182273
  • BaliBoy
    Igen hivatalos eredményt nem lehet hozni tv alapján. De mivel nekünk csak az van, az alapján tudunk döntést hozni, én és még sokan mások azt mondják, hogy nem szándékos volt. Sőtt. Még Te is ezt mondod.
  • Nyiri
    Ertenem kene? Ha rossz napod van akkor menj el aludni. Ne itt eld ki magad.
  • Punker
    2!
  • donpedro
    Pontosan. A képek egyértelműen Schumachert igazolják (ezt Laudának is tudnia kéne, az a gyanúm, hogy nem sokszor látta a felvételt, mielőtt nyilatkozott). A telemetria alapján döntöttek ellene, de rosszul, mivel a telemetria nem mutatja a kanyarodási szöget.
  • RelakS
    Bazz, Monteiro :D:D:D
  • juzosch
    Te mondtad, hogy tv alapján semmit sem lehet eldönteni:)
  • Nyiri
    Nah mar megint. Jossz te es leugatsz mindenkit mert azt hiszed hogy neked van mindig igazad. Ezzel a mentalitassal meg moderator is vagy. Gratulalok.
  • Nyiri
    Ugy mint tavaly? 3x vagta le. nem tortent semmi.
  • Punker
    sz@r napom van ne idegesíts még te is mert olyan ban esőt kaptok hogy egyedül maradok a topic-ban, az egyetlen olyan pálya ahol a pilóta tudása a legfontosabb szal gondolkozz mielött baromságokat beszélsz.....
  • RelakS
    Aztán mehet boxáthajtani
  • Nyiri
    Sumit meg le is fogjak korozni ez tuti. A sok segglassu mogott kell kullognia es siman korbeerik a tobbiek.
  • RelakS
    Ha Alonso-nak vonóhorga lenne, akkor Raikönnen (vagy hogy írja) már rég felakadt volna rá sztem :D
  • BaliBoy
    Most döntsd már el mit hiszel. Ha nem direkt volt miről beszélünk? Hibázott, ergó nem érdemel büntit. Ráadásul te sem értesz akkor egyet a volt "bajnokokkal" (ezekután én már csak így fogom őket leírni) ha Te is azt mondod, hogy a Tv alapján nem direkt csinálta.
  • Nyiri
    Kimi hiaba fekezi ki. Alonso levagja a sikant es kesz.
  • kulabácsi
    sumi sztem ma kicsit kamikáze módon fogja nyomni, valszeg ideges lehet picit, és az esélytelenek nyugalmával indúl
  • RelakS
    Miért? Mert nem sumival verekednek? :P
  • mflex #36560
    Kurvára
  • kulabácsi
    sztem is, semmi élvezet, mivel lőzni nem lehet, dehát a pénz beszél, a kutya ugat....
  • RelakS
    Basszus, imádom ezt a pályát, mert kicsit utcai versenyzéshez hasonlít, de mikor a belső kamerát mutatják, engem folyamatosan az infarktus kerülteg, hogy mindjárt odacsapja :D
  • Nyiri
    Palik mennyire izgatottan kozvetiti a semmit.
  • juzosch
    Hát igen, nekik se könnyű ítélkezni, de egy hozzánk hasonló laikus véleménye, akinek a legjobb kocsija egy astra volt, nem mérvadó.
  • Nyiri
    Persze... A legjobb palyakat kivettek iden, ezek a szarok meg maradtak.
  • Punker
    ezt soha legjobb pálya!
  • Nyiri
    Ezt a szar palyat mar ezer eve ki kellett volna venni. Atom veszelyes es szar.
  • DjDano
    az idióta rendező lemaradt Raikkonen előzéséről...
  • juzosch
    A képek alapján sztem nem direkt csinálta, de nagyon amatőr módon vette be a kanyart, F1 versenyzőnek nem illik ilyet csinálni.
  • kulabácsi
    nem azt mondtam h vezettem autót!! de a képeket nézve....nah mind1!
  • kulabácsi
    egyetértek, itt még előzni sem lehet, szal mint tegnap tették a többi csapat tagjai, mi meg drukkoljunk h alonsó törje össze magát, de az a legjobb ha nekimegy kimi!!:D
  • juzosch
    Te milyen versenyautót is vezettél? És a többiek? Egyébként ezen ex bajnokok közül néhány 1000+ LE-s kocsit vezetett. 1920-as bajnokok meg már nem nagyon beszélnek.
  • BaliBoy
    Hát a képek inkább mellette tanuskodnak, nem ellene. És egyébként én az igazságban hiszek nem pedig egyesek szavára. Nem ők ültek ott. Kívülről könnyű ítélkezni!
  • kulabácsi
    miért állította volna ő le? tudtommal leált magától, és ezt ő mondta!! jah gondolom ez is hazugság!!
  • Nyiri
    Faszom. Csak elindult a ket piros. Most picit csalodott vagyok. FOSSZAR FUTAM.
  • kulabácsi
    jah ex bajnokok akiknek a verdájja csúcssebessége még 200 körűl volt, és teljesen más az egész!! nem igazán tudja eldönteni sztem egy ilyen ember, az meg már egyenesen felháborító h csalónak neveznek egy 7szeres világbajnokot, aki ráadásúl pont nem erről híres!!!
  • mflex #36543
    Épp azért írtam, hogy nevetséges, hogy ő állította le..
  • juzosch
    Sok néző van sumi ellen, de nekik nincs szavuk.
  • reaper4
    ez igaz :)
  • RelakS
    Geh, sumit megb@xták? :D
  • juzosch
    A képekkel és a telemetriával szemben csak sumi szava áll. Semmi más. Szóval más alapján nem is lehet ítélni. És én inkább hiszek ex-bajnokoknak, akik tudják, hogy is kell vezetni, és tudják, hogyan is lehetett volna bevenni azt a kanyart.
  • kulabácsi
    tudod a motor néha magától is leáll, de ha nem állítja le akkor meg tolasson ki a picsába alonsó elé h nekimenjen?? gondolkozz kicsit néha!!!
  • mflex #36537
    Köcsög Briatore!!!!!!!A nagy fejű fiával eggyüt! Tényleg miért van ennek ekkora Feje?