacói időmérő edzés utolsó pillanataiban történtek miatt. Flavio Briatore, Alexander Wurz, valamint Niki Lauda csalásnak vélik Schumacher mozdulatát. Vélhetően ezen táborba tartozik Fernando Alonso is, aki azonban igazi sportemberként inkább nem kívánta komolyabban kifejteni véleményét.
A helyszínen lévő nézők, és sok-sok szakember viszont nem olyan visszafogott, mint Alonso és Briatoréhez hasonlóan élesen kritizálják Schumachert.
Az esetről mindenkinek megvan a véleménye, ám végül maga az érintett is megszólalt.
„Ilyen pillanatokban az ellenfeleidnek mindig megvan egy saját verziójuk, míg a melletted állók téged támogatnak. Ilyen világban élünk. Én nem törődök azzal, amit más csapatok tesznek, vagy mondanak. Ismerem Flaviót elég jól." -mondta az esetről Schumacher.
-
Schumit szerintem azzal bünteti majd az FIA, hogy év végén nem vonulhat vissza
-
Na latod akkor azt mondtam volna, hogy egyaltalan nem akar befordulni, ha balra ellenkormanyoz. Nem tudom lattad e Massa esetet ellenkormanyzott de ezen a szuk palyan csak sodrodik olyankor az auto es tuti nincs megallas, max a falban.
Fekezett, mert tul nagy vol a speed nem tudott volna beforditani, de ez sem lett volna jo megoldas, ha nyomja a gazt es tovabb forgatja jobbra akkor meg a motorero siman falnak vagta volna szinten, mert ugyanugy tovabbcsuszik az auto.
-
Láttunk már olyan esetet nem egyszer, amikor 4-5-ször is tekergették jobbra-balra. Sztem innen ehhez mi nem értünk -
Gabor_(HSF) #36259 Jaa... és ráadásul minenki elfelejti,hogy holnap ezzel az autóval és gumikkal kell rajthoz állni,még szép,hogy nem gyilkolja le a verdát -
Érdekes, amikor már ,,egyenesen" ment, blokkolt CSAK a jobb első kerék, egyértelmű tényleg :D -
Jobbra tekeri majd BALRA amivel egyenesbe rakja majd JOBBRA amikor már látta ugyse megy el, de azér kellett kicsit szinészkedni:) -
Loal,azt nem láttam, én nemláttam a szerződést:), de ezt láttam és 1értelmű számomra sőt előtte is ugyen ezt irtam habár az ő nyilatkozatát most olvastam. Na de mind1 már rég volt, holnap meg a verseny lesz ahol bárki nyerhet... -
Hat ez is jo.
Veletlenul nem jobb kanyar volt ott ?
Lehet balra egyenesbe majd balrakellett volna mennie ?
A jobb oldali elsokerek blokkolasat is latta ?
Besokalt es ez volt az eredmeny.
Tuti igy akarta feltartani a mogotte levoket.
Ez aztan az osszeskuves elmelet.
Bar ha MS-rol van szo mindig van ilyen. :P Lehet o egy UFO ? -
:DDDDDD