182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
remélem nem kell többé illen összeálitást csinálnia senkinek....... -
És hát az usa az mégis csak usa :) -
Asszem a x akárhány furamból ahol nem lehet dohányreklámmal menni 1et kiválaszthat minden csapat 1évben, hogy ott még is reklámozza a márkát. -
Norbi7 #38227 Nagyon szomorú kis video. -
Hozzáteszem, a '94-es San Marinoi nagydíjról beszélek a második halálesetnél... ha valakinek nem tűnt volna fel. -
Ő ha jól tudom a nyakát törte.
-
Lehet másnak sem. :D -
rossz volt nézzni ahogy a feje félre billen :( -
és tényleg
-
Csóri... azért az a felvétel volt olyan durva, mint a Kennedy gyilkosságé...
Azon a hétvégén egy másik versenyző is meghalt, az osztrák Roland Ratzenberger (elnézést ha nem ez a neve, nem vagyok benne biztos...), csak ő még asszem a szabadedzésen. Emlékezzünk azért rá is. -
tudom hogy az de nekem nem tűnt fel :) -
Pedig ez dohány cég -
fel se tünt, passzolom -
Norbi7 #38217 Mild Seven -
melyik szponzorról van szó? -
G_ArchAngel #38215 lehet nem csak dohánytermékekkel foglalkozik a franciák szponzora -
Norbi7 #38214 Hello! egy számomra érdekes kérdést vetnék fel: ugye az USA nagydíjon tilos a dohányreklám hiszen sem a Ferrarin sem pedig a BAR Hondán nem láttam. Ennek ellenére a Renault-on ott virított de keményen. na ilyenkor mi van? Szerintem ez lényeges mert nem értem, hogy lehet ilyen. Gondolom nem a Ferrarinál mondták, hogy ó most nem tesszük fel a szponzort. Szerintetek? -
amúgy a "csóri" kezében poroltó volt ami fejbeverte a pilótát és ő is meghalt :( -
az uccsó versenyző, azóta csak pályamunkások haltak meg :( -
Így van. -
Nem semmi, ahogy az egyik csórit elgázolják! Abból nem sok temetnivaló maradt...
Jól látom, hogy az utolsó halott Senna volt az F1-ben? -
G_ArchAngel #38209
2006. július 02., vasárnap - [22:30]
Räikkönen senkit sem hibáztat
Kimi Räikkönen nem hibáztatja csapattársát, Juan-Pablo Montoyát, amiért kilökte őt az USA Nagydíj első körében. Räikkönen a 9. helyről jól rajtolt, de a balesetben azonnal kiesett - ahogy a két McLarenen kívül három másik autó is. "A második kanyarban zűrzavar alakult ki, Juan-Pablo hátulról nekem ütközött, és a versenyemnek ezzel vége is volt" - mondta a finn. - "Nincs értelme hibáztatni bárkit is, mert az autósportban megesik az ilyesmi, különösen, ha az ember nem az élen áll." Montoya "katasztrófának" minősítette az eredményt, és közvetve Jenson Buttont okolta az ütközésért. "Ha az ember ennyire hátulról rajtol, igyekeznie kell minél több helyet javítani" - mutatott rá. - "Sajnos a start után tumultus alakult ki, aztán ahogy mindenki fékezni kezdett a második kanyarhoz, az egyik Honda leszorított, és emiatt sajnos nekimentem Kiminek." A McLarent irányító Ron Dennis az adatok és a videofelvételek elemzése alapján hasonló következtetésre jutott. "Ahogy az ilyen baleseteknél szokás, sok esemény történt gyors egymásutánban" - mondta. - "(Nick) Heidfeld leszorította Buttont, aki pedig leszorította Juan-Pablót. Mielőtt ez a másik két autó összeütközött, Juan-Pablo hátulról nekiment Kiminek, aki pedig mindent megtett, hogy kimaradjon a bajból." Idén ez volt az első nagydíj, amelyről a McLaren pont nélkül távozott, és Räikkönen visszacsúszott az egyéni összetett 4. helyére, miután a 3. helyen célba érő Giancarlo Fisichella megelőzte őt. -
G_ArchAngel #38208 Coulthard: Kösz, Juan! -
Direkt nem ítélkeztem ha megfigyeled, ott hagytam benne, hogy akármilyen lehetőséget. -
pauly #38206
-
Azt is kéne tudni Kimi mennyivel ment vagy nem nem ment, estleg miért fékezett korábban, hova akart bebeujni. Utánna lehet ítélkezni. -
LeePí17 #38204 Az Elhunyt Versenyzők Emlékére! -
Azt megkell hagyni, hogy Monty nem kis sebességgel rongyolt bele Kimibe. -
G_ArchAngel #38202 további képek... -
G_ArchAngel #38201 -
ez mindent visz
hol hagyták walkert?
-
-
G_ArchAngel #38198 -
jó kép
-
G_ArchAngel #38196 -
G_ArchAngel #38195 -
G_ArchAngel #38194 -
G_ArchAngel #38193 Montoya: az autósport ilyen
Egyes szakértők véleménye szerint Juan-Pablo Montoya indította el azt a láncreakciót, amelynek következtében Räikkönen, Speed és Heidfeld is feladni kényszerült a küzdelmet. A kolumbiai versenyző úgy véli, hogy versenybaleset volt ami a pályán történt.
"Az autósport ilyen, hasonló dolgok megtörténhetnek. Meglepő, hogy a múltban nem volt erre példa, mert itt nagyon szűk a kanyar. Nehéz megmondani, hogy pontosan mi is történt. Kimi valamilyen oknál fogva nagyon keményen fékezett, én pedig hátulról belementem, és ez váltott ki mindent."
"Azt hiszem, hogy egy versenybaleset volt. Szégyen, hogy ilyen sokan kiestek. Szégyen, mert az autó jól ment, így a McLaren-Mercedes számára csalódást hozott ez a nap."
A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug úgy véli, hogy az egy kiállásos stratégiának köszönhetően beérhettek volna a Ferrari versenyzői és Fisichella közé. -
G_ArchAngel #38192 Ő felülről is látott mindent:) -
MrTressy #38191 heifeld jó párszor végig nézhette a felvételeket mert csak ö tudta mivan :)