182273
  • Swy
    én a mclare-re lennék kiváncsi!
    Most úgy néz ki nincsenek messze a győzelemtől, de már sopxxxor láttunk ilyet szal nem biztos, de vajon hogy dönt kimi?
    Nekem már tele lenne a tököma csapattal!
  • Gabor_(HSF)
    Bár sztem a jővőre a röno a michelin nélkül,nagyon vissza fog esni....
  • Punker
    hivatalosan azt mondták hogy Monaco után nyilatkozik a MErci.
  • sferrari
    remélem:)
  • Gabor_(HSF)
    Azzal megvárja,mit mond Sumi,a rönoval valahogy úgy lehet,a ló nincs akkor marad a szamár...
  • Swy
    befejeztem!!!
  • Gabor_(HSF)
    Sumi:)..ha esik az esső azért,ha meg nem akkor azért
  • Swy
    "Schumaher bocsánatot kért a monacoi időmérőn történtek miatt, de továbbra is állítja:nem szándékosan állt keresztbe alonso előtt!
    //Mbilpress"
    Most jött!
  • Punker
    én Kimi nyilatkozatát várom, mondja már meg hova megy :)
  • sferrari
    inkább beszéljünk arról szerintetek ki lehet esélyes Silverstonba !
  • Punker
    na akkor most ezt hagyjátok abba mert kezdem unni én is meg még jópár ember!
  • b-type
    mert érv nélküli és mert vitát szül.
    de majd rájössz.
  • Gabor_(HSF)
    Mert beírok az ellenőrződbe
  • Swy
    amúgy én miért nem mondhatom, hogy pofátlan??
  • Swy
    mert én az alapján döntöttem, hogy ki a szimpatikusabb?
    Mind1-ik jól vezet de Schumi csalt ez egyértelmű alonso viszont egy fiatal tahatséges versenyző!! Jól vezet mindkettő!
  • Gabor_(HSF)
    Sumi a nagyképű,Alonso meg a szerény...hát ezt jól összehoztad...
    Anyukád tudja,hogy bekapcsoltad a PC-t?
    Ennyi erővel bármelyik sztársportólóra ráfoghatjuk ,hogy egy "szemét csaló"
    focistára mert éppen felrugott valakit,bringásra mert a cél előtt bekönyökölt vagy összezárt valaki előtt..
    Nem érzitek ez mennyire nevetséges???
  • DJ Bee18
    Lehet hogy van a cikkben némi elfogultság

khm khm. Akkor Buttonék is büdös szemetek Hondástul, mert tavaly megbüntették őket? stb.
    Nem értem ilyen cikkekre hogy visz egyeseket. A sport szégyenei...
  • sferrari
    szánalmas
  • kulabácsi
    hát remélem h te is kapsz ezért egy büntit, én is kaptam hasonlóért, szal vigyázz a szádra, és ne állíts olyat amit nem tudsz biztosan...itt főleg a pofátlanra, meg a csalóra gondolok!!!
  • Swy
    szerintem.....
  • Swy
    Schumaher pofátlan nagyképű csaló, de tud autótvezetni!!
    A McLarennek érdemes szurkolni! Bár ahogy elnézem nem sokat tesznek a győzelemért. Alonso pedig szerény és jól is vezet!
    Eredmény:
    1.Raikönen
    2.Alonso
  • Ch_Slater
    meg Hakkinent is Formula 3-ban
    igazándiból szerintem mindenkinek ezért van saját véleménye, hogy ő döntse el miért szeret vagy nem szeret valamit/valakit. ezek a "vörös köd a szememre" (á la berserk) húzások nagyon nem tetszettek (a sok apróság mellett) és innen kezdve nem tudom mit kellett volna nyújtani, hogy kedvencként tekintsek rá (mondom a 7 vb cím, azért arra elég hogy elismerjem)

szerk.: addig is, hogy lássuk milyen szoros küzdelemről van szó... link
  • Gabor_(HSF)
    Teljesen mind1 ki-kinek szurkól..nem ez a gond..sokkal inkább a megalapozatlan állítások..
    legyen mindenkinek véleménye,de az az ővé legyen,a saját gondolataival és érveivel..
    Engem pl soha nem hallhattál szidni Kimi-t vagy Alonsot,sőt inkább elismerő szavakt mondtam róluk,meg Senna-t sem ocsároltam soha(ráadásul utáltam és pont a stilusa miatt), akkoriban Prost mániás voltam...
    A büntetéséről sen írtam egy szót sem,tudomásul vettem,bár elfogathatattlannak tartom...
    Akiket én itt kritizáltam,ahoz mellékeltem miért...
    És ez az amit hiányolok,pontosabban ami dünhit,az ostoba kijelentések,amiben csak azt látom,hogy a kötekedés a főszereplő...
    Az meg,hogy ki kit és mikor lökött ki,az is csak nézőpont kérdése..
    Neked azt tünt fel amikor úgy véled Sumi tarolt,nekem meg az amikor őt tarolták..
    A pályán mindenki tele van indulattal ez sem külömb a boxnál,a kérdés ki hogyan reagál rá,vagy hogyan viseli...
  • Bandee1987
    én sem azt mondom, hogy szeresd, csak ne az alapján ítéld meg őt, hogy most kilökte hillt meg villeneuve-t, hanem úgy általánosan.
  • Ch_Slater
    mondtam, hogy szeretem? nem mondtam.
    és sokan jönnek azzal is, hogy ilyen-olyan ferka ellenesség van. én pl. nem útálom a ferrarit. csak azt aki az idei 5-ös kocsiban ül. és most hozhatsz fel még 20 versenyzőt, akire rá lehet húzni, hogy szándékosan szabálytalankodott (biztos van), attól még nem fogom megkedvelni. mégpedig azért, mert ez amit írok teljesen SZVSZ...éppen ezért nem is kell berágni rajta.

Ezzel az a baj, hogy akinek a kedvence az adott versenyző, a nagyobb "hibát" is elnézi neki, akinek meg nem a kedvence a kisebbet is nagyítja. és ha az ellenző nagynak látja, akkor az szóvá is teszi. ezen nem lehet segíteni. inkább úgy lehetne elejét venni az ilyen vitáknak, ha az akinek a kedvencét fikázzák (jogosan-jogtalanul) teljesen figyelmen kívül hagyná a hozzászólást. nos ez se könnyű...
  • sferrari
    De sok ember azt nem érti meg hogy ha van egy kedvenced neki szurkolj az Ő érdemeit ird le ne a másik pilótát fikázd és főleg ne olyanokat irj róla hogy egy pofátlan csaló !
  • Punker
    Halottról vagy jót vagy semmit szabály, ha MS visszavonul akkor már nem fogják bántani, és jó lenne a vitát tényleg lezárni.
  • Bandee1987
    Érdekes, Sennát nem utálod? pl. 1990-ben, Szuzukában szándékosan rohant bele Prostba, ezt később be is vallotta! Őt nem utálod? Mert én nem ítélem el emiatt a tette miatt...
  • Ch_Slater
    én pont ezek miatt a Villeneuve-ös, Hilles "ha nem nyerhetek, kilököm" stílusa miatt útáltam meg anno. elismerem a tudását (ennyi vb cím nem potyog csak úgy az ember ölébe), de annyira unszimpatikus a stílusa, hogy képtelen lennék neki szurkolni... de mint múltkor irtam, más meg másnak nem szurkolna soha. attól még nem kell egymásra kígyót-békát kiabálni. ilyen viták után, szinte érthető, hogy miért alakultak ki a vallásháborúk. szerintem a töritanároknak így kellene szemléltetniük: Képzeljetek el két embert:
    -az egyik a Windowst szereti a másik a Linuxot, vagy
    -az egyik a Fradit szereti a másik az UTE-t, vagy
    -az egyik a Schumit a másik a mezőny többi részét, stb...
    Elég ha az egyik kicsit rosszat szól a másikról és onnan már nincs megállás, mert az ember védi a kedvencét. ami, ha jobban belegondolunk elég értelmetlen dolog, mert attól a kedvencnek nem lesz se rosszabb se jobb. maximum mi kapunk össze ismerős, ismeretlen emberekkel. a semmiért.
  • CHEAPBOY
    en nem vagyok ferraris, de orbitalis baromsag.. amiket osszeir meg amilyen elmeleteket szo...

En Fernandonak durkkolok bebebeeee:)
  • Gabor_(HSF)
    Angel! csináld légyszives az új bannert és ne tegyél bele semmi pirosat,hátha lenyugszanak a kislányok....
  • Kit--Kat
    Nem személyeskedésnek ment, csak hogy átlásd a mondanivalóm lényegét
  • Gabor_(HSF)
    Igen,ez mostmár tisztán látszik,csak nyugodj meg,mert a tejbepapi megakad a torkodon...
  • Kit--Kat
    Te meg 1 bohóc vagy akkor... Na lehet így vádaskodni, és nem vagyok veled elfogult
  • DjDano
    Lehet hogy van a cikkben némi elfogultság... pont annyi mint bennetek Ferrari szurkolókban, talán csusztatások is... de a cikk egészét nézve rávilágít a lényegre, Schumacher pofátlan csaló!
  • Kit--Kat
    Nagy faszláma az emberünk, egy elkeseredett lúzer Schumacher gyűlölő, szvsz így mindenki ellen lehetne írni gyűlölet keltő cikket, még Kimi ellen is...
  • Gabor_(HSF)
    Eképeztő,hogy az idejárogató fikázók 90% még akkor sem ismerne fel egy versenyautót,ha benne ülne és úgy verik nagydobra a véleményüket,hogy összeolvasgatnak ezt-azt...
    Persze,hogy Sumi nem egy "szent" de hogy is lehetne valaki az, ezen a szinten..
    Azt is megértem,hogy sokan nem szimpatizának vele,ez idáig renben van,de attól még a realitások mellett kellene maradni..
    Emlékszem a tavalyi michelin balhé után egy naygnagy okos ember írt egy olyan cikket,hogy fuu meg igy meg ugy én mérnök vagyok ám meg minden és mostmár soha nem veszek ilyen tipusú gumit az autómra...
    Hát ki nem szarja le milyen barumot tesz a skoda favoritjára...
    Szegény HOFI ha még élne,Ő elmagyarázná..
    Na mostmár olyan pipa vagyok a sok minősigi érvek hallatán,már tele vagyok fogalmazásgátlóval..
    Cóval vonuljatok már el innen és foglalkozzunk a köv futammal....
  • Gabor_(HSF)
    Ez neked egy jó cikk??
    Hát sokat kell még neked tanulnod és korosodnod,hogy érdemben tudjál dönteni..
    Fingod sincs a F1 történetében mekkora "csalások" voltak és lesznek is mindig.Igaz ez bármelyik régi nagy wb-ra..
    Akármelyik többszörös bajnokot lehetne ócsárolni,kezdve akár Senna-val is,mivel velejárója a sikernek...
    Laudáék is mesélhetnének szépeket..de nem akarok ebbe belemenni,mert aki ismeri a történetét az F1-nek az tudja,aki meg nem az csak a pofáját jártatja,kezdve a sok idióta újságíróktól a mondva csinált szakkomentátorokig..
    Tudomásul kell venn a mai szar szemét világban csak a bontrány adható el és ennek tudatában történik minden..
  • b-type
    Te jó ég bzze . :))
    Ez teli van ferdítéssel, pláne szándékosan.
    Ez hol sportoldal? van ennek egyáltalán neve a sportban, akár csak itthon?
    N rágj be, de ha innen szeded az infókat, akkor tele is leszel tévinfókkal, mint a #36088 hsz-dben.
  • sferrari
    pontosítok egy nagy szar negatív Schumacher ellenes cikk tele csúsztatásokkal !
    Mi az hogy Senna halálos balesetét követően befejezte, és megnyerte a nagydíjat ?

Szomorú hogy most már Sennát is belekeverik !
    á hagyjuk mert ez már egyre szánalmasabb lesz !