182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #39311 Nem dübörög a Forma-1
2006. július 31., hétfő 13:56 InfoRádió
Budapest szinte minden szállodájában, gyakorlatilag normál áron lehet még jegyet kapni a Forma-1-es hétvégére. Ilyenre több mint tíz éve nem volt példa.
Három-négy évvel ezelőtt a Forma-1-es hétvége előtt három hónappal már képtelenség volt Budapesten és környékén szabad szállodai szobát találni a nyár legnagyobb sporteseményére. Tavaly két-három héttel a verseny előtt már szinte minden szobát lefoglaltak.
Ráadásul ezekben az években, a verseny hetében másfél-kétszeres áron is el lehetett adni a szállodai szobákat, idén viszont a szezonnak megfelelő normál áron még a verseny előtt egy héttel is lehetett szobát foglalni minden árkategóriában - mondták el érdeklődésünkre az online hotels irodájában.
A fővárosban erre a hétvégére három csillagos szállodában már hatvan euróért, négycsillagosban 150, öt csillagosban pedig 400 euróért találhatunk szobát.
Az autós cirkusz nézettsége évről évre csökken, és nem csak Magyarországon: 2002-ben a 2001. szeptember 11-ei merényletek miatti kisebb utazókedvet okolták érte, 2004-ben Michael Schumacher szezon közepére összegyűjtött túl nagy pontelőnyét, tavaly pedig éppenséggel a német pilóta esélytelenségét.
Dénes Ferenc sportközgazdász szerint a kisebb nézőszám ellenére az országnak két kézzel kéne kapkodni minden ilyen sporteseményért és nem szabad sajnálni az állami támogatást ezek rendezésében és népszerűsítésében.
Magyarország évente hárommilliárd forint licenszdíjat fizet ki a versenyért, ennyit pedig a jegyeladások csupán egyetlen évben, 2001-ben hoztak. A többségi állami tulajdonban lévő Hungaroring Zrt. veszteségeit is az államkasszából pótolják ki. Tavalyelőtt 2,5 milliárd, tavaly három milliárd forinttal kellett támogatni a rendezvényt.
Ezzel szemben a közvetlen állami bevételek - áfa formájában - két, két és fél milliárd forintot tesznek ki, míg a közvetett bevételeket öt-tíz milliárd forintra becsülik.
-
G_ArchAngel #39310 McLaren segítség Alonsónak?
A McLaren-Mercedes elsősorban ugyan saját helyezéseiért harcol, ám a csapatnál nem rejtik véka alá, hogy örülnének annak, ha Fernando Alonso jövőre az 1-es rajtszámot is magával vinné a csapathoz.
Martin Whitmarsh, a csapat üzleti vezetője úgy véli, hogy a Renault-nak és a McLarennek szorosan együtt kell működnie a Michelin fejlesztése terén azért, hogy meg tudják verni a Ferrarit: „Ez egy izgalmas világbajnokság. A Renault egy erős csapat és Alonso nagyszerű világbajnok.” – nyilatkozta a brit szakember - „Jelenleg a Ferrari felfelé ívelő tendenciában van. A Michelin, a Renault és a McLaren keményen együtt fog dolgozni, mivel közös az érdek: a szezon hátralévő részében meg akarjuk verni a Ferrarit. A legutóbbi három verseny trendje aggasztó.” -
G_ArchAngel #39309 részemről ez volt az uccsó, nem fogok 100 ember 100 különböző kívánsága miatt ugrálni...
...legyen benne sör, legyen benne cici, legyen benne pályarajz, legyen benne barely legal teen... -
pöpec:) -
vag ynem lesz kirakva, ez nem f1 banner...... -
:DDlol -
-
Kösz, hogy kilöktél,mert nemakarok ANgelel haragban lenni egy banner miatt. -
vkit kiütöttem:D -
elintézte....
link -
G_ArchAngel #39301 Banner - akinek nem tetszik, csinál másikat... -
Ilyet a merci is szokott csinálni. Mostmár értem honnan vették.
-
Mi lenne ha utcai kocsival állnál ki schumi ellen :) régi videó de jó F1 vs Ferrari vs Fiat :) -
magyarul tök ÁTLAGOS... -
Ő valami FHM diáklány. -
Nyiri #39296 Jaja. -
Ez a csaj? -
Nyiri #39294 Ez a csaj nagyon ismeros a Mike's Apartment-bol. -
http://www.f1cartvideos.com/f1girls.html -
megfelel :D szerintem -
Mondjuk túl sokáig nem kell néznünk a csajokat...
Nem úgy mint a Bahreini nőstényeket. -
jefferson83 #39290 Szöszinek: Csűri Andrea pl -
G_ArchAngel #39289 Webber nem kell a Williams-nek, vagy csak olcsóbban... -
bódy sylvi meg valami szöszi playmate :D -
jefferson83 #39287 Csak őt ne plz
-
jefferson83 #39286 1.Horváth Éva? Csak azért mert képek biztos vannak dögivel róla :) -
Hm? -
Gabor_(HSF) #39284 Én anettkára szavazok -
G_ArchAngel #39283 kértem tippeket lányokra, eddig egy Miss Hungary 2006 jött, de arról nincs jó kép...
ha 1 órán belül nem kapok használhatót, akkor Anettka és Kiszel Tünde lesz a bannerben... -
jefferson83 #39282 Tudom. -
Indigo #39281 "Mintha most nem így lenne." - A jövő évről beszélt.
New banner pedig tényleg aktuális lenne... :)) -
A Ferrari logisztikai részlege nem vacakol!
Már ma itt voltak nálunk az autópályán a kamionok.
(mikor lesz new banner?) -
jefferson83 #39279 "Gondoljanak csak bele. Schumacher a Ferrarinál, Alonso a McLaren-Mercedesnél míg Kimi a Renaultnál... Három klasszis, a három legjobb istállónál. Ez azért már valami lenne!"
Mintha most nem így lenne.
(egy kicsit más leosztásban)
-
ja, azt nem tom :)
Kiváncsi leszek mennyire jönnek fel, de én nem várom hogy majd 'visszatáltosodnak' :))
Magny Cours is rázóköves volt, Francia pálya volt..stb.
erősebbek lesznek, de nem gondolom hogy leverik az első helyet. -
Nem is itt, alig ir ide valaki csak a megszokott nép. Most soroljam? a5, formula fórumai stb... -
visszaolvastam ezt az oldalt de nem láttam senkit aki csalózta volna a Renault-t, csak most te.
Sztem nem csalás hisz bejelentették, most unéz ki mégis kifogásolja az FIA, és évközben módosítanak.
volt már ilyen, a 'mozgó' szárnyak is be voltak jelentve, ott is évközben módosítottak. -
Az a vicc hogy a sok divatrukker, most egy emberként a rönót csalónak kiáltja ki... látszik hogy vajmi kevés közük van a történtekhez, mivel ezt az egész ügyet az FIA robbantotta ki, majd miután rájöttek hogy valós alapja nincs, szabály nem tiltja, a vezetőségen belül is egymás ellen szólaltak fel, gyorsan visszacsinálták, mintha misem történt volna, csak ezzel nem az FIA veszített, hanem a Rönó csapat ami most egy csaló banda. -
dav1d #39274 nézük a jó oldalát izgi lessz a vb 
-
Indigo #39273 Kezdem látni, hogy miért tartja sok kiábrándult régi F1 fan szánalmasnak és nevetségesnek a mai Formula 1-et... -
Ez mekkora egy szemétség! Ennyi erővel akkor a williams tovább használhatja az iker tornyokat.