182273
  • desigo
    "Mikor arról kérdezték, mennyire fog neki hiányozni Montoya, Schumacher csak ennyit mondott: "Kérem a következő kérdést."

ennyi
  • Punker
    monty jelenleg ilyen ellenfelek mellett képtelen VB lenni az F1-ben, ennyi év után ezt ő is megértette és most menekül.
  • edeleny
    Igen a varos gyönyörü,mondjuk ilyen alapon az összes Tilke palya uncsi,szerintem.Ha jol tudom a versenyzök lenginkabb a sorozatkanyarokat hianyoljak,mint a Silverstonei Backets,(ha jol irtam le).
    MAS:
    Sumacher nem erti Montoyat.
    En viszont ertem,illetve megertem Sumit,egy külömbseg van közte es Montoya közt,ez utobbi sokkal,de sokkal bevallalosabb,es büszkebb!!!,meg ha esetleg nem is annyira jo soför.(pfuj,ezt pont en irtam!!??)
    - PS: megkockaztatom,hogy Amerikaban,legalabb ugy ismerik,es tisztelik Montyt,az Indy500 miatt,mint itt Europaban Sumit,szamomra nem volt meglepö a döntese,mar csak ezert sem:
    Montoya:idöpocsekolas volna tovabb az F1-ben maradni.
  • Dexantreal
    Monaco főleg a látványa miatt nem. Én végig mennék1rollerrel akár, csakhogy lássam a várost
  • Punker
    hát azért Spa vagy Monaco még 1 rollerral se uncsi :)
  • edeleny
    Ilyen erövel minden pálya unalmas,mennek körbr körbe!
    Bezzeg a regi 23 Km-es Nürburgring.
  • Norbi7
    Helló. azoakt a videókat amiket belinketetek (pilótákról) lelehet szedni valahogy vagy csak megnézni lehet?
  • G_ArchAngel #38463
    Ezen beszartam - RBR kicsit belerúg a francikba:)))
  • Punker
    uncsi pálya nem szeretem.
  • Punker
  • desigo
    pár milla
    teljesen egyedi,kézzel készült
  • passatgt
    Kíváncsi vagyok mennyi egy ilyen
  • desigo
    Nah ez legalább szép egyedi.
  • G_ArchAngel #38457
    Idén biztos kéz kell a díjátadásnál!
  • M@TriX
    hajh, tényleg nem volt szar amiket produkált, de régen volt...
  • JGTC
    na igen itt még futott a szekér rendesen a Williamsnek, mint pl nem is olyan rég a Jordannak Most is valami ilyenre lenne szügség, nem jó ez h csak két csapat üti egymást... :(
  • fb2
    Nem tudom hogy ismeritek-e, de CHAMP CART series nagyon erosodik itt a US ban. Ez olyan, mint a F1 20 evel ezelott. nincs sok electronika, csak 850 loero turbo, stb. Justin Wilson, aki "nem volt jo" a Jaguar F1 nek, elment a a Champ Cart ba, es nagyon jol megy neki....
  • edeleny
    Na ja,a reklam,a marketing.Ahol azert nem szerzödtetnek ket Finn versenyzöt,mert az marketing miatt nem helyes,ott hogy szerzödtetnenek egy Kolumbiait,akinek a szarmazasi orszaga tele van negativ felhangal.
    El kellene dönteni,hogy versenyezni akarnak,vagy eladni valamit.
    Mitosz kellene a pilotak körül,nem autogramm kell,hanem VERSENY.Ne egy olyan auto volanjat tekergessek,amit szinte barki el tudna vezetni.Egy 800 LE autot kipörgesgatloval,automata valtoval,automata kuplungal barki a vilagon elvezet,probaljuk meg ezt automatika nelkül.
    2001-ben meg az elektronika elszabadulasa elött volt egy riport Juannal,es Genevel,meg mielött bevezettek volna,szemmel lathatoan nem tetszett nekik a sok kütyü,azt mondtak,hogy a kipörgesgatlo,csak a lusta pilotaknak jo,kipörgesgatlo nelkül is tudnak ugyan olyan gyorsak lenni,csak a verseny vege fele,mikor mar farad az ember,nelküle könnyebb hibazni.
    Nem tudom mennyire legenda,de a szobeszed szerint,Vill,es monty a versenyek alatt rendszeresen kikapcsoltak.
  • fb2
    Hat igen. "Quick-Nick" csak megvan, de soha nem lehet rolla hallani. Monteiro.. O Kicsoda? es a csapattarsa? nem is tudom a nevet. Hatalmas csatak voltak 2000-2002 ben Michael-Coulthard-Montoya-Rubens kozott. Az volt a legjobb, de azota sajnos mindenki csak robot lett. Frentzen es Alesi is nagyon jo volt.
    Button? <over-rated> O is csak a politikailag hellyes valszt adja, meg persze a kulonbozo indokokat hogy miert nem tud nyerni.

Allitolag Bernie at fogja allitani a hetveget ismet, ahol: nem lessz sok teszteles het-kozben, de tesztelni fognak Penteken Delelott, es Delutan minden versenyzonek muszaj lessz ismerkedni a rajongokkal, es stb. Ami nagyon jo otlet, de mar szerintem keso... Igaz hogy nem szeretem, de ezert sikeres a NASCAR. Ok a versenyzoket reklamozzak, a F-1 pedig a technologiat. (szerintem)
  • edeleny
    En egyet ertek veled,sokan akik most örülnek a tavozasanak,par ev mulva,mikor csak "Sumik",es "Barichellok" lesznek az F1-ben vissza fogjak sirni az ilyen karakan alakokat.Ok,hogy lefejeli a kamerat,es pofozkodik,de mit csinal,mondjuk Heidfeild,vagy Monteiro,vagy joparan,akik csak kimennek a versenyre es igyekeznek kimaradni mindenbol,csak köröznek körbe körbe.
    Inkabb nezek meg egy Kanadahoz hasonlo kieséses parharcot,mit tiz unalmas rajt-cél gyözelmet.
  • fb2
    Lehet hogy igazad van, mert erdekes modon nagyon a hatterben van azota. De az is lehet hogy a McLaren miatt. Arra nagyon kivancsi vagyok hogy alfonzo mit fog tudni csinalni a McLaren ben. A McLaren vagy nagyon-nagyon gyors, vagy nagyon sz*r. Nincs kozeput ugy latszik. Az elejen nem voltam nagy fan a Montoyanak, de a vegen rajottem, hogy o legalabb versenyez. (!) Ez egy nagy veszitseg a F1 nek, abban biztos vagyok. Ma hallottam, hogy Villeneuve, es allitolag the HAWK (MIKA Hakkinen) is gondolkodik a NASCAR Valtasra.... Sokan nem ertenek velem eggyet itt a forumon, de NASCAR nem nagy szam. Americaban pedig egy nagyon "erdekes" stereotype koveti ezt a versenyt, amiben kulfoldiek valahogy nem illenek. Sot, voltam egy par Americai NASCAR forumon is, es ahogy gondoltam, mar beszelnek is rolla, hogy hogyan fogjak 'megtanitani' Montyt a NASCAR ban, ahhoz, hogy tudja 'ki a fonok'. Nagyon tipukus ez sajnos... OK, Nem ertenek velem eggyet, ez ok. Nyitott vagyok az inteligens vitakra.....
  • edeleny
    Inkabb ugy mondanam,hogy miota a Mc-nel van kihalt belöle a vadallat!
  • REALista
    Nekem is ez a véleményem!#38371
  • desigo
    Amióta megszületett Monty első gyerkőce azóta nem olyan rámenős.
    Kihalt belőle a versenyzői szellem.

Szebben is elbúcsúzhatott volna.
    (de legalább nem fejelt le egy pilótát sem )
  • Shaman
    [URL=http://index.hu/sport/forma1/moko0711/]Indexen is Monty "távozása"...[/URL]
  • MrTressy
    uff ez gyors volt kár azért érte
  • Mersant
    teljesen igaza van Montoyanak, de sajnálom hogy elmegy, egy igazi egyéniség. az F1 meg úgy szar ahogy van ,mégis mindíg leülök és megnézem hátha egyszer izgalmas versenyt is látok....
  • edeleny
    Lehet,hogy nem is nezem a Francia futamot.
    Nehany gondolat a valtasrol.
    Azt mar az elsö verseny utan latni lehetett,hogy nem erzi jol magat a csapatban,ugy pedig nem lehet versenyezni.
  • Mersant
    azért linkeltem be
  • DJ Bee18
    már tudtuk... azt viszont nem tudtam, hogy most rögtön??
  • Mersant
    Monty lelépett
  • passatgt
  • Punker
    én 1 esős évadnak örülnék :)
  • DJ Bee18
    sztem az utóbbi 3 évben max 3-5x ha volt esős futam, pedig jó lenne sűrűbben
  • Norbi7
    Hello! volt már ebben a szezonban esős futam? ez most csak eszembe jutott valahogy. (nem emlékszem rá) én örülnék neki!
  • Punker
    az bari.....
  • Zsoltika 007
    Szerintem is nagy kér érte. Legalább színt vitt a versenyekbe. Sokszor be merte vállalni azt amibe sokan beletörődtek volna. Sokszor bukott, de annyiszor nyert is vele.
  • edeleny
    Szerintem van par pilota aki nem valo ide,de nem ezek köze tartozik Juan.Epp olyan jo pilota,mint amennyi butasagot csinal.Kellenek a fiatalok mindenkepp,en szertenem jövöre az F1-ben latni,Davidsont,Hamiltont,es Kovalainent.Sajnos akiket igen nem szeretnek,azoknak többeves szerzödesük van.
    Apropo szerzödes,az nyilvanvalo volt,hogy senki nem fog amerikaban uj pilotakat bejelenteni,(a Montyé igy utolag a helyen volt.),de jön a Francia,Német GP,most mar varhatoak a pilotak megnevezesei.
  • G_ArchAngel #38432
    nem hinném, ha Kimi egyszer autóba ül, akkor az sem lesz rosszabb, mint MS, Alonso sem rossz (persze ott majd jövőre derül ki, hogy a szar McLarennel mihez kezd...), és jön Hamilton, aki a GP2-be egyszerűen túl jó a többiekhez képest...
  • fb2
    Nagyon vagany!!!!! He'll be missed. Es igy lessz az is mikor Michael eldonti hogy abba hagyja a versenyzest....