182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #38190 Jó szar futam volt...
Látom a sok okostojás már megint kezdi a ferka csapat stratégiát elemezgetni..
most majd megin jön,hogy Massa gyorsabb mint Sumi,csak nem előzheti meg,akárcsak Bari,meg Irvine idejében..
Az,hogy palik nem tud mit kezdeni egy olyan szituval,vajon Sumi miért is rongyol be a boxba és megy utánna egy elképeztő kört,az még renbe van,mást nem is lehet várni tőlük,de hogy itt még ennyien egyék minden szavát az elite kommentátorainknak,azon már nem is tudom,hogy meglepődjek e.... -
Montoya meg kapjon szemüveget! Roncsderbin a helye az ilyennek! Ez a pech széria Kininek tisztára olyan mint Hakkinennek volt anno! -
G_ArchAngel #38188 vagy JPM-et drogtesztre küldeni... -
G_ArchAngel #38187 vagy JPM-et drogtesztre küldeni... -
Meg kell szondáztatni Kimit
Lehet,hogy részegen ült a volánhoz
-
Nyiri #38185 Dehogynem. -
Jajajaj :)))))))))) -
"Kimi hirtelen lefékezett, így nekimentem" valóban lehet hogy igyvolt... de hát a mögötte levőnek kell alkalmazkondia az előtte levőhöz és főleg rajtnál ahol aztán mindeki össze vissza fékez és gyorsít... benézte nekiment. -
Nem sokkal vezet Alonso -
G_ArchAngel #38181 senki nem tud semmit, JPM meg magyarázkodik... -
G_ArchAngel #38180 Csak Klien vallotta magát hibásnak
Az USA Nagydíj első körében több baleset is történt, amelyben Scott Speed, Christian Klien, Mark Webber, Nick Heidfeld, Kimi Räikkönen és Juan-Pablo Montoya is érintett volt. Ez a versenyük végét jelentette. Az első reakciók.
Scott Speed: "Balestet okoztam. A pálya piszkosabbik felére kerültem, majd felgyorsultak az események és nem tudtam hová kormányozzam az autót."
Christian Klien: "Az én hibám volt, ezért elnézést kell kérnem Marktól."
Nick Heidfeld: "Montoya és Kimi összeütköztek, majd Kimi meglökött, és a levegőbe repültem. Nem volt nagy az ütközés ereje, így eltekintve attól, hogy kiestem, minden rendben van."
Mark Webber: "Nem tudom ki jött nekem és hogy ki a hibás."
Kimi Räikkönen: "Nem tudom ki volt a hibás, ha érdekel nézd meg a felvételeket."
Juan-Pablo Montoya: "Kimi hirtelen lefékezett, így nekimentem. Ez indította el a láncreakciót. Sajnálatos, hogy ilyen sokan kiestek, de az autósport már csak ilyen. Versenybaleset volt." -
^^ ja de azér hozzá kel tenni a honda sem áll a megbízható autó - MOTOR csúcsán... -
gabor1968 #38178 -
gabor1968 #38177 -
Nyiri #38176 Szamitasaim szerint Alonso 88 Sumi 69 (6 pontot hozott Sumak a spanyolon)
Renault 131, Ferka 105. 8 pontot hozott a Ferka a Renaulton. -
G_ArchAngel #38175 félrenéztem, vagy Rubinho mostanában alázza a Button-gyereket?:) -
Norbi7 #38174 Hello! egy számomra érdekes kérdést vetnék fel: ugye az USA nagydíjon tilos a dohányreklám hiszen sem a Ferrarin sem pedig a BAR Hondán nem láttam. Ennek ellenére a Renault-on ott virított de keményen. na ilyenkor mi van? -
Nyiri #38173 Az is igaz. -
az a nézők legnagyobb szenvedése, mind közül a leggagyibb pálya..... -
Az a helyzet a köcsög RTL Club szarik a f1 rajongókra! Szar estém volt, a két mclaren az elején búcsúzott.....Én már csak a jövő évi szezont várom...Trulli szépen csinálta grat! Jó éjszakát! -
de volt fél 7-kor -
Valaki betenné hogy állnak a potok versenyzők és konstruktörök között? -
szegény Kimit sajnálom...ez már pechszériának is szörnyű...remélem megbüntetik Montoyát... -
SZÉP VOLT FIÚK!!!!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!! :) -
Hát épp ez az :) -
MrTressy #38165 mert ma a f1 elött volt a hiradó -
gabor1968 #38164 Hát ez jó volt! Kár hogy Ralf kiesett! Szerintem Liuzzit mutatták a legtöbbet a futam alatt! -
Nyiri #38163 Sajnos jon a Renault hazai palyaja. Ujra szenvedes korszaka jon a ferkanak :( -
meglehet... sőt valószínű... de -
Tudom már! Múlt héten közvetlenül a foci után jött a f1, nem? -
partotmos #38160 Gratulálok a Ferrari-fanoknak - szép volt:))))
ennek ellenére részemről Kimi a bajnok -
nemtom, nem emlékszek, most volt egy fél hétkor
de #38151plz -
Most mi a franclrt nem adják le a riportokat?
-
Tavaly őt is szivatták... emlékezzünk csak vissza, idén nincs a toppon, és sztem nem érzi jól magát sem a kocsiban sem a csapatban... és hát ez a vége esik kel. Ezvan.
Hehe RTL KLUB hol vannak a kib@szott interjúk??????????? .......... -
Múlt héten 8:33-kor kezdőtött a híradó, most meg 20:52 van az órám szerint, éés nem volt híradó -
így van
és mellesleg még el is van szállva magától
csak azt nem tudom,hogy mire -
G_ArchAngel #38154 folyamatosan?
veszélyes mindenkire, Sato csak hátul rombol, ez meg mindenhol...
teljesen agyonvágja a McLaren csapatVB-jét is... -
mert múlt héten belelógott, most meg nem...:) -
juzosch #38152 Kirúgni meg büntetni azért nem kell. Joga van hibázni nem? Hisz ez egy autóverseny, nem a forgalmi vizsga.
Szidni azért én is szidom:) -
teljes végeredményt plz
htx