182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jaja!Bár én inkább Montoyanak szurkolok de nyerhet Kimi is!!!! -
jefferson83 #36454 Sumi drukker vagyok, de most hajrá Kimi :)) -
Nascar izgalmas, ott a pályán dől el minden és igen ELŐZNEK és marha veszélyes és sokkal több koncentrációt igényel mint az F1. -
Ne nézd, ilyen egyszerű! -
inkább megyek nézni valami jó rallyt meg a hibridváltozatait -
Én utálom Schumit és Alonsot is és mégis Schumnak szoktam most szurkolni!Azt hiszem ez mindent elmond arrol hogy mi a véleményem Alonzoról!!!GO Mclaren!!! -
partotmos #36449 ne foglalkozz vele, ha nem tetszik;))
peace -
Jobb, mint a nascar, ahol valóban csak körbe-körbe mennek full gázzal az autók. -
amugy értelems egy "sportág" ez a forma1 , lényege hogy XX körön át csak köröznek az autók... és aztán a semmitmondó sumáhernak meg szurkol a fél világ hogy ő legyen az első... -
"maybe"... -
partotmos #36445 „A sajtó vadászik rá, de sokkal rosszabb, hogy korábbi világbajnokok is.” - ez tényleg elég szar ügy
pedig ott a 7vb győzelem. 7szeres kamubajnok?
lehet, hogy irígykednek?
-
Deee mi szeressük Alonzót, de nagyon
-
nem mintha kéne :) -
G_ArchAngel #36442 "Immár újra összefoghat a szurkolók 90%-a a 10%-nyi Renault-Alonso fan ellenében."
Sorry, de az SG-n marhára nincs 2%-nyi rajongója sem Fernando "azértsemlassítok" Alonsonak... -
#36416 -
jó cikk, illetve jó megközelítés 
Viszont az ártatlanság vélelme az nem megadás kérdése, hanem jár.
-
Gabor_(HSF) #36439 Itt már esik,azthiszem bekapcsolom a kompresszort és átküldöm a felhőket,nincs olyan messze....... -
A "priusza" miatt nem hisznek Schumachernek?
Martin Brundle szerint Michael Schumacher a „priuszának” – az olyan eseteknek, mint Adelaide 1994 vagy Jerez 1997 – köszönheti azt, hogy tegnap szinte senki sem hitt neki, amikor a Monacói Nagydíj időmérő edzése után azt állította, hogy nem szándékosan rontotta el a Rascasse-kanyart és fullasztotta le autóját, hogy a többiek ne tudjanak gyors kört futni.
„Michaelről sajnos olyan kép él az emberekben, hogy senki sem akarja megadni neki az ártatlanság vélelmét.” – írta a brit ex-versenyző a Sunday Times-ban.
Brundle szerint sokan szívesen is kapnak egy ilyen alkalmon: „A sajtó vadászik rá, de sokkal rosszabb, hogy korábbi világbajnokok is.” Brundle ezzel Keke Rosberg és Jackie Stewart éles kritikájára célzott.
Mindazonáltal Brundle sem hiszi, hogy Schumacher valóban véletlenül csúszott ki és fullasztotta le az autóját: „Amatőr hibának tűnt, hogy egy hétszeres világbajnok nem tud korrigálni egy kis megcsúszást. Én is úgy gondolom, hogy a sajtótájékoztatón nem mondott igazat. A testbeszéde arról árulkodott, hogy kényelmetlenül érzi magát egy olyan tévéinterjúban, amely számára egyébként rutin.”
Ezzel együtt Brundle furcsállja, hogy Monacóban szinte mindenki azonnal Schumachernek esett: „Itt mindenki azonnal megkérdőjelezte a dolgot és szerintem ez a leginkább elítélő dolog az egészben.” – mondta. -
partotmos #36437 off
rúgjál be megint, jó kis verseny lesz ez....;)))
on -
nekem is ez volt kb a reakcióm :) -
G_ArchAngel #36435 192 új üzenet - ilyen sokáig voltam részeg? -
partotmos #36434 jujj, tényle a Sato-faktor tovább színesíti Sumi versenyét...
#36432 - © Kit--Kat
jajaja. jó rég vótmá esős futam...
az nagyon mutatná, hogy ki a faszagyerek:)
-
suminak is hasonlókat 
vagy inkább azt, hogy kerüljön az élre és az utolsó körben "fékezze el" magát a Rascasse-ban
-
edeleny #36432 Egy dolgot ne feledjetek,szük a palya,sok SC lehet,sok sok balesettel,igaz az uccso helyen igencsak nagy eselye van közeli kapcsolatbakerülni egy Sato.-val,ugyis szeretik egymast. -
Akkor lenne esélye maxxx ha esne az eső, akkor viszont szép futam elé néznénk. -
full óvatos nem lehet, ott fog loholni a nyakában webber meg kimi. -
Az nagyon kira lenne, ha a Ferraris rajongó őrűlt német szurkolók szétvernék a fél várost, mint jobb football mecsek után szokás. -
partotmos #36428 
én azt kívánom, hogy Sumi az első 6 ban végezzen....
(Kimi, Alonso, és Trulli mögött természetesen:)))) -
edeleny #36427 .......Es nyer Rosberg!Alonso,ezek utan szerintem full ovatos lesz. -
Az a baj, hogy itt nem könnyű előzni, szóval az első 10-nek ki kéne esnie, hogy az utolsó 10-et megelőzve első helyre jöjjön be. -
edeleny #36425 Teny,hogy Sumi elöelete ad némi okot a feltetelezesre,de ez akkor is durva.Ha mindenkepp buntetni akartak volna,es ha letezik egyalltallan meltanyossag,akkor en max. a 2. helyre soroltam volna vissza. -
Gabor_(HSF) #36424 Mint jó indulatu Sumi szúrkoló,mit is kivánhatnék erre a futamra...
Remélhetőleg Alonso a 10.körben odacsapja a rönót,Kiminek meg eldurran a motorja a 34.körben...Sumi pedig bejön dobogóra
-
jefferson83 #36423 Nekem ez tetszik:
"Összehasonlítva minden lényeges adatot, a versenybírák nem találtak igazolható okot arra, hogy a versenyző miért fékezett ilyen nagy erővel..."
Gondolom ha nem volt különösebb ok akkor ezt hívják HIBÁNAK. -
partotmos #36422 az utolsó helyről indulva csak egyvalamit lehet tenni: versenyezni... -
végülis ő már bukott sérülés miatt vb-t, teljesen logikus hogy nem fél tőle..... -
edeleny #36420 Azt hiszem ismertek,nem szeretem a Nemetet,de ez szerintem durva,meg ha szandekos is volt,akkor is,az indok meg nevetseges.Az a ,szamomra ciki,hogy tegnap este meg en linkeltem be az Index cikket,hogy nem büntetik meg Sumit.Az utolso helyrol,itt nem lehet semmit elerni.Emlekeztek egy Bernoldi nevü ficko meddig feltartotta DC.-t. -
Gabor_(HSF) #36419 Sőt egészen biztosan nem,a csapatrádiót nem arra használják,hogy minden 5. mperben azt közöljék,ki milyen kört futott -
partotmos #36418 ráadásul egy 7szeres világbajnok
rosszmájúak nagyon... -
kör közben nem 100% hogy tudja -
tehát az FIA szerint 1 pilóta megáll egy nem belátható kanyarban hogy a többi gyorskörön lévő autó hátulról telibe kapja, ezek elmebetegek.....