182273
  • Istencsászár
    Január ( Alo, Kimi ) az stb-t nemtudom.
  • Roolcsy
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy Alonso Raikonnen stb.... Mikortol tesztelhetik a leendő autójukat?
  • Count Adyn
    Na egy Button VB be még bele is egyeznék:D Szegény megérdemelné már^^
  • G_ArchAngel #43476
    komolyan mondom nektek jelentkezni kellene vmelyik kereskedelmi csatornához forgatókönyvírónak - simán levernétek a "Jóban, rosszban"-t és a "Barátok közt"-et:)))

ennyi szarságot régen olvastam...:)
  • edeleny
    Vagy nézzük a tavalyi évet,a Mc-nek is volt egy jo alapja tavaly,csak az idén nem tudtak házat épiteni rá!
  • edeleny
    Szerintem most is változik annyi lényeges szabály,hogy teljesen uj autot kelljen tervezni.
    nem is beszélve arrol a nem teljesen lényegtelen aproságrol,hogy a gumi az autora lett tervezve,most meg majd kapnak valamit,aztán kezdjenek vele amit tudnak.
    A Ferrari erössége mindig is a felfüggesztés körül volt keresendö.
    A másik dolog,meg az,hogy tiz éve ugyan arra a ficlora tervezik az autot,most váltani kell.Kérdés mennyire ismerik látatlanba Kimi stilusát,mennyire tud a csapat stilust váltani?
    Nem azt mondom,hogy nem lehet jövöre a Ferrari bajnok,csak azt,hogy elég nagy a bizonytalanság körülöttük.
    2004-ben Monty gyerte az utolso futamot,2005-ben mégsem lett bajnok se ö,se a Willliams.

Nem hiszem,hogy Ross most beállna valamelyik csapathoz,esetleg jövöre,vagy utána.
  • jefferson83
    Kis kárörvendő :P ::DDD
  • Kit--Kat
    Háhá most tévedsz, tudtam ezt fogod mondani:DDDD ÉREZTEM:DDD
    Csak, hogy 2005re teljesen átkellett tervezni az autót, az új szabályok miatt, teljesen + ugye a másik Ferrari és Brige ellenes szabály, az 1 versenyes gumi... Ennyi...
    Viszont jövőre nem kell a 0áról kezdeni, és jó alap van amire reálehet építeni.
  • fb2
    az en velemenyem szerint az a csapat lessz elonyben, aki felveszi Ross Brawn't a chapatahoz. (McLaren, vagy Williams) Ross Brawn moving to a British team
  • edeleny
    2004 végén is igy indultak,ráadásul,már a nyár végén elkezdhették fejleszteni a 2005-ös autot,mégis elég volt néhány embernek távozni,és meg lett az eredménye.
  • edeleny
    Muszály volt igy irni,mert nem válaszolsz rá másképp
  • edeleny
    Szinte minden csapatnál van pro,és kontra.
    Renault + jo az auto,stabil gárda - Alonso
    Ferrari + jo az auto,Kimi -szétment a gárda
    McLaren + Alonso -Merci,hiányzo szakemberek
    Honda +Button,stabilitás -nincs Bridge tapasztalat
    Toyota +gumi tapasztalat -piloták,sok pénz
    BMW +Kubica,motor -gumi tapasztalat hiány
    Williams +motor,gumi tapasztalat -piloták,pénz
    Red Bull +renault moci,Newley -piloták,tapasztalat
  • akyyy
    muszáj az pontos J!:P
  • Kit--Kat
    amúgy is övéké volt a legjobb autó, így előnyesebb autót tudnak továbbfejleszteni, mint a többiek.
  • gabor1968
    Szerintem jövőre azok a csapatok lesznek előnyben akik az idén Brigestone gumikat használtak! Hiába lesznek a jövő évi gumik keményebbek az ideinél! Tehát szerintem jövőre a Ferrari lessz a favorit!
  • guardian hero
    Ez nekem is tetszene, főleg Button, mint világbajnok :). A gyorsaság és a stabilitás meg is van benne hozzá, csak jó autó kéne alá meg egy jó csapat mögé, és persze a nélkülözhetetlen szerencse :).
  • desigo
    Szegény Kimit,hogy leírtad:(
  • DJ BP
    jó kis álom :DD
  • Ricco87
    Sztem 1.Ferrari 2.Honda 3.Bmw
    nekem igy tetszene:P
    Világbajnok : Button (tom h illuzio de akkoris;) 2.Massa 3.Raikkonen
  • Kit--Kat
  • gabor1968
    Én tudom a jövő évi sorrendet! Ime: 1.Ferrari 2.Ferrari 3.Ferrari
  • desigo
    talán a Merci és a Honda is beérik:)

{reménykedik}
  • DJ BP
    hát a Ferka és Renault elég valószínű, hogy benne lesz...
  • edeleny
    Jelenleg egy törött sörösüveget sem tennék egyik csapatra sem,hogy benne lesz jövöre az elsö háromba.
  • DJ BP
    de érdekes, fociban is mostanában mindenütt 1 max. 2 csapat versengett az 1. helyért :DDD
  • DJ BP
    inkább 6 pilóta között kéne :DD
  • Count Adyn
    ferrari,renault,honda ,uccsó versenyen dől el a 3 közt a vb na az jó lenne :D
  • DJ BP
    így már értem... Sajnos nagyon rég volt 3 élcsapat, ami osztozkodott a futamokon
  • edeleny
    Muszály vagyok ismételni önmagam:
    "Én valahol ott tartanám a szorosságot,hogy az uccso futamon min. 3 csapat/pilota harcolna a végsö gyözelemért,és egy éven belül nem nyerne senki többet 3-4 futamnál.
    Mondjuk ez az év se volt semmi,pláne az utolso futamok dramaturgiája."

Igazábol szoros volt,de nem volt változatos.Vagy a Renault nyert sorba,vagy a Ferrari.Az utolso futamok voltak nagyon jok,de lényegében csak a VB szoros állása miatt.
  • DJ BP
    ,,Évek ota azt mondom,hogy majd jövöre szoros lesz,és ez idáig soha sem jött be"

Idén nem volt elég szoros szted? :)
  • G_ArchAngel #43449
  • BaliBoy
    Akkor nem is kell tovább találgatni, hogy fog-e Sumi újra F1-es autóban ülni vagy sem... :D
  • fb2
    Ehhez annyit hozza tenni, hogy a verseny vegen, Schumi haza vitte magaval az F248 autot, mivel hogy Ferrari neki ajandekozta mint egy bucsu ajandek.... Szoval elkepzelheto hogy innen jott a nev.
  • edeleny
    Én valahol ott tartanám a szorosságot,hogy az uccso futamon min. 3 csapat/pilota harcolna a végsö gyözelemért,és egy éven belül nem nyerne senki többet 3-4 futamnál.
    Mondjuk ez az év se volt semmi,pláne az utolso futamok dramaturgiája.
  • Istencsászár
    Ha csak olyan szoros lesz mint idén már jó.
  • Istencsászár
    Tisztán látszott hogy év végére a B jobb volt, mint az M, többek közt ezért sem tudott nyerni a Rönó saját erőből... ez tényleg vicces.
  • Kit--Kat
    "Minden csapat megkapja a csoda B gumikat"
    Mert csak ettől volt gyors a Ferrari, ugfye?
    Te tényleg 1 kabaré vagy...
  • edeleny
    Évek ota azt mondom,hogy majd jövöre szoros lesz,és ez idáig soha sem jött be,de most tényleg meg van az esélye.
  • DJ BP
    csak a mekinél addig sem volt azért minden rendben, de igen, majd kiderül
  • Istencsászár
    Ugye teis láttad milyen pofont kapott a meki hogy 1-2 okos ember távozott 2005 végén... szép lassan leszálló pályára kerültek, és futamot sem tudtak nyerni. Ezis benne van a pakliban a Ferka részéről. Minden csapat megkapja a csoda B gumikat ( remélem ) azt a Ferka előnyből máris nincs sok, de majd kiderül minden 5-6 hónap múlva .