182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jefferson83 #39111 Nem mindenki rossz akinek más a vérmérséklete. Satot bííroom :DDD -
jefferson83 #39110 Azt hittem rossz indulatból mondtad :) -
Indigo #39109 "Alonsora kanyarodva, jelenleg ő a legjobb F1es pilóta, ő a világbajnok és ő a címvédő."
Ez nagyon erős volt... Azért a legjobb mert egyszeres világbajnok és most ő a címvédő?? Utyanmáhh.. Ráadásul nem ő nyerte meg a világbajnokságot, hanem Kimi vesztette el, Alonsonak mázlija volt, nem is kevés. Nem állítom hogy nem jó pilóta, de biztos hogy nem a legjobb (szerintem). És én sem csípem a pofáját, ez van... -
oké -
endszeresen mindebe a rosszat látni
Ez sem én vagyok. Mikor szidtam, sőt én szoktm védeni, amikor azzal vádolják itt sokan, hogy tavaly csak mázlija volt. Én meg mondtam mindig, hogy ő tud. Nagyon is tudom, hogy kiváló pilóta. De azért had köthessek már bele ezért, mert nagyon nem tetszik. Versenyben ha feltartja egy lekörözött, had integessen, én is dühös lennék, de ebben az esetben semmi értelme... -
Egyszerre ment ugy álltalánosságba, ezen nem veszünk össze remélem:D -
ő is csak azt teszi mint bárki más h a lehető leg többet hozza ki a hekyzetből... neki ment valainek igy? NEM!
ugyanez volt ez a helyzet is. Szabálytalan volt? NEM, Összementek? NEM. Verseny volt? Még csak az sem. Mi a gond? A többit meg ne nekem címezd, csak a mutogatása zavar, de mondtam egy szóval is, hogy ettől szarházi, béna? Egyszerűen csak nem szimpi ez a fajta megnyilvánulás. Nem csak ő van a pályán, ezt meg kell érteni -
A francba már 2szer megirtam a szöVeget erre 2szer elment az áram, mer pont vihar volt... na most 3adszorra nekirugaszkova:
Tehát, ezek a versenyzők a világ minden tájáról, földrészéről, országából jöttek. Más-más kultúra, temperamentum. Elnézve a rajnogói táborokat manapság aki kirivó dolgat tesz kicsit robbanékonyabb az már béna, beképzelt, nem való ide, ékes példa a többség álltal elkönyvelt "bunkó" Monty, habár soha nem csinált olyat ami maitt ezt kiérdemelte, de a szurkolók sem tudták megmondani miért, mer rávágtak "csak".
Alonsora kanyarodva, jelenleg ő a legjobb F1es pilóta, ő a világbajnok és ő a címvédő. Van mire vernie, márha veri, mer én a nyilatkozatai között ezeket nem tudom kiolvasni mint a sok-sok fikázó. Ha valami kirívó dolgot tesz pl örömében az autóra állva mutatja h milyen boldog, a verseny után nem azt lehet látni/olvasni h megérdemelte, hanem micsoda paraszt beképzelt szarházi stb...
Az sc mögötti repülő rajtot ő csinálja a legjobban, és szabályosan, mindekinek igy kéne, ő is csak azt teszi mint bárki más h a lehető leg többet hozza ki a hekyzetből... neki ment valainek igy? NEM! , de mivel ez már a Alonso fikázó tábornál rettentő agrasszív és elitélendő dolog igy egy emberként fikzázzák.
És a végén a mutogatások... ideges? persze, elitélendő? nem, ő ilyen vérmérsékletű ezekben a helyzetekben. Sumi nem szólalt volna meg vagy nem intett volna neki h ha ugy robban be elé h majdnem összemennek? dehogynem, ettől bárki felkapja a vizet, nem Alonso ez egyetlen aki mutogat, de ez hozzá tartozik, az indulatokat igy tudják csak egyással közölni a pályán...
Szóval nem kell ennyire lesűllyedni 1 szintre, mindekinek megvan a kedvence akinek szurkol, de hogy rendszeresen mindebe a rosszat látni és ennek hangot adni kivétel nélkül ez már szánalmas... Valaki mindig a rossz most Alonso az... de miért? mer VB? mer Brios? mer Rönó? ...
Nézetek a DTMet ott gondolkodás nélül kiteszik egymást a pályáról, akkor mindeki rossz mer agresszív? hát nem erről szól a verseny ? -
Sajnos a Meki nem áll túl jól... Egyébként Kimi megérdemelné hogy jó kocsija legyen... Ésa zt is hogy győzön. De a Meki erre nem alkalmas. Persze holnap kiderül. De remélem Sumi Megnyeri és közelit Alonso felé mert ha ez nem következik be akkor idén se fogok örülni.(de lehet már igy se) -
azért ne fogadj rá nagy téttel. -
Remélem,hogy holnap Kimi agyonaláz mindenkit!
Feltéve ha nem megy tönkre alatta a szekér és ha nem cseszik el az idejét a boxban. -
,,hogy remek stratégiájának köszönhetően a holnapi versenyen visszavághat riválisainak."
:DDDDDDD
Onnan? Áhhh. Fel foják tartani, meg amúgyis, anehéz autóját le fogják hagyni, és az bőven elég lesz a pillanatnyi első háromnak, hogy akár +1 kiállás is elegendő legyen, ha mindez igaz, hogy jóval nehezebb, de ez egy öngyilkos taktika lenne... -
Tehát akkor miért nem szeretem alonsot? Azért mert szerintem egy unszimpatikus ember. Aki azt hiszi hogy ő a Forma 1 és ő a világ teteje. Aki gyors volt a többit látta de megnézhetitek a büntetési toplistán....
Egyébként szép volt Kimi és Go Sumi....... -
gabor1968 #39098 Ennyivel biztos hogy nem volt nehezebb! Szerintem a holnapi végeredmény: Schumacher, Massa, Raikonnen! Esetleg Raikonnen lesz a második! -
ezért : ...Amúgy Alonso a pólós incidens után esett ki a kosárból nálam.... -
Alonso szerint nehezebb volt a Renault
Hát ez nem normális
-
sorrend :) -
de attólhogy mutogat mit old meg? ennek most semmi következménye nem volt Ideges volt, mert tudta ma nem megy a Rönónak. De ne máson töltse ki, láthattuk, mások is majdnem egymásnak mentek, nagy kavarodás van ilyenkor. Ő meg SC mögött hányszor satufékezett Sumi előtt, g*ci módon, mégse mutogatott senki... Teszem hozzá, az ezzel ellentétben versenykörülményben SZÁNDÉKOS volt... -
:OOOOOOOOOOOOO
ezmi????
és pont ilyenkor nem nézem :| -
jefferson83 #39092 Én se mondom, hogy nem tud vezetni egyszerűen csak nem szimpatikus számomra, ennyi. Gondolom mindenkinek megvan a maga "mumusa". -
pauly #39091 nálam is,meg a monte carlo versennyel,meg a mutogatásaival,meg a stb -vel :)
mondjuk azt elismerem hogy jó pilóta... -
jefferson83 #39090 Én nem mutogatom magam. -
Te jó ember vagy.... -
jefferson83 #39088 Régen nem is szerettük :) Én csak úgy 4-5 éve nézem rendszeresen az F1-et Amúgy Alonso a pólós incidens után esett ki a kosárból nálam. -
Schuminak régen sokkal nagyobb volt az arca... -
pauly #39086 ja -
jefferson83 #39085 Én azért utálom, mert egy nagyképű kis ...... Ha kimi nyerne VB-t akkor vele nem lenne semmi bajom, ő legalább normális. -
pauly #39084 nem,azért mert azt csinálja mindig mint egy hülyegyerek... -
jefferson83 #39083 Nagyon jó kis edzés volt
Kiváncsian várjuk a holnapot.
-
pauly #39082 :) -
dav1d #39081 küldj emailt a Renault team-nek szereljenek Alonso kocsijába dudát ...
-
Kezdem azt hinni. -
Azért utáljátok Alonsót mert meg merte verni Schumit?
Szánalmas... -
Hagyjad már, legalább ez had maradjon meg neki, ha már a futam végén nem baromkodhat az autója tetején.
-
Sok vak, tipikus Alonso szériafikázó, én sem szertem sőt... de azér nem kell mindent rá fogni... láttad, nemkell hozzá iq, Sumi épp hogy bement elé, mivan ha ütköznek? akkor is ő hibás mer nem fékezett? .......... -
pauly #39076 miért is mutogatott? mert schumaher bement elé? :)
érdekes más nem szokott mutogatni így,csak alonso... lassan már minden versenyen mutogat valakinek... -
Remélem holnap nem egy dögunalmas versenyt fogunk látni:) -
dav1d #39074 "idén nem először csinálja" idén? JAV: amióta itt van az f1ben... -
:))))))))))) max csak a kocsit veszítheti el -
G_ArchAngel #39072 a finn jól megmondta: "lassabb voltam, mint az előző gyorskörben, így gondoltam nincs veszítenivalóm és gyorsabban mentem - túl gyorsan...":)