182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Múlt héten 8:33-kor kezdőtött a híradó, most meg 20:52 van az órám szerint, éés nem volt híradó -
így van
és mellesleg még el is van szállva magától
csak azt nem tudom,hogy mire -
G_ArchAngel #38154 folyamatosan?
veszélyes mindenkire, Sato csak hátul rombol, ez meg mindenhol...
teljesen agyonvágja a McLaren csapatVB-jét is... -
mert múlt héten belelógott, most meg nem...:) -
juzosch #38152 Kirúgni meg büntetni azért nem kell. Joga van hibázni nem? Hisz ez egy autóverseny, nem a forgalmi vizsga.
Szidni azért én is szidom:) -
teljes végeredményt plz
htx -
Még oda raknám a ékszerészt is ( Liuzzi ) ^^ -
Örülnek a Ferrarisok nagyon
(mert tudják,hogy idén többet nem fognak...) -
G_ArchAngel #38148 Szép volt Ferrari, szép volt Toyota (mégy így is), szép volt Fisico....
Monoyát remélem azonnal kirúgják a McLarentől... -
ilyen szar futamot régen láttam... -
hmm... ma miért nem kellett mindenképpen berakni a híradót, csak múlt héten? -
juzosch #38145 Mivan, vége lett? Felébresztett a reklám. -
Uncsi volt a vége:( -
juzosch #38143 ÁÁÁ Palik egy zseni. A Michael és Fellipe felíratú rádiókról kitalálta, hogy Jean Todt kezét látjuk:) -
Szegény Ralfi is kiállt
alig maradnak a végére -
gusztustalan menőzés palik részéről .... -
a bridzsztón nagyot üt ma :) -
Palik véletlenül eltalálta,hogy kit lát erre a Gyula leállt vele vitatkozni.
Amikor kiderült,hogy igaza van azt mondta,hogy csúnya vége lesz a Gyulának
-
Nyiri #38138 Mi tortent? Nem neztem. Epp kavet csinaltam hogy ne aludjak el :D -
juzosch #38137 Ha palik nem lenne, tuti aludnánk. Legalább van kin röhögni, és jól tud ordítani:) Még mindig jobb, mint a többiek. -
juzosch #38136 Liuzzi nem semmi, ha jól láttam le is csiszolt pár milimétert az orráról:) -
ez a palik egy balf@sz -
Palik,hogy befenyítette a Gyulát
lllooooooooollllll -
juzosch #38133 Najó, ezen kár tovább vitatkozni, ez tény. Részemről befejeztem. -
juzosch #38132 Ők sokkal finomabban csinálják. Náluk általában kimerül abban, hogy a gyorsabbat elengedi a lassabb, hogy ne törjék össze egymást. Lásd pl ma. -
Nyiri #38131 Meki, Renault -
juzosch #38130 Egyrészt nem baszogattam, másrészt ha kéne valakit mondani, ki más lenne az? -
juzosch #38129 Ez de unalmas lett. Bírom Montoyát, de b*ssza meg h mindenkit kiejtett. -
Nyiri #38128 Attol meg hogy szembetuno meg nem egyedi. De folyton a Ferkat baszogatjatok emiatt. -
Mostmár:hajrá Trulli és Coulthard:) -
juzosch #38126 Nemtom miért kell kötekedni. A ferrarinál a legszembetűnőbb a csapatsorrend és ez tény. De nem is erről volt szó. -
juzosch #38125 ??? -
Nyiri #38124 Ilyen nincs. Teszed a hulyet? -
juzosch #38123 Miért, nincs igazam? A renault milyen jól megvan nélküle. -
Nyiri #38122 Ez a "nem is vartam tobbet" nemtom miert van. Bazze. Ha nem lenne ekkora nagy kulonbseg az elso es a masodik kozott a bajnoksagban, siman elengedne fisco. Ez a ferrari specifikus duma annyira szar es mar unalmas.
Meki is csinalta regen. Csak leadtak az "Aki elso kanyarban fordul elsonek fordul az az elso" dumat. -
Ferrari megoldotta a "csapatsorrendet" -
juzosch #38120 Épp ez az.
A ferrari már más kérdés, de tőlük nem is vártam többet. -
Nyiri #38119 Ket ilyen ertetlen seggarcot mint Palik es Coli. Mondjak a vakokat ezerrel :D -
Alonso most nem gyorsabb...... -
juzosch #38117 Nem az a csapatsorrend, ha a gyorsabb megelőzi a lassabbat!!!
Csapatsorrend akkor van, ha fordítva történik.