182279
  • Punker
    Rosberg év elején milyen jó volt, most meg.....
  • RelakS
    Egyiknek meg hogy inog a szárnya!
  • Punker
    semmi csatt a rajtnál :(
  • Punker
    hát persze hogy tilos, köteles bele menni a beragadt autóba, sőt ha piros autóban ül akkor köteles benn égni is a roncsban, idióta.......
  • desigo
    A felvezető körben nem tilos előzni?

Schumáknak 20 helyes büntetést!!!
  • desigo
    Jah azok válogatott sunák...
  • Istencsászár
    Azokról a nénikről kéne megkeresni a képeket akik ott lesznek a kocsik mellett a rajtrácson, onnan kéne választani szerintem.
  • Dexantreal
    ok, thanks. Akkor asszem marad RTL klub
  • RelakS
    És hol a kolleksön?
  • Punker
    ICQ!
  • Amse
    Magyar közvetítést kizártnak tartom. Vmelyik másik adót elképzelhető...
    Érdeklődj itt!
  • G_ArchAngel #39146
    PM-ben jöhet a szavazás a magyar bannerbe kívánt nőstényről...
  • Dexantreal
    lehet. De Forma-1-t nem lehet nézni neten?:S Tök jó lenne...végre nem zavarnának a szüleim
  • Amse
    szerintem fentvan valamelyik netes videós oldalon is(pl: youtube.com , video.google.com )
  • Csabesz6
    áhh iken és íííí és csussz és paff és durrr....
  • jefferson83
    Szinte láttad magad előtt az esetet mi? :DD
  • Dexantreal
    de szerintem ma ismétlik rajt előtt. Majd légy résen
  • Csabesz6
    köszi
  • Amse
    hát nem volt túl nagy.Szélesre vett egy kanyart amiből kipördült (180°), a fal megállította a pörgést, de még csúszott hátrafele a fal mentén aztán elfogyott a fal, fordult még párat és megállt.
  • Csabesz6
    amugy mekkorát bukott tnap speed?mer azt ponn nem láttam
  • Matthewpamer
    Képen ki a bal oldali csaj?
  • pauly
    jaja
  • Csabesz6
    ma aztán go sumák goooo!!!!4444
  • gordon 24
  • Dexantreal
    lehet valahol neten nézni Forma-1-t?:S Magyarul esetleg
  • Matthewpamer
    Akkor bizony Scumi nyer mert Kimi kocsija úgy is lerobban
    De jó gáre van a bannerban!
  • Istencsászár
    Elég nagy Sumi fan lehet az a cikkiró aki erre a hülyeségre 1 oldalt szánt...
  • DJ Bee18
    hogy Kimi szándékosan ment le a pályáról, az szerintem kezelésre szorul.

Hát de lökött vagy, már bocs. Legalább 2x leírta szájbarágósan, hogy nem szándékos egyik eset se, csak egyiket büntették másikat nem...
  • pauly
    "Szerintem aki igy viselkedik nem való egy ilyen helyre."-szerintem se...
    igen,én montoya-t se nagyon szerettem,de alonso-hoz képest imádtam :P
    őt szinte sajnálom hogy elment...
  • Indigo
    "Az egészből az a legnagyobb tanulság, hogy az előítéletekkel teli paddock milyen előszeretettel alkalmaz kettős mércét, és emiatt mennyire másképp reagál (majdnem) ugyanarra a helyzetre attól függően, hogy ki a főszereplő."

Pffff ez nevetséges... Közel sem volt ugyanaz a helyzet! Aki meg azt hiszi hogy Kimi szándékosan ment le a pályáról, az szerintem kezelésre szorul. Kizárt dolog hogy megkockáztassa hogy azon a rázós terepen vegye be a kanyart, elég lett volna egy apró rossz mozdulat és törik az autó... Lásd Scott Speed esetét. Szóval nem kellene hülye összeesküvés elméleteket gyártani...
  • passatgt
    én f1hirek.hu-t olvasok ott nem volt írva:)
  • tehen_m
    a5
  • passatgt
    most jutott eszembe,hogy kimi amikor megcsúszott a mért körében és port vitt fel a pályára ezáltal csúszós lett az út és ez lassította a többieket:)Ugyan ez volt monacoban schumachernél:D
  • passatgt
  • tehen_m
    Ez nem igaz! Mostmár nem maradnak a rajtrácson.
  • Punker
    igen mivel évek óta csak visszafelé fejlődik......
  • Istencsászár
    A McLaren nincs megtankolva, ami nem azt jelenti hogy nincs benne benzin, 7vége előtt megmondták hogy most nem fogják +x körös benzinnel kiküldeni őket, legalábbis Kimit főként, szvsz az ideális 2 kiállásos benya van a kocsiba... Ennyire nehéz elhinni hogy a McLaren is gőzerőve fejleszt és gyorsul versenyről versenyre?
  • Gabor_(HSF)
    Igy van...mutogasson csak,ez a gyenge pontja,hogy elveszti a fejét,bár a mezőny 2. legjobb versenyzőének tartom,de én ebből azt a következtetést vonom le,hogy ha hátrányba kerül nehezen uralkodik magán...
    Hát a verseny..,szurkolok Kiminek,hogy dobogóra kerüljön,de nála van 1+ box,ami nem biztos,hogy jó taktika,főleg sztem csak nála lesz ultra light gumi...
    Az viszont eléggé elgondolkodtató,hogy vajon tényleg ekkora előny volt e a rönonál ez a menetstabos gátló,de ez is kifog derülni...............
  • Istencsászár
    Ezentúl aki mutat verseny azt fekete listára tesszük... hogy mer valaki ilyet megcsinálni felháborító.
  • Norbi7
    Megmondom őszintén én sem szeretem Alonsot (ki gondolta volna, igaz?), de ez a mutogatós dolog már tényleg idegesítő. mondjuk én csak röhögök rajta, hergelje magát nyugodtan. Amikor a Toyota vágott a Honda elé a boxban ott nem mutogatott senki pedig még a kormányt is elrántotta!