182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
Csak neked válaszoltam az SC ügyben, de alavetően Czollner-n kattantam ki, hogy rögtön ezt közvetíti a nézők felé...végig sem gondolja, nem is keres megoldást, paff ez jó lesz.:(
ezért a BulvárGyula :) -
Félrenézted, semmi olyat nem irtam hogy Sumi miatt nem jött be, egyszerűen izgalmasabb lett volna ha beküldik. -
Ez a baj a bulvárkommentátorainkkal, rosszindulat mindenek felett..:((
Sztem hogy mikor jön az SC azt van aki dönti.
Persze lehet rögtön végiggondolás nélkül rávágni hogy azért mert MS...
Mint legalábbis körülnézni:
A Bímer a célrafordítóban szállt le a pályáról, semmilyen alkatrészt nem a pályán hagyva.
Az SC ugye a célvégén hajt ki a pályára..
Mire odaéer és összeszedi az autókat (1 teljes kör ugye), addig kivették az autót.
Mindenképpen pusztán csak sárga zászló lenne érvényben míg oda nem ér az SC.
Szal ennyi.
Semmi MS meg ilyenek, kár hogy vki(közvetítőGYula) egyből a a sárdobálást közvetít, nem gondolkodva. -
de minden hszdbe végigfikázod
Mi bajod? Te mg mindig keresed, hol bántják Alonsot. Képzeld azért hoztam szóba, mivel az SC beküldése neki kedvezhetett volna, és ezt te is pontosan tudod. Azzal, hogy sok mázlija volt, ebben mi a fika? -
:))) Érdekel engem hogy melyik ferka nyer? csak a szitu nem tetszik ami ott folyik, és más csapatnál. Alonsot meg már hagyd szóba se került, de minden hszdbe végigfikázod :DDDDD ultraLOL -
melleseg attól boldogabb lettél volna, ha Sumi így veszít? Sztem Alonsonak volt már életében elég mázlija... De sztem ugyanígy jöttek volna be a célba... -
Igen Sumi és a Ferka... Már csak 11pont hihi... Remélem meglesz a 8-dik..
GGOOOOO sumi GOOOO -
talán sárga zászlónál nem kéne száguldozni, mint Alonso, mert Brazíliában komoly bajba kerüllt, és Monacoban is láthattuk, picit se lassít -
gabor1968 #39222 Bejött a tegnapi tippem! -
pauly #39221 akkor ne nézd :P -
Azér mer, egy bábu, akit ugy mozgatnak ahogy akarnak, egy eszköz aki a háttérben áll és onnan soha nemfog kilépni... majd megunja 1szer. szvsz számomra ez csicska. -
pauly #39219 ja :( -
Lehet... de verseny ez nem? ja nem:DDD este lesz verseny ( 20:00 FIA Túraautó világbajnokság Mexikó, 1. futam (élő) ) -
pauly #39217 Nem arra mondtam,hanem hogy azt mondod hogy csicska.Miért lenne azért csicska,ez a feladata,hogy schumachert fedezze,segítsen neki.
Még mindig jobban jár mint raikkonen,aki alatt szinte minden versenyen szarrá megy a kocsija... -
Nyiri #39216 Orulok az eredmenynek.
Urom az oromben hogy boritekolni lehet hogy par kieso miatt Alonsoek megint bemakolnak par pontot. :( -
Nemcsak azt kell nézni... mivan ha épp valaki akkor és ugyan ott csúszikki? a darus kocsi erősebb ami ott szarakodik, és abbol nagyobb baj is lehet, emlékezzünk csak Brazília, eső és pont sumi csúszott ki asszem épp akkor amikor az a kocsi huzta ki az előzőleg kicsuszott autót, a ferrarinak szerencséje volt hogy nem történt baj. -
de azt elfeljted, hogy Sumi is tudott volna jobban menni csak tudta, hogy Massa van mögötte :) -
De milyen alkatrészdarab? lerepült a pályáról... -
Ez nem hülyeség, ha mondjuk 10 seccel le lenne maradva akkor azt mondom nem volt jobb, de mutatták is hogy gyorsabb volt 1szer, utánna nem merték már kiirni mi a helyzet... -
ja csak ha valaki defektet kap többszázas tempónál egy kis alkatrészdarab miatt, akkor van gáz... a biztonság mindenek elött való -
pauly #39210 ne beszélj már hülyeségeket... -
Azér szerencsések vagyunk, hogy mi tudtuk meg először a világon hogy a Torro Rosso ferrari motrorral ment :DDDDDD -
Persze:)) ha meg akarta vola előzni, mer a sebessége megvolt és meg próbálni meg lehetett volna, ha nem tiltották volna meg neki, mer ott volt mögötte 1 köpésre... ugyan az vonatkozik Fiscora ő a másik csicska. -
Massa nem csicska!Egyszerűen nincs más választása.
A legjobbat hozhatja ki magából de Schumit nem hagyhatja le. -
én meg épp azt utálom a Champ Carban, hogy ellóg az első, erre minden f*sság miattt beküldik az SC-t... Igazságos?? Nem beszélve, hogy ezért unom -
Szerinted Kimi egy olyan csicska tipus mint pl a Massa?:DDD -
Hát tudod neki csak a győzelem elfogadható :), de azért szerintem kicsit jobban is örülhetne, elvégre nem kicsit küzdött ezért a helyért.... -
Kiminek az a hatalmas ünneplés:)
Úgy néz ki mint aki mindjárt sírva fakad... -
"ez fasság.. azért nincs SC mer MS :CCCCCC"
Sajnos van benne igazság, már a múltban is láthattunk egy-két Schumachernek kedvező "ítéletet"...
Amugy szép volt Raikkonen!!
-
Fogjuk rá h jó futam volt, volt pár előzés... bár az sct beküldhették volna.
Trulli
Kimi
Liuzzi
.... Ralf

-
elvileg igen... -
Kimi oltja a Mercit
áááááááááááá:) -
De most nem úgy van, hogy ha Schumi nem megy el, akkor Kimi NEM megy a Ferkába? -
Jól járna Kimi a Ferkával... -
Sőt, ez után meggondolnám Raikonnen helyében a rönyós dolgokat, ha nem megy a Ferrariba. Bár inkább még várjuk ki legalább a bajnokság végét... -
Majd mutogathat a szerelőknek
-
IGEN!
-
Ja, és szép volt Kimi!! -
Kimondhatjuk, hogy jól teszi alonzó ha eligazol a mekihez?