182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát, Schumi milyen euforikus hangulattal nézte a német-portugál meccset.
-
edeleny #38349 Nem hiszem,hogy kevesebbet tankolnanak az uj idömerö szerint,egyszerüen annyi lesz,hogy romlik majd egy kicsit a pole idö,nem több.Az a ket keverek eleg lesz,szerintem.Ezzel megszünnek a gumitesztek lenyegeben,illetve most mar nem a gumit fogjak az autora tervezni,hanem az autokat idomitjak majd a gumihoz.
Az valamivel igazsagosabb lesz,hogy mindenki mehet penteken,de arra kivancsi lennek,mennyi lesz ebbol a tenyleges teszt,es mennyi a felkeszüles a futamra.Ez elmeletileg kicsit összerazhatja a mezönyt,hiszen mindenkinek lesz eleg ideje arra,hogy tökeletesen beallitsa az autot.
Viszont,azt nem ertem,illetve nem jött rola info,hogy pentekenkent csak a hivatasos pilotak tesztelhetnek e? -
edeleny #38348 Üdv nektek,ujra élek.Egy kissebb monitor problema akadajozott idaig.
Igy elsökent ismet kivalo lett a banner!
Talan tehetnenek egy kiserletet az F1 urai,milyen is lenne a sport,ha csak pusztan ket honapig nem valtoztatnanak a szabalyokon. -
2 keverék nagyon kevés lesz...... -
Dexantreal #38346
-
G_ArchAngel #38345 Új gumiszabály, 3. autó eltörölve... -
Á Simán.
-
Dexantreal #38343 az igaz,de nagyon kicsi esélye van annak,hogy bele egyezzenek egy ilyen fajta kérelembe 
-
Hát lehet hogy jobb lenne. Mert ez igy ahogy van szar. -
Dexantreal #38341 írj1levelet, hogy az Sg.hu egy kisebb csapata szeretné átvenni a FIA vezetését, mer a jelenlegi főmuftik szarul döntenek 

....sry,nem hagyhattam ki
-
G_ArchAngel #38340
2006. július 07., péntek - [18:53]
Olasz szerelői zrikálták Schumachert
A Ferrari tesztcsapatának szerelői nem hagyták, hogy Michael Schumacher hamar kiverje a fejéből Németország Olaszország elleni vereségét a hazai rendezésű foci-világbajnokság keddi elődöntőjében - írja jerezi riportjában az autosport.com. A spanyolországi tesztelésnek volt olyan pillanata, amikor Schumacher monitorján a szokott adatok helyett csak egyetlen, rövid üzenet volt olvasható: 2-0 - ezzel az eredménnyel ejtette ki Itália válogatottja a hosszabbítás utolsó perceiben lőtt gólokkal a németeket. Schumacher nem orrolt meg kollégáira, sőt, mindannyiuknak pizzát rendelt, reagálva a Bild pizzabojkottra való felhívására. "Szép gesztus volt Schumachertől, sportszerűen viselte a vereséget" - jegyezte meg a Ferrari olasz tesztpilótája, Luca Badoer. - "Bátorításképp közöltem vele, hogy jobban szeretném, ha egy német F-1-es világbajnokságot nyerne egy olasz autóban, minthogy a németek a fociban győzzenek."
-
Teszteredmények - Jerez - Péntek:
Poz. Pilóta Csapat Idő Kör
1. M.Schumacher Ferrari (B) 1:16.626 93
2. Villeneuve BMW-Sauber (M) 1:17.714 97
3. Kubica BMW-Sauber (M) 1:18.194 45
4. Badoer Ferrari (B) 1:18.985 59
5. R.Schumacher Toyota (B) 1:18.921 86
6. Trulli Toyota (B) 1:19.246 88
7. Klien Red Bull-Ferrari (M) 1:19.701 44
8. Webber Williams-Cosworth (B) 1:19.792 43 -
:D:D:D:D, miért tankolnának kevesebbet? mer rövidebb az idő? és akkor mivan? mindenkinek rövidebb szvsz ugyan ott vannak... Fia idétlen döntéseit mutatja ezis, nem képesek semmire sem, ez volt a leg roszabb döntés amit hozhatta ezügyben... Miért? mer 5 percel kevesebb ideig látjuk a kocsikat de semmi sem fog változni. Ide szépen 15 perces, üres tankos rész kellett volna, ( nemértem mit erőlködnek ezzel a benzinnel, valaki indokolja meg... ) vagy 15 perc, és egyenként kivonulni ( ez lett volna a leg jobb ). -
Ennek ugyanúgy semmi értelme, mint eddig, legalábbis szerintem. Így még kevesebb benzint kell tankolni a kocsikba, ha jó helyről akarnak indulni, és még több boxkiállás lesz. A benzinfogyasztós rész úgyanúgy megmarad, csak öt perccel rövidebb lesz. Én azt mondom, hogy maradjon a húsz perc, viszont az független legyen a futamtól, akárcsak az előző két 15 perces szakasz. Ezzel lehetne egy kis izgalmat vinni a dologba... -
Lerövidül az időmérő
Mint arról tegnap beszámoltunk, a legfontosabb napirendi témát alkotó motorbefagyasztás kérdésében nem született döntés a Formula One Commission csütörtök esti ülésén Párizsban. A grandprix.com értesülése szerint azonban a Forma-1 szabályalkotó szerve egy kisebb jelentőségű ügyben mégis határozatot hozott: húszról tizenöt percre csökkentette az időmérő edzések utolsó etapjának hosszát. A rajtrács tíz legelőkelőbb helyéről döntő periódust az évadnyitó óta rengeteg kritika éri, mert zömét a pilóták öreguras tempóban, merő benzinégetéssel töltik, hiszen a szabályok szerint az etapnak feltankolva kell nekivágni, és a hajrában mindenki könnyű autóval szeretne gyors kört futni. Nos, ez az unalmas tevékenység akár már a Francia Nagydíjtól kezdve lerövidülhet öt perccel, amennyiben az FIA Motorsport Világtanácsa, előreláthatólag fax-szavazással, ratifikálja a Commission döntését. Valószínűleg hivatalosan is a jóváhagyást követően jelentik be a módosítást. -
Dodo55 #38335 Windowst :D -
G_ArchAngel #38334 jó, 100-ból 95-en winfost használunk... -
linux ^^ -
G_ArchAngel #38332 megnézném, most miről neteznétek winfos nélkül...:P
én is álmodok egy szebb világról, mikor alma vigyorog a notebookomon színes zászlócska helyett, de sajnos almás gépekre nincsen meg minden szoftver, ami kellene... -
Jah és kitiltják a Bar Hondát mert csak azért nyertek futamokat mert nem tették fel a service packokat.
-
Gabor_(HSF) #38330 Meg az is ide tartozok,hogy egy évadban,majd nem lehet újratelepiteni a rendszert és szigruan kell használni a frissitéseket..
Ja meg csak is mediaplayerrel lehet komunikálni a boxal... -
Nemá... remélem Windows-t telepítenek a kocsikba, és majd jól le fognak fagyni a kocsik a verseny közepén... vagy boxkiállásnál megkérdezi, hogy biztosan le akarja-e cserélni a kereket... najó, ez így hülyeség, megint elszabadult a fantáziám... -
A Microsoft nagyon elkezdett nyomulni az F1-be. Klikk! -
dav1d #38327 hehe :) eddig Alonso volt az elvakult meg a beképzelt fax de ha Mclarenek nyalizik... minden rendben , és a Renault-Alonso rajongoi szemetek mert mernek őrülni egy vb győzelemnek amit megérdemelten szerzett :D
lolman...
-
mióta számítanak az elvakult rajongók, és bulvár címlapra pályázó csapatfőnökök? :) -
G_ArchAngel #38325
2006. július 06., csütörtök - [19:53]
Alonso: Jövőre a McLaren tarol
Fernando Alonso továbbra sem bánja, hogy az idei szezonban domináns teljesítményt nyújtó Renault pilótafülkéjéből jövőre a 2006-ban nyeretlen McLarenbe kell átülnie - árulta el a spanyol a Gazetta dello Sportnak adott nyilatkozatában. "Nem, egyáltalán nem bánom. Új szakaszt akarok kezdeni a pályafutásomban Ron Dennis csapatával, és hiszem, hogy a mezőny leggyorsabb autója jövőre szürke festésű lesz" - mondta a címvédő az olasz sportlapnak. Alonso hozzátetette: az idén Michael Schumacherrel keményebben meg kell küzdeni a világbajnoki címért, mint tavaly a McLaren-es Kimi Räikkönennel. "A tény, hogy ezúttal Schumacher az első számú kihívóm, nehezebbé teszi ezt az évet 2005-nél. Akkor Räikkönen és a McLarenje több alkalommal is műszaki gondokkal küszködött, ami sok többletponthoz juttatott. Az idén viszont a Ferrari egyszer sem robbant le, vagyis minden egyes pontomat a pályán szereztem" - fogalmazott.
Alonso sokkal reálisabban látja a tavalyi teljesítményét, mint néhány elvakult rajongója... -
G_ArchAngel #38324 -
Hoppácska :D -
Dexantreal #38322 lol... 
-
Nekem mindegy,hogy hova megy csak rakjanak már alá egy versenyképes autót! -
Teszteredmények - Jerez - Csütörtök:
Poz. Pilóta Csapat Idő Kör
1. Kovalainen Renault (M) 1:16.934 75
2. Button Honda (M) 1:17.163 93
3. Kubica BMW-Sauber (M) 1:17.860 106
4. Villeneuve BMW-Sauber (M) 1:18.018 75
5. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:18.084 73
6. Trulli Toyota (B) 1:18.179 99
7. Badoer Ferrari (B) 1:18.234 55
8. Barrichello Honda (M) 1:18.322 93
9. Paffett McLaren-Mercedes (M) 1:18.372 76
10. M.Schumacher Ferrari (B) 1:18.682 42
11. Klien Red Bull-Ferrari (M) 1:18.704 77
12. R.Schumacher Toyota (B) 1:18.813 65
13. Lopez Renault (M) 1:19.246 72
14. Webber Williams-Cosworth (B) 1:19.252 65 -
Hát Meki, Rönó, Ferka... nem is tudom... én egyesíteném mindháromnak a jó tulajdonságait, aztán hadd menjen... -
maradjon így, és legalább minden versenyen választhat, melyikkel akar menni :DDD -
ha az marad akkor koporsót kap, az meg majd csak kb 50 év múlva áll jól neki. -
:D
Szerintem maradjon Mekis, az áll neki a legjobban... -
G_ArchAngel #38315 a piroshoz jobban menne a mostani bukófestés, csak a Merdzsó-csillagot kell fekete gebére festeni... -
bár lehet a pirosban megtanulna élni is és nem olyan lenne mint 1 software hibás robot -
egyik se..... -
pauly #38312 a piros jobban áll neki :P -
G_ArchAngel #38311