182273
  • Gabor_(HSF)
    ez se igaz,mert abban a körben ment ki,sőt kiis írták már,ráadásúl csapatrádión meg már szoltak is neki,hogy készüljön...
  • Gabor_(HSF)
    Én a magyar mentalitásról beszéltem,ami csak a vakok számára nem világos...nem vagy te senki,hogy személyeskedjek veled,nem is annak szántam...
    De egy egyszerü példa,talán megérted miről is van szó,ha nem talán majd ha még egy kicsit öregszel..
    Pl box magyar módra,,szerencsétlen kimegy a nagy usába,majd ott jónevelt módján hadja magát halálra zrikálni,aztán a szinpadon 5 mp alatt kap egy sallert és levonul,mint ernőke...na hát ezek vagyunk mi magyarok..
    Semmi Tűz,semmi kitartás semmi vagányság se akarat se rátermettség,csak a seggnyalás a sírás rívás és az irigység...
  • 0ppika
    Az hogy nem szándékos volt, a lassított képen annak nézed aminek akarod, úgy is tűnhet mintha kamuból rángatta volna.
  • edeleny
    Bocs,igen 2004-ben volt.Azert van egy nagy külömbseg az Alonso esettel kapcsolatban,akkor ott meg nem szandekozott kimenni az SC,szal nem volt ertelme,a masik,hogy Alonso nem csuszott meg,füstölgö kerekkel.Erdekes,hogy ha Montoya ment bele Sumiba,akkor hogy csinaltak,hogy Sumi jobb elsö kereke,Montoya autojanak meg a bal hatulja tört.A mostani esetröl,meg csak annyi a velemenyem,hogy nem lattam,(most ertem haza),de a szandekossagot kizarom.Osztom az A5 cikket,es esetleg Gabor egyik irasat,36309
  • Istencsászár
    hogy össze vissza kapkodott:D
  • lac coo
    Mármint mi derül ki ?
  • 0ppika
    Ja, normál sebességgel kell nézni és akkor kiderül, nem agyon lassítva, ahogy visszajátszották ...
  • oneal1
    köszi!
  • Istencsászár
    PL
  • oneal1
    honnan lehet leszedni a videót az esetről?
  • lac coo
    Visszanéztem többször a kicsúszást videórol: kizártnak tartom , hogy szándékos volt....

Látszik, hogy jóval a kanyar előtt megindult az autó hátulja valszeg a hirtelen fékezéstől, de azt még fogta , utána viszont már abszolut betáncolt az autó....
    Ha meg mégis szándékos volt ( amit kizárok) , akkor Schumi zseniálisan megcsinálta :)))))
  • Istencsászár
    Bár remélem ugy elkonap a gumijai mint tavaly és mindeki beelőzi:) de erre vajmi kevés az esély:D:D:D
  • Ch_Slater
    szinte biztos voltam, hogy ide lyukadunk ki: "...pontosan ezért vagyunk,van, ez az ország a béka segge alatt ..."
    és azért voltam biztos benne, mert ezzel szoktak érvelni azok akiknek csakis a saját elképzelésük a tökéletes. aki mást gondol, az a béka segge alá taszítja az országot...
    és Te rögtön személyeskedni kezdesz, holott én semmi rosszat nem írtam rólad, nem a faterod a sumaker és nem is te vagy az. MAXIMUM azt mondhatnád, hogy nem értesz velem egyet, de nem. te rögtön országgyalázóvá kiáltasz ki, mert hiszen annyira ismersz engem. hát öreg. sajnállak téged és a körülötted lévőket is (főleg azokat akiknek mer más véleményük lenni).
    ennyi.
  • Gabor_(HSF)
    Ja és ez 2004 ben volt...
  • oneal1
    soha
  • Gabor_(HSF)
    Hát persze,hogy keveset,hamár elmérte a féktávot,hasonló eset pár hete,mikor alonso fékezett be a sc mögött,sumi bezzeg meg tudott állni...
    Na de miért is emlitem én egy napon a két versenyzőt,hát már fáradok:)
  • edeleny
    Haaaat,a 2003-as esetröl Montoya valymi keveset tehetett,fekezett elötte füstölgö kerekekkel egy auto,megprobalta kikerülni az meg belefordult.Ugyan az a hiba,mint tavaly a Kinai GP-n az SC mögött.
  • Istencsászár
    Le hát... Holnap ugyis Alonso nyer:)
  • kulabácsi
    végülis nekem mind1 h mit mondassz, ha úgy lesz világbajnok h fikázzák az sem érdekel, úgyis az van amit a versenybíróság dönt! szal nem volt direkt, és nem vétkes az ügyben, ezzel le is van zárva a story...
  • Istencsászár
    Ezt csak ti beszélitek be magatokank... Ami nincs azzal nem kell foglalkozni, ami van azzal kell és ahogy van Kimi körül ahogy volt McLaren körül ugyan ugy van a Ferrari körül, csak az sérthetetlen és makuláltlan... hát nem.
  • Gabor_(HSF)
    Pontosan igy van,mert akármelyik másik csapatról beszélnének,az a kutyát sem érdekli és eladhatattlan...
    2 éve ugyan itt mikor monty televágta hátúlról,mindenki azzal foglalkozott,hogy Sumi mekkorát Lámázott,csak azért mert az érdektelen,hogy a kokainbáró bénázott..
    Idén ausztráliában,mikor is sumi szintén besokalt,akkor is azzal foglalkoztak,hogy mennyire a határon autózik,ami mutatja,hogy milyen szar a ferka..
    Most,hogy nem csapta a falnak,igy már nem az a téma,hogy 120% kell mennie,hanem de geci volt,hogy nem törte össze magát,igy nem alonso van a polban...
    Hát sajna tudomásul kell venne,csak az a téma,ami a ferrarik körűl mozog....
  • kulabácsi
    ezt a briatorét le kéne már lőni...
  • edeleny
    Minden marad a regiben
  • kulabácsi
    hmm érdekes h ennyien támadják a ferrarit, túl nagy volt a csalódás 3 éven keresztűl, most bármit csinállnak az bűn???
  • Gabor_(HSF)
    Haha:)) ezt én már fel sem mertem hozni,de hamár itt tartunk,azt én kizártnak tartom,hogy Sumi szándékosan vétette volna ell a kanyart.DEEE! hogy utánna rögtön szembesült a lehetőséggel,azaz ha egy kicsit még bénázik(szive-joga mindenkinek)persze a tisztesség keretei között,ennyi csibézség simán belefér,sőt!...
  • Istencsászár
    Hmm, a Ferrarisok mondják hogy ujra megy fikázás ellenük, kérdem én miért? mer a ferrari ismét tett ezügyben... Miért nekik vannak ezek a kétes ügyei? ha nem lenne baj akkor senki nem beszélne roluk, de van mer olyan dolgokat tesznek néha ami felháborító, aki látta levonja a következtetést, valaki ezt valaki azt szűri le mer mind2őnek van alapja. Igazat csak Sumi tudja, de azt mi nemfogjuk soha megtudni.
  • Nyiri
    Szakertok? :)
    Keke "mindenki kiesett elottem ugy lettem vilagbajnok" Rosberg
    Martin "evek ota nem tudunk osszepakolni egy normalis autot" Whitmarsh
    Flavio "mindenkinek beszolunk barmiert" Briatore
    Niki "evek ota a jar a pofam es csak szar omlik belole" Lauda

Kar lenne felsorolni a tobbi senkihazi "szakerto" akibol az irigyseg dumal es minden percet kihasznalnak, hogy masokat megszoljanak.

Ujsagirokrol meg ne is ejtsunk szot. Most felvaltva verik egymasnak, hogy vegre csinalhatnak egy "botranyt".

Igen amugy hibazott. Neki nem szabad? Csak masnak? Hibazott, de miert kell belemagyarazni a szandekossagot? Par eve mikor DC falnak ment egy egyszeru box kiallasnal. Hakkinen egy atom egyszeru kanyart elkurt es leamortizalta az autot? Alonso idegbol falnak ment... Sorolhatnank.
  • Kit--Kat
    Szörnyű mennyi egyszerű ember van:(((
  • b-type
    :))))

azért arra kiváncsi lennék hogy hogyan bizonyítják a szándékoságot.
    sehogy.
    Akár így volt, akár úgy, ez már így lett...(illetve még nézegetik, de minek)
    Le kell rajtolni és kész.
    Ms-nek meg nyernie kell, Alonso-n fogni amit csak bír pontban.
    Nekem tetszett, sztem swindli volt, de ez nem oszt nem szoroz, ráadásul persze lehet hogy qvára nem volt swindli, csak én gondolom úgy.
    De swindlinek is tetszett, nem fájt senkinek...volt egy kocc, és képtelenség volt folytatni az időmérést..senki nem mondta hogy az utolsó pillanatban kell összerakni az überkört...mert esetleg már nem lehet mivel valaki koccan...Monaco-ban ez benne van.

Viszont azon hogy Alonso úgy durrant bele abba a beláthatatlan kanyarkombinációba miközben belengették neki a sárgát...na szal oké hogy gondolom rászóltak a fülére hogy el fog férni, de mi van akkor ha közben aki köztük van beleakad MS-be és keresztbeáll?
    beledurran Alonso.
    Szal keverhetik nyugodtan, ez nekem spec. jó volt..vigyorogtam, és belefért pedig nem vagyok MS drukker.
  • DjDano
    "ha elfelejteném miért is tart itt ez az ország elég ha benézek ide, primitív buta rosszindulatú emberek gyülekezete......."

Csak egyet kérdeznék, te minek tartod magad? Lehülyézed azokat akik nem a te véleményedet osztják. Szerintem ez a primitivség! A futam után a szakértők egyöntetűen hibáztatták Schumachert, akkor ők is primitivek/rosszindulatúak ugye?

"tény hogy MS jól keres de hogy kockáztassa a saját biztonságát egy tetves pole pozícióért annyit azért nem......"

A biztonsághoz ennek semmi köze, nem az ideális íven volt...
  • Gabor_(HSF)
    Igen..pontosan ezért vagyunk,van, ez az ország a béka segge alatt minden szinten mindenben,mert nagy többsében úgy gondolkoznak mint te,mert csak azzal foglalkoznak,hogy annak a "rohadt szemétnek" miért minden olyan jó és amikor valahól bizonyitani kellene,csak állunk ott mint Nemecsek Ernő,beszélhetünk spórtól,akármiről...
  • Nyiri
    Lol... Nem vagyok gep kozelben es 200 komment :D
    Nah vegre megvan. Hosszu sanyaru evek utan van miert ujra utalni sumit. Beszaras. Szerintem vegezzek ki a foteren, aztan gyujtsak fel egesz maranellot. Mondjuk ha mas csinalja meg akkor veletlen. Nezzetek mar vissza az elmult evekre. Hany tapasztalt pilota csinalt mar bakit? Nagyon sok, de ha Sumi csinalja akkor csak is direkt lehetett. A legtobb pilota meg irigysegbol baszogatja.
  • Ch_Slater
    attól, hogy valaki nagy még lehet tetű. remélem honorálják a mai "csinos" húzását...
  • Gabor_(HSF)
    Mint mindenki....,csak azért vannak ők előtérben,mert rohadt irigyek és évek óta csak azért megy a vita,hogy valamilyen modon érvényesüljenek....
    Sajnos Sumi esetében is az a helyzet,csak akkor fogják elismerni nagyságát,ha már nem lesz az F1-ben...És mivel Ő az utolsó az igazi nagyok közűl,nélküle már elég üres lesz ez az egész...
  • Big Daddy
    Egy csapat sem segít a mezőny nagy részén önmaga kárára.De nem vitatkozom csak szerintem így van.
  • 0ppika
    LOL, mit gondolsz te? Ez nem segély vagy szeretetszolgálat, kemény pénzekről van szó ...
  • 0ppika
    Megvan szabva hogy mekkora súlyokkal kell terhelni, "ha ott a kiskapu" akkor miért ne használják?
  • Marki
    Nem, de tehetnének annyit, hogy segítenek a mezőny nagy részén.
  • Marki
    A szárnyakra most sincsenek konkrét szabályok, úgyhogy szokás szerint kiskapukat használnak ki..
  • 0ppika
    Ez elég nevetséges, majd saját maguk ellen fordulnak nem?
    A szárny meg megfelelt minden vizsgálatnak, úgyhogy kussoljon az összes többi csapat.