• Istencsászár
    A francba már 2szer megirtam a szöVeget erre 2szer elment az áram, mer pont vihar volt... na most 3adszorra nekirugaszkova:

Tehát, ezek a versenyzők a világ minden tájáról, földrészéről, országából jöttek. Más-más kultúra, temperamentum. Elnézve a rajnogói táborokat manapság aki kirivó dolgat tesz kicsit robbanékonyabb az már béna, beképzelt, nem való ide, ékes példa a többség álltal elkönyvelt "bunkó" Monty, habár soha nem csinált olyat ami maitt ezt kiérdemelte, de a szurkolók sem tudták megmondani miért, mer rávágtak "csak".

Alonsora kanyarodva, jelenleg ő a legjobb F1es pilóta, ő a világbajnok és ő a címvédő. Van mire vernie, márha veri, mer én a nyilatkozatai között ezeket nem tudom kiolvasni mint a sok-sok fikázó. Ha valami kirívó dolgot tesz pl örömében az autóra állva mutatja h milyen boldog, a verseny után nem azt lehet látni/olvasni h megérdemelte, hanem micsoda paraszt beképzelt szarházi stb...

Az sc mögötti repülő rajtot ő csinálja a legjobban, és szabályosan, mindekinek igy kéne, ő is csak azt teszi mint bárki más h a lehető leg többet hozza ki a hekyzetből... neki ment valainek igy? NEM! , de mivel ez már a Alonso fikázó tábornál rettentő agrasszív és elitélendő dolog igy egy emberként fikzázzák.

És a végén a mutogatások... ideges? persze, elitélendő? nem, ő ilyen vérmérsékletű ezekben a helyzetekben. Sumi nem szólalt volna meg vagy nem intett volna neki h ha ugy robban be elé h majdnem összemennek? dehogynem, ettől bárki felkapja a vizet, nem Alonso ez egyetlen aki mutogat, de ez hozzá tartozik, az indulatokat igy tudják csak egyással közölni a pályán...

Szóval nem kell ennyire lesűllyedni 1 szintre, mindekinek megvan a kedvence akinek szurkol, de hogy rendszeresen mindebe a rosszat látni és ennek hangot adni kivétel nélkül ez már szánalmas... Valaki mindig a rossz most Alonso az... de miért? mer VB? mer Brios? mer Rönó? ...

Nézetek a DTMet ott gondolkodás nélül kiteszik egymást a pályáról, akkor mindeki rossz mer agresszív? hát nem erről szól a verseny ?