182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Remélem Alonso ma megdöglik........
-
hajrá Alonso :) -
Miért, te is azt a munkát választod, amelyik többet fizet, nem? :DD -
Mellesleg most én nem értem a hardcore antiferkásokat. Eddig csak az volt a bajuk, hogy Sumit nem büntetik, most tessék. Erre most látom egyre több embernél utálom Sumit szöveget (más fórumon is). Akkor is szemét, ha megbüntetik, akkor is ha nem. -
Most lesz Sumi és Felipe esete:D -
de miért kellett leghátra sorolni, főleg igazi bizonyíték hiányában. A 10-es csoport végére már logikusabb lenne... Hát folyton a biztonság érdekli a FIA-t, mennyire biztonságos az, hogy a VB pontverseny második helyén állója Albersék, Satoék mögött rajtol.
Egyébként lesz előzés emlékezzünk Sumi és Bari esetére... :DDD -
Che #36489 Nah, én léptem, itt az ideje előkapni a sört, besötétíteni,popcorn és mire elkészülök gyün az F1 :P
jó szórakozást. alohha. -
Azt is MS nyerné:D
Egyszerűen jobb. -
Che #36487 40éves tapasztalatt csak szar lehet. :)
de felesleges ezen vitázni, mondjuk én sose a ferrarit csak Sumit utáltam. -
Nyugimá!
Senki sem vitatja a közhelyeidet. -
Che #36485 háth én szívesebben nézném azt amikor még az iagzi nagyöregek püfölték egymást a pályákon.
Tényleg azzal a öregrókák GP versennyel mi lett?
nem akartak sorozatot csinálni belőle? -
vagy csak ki akar próbálni 1 sz@r autót és csapatot
-
juzosch #36483 A mai? Mikor nem volt az? Kb az őskorban. -
Che #36482 mért nincs igazam? manapság minden a énzről szól.
Alonso mért megy a Mclarenhez?
a pénz miatt. -
oh -
Che #36480 Félre értettél.
A mai világ korrupt, ha le tudsz fizetni ezt meg azt tied a pálya. -
Ha ez a több pénz dolog igaz lenne, akkor:
1. toyota
2. ferrari
3. renault, vagy merci, vagy honda, vagy red bull. -
Che #36478 Én mint merci fan mondom: Pénz beszél....
Tudod akinek több pénze van az nyer sajnos.
Annak örülnék ha a teknikát kiszednék a kocsikból csak a biztonsági cucok maradnának, és kb 90' évek eleje beli autokkal mennének. nah akkor voltak még versenyek, Senna meg Prost bási össze törte egymást a vb címért. azok voltak a szép idők ;) -
Kevés pilóta van a mezőnyben, aki előbb jutna eszembe nála, ha ilyesfajta rosszindulatú csalás gyanúja merül fel.
Ez persze nem jelenti azt, hogy csalt és azt sem, hogynem jó pilóta.
A leghátrasorolás mindazonáltal túlzó büntetés. -
Dexantreal #36476 jaja,így van..ezt elkéne juttatni a FIA-nak még a rajt előtt
...hátha észbe kapnak....
-
A befolyásolható bírókat korábban a ferrari befolyásolta.
Legalábbis a mercifanok szerint...
Vagy akkor sem voltak befolyásolhatók?
Vagy mitől függ az, hogy mikor kinek nagyobb a befolyása? -
Én láttam a felvételt többször is.
Nem is én mondtam, hogy nem lassított és nem is én hivatkozok sárga zászlóra.
Ha valóban akkora külföldioldalakat bújó fan vagy, akkor tudod, mia szabály a sárga zászlónál. -
Direkt ne szítsd a feszültséget.... -
Che #36472 Hihi, győz az igazsággg :D
jujj, ma jó napom lesz érzem.
Sumit megbüntették, jajj dejól ebédeltem ennek örömére :P -
az a vicc h egyáltalán ilyet feltételeznek róla aki a legtapasztaltabb, legrutinosabb, legfelkészültebb és legsikeresebb az egész mezőnyben h így szerezzen magának előnyt...ez kurva nagy vicc... amúgy meg a legjobban leírva az eset #36358-ben van, énis visszanéztem számtalanszor leblokkolt kerékkel senki se tud elfordulni lehet az akár az atyaúristen is akkor se...másik meg kész vicc h a kis pöcsök meg az ilye briatore szerű faszok szája addig sír amig csak elveszik a rajtelsőséget....szomorú h mennyire befojálhatók a bírók :(( -
Dexantreal #36470 egyet kell értenem Bandee-val, olvastam miket írtok. Most mégis mit csinálhatott volna Michael? Tolasson hátra abba a kanyarba, ahol alig van hely? Szép is lett volna: yo kis tömegkarambol lett volna belőle sztem, ha pedig előre megy, leamortizálja Ferrariját, az meg neki szar... berepülhetett volna még a nézőkhöz, ha iszik1Redbull-t....ehh...és már megin a Ferrarit bántájk, mindig a Ferrarit 

...sztem a legjobb megoldást választotta,amit ilyenkor választani lehet...dehát ez nemyo a FIA-nak,meg senkinek se.ehhh
-
Schumi a boxból rajtol -
jefferson83 #36468 A másik nyolc autó több másodpercre, Alonso 0.064 ezedre maradt le asszem. -
G_ArchAngel #36467 nézd vissza, ha felvetted - ha nem, akkor így jártál... -
Tehát "szinte semennyire", vagy "nem lassított".
A másik 8 autó mennyire lassított? -
G_ArchAngel #36465 Gondolom a másik 8 autó megfelelő mérce...
Szinte semennyire
Amit láttam, mivel direkt ráállt a kamera - ők is érezték, hogy nem lesz az rossz idő (mivel nem lassított)
Hülyeségekbe szeretek belekötni -
hát igen, inkább Kimi mint a lópofa. -
Ők azok, akik a Bridgestonet szídják a Michelin lámasága miatt. -
edeleny #36462 Lehetseges,hogy a te kommentedhez semmi köze,bocs.Viszont sokan Alonsot szidjak Sumi büntije miatt. -
Az, hogy íííízé, őőőőő, szemét idegbeteg.
Igen, ez. -
Mennyire kell lassítani sárga zászlónál?
Mennyire lassított?
Mennyit tudsz a tényekről?
Mennyire élvezed, hogy van mibe belekötnöd megint? -
G_ArchAngel #36459 és ennek a kommentnek miköze az én kommentemhez? -
Gabor_(HSF) #36458 Azért nem teljesen,mert mikor kimennek a boxba,akkor kikapcsolják a tempomatot -
partotmos #36457 
kimié a pályacsúcs!
-
edeleny #36456 Azon kivül,hogy az igazi haszonelvezöje a dolognak,mi köze ehez Alonsonak?