182279
  • juzosch
    Sok néző van sumi ellen, de nekik nincs szavuk.
  • reaper4
    ez igaz :)
  • RelakS
    Geh, sumit megb@xták? :D
  • juzosch
    A képekkel és a telemetriával szemben csak sumi szava áll. Semmi más. Szóval más alapján nem is lehet ítélni. És én inkább hiszek ex-bajnokoknak, akik tudják, hogy is kell vezetni, és tudják, hogyan is lehetett volna bevenni azt a kanyart.
  • kulabácsi
    tudod a motor néha magától is leáll, de ha nem állítja le akkor meg tolasson ki a picsába alonsó elé h nekimenjen?? gondolkozz kicsit néha!!!
  • mflex #36537
    Köcsög Briatore!!!!!!!A nagy fejű fiával eggyüt! Tényleg miért van ennek ekkora Feje?
  • akyyy
    én meg utálom ha azt a gyula hangját kell hallgatni, felál a szőr a hátamon is! ha meg meg is látom .pff
  • Alien
    Ugyanmár...Minden esetben ez van, hogy mindig mindenki a Ferrari és Schumi ellen van. Ez nem újdonság. Akkor is köpködnek amikor semmi alapja nincs. Ez így volt az utóbbi években is.

Na mindegy én már nem modnok semmit, csak annyit, hogy

Hajrá Schumi, Hajrá Ferrari!
  • kulabácsi
    1esben is lehet padlógázon 100al menni!!!
  • BaliBoy
    Jah. Valószínüleg, ahogy Lauda, a többiek is a tv által szolgáltatott képből ítélnek! Gratula. Egyébként a tv felvételen is tökéletesen látszik, hogy előbb az autó hátulja indul meg, ennek hatására sumi tesz egy gyors jobbra fordítást, aminek hatására megszorul a jobb első kerék....
  • Chemo
    nem, nem maradok, éppen az ilyen kis dinnyék miatt
  • 5w0rdf15h
    ja ez a másik azt persze nem játszák vissza, senki se mondja h elvette a lábát a gázról mer akko nem fut majdnem olyan jó kört mind Schumi azelőtt...ez a nagy LOL erről senki se dumál mer köcsög Briatore simán szőnyeg alá söpörte...
  • mflex #36530
    Én inkább a németen nézem nem vagyok kiváncsi erre a két hozzá nem értő balfaszokra.
  • mflex #36529
    Mert le állította motorját szándékosan ! Nevetséges!!!!!!
  • reaper4
    padlógázon nem mehetett mer ez a leglassabb kanyar :)
  • 5w0rdf15h
    megsérült volna a szárny és a gumi felfüggesztés is, ezeknek az autóknak nem fordul el annyira a kerekük mind egy normál kocsinak
  • kulabácsi
    hmm most h belegondoltam alonso nem kapott semmit, amikor a sárga zászlónál padlógázon ment be a kanyarba....érdekes kis kivételezés!
  • 5w0rdf15h
    persze mer könnyebb azok mellé állni akik többen vannak, nincs merszük kiállni az igazság mellett....mer még a végén nem engednék be őket aztán
  • mflex #36524
    Ugy legyen!
  • edeleny
    En most lattam elöször,miert nem ment tovabb?A belsö kamera szerint elfert volna a fal mellett.
  • DjDano
    na megint ittvan ez a barom Palik és okoskodik, ezt a beképzelt majmot már nagyon rühellem
  • kulabácsi
    sztem a renaultnak is tuti h vannak stikliei amik ki is fognak derűlni!! de én akkor sem tudom elhinni h egy 7szeres világbajnoknak ne legyen annyi esze h ha félreál akkor tudja h meg fogják büntetni, és bukja a nagydíjjat! szal én nem hiszem h szándékos volt, de remélem alonsónak megimegy a gecibe!!!
  • 5w0rdf15h
    hja enyhén szólva is köcsögség, akkor ezek után aki nem töri össze az autóját és kiesik sárga zászlóval az legközelebb csak hátulról rajtolhat....
  • V8
    mér csalna??ez hülyeség...nem bírják elismerni,hogy jó...valakinek át kell már venni a ferrari uralmat...az már lefutott
  • mflex #36518
    Az ugy hülye már ahogy van.
  • juzosch
    Nemtom direkt csinálta-e, de ilyen amatőr hibát nem lehet elkövetni.
    Egyébként az valamit jelenthet, hogy a ferrarin kívül MINDENKI (régi bajnokok, stb) elítélte sumit.
  • mflex #36516
    Én arra lennék kiváncsi ,hogy mi a franctól rajtolnak ilyen-magasan verve a többit- a renaultok, nem lennék meglepődve ha egyszer kiderülne, hogy Briatore csal! A Schumival is megtette amiröl nem tudott....
  • V8
    gyújtsák fel;D
  • BaliBoy
    Hatalmasat csalódtam Laudában. Ilyen hülyeséget mondani, hogy Tv képből mindent meg lehet mondani. Vén szenilis...
  • kulabácsi
    jaja!! a ferrarit meg oszlassák fel, sőt a fiat céget is büntessák meg....
  • edeleny
    Itt?Ne feledd a Honda jo az egyenesben,a kanyarba meg nem lehet elözni.
  • [Jakuza]
    Van megegy.
    Csalo modra atlehet hajtani a piros lampan es belehet kereszbe allni a celegyenesbe, hogy feltartson mindenkit. Aztan bejelenteni, hogy azert csinaltam, hogy igaza legyen a biraknak. :p
  • mflex #36510
    Sőt szerintem a vb címeitől is fosszák meg,zárják börtönbe végezzék ki...
  • reaper4
    nah kezdődik nézzétek
  • kulabácsi
    elegem van már ebből az emberből, és azt sem tartom kizártnak h van vmi (pénz stb) a háttérben, vagy csak megint előjött a atipikus nem nyerhet a ferrari dolog!! szemetek
  • mflex #36507
    igaz!!!!!!!!!!
  • kulabácsi
    hmm én csak most hallom vazze!! elsőről az utolsóra??? elég érdekes döntés, remélem el is veszik az összes pontját is!!! undorító amit művelnek vele!! ezt is valszeg briatore fassága okozta!!! rohadjon meg ott ahol van....
  • Lteebee
    Az agurik mögé nehéz autóval sem ragadhat be :DDDD
  • Lteebee
    LOL

Ugye nem maradsz sokáig itt a fórumon?
  • edeleny
    Suminak,motort csereltek,es a Boxbol rajtol.Nyilvanvaloan jol megtankoltak,es elkepzelhetö,hogy egy kiallassal ohalytja megtenni a versenyt,hogy ez mennyire lesz jo,ha nehez autoval,meg az Agurik möge is beragad,az erdekes lesz.Mindenesetre a boxbol valo indulasnak van egy masik elönye is,elkerülik a rajtbaleseteket.