182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jólenne ha a többi autó is felnőne az előbbi kettőhöz,és így nagy meccseket láthatnánk.
Bár mindig voltak kiemelkedő csapatok,de legalább lenne úgy 8-10 autó ami igazán versenyképes! -
De megszoktuk hogy néhányan próbálják isteníteni néhány embert. Tudja mindenki hogy 1000% hogy van sumiunál jobb pilóta vagy volt az elmúlt 5 évben az f1-ben. Egyszerűen nem jutottak versenyképes technikához. És ez a legnagyob baj. Meg az hogy ez amiatt van mert olyan egykor remek pilóták foglalják a helyet akik már régen kiégtek. -
Ja picit igen,de mindez Montynak köszönhető,kicsit felpezsdítette az életet.
Épp megjegyeztem az egyik havernak,hogy ennyit nemírtak mostanában f1-ről.
Én sok sikert kívánok neki,bár szerintem nemlesz könnyú dolog.
Hétvégén verseny,kíváncsi vagyok Sumi mittud most kezdeni Alonsoval.
Ez már csak 2eséyles meccs.
Aza baj egyik pilótát sem komálom.:-(Mindenesetre..meglessük,ha nemalszom el rajta,ami azért előszokott fordulni. -
Sajnos úgylátom te szeretsz kötekedni mindenkivel.
Leirsz valamit ésa azután várod hogy mikor kötnek bele,és akkor támadsz.Érdekes egy stílusod van,de ezt már sokan tapasztalták.
A hozzászólásaid meg nemtükrözik a korodat az biztos!Nemegyszer jöttél már ezzel.
De remélem nincs harag.
Csak tolerálni kellene másokat is kicsit,és gondolkozni is néha.
Amúgy viccből bárkit lelehet fikázni,meg bántót írni,de sajnos ezt épp te nemszoktad díjazni,nemhogy mosolyognál..Na mindegy! -
Gabor_(HSF) #38506 Megtaláltad,csak egy kicsit elnascarosodott
-
Oops, azt hiszem, rossz ajtón jöttem be. a FORMA1 topicot kerestem...
-
Gabor_(HSF) #38504 Hát ezaz,1 évvel fiatalabb vagy mint a lányom,a másik ültél vagy mentél már valami komalyabbal mint egy utcai széria?..
De nem is ez a lényeg,hanem tovább erőlködsz,hogy nekem kellene elgondolkoznom amit írtam!! hát mire fel? azért mert te másképpen látod?
Ha majd te leírod,hogy gordon 2 kört ad Suminak 1 kör alatt itt az F1-ben én mosolyogni fogok rajta,nem pedig elküldeni téged a picsába...itt vannak a külömbségek,ami miatt mondom én,hogy te még csak 24 vagy nem pedig már.... -
Tehát??? -
Flém OFF! -
Maradjál már.Idősödni? Hova? 24-éves vagyok szóval ne a kis 18-as ból indulj ki.
Az hogy le hülyeztelek az nem túl igaz mert hülét irtam és direkt.
Megsérteni se sértetelek meg szóval nem értem mi agond?
Ezen felül ha nem akarod hogy bele kössenek amit irtál, akkor gondolkozz mielött leirsz valamit!!!! -
Gabor_(HSF) #38500 VEGYÉL VISSZA KISCSÁKÓÓÓÓÓÓ!!!! én sem hülyéztelek le a nézeteid miatt,úgyhogy tisztelj meg te is ennyivel...a másik ezek is csak fricskák amit inkább érteni kellene,de ahoz még sokatoknak idősődnie is...... -
az amcsi emberek nekem nem mérvadóak, voltam kinnt egy baseball meccsen, és már 4 órája ment a meccs, és 70 ezer ember csak a kajáért rohangált... Mondanom sem kell, rohadtul untam az egészet, de ezek csökött agyúak be voltak hülyítve. Más kultúra, és én nem tudok ezzel azonosulni, nem is bírnék ott élni. -
Ez igy van ezért teljesen felesleges ez a víta. F1 ilyen a NASCAR olyían mind kettőnek van hibája és van előnye de egyikre sem lehet azt mondani hogy szar.
Nem véletlen az hogy egy NASCAR versenyre elmegy 200000-250000ezer ember és felmérések szerint amerikában minden második háztartásban nézik, ennél a sportnál csak a NFL nézettebb kint. Európába az F1 is emberek 100000 reit érdekli és egyik sem alaptalanul, mind kettő élvezetes és jó. -
jefferson83 #38497 Hangsúly: "...két sport tók más!!!"
-
Te valami hüle vagy? Miről beszélsz? Nascarosok azon a pályán ahol régen volt az F1 es amerikai nagydij (watkins Glen) 115 kört mennek egy sokkal rosszabbul vezethető autóval. Ez a duplája az f1-es versenytávnak. Akkor mivan?
Azon kívül ha megnézted volna a Bajnokok tornáját mind Gordon mind Johnson elverte Schumit, azon kivül a NASCAR-osok zöme indul 24- órás versenyeken.
Robby Gordon indul a DAKARon. Tehát miről beszélsz?????
Azon kívül DAytonába és Talladegába annyival mennek a kanyarokba mint az F1-esek a célegyenesbe. Szóval hülyeséget nem kéne beszélni.
Egyébként én is szeretem az f1 és ráadásul Schumi fan vok, de a két sport tók más. -
milyen amatör lehetett Fangio a maga szivar alaku,virsligumis autojaval.
Ferdítesz, csak az autókról beszélt, nem a pilótákról... -
Kérdezzük meg a Renault második számú pilótáját erről?
Vagy Massát, Barrichellot, pl., pont aktuális :)
Esetleg Ide-t :DD -
Sumi bármit mond, egyből belekötnek. Megszoktuk már, nem? -
egy ovális pályán köröznek a versenyzők."
Épp ezért tartom én is unalmasnak... Nem ugyanaz mint egy kanyargós körpálya. Me nem a nehézsége utalt -
jefferson83 #38491 Mi megy itt? :) Az ominózus kijelentés: "Érdekes az egyáltalán? Nem hiszem, hogy különösebb élvezetet nyújtana, hiszen egy ovális pályán köröznek a versenyzők."
Véleményetek szerint ezt halálosan komolyan mondta? Sportnyelven ezt hívják úgy, hogy zrikálás. Megy az adok-kapok oda-vissza. Nascar versenyzőket is megkérdezhetnék, mit gondolnak az F1-ről, sztem ott se vélekednének másképp(Mi az a Forma1?).
"...f1-ben csak a technika kell a győzelemhez semmi más."
Kérdezzük meg a Renault második számú pilótáját erről?
-
edeleny #38490 Epp ez az egyik mondat,amikivaltotta a dühömet.
A technikai szinvonal miatt mondja amatörnek a NASCAR-t!
Gondolom milyen amatör lehetett Fangio a maga szivar alaku,virsligumis autojaval.Vagy mennyire amatörök voltak a turbokorszak pilotai.Tök amatör lehetett azt a 1200-1500 LE-t a palyan tartani automata valto,szervokormany,kipörgesgatlo nelkül.Milyen amatör lehetett velük rajtolni automata kuplung,es rajtautomatika nelkül.Teljesen gyerekes dolog kanyarodni menetstabilizator,es kanyarvezerlö nelkül,teljesen butasag 40 mernökre halgatni,hogy hogyan allitsak be egy autot,milyen gumit tegyek fel. -
"aztán meg az sem kizárt,ha Sumi átruccanna egy nascar versenyre,1 körön belül lehet 2őt adna Gordonnak...."
Látom neked sem kell a szomszédba menned egy kis elvakultságért.
Amúgy meg az általatok szídott amcsi szériákból jött emberek azért térnek vissza mert rájönnek hogy az f1 egy rakás sz*r. Csak úgy nyerhetsz ha a legjobb kocsid van. Odaát ez nem feltétlenül kell hogy meglegyen. Christiano Da Matta is ugyanígy volt. Tud vezetni, jó pilóta de megmondta hogy az f1-ben csak a technika kell a győzelemhez semmi más(és hogy semmi pénzért nem térne vissza). És esélyed sincs egy jó eredményre. Ha csak el nem rontják előtted a dolgokat(vagy beültetnek valamelyik top autóba).
Sumi meg végleg leírta magát ezzel:
"Érdekes az egyáltalán? Nem hiszem, hogy különösebb élvezetet nyújtana, hiszen egy ovális pályán köröznek a versenyzők."
Enyi erővel az f1 is egy 0! Ebből a szempontból ők is rém unalmasak hiszen körpályán mennek. És egyáltalán mi jogon fikázza le azt a szériát? Majd ha megnyerte a sorozatot akkor beszólhat, de addig nem kéne pampognia. -
edeleny #38488 Meg par gondolat.Vegtelenül tisztelem azokat a fociedzöket,akik tudnak jot nyilatkozni egy tenyleg rossz csapatrol.Teszem azt a Barcelona jatszik,valami Luxemburgi,nem inkabb Magyar csapattal,es a merközes elött nem azt mondja a nyilvanvaloan eselyesebb csapat edzöje,hogy meg a "Z" csapatunk is agyonalazna titeket,hanem megadja a tiszteletet,es megprobalja kiemelni a masik esetleg nemletezö erenyeit.
Igazan az F1 soha sem lesz nepszerü odaát,mint ahogy itt Europaban sem a NASCAR,vagy az IndySeries,de ezert nem kell lenezni a masikat.
Na nemsokara szabadedzes,legalabb lesz uj temank. -
edeleny #38487 Gabor,nem azon akadtam ki,hogy Montyt szidta,nem baratok teheti,hanem azon,hogy egy masik sorozatot szid.
Nem igazan jo a focis hasonlat,inkabb olyan ez,mintha a duplavékátébévé nagyvaltosulyu boxvilagbajnoka,szidná a szimplavékátébévé vilagbajnokat,igazabol mivel több ilyen szervezet van egyik sem igazi vilagbajnok.Mindkettö csak azert bajnok,mert mindkettönek vannak rajongoi,vannak akik nezik,es ezert talaltak par elvetemült ürget aki mindezt finanszirozza!
Igazabol mar regen az a velemenyem,hogy eszre kellene venni Suminak is,es a Ferrarinak is,hogy nem azert van az F1,hogy ök nyerjenek,hanem azert,hogy én,mi nezök szorakozzunk.Ebben a tekintetben ugyan olyan pilota mint Gordon,vagy a többiek,akik mas szeriakban versenyeznek.
En most nem Sumi kepessegeit vonom ketsegbe,hanem azt,hogy kisse elszallt magatol es teljesen jogtalanul ficskaz egy masik sorozatot.
Meg azt is meg merem kockaztatni,hogy ugyan ezt a kijelentest nem tette volna meg a tengerentuli futamok elött. -
-
"aztán meg az sem kizárt,ha Sumi átruccanna egy nascar versenyre,1 körön belül lehet 2őt adna Gordonnak...."
Ez kicsit túlzás nem?
Szerintem lehet 1 kört bírna menni versenyben mert a falon végezné.
Nemtudna mitkezdeni,hogy előtte mellette mögötte autó.:-)
Nincs hozzászokva. -
G_ArchAngel #38484 "mikor és hol hallottad őt negativan nyilatkozni versenyző társairól...."
Senki nem mondta, hogy társairól - Montoyáról!
(Bár tavaly Sato-t sem vacsizni hívta meg) -
Gabor_(HSF) #38483 Amiről te beszélsz,az egy olyan szitu volt,amikor bárki lehetett volna wb,csak éppen a Farrarik nem,mivel olyan gumiaik voltak,mintha jégen mentek volna..
ad2,az hogy monty nyert indy 500,az természetesen azt jelenti,van valami köze a 4 kerékhez,de nem azt,hogy egy sztár..
ad3,ha azt nézed hányan tudtak érvényesülni akik amcsiból jöttek europába versenyezni,rögtön kiderűl,mindegyik elbukottt,viszont aki innen ment oda,az mind bajnok lett,még olyan "öregen" is mint Mansel..
Akármilyen sértő is egyeseknek,de az tény,Montoya csak egy egyszerű versenyző és nem az igazán jók közül,olyan akikből ezrével vannak és lesznek is pl az F1-ben...
aztán meg az sem kizárt,ha Sumi átruccanna egy nascar versenyre,1 körön belül lehet 2őt adna Gordonnak....
Tudom sokan megköveznének ezért,de a véleményem akkor is ez,mert szakmailag a nascar nemsok,ahoz csak hideg fej és nagy bátorság kell..
Sumi pedig éppen eléggé tiszteli amerikát(csak tudnám mire fel),hogy ok nélkül mondjon ilyesmit,ráadásul nemtudom te mikor és hol hallottad őt negativan nyilatkozni versenyző társairól.... -
edeleny #38482 Szedtem a Torrentröl egy F1 töresek cimü videot,Emlekszik meg valaki arra,hogy nem is olyan reg Heidfeild elvitte az orvosi auto ajtajat? -
edeleny #38481 Na ezt beneztem, ? e helyett . ez a mondat vege. -
edeleny #38480 Szerintem nem tettem? -
szerintem meg full fölösleges összehasonlítani a kettőt. -
edeleny #38478 Lehet,hogy roszkor inditok el egy vitat,es biztos,hogy ismet ki leszek atkozva,Sumitol mar regen olvastam ennyire nagykepü,egoista dumat.Ha Monaco utan ketelkedtem a szakertök abbeli megallapitasaban,hogy Sumi egy külön alomvilagban él,most ö maga gyözött meg rola.En sem ismerem a NASCAR-t,de nekem nem is foglalkozasom az autoversenyzes.Legalabb adna nemi tiszteletet,azoknak akik ott kockaztatjak az eletüket,es szorakoztatjak azt a KB annyi nezöt,amit ö tesz.Szerintem legalabb annyi embernek maga az isten Jeff Gordon,mint amennyinek az Sumi.
-
edeleny #38477 Kepzelt riport egy Spanyolorszagban futbalozo,Brazil szupersztarral.
Riporter:Es,mond Ronaldol miert nem igazolsz Angliaba?
Ronaldo:Ott is van foci? Rendeznek ott is bajnoksagot,ökis labdaval jatszak,ugy ahogy mi?
Riporter:Igen
Ronaldo:Nem is tudom,nem ismerek ott senkit,meg aztan milyen unalmas lehet az 22 ember szaladgal a palyan.Nem nekem valo.
Magyarra leforditva:Mi a bus Pic..nak menjek oda,itt en vagyok az ISTEN,ott meg en lennek a SENKI. -
edeleny #38476 Nagyon közel allt hozza,egy maig vitatott biroi döntes,es a technika valasztotta el. -
közel állt de nem sikerült, mert képtelen folyamatosan jól teljesíteni, nem tud egy huzamban 3-4 futamon 100%-ot teljesíteni, erre jelenleg 3-an képesek 2 már VB Kimi még vár az erre megfelelő autóra. -
G_ArchAngel #38474 MS-ben alapból benne van, hogy fikázni kell mindent ami Montyval kapcsolatos...
Ha őszinték akarunk lenni akkor közel állt a srác a Williams-szel, hogy megtépázza Schumi tekintélyét és megszakítsa a VB-szériát...
-
Gabor_(HSF) #38473 "Nos, én biztosan nem tennék ilyet" - mondta a Ferrari sztárversenyzője. "Mit csinálnál a NASCAR-ban? Érdekes az egyáltalán? Nem hiszem, hogy különösebb élvezetet nyújtana, hiszen egy ovális pályán köröznek a versenyzők. Ugyan nem tudom, milyen technológiával vannak felszerelve azok a versenygépek, de egy Forma-1-es autóhoz képest elég amatőrnek tűnnek. Számomra nem tartogatna komolyabb kihívást a tengerentúli széria."
Ezt akár én is mondhadtam volna
-
nah végre belénk is szorult fantázia
-
G_ArchAngel #38471 lehet előtte látta a Williams-es videókat:)))