182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
fb2 #38430 ok, kosz. Ezt mar lattam. Schumi egy kicsit elnezte a fektavot... -
G_ArchAngel #38429 Montoya autósiskola
Csak erős idegzetű Ferrari és McLaren rajongóknak!:) -
Right Click & Save As ;) -
fb2 #38427 Csak azert kerdeztem mert valakit 'muszaj most utalni' mivel hogy Monty megy el... (azert nem utaltam ot, de nem is volt kedvencem)
A Scott Speed viszont nagyon nem tetszik mert nagyon nagy feje van a gyereknek mar a kezdettol. -
jó kérdés, olyan ballaszt szerű ha nincs ott se tűnik fel, meg ha ott van se. -
fb2 #38425 Scott Speed. Velemenyek? -
fb2 #38424 gondolom ezt Monty mondja a videon....? -
semmi extra vb leszek jobb vagyok mint MS Bari elüti a szerelőjét gondolkodás nélkül. -
G_ArchAngel #38422 

-
fb2 #38421 nem tudtam ki-nyitni a link et..... -
:DDDDDDD -
fb2 #38419 haha 
-
edeleny #38418 Neztem a Sportklubon egy Indy futamot,ott mondtak,hogy amerikaban senki vagy,amig nem indultal a NASCAR-ban,vagy nem nyerted meg az Indi-500-at.
Arrol mar nem is beszelek,hogy gyönyörü,szerelöruhas,riporterkislany faggatta a pilotakat,es nem Lauda,vagy Palik. -
edeleny #38417 Ennyi balesetet okozott mas is,es ha a fekete zaszlokat nezzük abbol van msnak is eleg,Pl: Sumi is kapott mar parat.
Azert viszont becsülhetö.hogy nem kuncsorgott egy ülesert,ha nem kell megyen oda,ahol kell.Sokan ezt nem merik bevallalni.
-
Dodo55 #38416 Puta? Én ilyen nem hallottam. Én azt hallottam, hogy "You are a f*cking idiot!"
Ezt mondta 3X vagy 4X -
fb2 #38415 ha ha! azt lattam. es utanna meg elhordta a camera man't minden <Puta> nak (B*zi spanyolul) az elo felvetelben... haha. -
fb2 #38414 Igaz hogy ez nem F1 hirek, de kozel van. Indy Racing league: Montoya utan, Danica Patrick is gondolkozik a NASCAR valtasra.... itt a link. http://msn.foxsports.com/nascar/story/5772590?FSO1&ATT=HMA
En mondom hogy ez lessz ha igy mennek a dolgok: NASCAR of Monte Carlo 2010.
-
Ki fogja most majd lefejelni a kamerát?? 
-
:)))
-
hát szerintem több balesetet okozott mint ahányszor dobogós volt, + fekete zászlót se sok embernél látni 
na a végén még meggyőzöl hogy hiányozni fog nem lesz kit szidni
-
ez sztem a ki hogy akarja látni dolog.
végül is 7 győzelem és 13 pole a mérlege az F1-ben, mostanában valóban nem nagyon virgázik ez elég könnyen megállapítható, és most egy baleset 'okozója'(valszeg).
De ez olyan dolog, hogy Sato-t is fújják sokan mert eltolta MS-t Spa-ban meg most esik kell az Aguri-val (bár Montany mégsem tolta le mint jósolták), na szal nekem meg egy külső íves előzése van inkább a fejemben.
Monty-t is másképpen látjuk, de bár nem váltotta meg az F1 világát, azért vannak szép eredményei és emlékezetes futamai.
-
de Monty hányszor? az ő F1-es szereplése csak a baleset okozások miatt említhető meg... -
kár a cinkért, most telibetolta Kimi-t a rajt után...navupsz :)
máskor is történt már ilyen, pl. Klien.
és tolták már meg Monty-t is.
MS is kolbászolt a pályán, meg mittomén. -
1 kevéssé törékeny F1-bent akartál mondani. -
edeleny #38406 Szamomra egyertelmü csalodas Monty eligazolasa,az egyik kedvencem.Az viszont igaz,hogy sokkal jobban teljesitett volna egy kevesse elektronizalt F1-ben -
G_ArchAngel #38405 Újabb ex-McLaren szakember a BMW-nél... -
Az Abmoteurs nevű francia tv csatornán. Ezt a T-kábel digitális csomagjai között találhatod meg ha érdekel. -
Totya000 #38403 Én erről nem szeretnék vitát nyitni, de meggyőződésem, hogy pont annyi hülye van amerikában, mint Magyarországon és pont annyi lenne 100 találomra kiválasztott amerikai IQ-ja, mint 100 magyaré. Más világ, más mentalitás, de ennek semmi köze a sporthoz. -
:)))
kinek mi a heppje :)
..nekem is van.
nálam kicsi korom óta nagyon meghatározó a dirt track stílus, a 883-as HD, bár szériában hülyén nézek ki rajta a magam 194centijével a hátsó keréken ülve. :D
amitől hányok arra meg nem nézek :D
..pl. szőtes és bőr mellényekre lófarkakra fufruval, és bőrkötősnyakkendőkre és nagy seggre nagy arccal..stb..stb
-
Gabor_(HSF) #38401 Jó.. de ez nem a fociwb topic....
meg külömben is köztudottan halvérű vagy...
mi itt ismerjük egymást évek óta,ott pedig...írogadott mindenki mindent ami eszébe jutott.... -
G_ArchAngel #38400 és akkor még engem rúdgosnak, hogy rühellek mindent, ami digó...:) -
Gabor_(HSF) #38399 Kiváncsian vártam,hogyan reagálod le,mert tudtam,"datoya" rajongó vagy:)))
Igaz azt se mondom,ha lehetőségem nyilna rá,nem próbálnám ki..
Viszont az igazsághoz tartozik,hogy utálom az amcsikat a mentalitasukkal együtt és velejárója,hogy mindent amit ők sportnak neveznek,vagy náluk honos..
Természetesen technikailag minden ami pörög,gurul,kipufog lenyügöz,hiszen az életemhez tartozik..
ha ez egy europai stilusu versenyág lenne,valószinű ezt is imádnám.... -
G_ArchAngel #38398 ViaSat3 -
MrTressy #38397 Hol közvetitették élöben? -
sztem is kegyetlen fifikás a vonatozás, ki hogy helyezkedik, ki mennyire nyomulós éppen és kik mennek vele, ki áll ki hűteni kicsit, és ezt ki veszi észre.
Idegileg meg pl. nekem egy halál volt, én egy futamon mentem a HungarianNascarRacers tagjaival, 28 kört bírtam asszem a vonatban, ..de lehet szépültek az emlékek.
aztán elfáradtam, kegyetlen nagy
és hogy ki milyen tatkikával jön fel, összeállnak kisvonatba..stb.
komoly fékes pályán meg pláne eszméletlen.
sztem óriásiak, az autók is egy őserős masinák, és ugy egyáltalán király az egész.
Én ha tehetem nézem, de ez azért ritkán van, mert nem áll igazán közel hozzám pilóta, de Monty-val kaptak egy nézőt :)...mert odafigyelek hogy lássam majd. -
Totya000 #38395 Nem, ez hatalmas poén volt. Az lett volna még nagyobb poén, ha azt mondod, hogy egy félmérföldes pályán 43 autó 500 kör alatt nem ér egymáshoz. A szándékos lökdösdést büntetik a NASCAR-ban, ezt tudtad? Viszont egy olyan sorozatban, ahol az autók egymáshoz érhetnek anélkül, hogy szétesnének, rendkívül fontos az agresszív és határozott fellépés, ami nem azt jelenti, a falra kenik egymást akarattal, hiszen azt büntetik, mint már mondtam. Ne a Tom Cruise filmből indulj ki meg abból, amit itt látunk a média jóvoltából. -
G_ArchAngel #38394
2006. július 10., hétfő - [16:15]
Newey nagyot bukott Le Mansban
Komolyabb sérülés nélkül úszta meg Adrian Newey azt a közel 300 km/órás sebességnél bekövetkező balesetet, melyet a hétvégi Le Mans Classic egy futamán szenvedett el. A Red Bull Racing technikai főigazgatója, aki rendszeresen részt vesz hasonló viadalokon 1965-ös Ford GT40-esével, így emlékezett vissza az eseményekre az autosport.com megkeresésekor: "Az utolsó futam első körében második helyen haladtam Ray Bellm mögött. A Mulsanne-egyenes második sikánja előtti féktávon az autó hirtelen kitört jobbra, és a hátsó rész jobb oldalával a kerítésnek vágódott. A jobb hátsó gumi defektet kapott, és ezt követően már csak utas voltam az autóban, amely körülbelül 290 km/órás sebességgel csúszott a gumifalba. Nagy baleset volt, de a GT40 erejét bizonyítja, hogy egy vágással az ujjamon megúsztam." -
Gabor_(HSF) #38393 "Juan rendkívül agresszív, határozott versenyző, aki leginkább szenzációs előzései miatt lett népszerű. Amerikában ez a fajta hozzáállás célravezetőbb. Átigazolása egyfajta hazatérésnek is felfogható." -mondta Frank Williams."
Hát ez milyen igaz,pont oda való...Gyere vazeg,úgyis a falhoz qrlak ...fejezetű vetélkedő műsorba.
Amerikában pont erre van szükség,bár hiányolok egy dárdát a motorháztetők tetejéről,azzal még látványosabb lenne....
(szólj ha ez is gyenge poén,mert akkor még csiszolok rajta) -
Totya000 #38392 Poénnak gyenge volt, de ebben az esetben :
-
Gabor_(HSF) #38391 Ez mind nagyon szép,de hol van itt a Ferrari?vagy csak én nem látom?