182279
  • Norbi7
    Hello! volt már ebben a szezonban esős futam? ez most csak eszembe jutott valahogy. (nem emlékszem rá) én örülnék neki!
  • Punker
    az bari.....
  • Zsoltika 007
    Szerintem is nagy kér érte. Legalább színt vitt a versenyekbe. Sokszor be merte vállalni azt amibe sokan beletörődtek volna. Sokszor bukott, de annyiszor nyert is vele.
  • edeleny
    Szerintem van par pilota aki nem valo ide,de nem ezek köze tartozik Juan.Epp olyan jo pilota,mint amennyi butasagot csinal.Kellenek a fiatalok mindenkepp,en szertenem jövöre az F1-ben latni,Davidsont,Hamiltont,es Kovalainent.Sajnos akiket igen nem szeretnek,azoknak többeves szerzödesük van.
    Apropo szerzödes,az nyilvanvalo volt,hogy senki nem fog amerikaban uj pilotakat bejelenteni,(a Montyé igy utolag a helyen volt.),de jön a Francia,Német GP,most mar varhatoak a pilotak megnevezesei.
  • G_ArchAngel #38432
    nem hinném, ha Kimi egyszer autóba ül, akkor az sem lesz rosszabb, mint MS, Alonso sem rossz (persze ott majd jövőre derül ki, hogy a szar McLarennel mihez kezd...), és jön Hamilton, aki a GP2-be egyszerűen túl jó a többiekhez képest...
  • fb2
    Nagyon vagany!!!!! He'll be missed. Es igy lessz az is mikor Michael eldonti hogy abba hagyja a versenyzest....
  • fb2
    ok, kosz. Ezt mar lattam. Schumi egy kicsit elnezte a fektavot...
  • G_ArchAngel #38429
    Montoya autósiskola

Csak erős idegzetű Ferrari és McLaren rajongóknak!:)
  • Alexease
    Right Click & Save As ;)
  • fb2
    Csak azert kerdeztem mert valakit 'muszaj most utalni' mivel hogy Monty megy el... (azert nem utaltam ot, de nem is volt kedvencem)
    A Scott Speed viszont nagyon nem tetszik mert nagyon nagy feje van a gyereknek mar a kezdettol.
  • Punker
    jó kérdés, olyan ballaszt szerű ha nincs ott se tűnik fel, meg ha ott van se.
  • fb2
    Scott Speed. Velemenyek?
  • fb2
    gondolom ezt Monty mondja a videon....?
  • Punker
    semmi extra vb leszek jobb vagyok mint MS Bari elüti a szerelőjét gondolkodás nélkül.
  • G_ArchAngel #38422
  • fb2
    nem tudtam ki-nyitni a link et.....
  • b-type
    :DDDDDDD
  • fb2
    haha
  • edeleny
    Neztem a Sportklubon egy Indy futamot,ott mondtak,hogy amerikaban senki vagy,amig nem indultal a NASCAR-ban,vagy nem nyerted meg az Indi-500-at.
    Arrol mar nem is beszelek,hogy gyönyörü,szerelöruhas,riporterkislany faggatta a pilotakat,es nem Lauda,vagy Palik.
  • edeleny
    Ennyi balesetet okozott mas is,es ha a fekete zaszlokat nezzük abbol van msnak is eleg,Pl: Sumi is kapott mar parat.
    Azert viszont becsülhetö.hogy nem kuncsorgott egy ülesert,ha nem kell megyen oda,ahol kell.Sokan ezt nem merik bevallalni.
  • Dodo55
    Puta? Én ilyen nem hallottam. Én azt hallottam, hogy "You are a f*cking idiot!"
    Ezt mondta 3X vagy 4X
  • fb2
    ha ha! azt lattam. es utanna meg elhordta a camera man't minden <Puta> nak (B*zi spanyolul) az elo felvetelben... haha.
  • fb2
    Igaz hogy ez nem F1 hirek, de kozel van. Indy Racing league: Montoya utan, Danica Patrick is gondolkozik a NASCAR valtasra.... itt a link. http://msn.foxsports.com/nascar/story/5772590?FSO1&ATT=HMA

En mondom hogy ez lessz ha igy mennek a dolgok: NASCAR of Monte Carlo 2010.
  • Zsoltika 007
    Ki fogja most majd lefejelni a kamerát??
  • b-type
    :)))
  • Punker
    hát szerintem több balesetet okozott mint ahányszor dobogós volt, + fekete zászlót se sok embernél látni

na a végén még meggyőzöl hogy hiányozni fog nem lesz kit szidni
  • b-type
    ez sztem a ki hogy akarja látni dolog.
    végül is 7 győzelem és 13 pole a mérlege az F1-ben, mostanában valóban nem nagyon virgázik ez elég könnyen megállapítható, és most egy baleset 'okozója'(valszeg).
    De ez olyan dolog, hogy Sato-t is fújják sokan mert eltolta MS-t Spa-ban meg most esik kell az Aguri-val (bár Montany mégsem tolta le mint jósolták), na szal nekem meg egy külső íves előzése van inkább a fejemben.
    Monty-t is másképpen látjuk, de bár nem váltotta meg az F1 világát, azért vannak szép eredményei és emlékezetes futamai.
  • Punker
    de Monty hányszor? az ő F1-es szereplése csak a baleset okozások miatt említhető meg...
  • b-type
    kár a cinkért, most telibetolta Kimi-t a rajt után...navupsz :)
    máskor is történt már ilyen, pl. Klien.
    és tolták már meg Monty-t is.
    MS is kolbászolt a pályán, meg mittomén.
  • Punker
    1 kevéssé törékeny F1-bent akartál mondani.
  • edeleny
    Szamomra egyertelmü csalodas Monty eligazolasa,az egyik kedvencem.Az viszont igaz,hogy sokkal jobban teljesitett volna egy kevesse elektronizalt F1-ben
  • G_ArchAngel #38405
    Újabb ex-McLaren szakember a BMW-nél...
  • gordon 24
    Az Abmoteurs nevű francia tv csatornán. Ezt a T-kábel digitális csomagjai között találhatod meg ha érdekel.
  • Totya000
    Én erről nem szeretnék vitát nyitni, de meggyőződésem, hogy pont annyi hülye van amerikában, mint Magyarországon és pont annyi lenne 100 találomra kiválasztott amerikai IQ-ja, mint 100 magyaré. Más világ, más mentalitás, de ennek semmi köze a sporthoz.
  • b-type
    :)))
    kinek mi a heppje :)
    ..nekem is van.
    nálam kicsi korom óta nagyon meghatározó a dirt track stílus, a 883-as HD, bár szériában hülyén nézek ki rajta a magam 194centijével a hátsó keréken ülve. :D
    amitől hányok arra meg nem nézek :D
    ..pl. szőtes és bőr mellényekre lófarkakra fufruval, és bőrkötősnyakkendőkre és nagy seggre nagy arccal..stb..stb

• Gabor_(HSF)
    Jó.. de ez nem a fociwb topic....
    meg külömben is köztudottan halvérű vagy...
    mi itt ismerjük egymást évek óta,ott pedig...írogadott mindenki mindent ami eszébe jutott....
  • G_ArchAngel #38400
    és akkor még engem rúdgosnak, hogy rühellek mindent, ami digó...:)
  • Gabor_(HSF)
    Kiváncsian vártam,hogyan reagálod le,mert tudtam,"datoya" rajongó vagy:)))
    Igaz azt se mondom,ha lehetőségem nyilna rá,nem próbálnám ki..
    Viszont az igazsághoz tartozik,hogy utálom az amcsikat a mentalitasukkal együtt és velejárója,hogy mindent amit ők sportnak neveznek,vagy náluk honos..
    Természetesen technikailag minden ami pörög,gurul,kipufog lenyügöz,hiszen az életemhez tartozik..
    ha ez egy europai stilusu versenyág lenne,valószinű ezt is imádnám....
  • G_ArchAngel #38398
    ViaSat3
  • MrTressy
    Hol közvetitették élöben?