182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Rosberg év elején milyen jó volt, most meg..... -
Egyiknek meg hogy inog a szárnya!
-
semmi csatt a rajtnál :( -
hát persze hogy tilos, köteles bele menni a beragadt autóba, sőt ha piros autóban ül akkor köteles benn égni is a roncsban, idióta....... -
A felvezető körben nem tilos előzni?
Schumáknak 20 helyes büntetést!!! -
Jah azok válogatott sunák... -
Azokról a nénikről kéne megkeresni a képeket akik ott lesznek a kocsik mellett a rajtrácson, onnan kéne választani szerintem. -
Dexantreal #39150 ok, thanks
. Akkor asszem marad RTL klub
-
És hol a kolleksön? -
ICQ! -
Magyar közvetítést kizártnak tartom. Vmelyik másik adót elképzelhető...
Érdeklődj itt! -
G_ArchAngel #39146 PM-ben jöhet a szavazás a magyar bannerbe kívánt nőstényről... -
Dexantreal #39145 lehet. De Forma-1-t nem lehet nézni neten?:S Tök jó lenne...végre nem zavarnának a szüleim
-
szerintem fentvan valamelyik netes videós oldalon is(pl: youtube.com , video.google.com ) -
áhh iken és íííí és csussz és paff és durrr....
-
jefferson83 #39142 Szinte láttad magad előtt az esetet mi? :DD -
Dexantreal #39141 de szerintem ma ismétlik rajt előtt. Majd légy résen -
köszi
-
hát nem volt túl nagy.Szélesre vett egy kanyart amiből kipördült (180°), a fal megállította a pörgést, de még csúszott hátrafele a fal mentén aztán elfogyott a fal, fordult még párat és megállt. -
amugy mekkorát bukott tnap speed?mer azt ponn nem láttam -
Képen ki a bal oldali csaj? -
pauly #39136 jaja
-
ma aztán go sumák goooo!!!!4444 -
-
Dexantreal #39133 lehet valahol neten nézni Forma-1-t?:S Magyarul esetleg -
Akkor bizony Scumi nyer mert Kimi kocsija úgy is lerobban 
De jó gáre van a bannerban! -
Elég nagy Sumi fan lehet az a cikkiró aki erre a hülyeségre 1 oldalt szánt... -
hogy Kimi szándékosan ment le a pályáról, az szerintem kezelésre szorul.
Hát de lökött vagy, már bocs. Legalább 2x leírta szájbarágósan, hogy nem szándékos egyik eset se, csak egyiket büntették másikat nem... -
pauly #39129 "Szerintem aki igy viselkedik nem való egy ilyen helyre."-szerintem se...
igen,én montoya-t se nagyon szerettem,de alonso-hoz képest imádtam :P
őt szinte sajnálom hogy elment...
-
Indigo #39128 "Az egészből az a legnagyobb tanulság, hogy az előítéletekkel teli paddock milyen előszeretettel alkalmaz kettős mércét, és emiatt mennyire másképp reagál (majdnem) ugyanarra a helyzetre attól függően, hogy ki a főszereplő."
Pffff ez nevetséges... Közel sem volt ugyanaz a helyzet! Aki meg azt hiszi hogy Kimi szándékosan ment le a pályáról, az szerintem kezelésre szorul. Kizárt dolog hogy megkockáztassa hogy azon a rázós terepen vegye be a kanyart, elég lett volna egy apró rossz mozdulat és törik az autó... Lásd Scott Speed esetét. Szóval nem kellene hülye összeesküvés elméleteket gyártani... -
én f1hirek.hu-t olvasok ott nem volt írva:) -
tehen_m #39126 a5 -
most jutott eszembe,hogy kimi amikor megcsúszott a mért körében és port vitt fel a pályára ezáltal csúszós lett az út és ez lassította a többieket:)Ugyan ez volt monacoban schumachernél:D -
-
tehen_m #39123 Ez nem igaz! Mostmár nem maradnak a rajtrácson. -
igen mivel évek óta csak visszafelé fejlődik...... -
A McLaren nincs megtankolva, ami nem azt jelenti hogy nincs benne benzin, 7vége előtt megmondták hogy most nem fogják +x körös benzinnel kiküldeni őket, legalábbis Kimit főként, szvsz az ideális 2 kiállásos benya van a kocsiba... Ennyire nehéz elhinni hogy a McLaren is gőzerőve fejleszt és gyorsul versenyről versenyre? -
Gabor_(HSF) #39120 Igy van...mutogasson csak,ez a gyenge pontja,hogy elveszti a fejét,bár a mezőny 2. legjobb versenyzőének tartom,de én ebből azt a következtetést vonom le,hogy ha hátrányba kerül nehezen uralkodik magán...
Hát a verseny..,szurkolok Kiminek,hogy dobogóra kerüljön,de nála van 1+ box,ami nem biztos,hogy jó taktika,főleg sztem csak nála lesz ultra light gumi...
Az viszont eléggé elgondolkodtató,hogy vajon tényleg ekkora előny volt e a rönonál ez a menetstabos gátló,de ez is kifog derülni...............
-
Ezentúl aki mutat verseny azt fekete listára tesszük... hogy mer valaki ilyet megcsinálni felháborító. -
Norbi7 #39118 Megmondom őszintén én sem szeretem Alonsot (ki gondolta volna, igaz?), de ez a mutogatós dolog már tényleg idegesítő. mondjuk én csak röhögök rajta, hergelje magát nyugodtan. Amikor a Toyota vágott a Honda elé a boxban ott nem mutogatott senki pedig még a kormányt is elrántotta!