182273
  • Istencsászár
    Azokról a nénikről kéne megkeresni a képeket akik ott lesznek a kocsik mellett a rajtrácson, onnan kéne választani szerintem.
  • Dexantreal
    ok, thanks. Akkor asszem marad RTL klub
  • RelakS
    És hol a kolleksön?
  • Punker
    ICQ!
  • Amse
    Magyar közvetítést kizártnak tartom. Vmelyik másik adót elképzelhető...
    Érdeklődj itt!
  • G_ArchAngel #39146
    PM-ben jöhet a szavazás a magyar bannerbe kívánt nőstényről...
  • Dexantreal
    lehet. De Forma-1-t nem lehet nézni neten?:S Tök jó lenne...végre nem zavarnának a szüleim
  • Amse
    szerintem fentvan valamelyik netes videós oldalon is(pl: youtube.com , video.google.com )
  • Csabesz6
    áhh iken és íííí és csussz és paff és durrr....
  • jefferson83
    Szinte láttad magad előtt az esetet mi? :DD
  • Dexantreal
    de szerintem ma ismétlik rajt előtt. Majd légy résen
  • Csabesz6
    köszi
  • Amse
    hát nem volt túl nagy.Szélesre vett egy kanyart amiből kipördült (180°), a fal megállította a pörgést, de még csúszott hátrafele a fal mentén aztán elfogyott a fal, fordult még párat és megállt.
  • Csabesz6
    amugy mekkorát bukott tnap speed?mer azt ponn nem láttam
  • Matthewpamer
    Képen ki a bal oldali csaj?
  • pauly
    jaja
  • Csabesz6
    ma aztán go sumák goooo!!!!4444
  • gordon 24
  • Dexantreal
    lehet valahol neten nézni Forma-1-t?:S Magyarul esetleg
  • Matthewpamer
    Akkor bizony Scumi nyer mert Kimi kocsija úgy is lerobban
    De jó gáre van a bannerban!
  • Istencsászár
    Elég nagy Sumi fan lehet az a cikkiró aki erre a hülyeségre 1 oldalt szánt...
  • DJ Bee18
    hogy Kimi szándékosan ment le a pályáról, az szerintem kezelésre szorul.

Hát de lökött vagy, már bocs. Legalább 2x leírta szájbarágósan, hogy nem szándékos egyik eset se, csak egyiket büntették másikat nem...
  • pauly
    "Szerintem aki igy viselkedik nem való egy ilyen helyre."-szerintem se...
    igen,én montoya-t se nagyon szerettem,de alonso-hoz képest imádtam :P
    őt szinte sajnálom hogy elment...
  • Indigo
    "Az egészből az a legnagyobb tanulság, hogy az előítéletekkel teli paddock milyen előszeretettel alkalmaz kettős mércét, és emiatt mennyire másképp reagál (majdnem) ugyanarra a helyzetre attól függően, hogy ki a főszereplő."

Pffff ez nevetséges... Közel sem volt ugyanaz a helyzet! Aki meg azt hiszi hogy Kimi szándékosan ment le a pályáról, az szerintem kezelésre szorul. Kizárt dolog hogy megkockáztassa hogy azon a rázós terepen vegye be a kanyart, elég lett volna egy apró rossz mozdulat és törik az autó... Lásd Scott Speed esetét. Szóval nem kellene hülye összeesküvés elméleteket gyártani...
  • passatgt
    én f1hirek.hu-t olvasok ott nem volt írva:)
  • tehen_m
    a5
  • passatgt
    most jutott eszembe,hogy kimi amikor megcsúszott a mért körében és port vitt fel a pályára ezáltal csúszós lett az út és ez lassította a többieket:)Ugyan ez volt monacoban schumachernél:D
  • passatgt
  • tehen_m
    Ez nem igaz! Mostmár nem maradnak a rajtrácson.
  • Punker
    igen mivel évek óta csak visszafelé fejlődik......
  • Istencsászár
    A McLaren nincs megtankolva, ami nem azt jelenti hogy nincs benne benzin, 7vége előtt megmondták hogy most nem fogják +x körös benzinnel kiküldeni őket, legalábbis Kimit főként, szvsz az ideális 2 kiállásos benya van a kocsiba... Ennyire nehéz elhinni hogy a McLaren is gőzerőve fejleszt és gyorsul versenyről versenyre?
  • Gabor_(HSF)
    Igy van...mutogasson csak,ez a gyenge pontja,hogy elveszti a fejét,bár a mezőny 2. legjobb versenyzőének tartom,de én ebből azt a következtetést vonom le,hogy ha hátrányba kerül nehezen uralkodik magán...
    Hát a verseny..,szurkolok Kiminek,hogy dobogóra kerüljön,de nála van 1+ box,ami nem biztos,hogy jó taktika,főleg sztem csak nála lesz ultra light gumi...
    Az viszont eléggé elgondolkodtató,hogy vajon tényleg ekkora előny volt e a rönonál ez a menetstabos gátló,de ez is kifog derülni...............
  • Istencsászár
    Ezentúl aki mutat verseny azt fekete listára tesszük... hogy mer valaki ilyet megcsinálni felháborító.
  • Norbi7
    Megmondom őszintén én sem szeretem Alonsot (ki gondolta volna, igaz?), de ez a mutogatós dolog már tényleg idegesítő. mondjuk én csak röhögök rajta, hergelje magát nyugodtan. Amikor a Toyota vágott a Honda elé a boxban ott nem mutogatott senki pedig még a kormányt is elrántotta!
  • gordon 24
    Hátha nem látad azt hogy nag arcok biztos te másképp gondolod nekem nagy arcok.
    Ez a mutogatós dolog is ilyen minden versenyen mutogat örjöng. A mezőnyben van 4 szar autó ezeket kerülgetni kell miért csak Alonsonak olyan nehéz ugy ez? A tüöbbieknek miért nem? Rajta kivül mondj még egy embert aki minden versenyen mutogat és örjön ha van valaki elötte? De nem akarok veled vitázni az Alonso egy unszimpatikus ember. Nekem más embernek a sumi vagy kimi vagy mitomén ki az.
    De azért te is biztos tudsz olyan dolgot mondani ami nem tetszet.. A poló kérdés: azt nem láttam hogy rajta volt-e ilyen. A dijkioszton nem volt az biztos. De a csapaton volt és a csapat első enbere Alonso és emiatt tök mindegy hogy rajta volt-e.
    Ha egy politikai párt piros az elnökük nem piros, attól még egy irányba mennek.
  • Istencsászár
    Hol nagy arc? én sosem láttam hogy azok :))

Épp erre irtam, más ország más temperamentum, Finnek ilyenek... ezen nincs mit csodálkozni NEM LEHETNEK EGYFORMÁK.

Alonso vette fel azt a pólót? én rajta nem láttam, de ha felvette adj képet!
  • Indigo
    LOL.

Nem a kinézete miatt nem csípem, egyszerűen nem szimpatikus. Van ilyen, nem? Lehet ilyen véleményem? Vagy már ez is fikázásnak minősül nálad?
    És kijavítlak: hivatalosan talán az a legjobb, aki előző évben világbajnok lett, de nem hivatalosan már nem feltétlenül van így... De ne menjünk bele ebbe a vitába, inkább "legjobb" helyett mond azt, hogy "világbajnok"...
  • gordon 24
    Van igazság abban amit irsz. De az én szemeben kiérdemelte ezt. És igen innetől kezdev akármit csinál unszimpatikus lesz.. És ezen nem tudok változtatni..
    Soroljam a dolgokat? Ha érdekel felsorolom mind Montoya és mind Alonso esetében. Nekem legfőképpen az nem tetszik hogy Montoya és Ő is túl nagy arc.
    Alonsonak van oka rá, de PL Kimi egy ugyan olyan pilota mint Alonso ha nem jobb neki miért nincs nagy arca?
    Schumacher miért nem vesz fel ki az az Alonso polót? Pedig ő igázán megtehetné a 7 világbajnoki győzelmével. De nem teszi egyik sem és nem teszi Ralf Sumi se nem teszi Trulli se nem teszi Button se nem teszi Barichello sem és felsörolhatnám az egész mezőnyt. És azért nem mert ők kulturált normális emberek.
    Szerintem aki igy viselkedik nem való egy ilyen helyre.
    És még egy kérdés miért lehet vajon az hogy ezt a két embert ennyien nem szeretik?
  • jefferson83
    Kiminek én is szurkolok, hogy legalább a kocsija bírja végig, megérdemelné végre.
  • Istencsászár
    Ha jól tudom, de javíts ki kérlek, aki előző évben megnyer egy vbt legyen akár foci, motor, autó stb, az a jelenlegi legjobb, hisz ő nyert, őt kell legyőzni. Nemkell csípni csípd másét ha az szebb:))))))) én nem a kinézetük miatt drukkolok valakinek vagy utálok valakit... de ha valakinek ez jön be hát....