182273
  • Istencsászár
    Honnan, a Saubertől ?:)))
  • allock #43558
    Kiminél ezt bezzeg nemtudták megcsinálni :S
  • G_ArchAngel #43557
    F1: a riválistól rabolt a McLaren

A McLaren Mercedes leigazolta Nicolas Hennel de Beaupreau-t, a Renault eddigi aerodinamikai szakértőjét, hogy ő dolgozzon Fernando Alonso 2007-es autóján.

A francia szakember korábban a Ferrarinál dolgozott Ross Brawn kezei alatt, onnan sikerült megszereznie a Renault-nak, és Hennel de Beaupreau-nak, mint az istálló egyik legfontosabb mérnökének nagy szerepe volt abban, hogy a csapat egymás utáni két évben is világbajnokot adott. A francia mérnök négy évet húzott le a Reneult-nál, de a McLaren ajánlatának nem tudott nemet mondani, így elhagyta az istállót.

A szaktekintély érkezése óriási segítség a McLarennek, már csak azért is, mert Fernando Alonso vezetési stílusa speciális, az előző versenyzőkétől nagyban eltérő karosszéria-kialakítást kíván, és ha valaki, akkor az újonnan szerződtetett mérnök tökéletesen tudja, hogy kell pontosan beállítani az autót a spanyol pilótának.
  • bardocz
    télleg interlagosi futamot honnan tudom letölteni?
  • Ch_Slater
    *
  • Ch_Slater
    ugyanez bentről is
  • desigo
    dettó
    Palik akkor megőrült teljesen:)
  • gordon 24
    Nem szerettem Hakkinetnt de azért nagyon tud a srác.. Eszméletlen előzés volt. Ilyenekért volt régen jó az f1.. Kár hogy egyiks incs már a piloták között.
  • allock #43551
    ez nincs meg palikos kommenttel? :DD
  • G_ArchAngel #43550
    A Repülő Finn előzni tanít...
  • Mersant
    hm....érdekes dolgok vannak, vagy csak 1 újabb pletyka...?!

Kimi-Alonso
  • b-type
    Ezt látni kellene futás közben, mert így semmi.
    Igazából egy elúzési pontot sem lehet biztosra megnevezni, kivéve a nagy egyenes végi hegyesszöget.
    Az összes többi attól függ hol adja magát az ideális ív, a nagy sebességű kanyarokban nem hiszem, a kisebb tempóban teljesített kanyaroknál pedig lehet hogy úgy lehet ívet fogni hogy nem lassúl meg az autó.
    pl. az olyan jobb bal kombinációnak ahol a jobbnál érdemes külső ívre esni, ott nem biztos hogy be lehet érni a következő bal kanyar belső ívére.
    Szal egyenlőre én nem látok semmit, gondolom sík pálya...sokat nem tudok róla eddig, a pályarajz az elég érdekes.
  • Istencsászár
    Látványos, merész, és van benne minden ami egy jó pályához kell. Sok kanyar, érdekes kihívást jelentő kanyar, hosszú egyenes és mindenzt maximális biztosnás mellet. A fekvése is kiváló, a leírtak alapján igazi gyöngyszem lehet.
  • Mauro
    Stand Up for the Champion (Michael Schumacher Die Offizielle Abschieds-CD)

01. Michael Kleitmann - Michael Kleitmann/stand Up for the Champion 03:09
    02. Xavier Naidoo - Dieser Weg 04:04
    03. VA - Bobby Sinclair/love Generation 03:28
    04. Sasha - this is My Time 03:37
    05. Chris Rea - the Road to Hell 04:30
    06. Survior - Eye of the Tiger 04:06
    07. Snap - the Power 03:48
    08. Guano Apes - Open Your Eys 03:08
    09. Yello - the Race 03:20
    10. Modern Talking - Win the Race 03:36
    11. Right Said Fred - Right Said Fred/stand Up (for the Champions) 03:14
    12. Atomic Kitten - Atomic Kitten/all Together Now (Strong Together) 03:10
    13. Alphaville - Big in Japan 04:45
    14. Toto - Hold the Line 03:57
    15. Europe - the Final Countdown 05:14
    16. Scorpions - You Are the Champion 03:29

http://rapidshare.com/files/2008379/Stand_Up_for_the_Championr.rar.html
  • edeleny
    Az uj Koreai pálya.
    Mit szoltok a látványtervhez?
  • DJ BP
    amúgy melyik az a ,,Maistro"? Ki is volt az? :D
  • a.carkey
    Az új Vodafone McLaren-Mercedes ...

www.index.hu

www.f1racing.net
  • desigo
    így van!!!
  • pauly
    jaja,egyetértek
  • DJ BP
    tojd már le :), jóval többen vagyunk, akik megbecsültük a munkádat
  • Dexantreal
  • G_ArchAngel #43538
    mindegy
  • Dexantreal
    Mellesleg most is vannak csajok a banneren...
  • Dexantreal
    Jó, csajok nem fontos, de az előbbi igen.
  • G_ArchAngel #43535
    én meg nem fogok, mert ez F1 topic, csajokat a Maestro nem enged...
  • Dexantreal
    Csak valaki készítse el, mert én nem tudok ilyet.
  • desigo
    jó 5 let:)
  • DJ BP
    Támogatom
  • Istencsászár
    Utláni lehet, csak állandóan fikázni, és valamivel illetni nemkéne... utálat szóban semmi rossz nincs, de már kijelentettem 20szor és még ki is fogom ha kell 20szor... szal ez megint csak olyan hogy kössé bele mer... de nem mintha engem érdekelne. Tudod én nem esek letargiába, ha a csapat akinek drukkolok nem nyer, majd jövőre vagy utánna sikerül nekik vagy nem, de akkor is küzdenek...
  • Kit--Kat
    akkora 1 képmutató kis fontoskodó alak vagy....
    emlékszel amikor ott botránkoztál, hogy lehet 1 pilótát, vagy 1 csapatot utálni, ez milyen primitív stb.. most meg itt lazán kijelnted, hogy utálod a Ferrarit....
    Mondjuk biztos sok álmatlan éjszakát okozott amikor folyamatosan begyűrte a Mekit
  • Dexantreal
    Jah és csajok is lehetnének a bannerben.
  • Dexantreal
    Hmmm... valaki csinálna egy jó szezon záró bannert? Michael is rajta lenne, Raikkonen is, meg egyefene Alonso is... meg aki kell...

Csak egy ötlet, mert ez már uncsi és vége F-1-nek.
  • Istencsászár
    Ez még változhat, ugyis az uj kocsira lesz szabva ami valszeg merőben eltér az ideitől... átmeneti festést tavaly is alkalmazott a csapat bár akkor a narancs majd ezüst teljes változást hozott. Voda miatt biztos piros felületek lesznek, az ezüst is megmarad ( vagy króm ), de a végleges festést csak januárban az uj kocsi bemutatóján láthatjuk meg.
  • DJ BP
    úgy értem, több a fehér a Vodanal mint korábban. Ugye idénig piros alapon fehér felirat volt, idéntől már fordítva :)
  • DJ BP
    már korábban rájöttem, azért lettek Mekisek, mert a Vodafona színe is világos-piros lett, az embléma
  • G_ArchAngel #43524
    jó, hogy a Spyker-midland narancs lett, mert Gyuláék simán benéznék annak - bár lehet így is:)
  • Dexantreal
    A régi McLaren Hondára emlékeztett engem... a piros-fehérre...vagy milyen volt :S. Amiben Senna is repesztett.
  • Mersant
    McLaren új színe

hát nem valami csodás...de remélem legalább versenyképes lesz...
  • Dexantreal
    Én se a rosszat látom, csak megjegyeztem :PP.
  • Dexantreal
    Csak úgy írtam, nem kell lehurrogni :P.