182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nyilván nem azért, mert harcban volt a VB címért Alonsoval ... -
Vagyis kitették... -
Azért ne feledjük el, hogy Montoya is lelépett idén a Mekiből. Ezért akármi megtörténhet. 1993 Mika végigtesztelte az évet Andretti mögött, aki Sennával alkotta a Mekit. Andretti sem volt béna, csak szar volt a kocsi és minden motivációját megette. Nem úgy mint JV, aki rögtön a Willamosba ült be. Aztán mi lett a vége? Mika Senna csapattársaként fejezte be a Vbt ... -
G_ArchAngel #43676 kb. 1000 helyen leírták, hogy a J.Walker nagykövete lesz és egy "iszik vagy vezet" kampány első embere... -
Mivel két pilóta már szerződéssel a zsebében ül a két McLarenbe, csak nemély íróban merült fel az a tévhit, h Mika lesz az egyik versenyző:). Ez a kis felhejtás kellett, hisz visszatért ténylegesen a csapathoz, kap egy munkakört, evvel együtt lehetőséget kapott h, átérezze azt ami a csapatot hajtja és felvegye a ritmust, de nem utolsó sorban reklámfogás, amit mindenki élvezett. -
Ezek a kiváltságok amiket ő mint örök Mercedes "munkatárs" és 2szeres VB megkap. Ugyan így megkapja Sumi is a Ferraritől hisz egy "család" tagja, és biztos vagyok benne ő is tesztelni fog majd 1szer egy aktuális Ferrarit, hisz megteheti, csak "egy szavába kerül". De ismétlem nem hallani kell, hanem figyelni... nézd a DTM-et, hisz sokszor izgibb mint az F1 és ott van Mika, él virül versenyez... -
természetesen ezzel nem akarok senkit sem megbántani, de sztem aki reálisan nézi a dolgokat az tudja h nem fog ő már versenyezni, egyébként le a kalappal elötte h vissza mert űlni!!! -
elhívták tesztelni az igaz...de bevallom én nem hallottam felőle a visszavonulása óta, és kisebb fajta röhögőgörcs fogott el h visszament tesztelni, de hajrá!! xD -
Hidd azt, ez nem olyan hogy vagyok én a többi meg nemszámít... 22 pilóta ádáz harca, melyből 1 kerül ki győztesen 1 évre!, azt jön a következő, vagy ismétel vagy nem. Utólag nem ismételt Sumi, hanem Alonso igy most ő az első számú. Ami a multban történt az megtörtént, abból valaki megél valaki nem, Sumi azt tette, és tenni is fogja mivel 7 vb cím az mégiscsak 7 cím, ahogy Rossi hallatán is mindeki tudja hogy 7 cím az 7 cím, de neki lehet akár 8 is jövőre:))
Sumi a Ferrari körül forgott és a Ferrari forgott körülötte, az F1 egy lehetőség amiben szerepelt. -
G_ArchAngel #43670 már csak egy dolog hiányzik...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MÁRCIUS! -
DJ BP #43669 ,,A Forma 1 nem Sumi körül forog, és ő sem forog a körülötte. "
Évekig így volt, akár elismered, akár nem :) -
Ez nem vitás, sokan szeretnénk:), de elég ha csak nyer pár futamot, elkeni Alonso vagy Kimi száját:). Kubica kihozza a maxot magából az nem kétséges és a BMW-re érdemes figyelni. Nagyot fejlődtek tavaly, hisz az a kocsi erős Sauber múltal rendelkezett, de mind piár ( fiaral versenyzők lehetőségei ) mind fejlesztés terén 100%ot nyujtottak első őnálló évükben. De még a Red Bullt sem felejtsük el, a Toyotát sem... az a nagy harci helyzet állt elő h nincs kiscsapat, hisz Midland is erős tőkével rendelkezik, és a Spyker nem fogja majd vissza az istállót mint az a nyomi orosz. Az Augri mögött pedig egy Honda gyár áll, szal őkis ott leszenk, főleg h megkapták az idei Honda autót, amit tovább fejlesztenek...
Persze ez nem azt jelenti h mindeki a Vb-ért küzd, de remélhetőleg nem lesznek hatalmas szakadékok csapatok közt és izgalmas versenyek elébe nézünk. -
G_ArchAngel #43667 nekem az tetszene, ha Hamilton lenne a VB:)
de ugye most csak a "nagyokról" beszélünk, pedig évvége felé a Bömbi is szépen szedte a lábát - Kubica is vllloghat jövőre... -
Nem csodák, hanem uj év. Uj év, új kocsi, új motor új erő. Erre megint fel lehet hozni Ferrari 2004 alázás, 2005 hatalmas lejtő, 2006 mérsékelt erő. Más csapatoknál ez nem működhet? őket el kell könyvelni ilyen meg olyannak? majd kiderül hogy mit hoznak össze, csak nehogy Kimi és a Ferrari koppanjon, vagy Meki és az Alonso, azt Button lesz a VÉBÉ:) ez is benne van a pakliban... -
Mikával is volt/van. A DTM-be szerepel szemelőtt van én követem a pályafutását, és mindenki aki valamilyen szinten szurkol neki. Nézd csak meg ha valami Mika pletyka kikerül akkor csak ő van középpontban mer van akkora sztár mint Sumi. pl a múlt heti teszt.
Azér nem kell még Sumihoz hasonlítani a mai fitalaokat.. majd őkis lesznek olyan tapasztaltak, megnyugodnak mint akár melyik veterán, már Sumi is az ha ugy vesszük.
A Forma 1 nem Sumi körül forog, és ő sem forog a körülötte. Kivett belőle egy szép szeletet, ahogy sokan mások. -
"MS-t biztos felfogják keresni gazdasági és életmód magazinoktól is"
Meg az adóhivataltól, ismerve a németeket ... :)
Bár Svájcban él (?), de akkor is!
Mit jelent az, hogy Mikát "elfelejtették?
Miért kéne egy visszavonult versenyzőről állandóan beszélni?
Az úgy helyes, hogy max. akkor került szóba a neve, ha vkit védett, ill. valakik megkérdezték valamiről vagy véleménye volt. Néha megemlítették, hogy ha átigazolt valahová (DTM).
Nem volt a F1ben, minek beszéltek volna egy visszavonult pilótáról állandóan?
Schumacherről sem fognak. Nyugi. Egy évig még biztos, utána max. ha visszatér valamit csinálni a F1ben, ha a bulvár média üldözni kezdi, ha vissza akarják csalni, stb. De ez egy év. Ha nem tér vissza, őt is elfelejtik, mint a többieket.
Sennáról sem dumálnak sokat. Legutoljára két éve hallottam róla fontosat.
Mika esetében néha megemlítik a spa-i előzést, ha látnak egy jót, az ausztráliai balesetét, ált. lekicsinylően nyilatkoznak a 99-es vébé címéről, mert Schumi balesetet szenvedett és a "kezébe hullott", ugye, stb.
Alonsoról viszont nem hiszem, hogy utoljára nyert. Bár tény, hogy jövőre nem feltétlenül lesz megbízhatóbb a Meki, mint idén volt, de ugye még vannak csodák. -
G_ArchAngel #43663 igaza van, csak a hardcore autós média foglalkozott vele, ellenben a néha botrányos Jacques-kal a bulvár vagy xtreme magazinok is...
MS-t biztos felfogják keresni gazdasági és életmód magazinoktól is, Mika ennél egyszerűbb volt, bár a kanadainál jobb pilótának tartom mégsem érdekes...
Alonso szintén jelentéktelen személyiség, Kimi bár csendes, de bulizik, van egy versenyistállója és Finnországban egy gyermekfalu hálózatot támogat folyamatosan - ettől függetlenül a piálás és bulik miatt szintén csak bulvárfigyelemre számíthat, mint Irvine vagy DC... -
valóban, úgy elfelejtették hogy elhívták tesztelni...na fejezd be a hüéyeségeket 
-
miért tele vannak az újságok a haki 2 vb címével??? őt kb fél év alatt elfelejtette mindenki, míg sumiról tuti h lesznek még 2 év múlva is riportok h mit csináll épp!!! -
Persze és Mika 2 vb címére sem emléxik senki... ugyan már, vagy Villnöv 97es Vbjére... ezek örök dolgok, ott vannak a nagykönyvben, de te csak emlékezz Sumira a többit szard le, 1átalán minek nyertek a többiek??? -
2 hete megnyertem az F1CL Német Nagydíjat ( 3. körben ketten kiestek előlem, végigvittem hiba nélkül 50 kört ). Tegnap megnyertem a Magyar Nagydíjat ( 1 ember kiesett előlem a 8. körben, végigvittem hiba nélkül 53 kört ). Büszke vagyok magamra, miért ne lennénk?? én szúrtam el? nem én tettem amit tennem kell. -
hát sztem a történelemkönyvekbe az fog belekerűlni h Sumi 7szeres világbajnok!! ennyi!! az ő 2 Vb címét (nem hiszem h lesz neki több) senki nem fogja számon tartani... -
-
"... na egy pár idióta barom, már Hakkinent is beültette a jövő évi McLarenbe... 5 év kihagyás után 39 évesen... hogyne ..."
Hakkinen sets sights on second test
-
Mindig is tudtuk, hogy egy szerény ember ;)
de abban igaza van, hogy az idény második felében nyújtott nyögvenyelős alakításukra senki nem fog emlékezni.
de hogy bajnok lett arra igen.
Alonso büszke (magára)
ki gondolta volna? ;) -
edeleny #43654 Valoszinüleg Sumi is vette volna már rég a kalapját,ha nem a Ferrariban ül.Még 2003-ban nyilatkozta,hogy VB-t nyerni ugy mint 2002-ben még van ereje,de folyamatosan harcolni érte már nincs,ugyan erre fényesen rácáfolt az idén,pláne Braziliában,de nem tudhatjuk mennyit vett ki belöle ez az év. -
a bannert nem ártana megváltoztatni:D
Október 22.Lol

-
talán majd GPM be egyszer...:D -
ja ez igaz az is lehet hogy nem volt hova átszerződnie de ha lett volna akkor még mindig versenyezne.milyen komoly lenne egy sumi heki páros :) -
Azért megnézve a Mekit, hogy milyen volt 2002-ben, illetve Kimi és David, ill JPM és Pedro mennyit nyert vele, és ebből hány volt VB cím, és mennyi esélyük is volt a megbízhatatlanság miatt, akkor annyira nem is volt gázos döntés. 
-
hát jah pont anyi értelme volt viszavonulnia mint suminak bár mi ezt nem tudjahtjuk -
Még mindig csak 38: Häkkinen 3 másodpercre megközelítette a Ferrarit -
edeleny #43647 Bridgestone-ék valamit igen elrontottak.Azt igérték a jövö évi gumi 2 mp-vel lassabb lesz.Még a tesztek legelején tartunk,és már most 1.16 körüli idöket futnak.Tavaly ilyenkor a hibrid autok 1.20-1.21-röl indultak.
Az hogy a ferrari az élen nem lepett meg,de az igen,hogy a többiek is egész jol mentek az uj gumikon. -
Utálom ha ilyen idiótán pontatlanul idézgetnek, tisztára a Blikket idézed... A többi része vaj. miért maradt le?! -
amikor a végn meghuzatja francia himnusznál és majdnem leesik a kocsi az elég komoly:) -
G_ArchAngel #43644 Massa ismét... -
Szabi1991 #43643 :) -
Meghallgatnám a boci-boci tarkát:))))))) -
Szabi1991 #43641 jővőre a renault csapat koncerteket is szervez(hetne)
Angol Himnusz
Francia Himnusz -
?
Ez most olyan mintha vki írhatna amit akar, más meg csak így meg úgy..
:)
egyébként igen, nem szeretem ha valótlanságok vannak írva...mert minek?...jó értem poénból, de akkor az poén legyen.
Én ezt még a MotoGp magyar közvetítőin utáltam meg, szénné bosszantott hogy hülyeségeket beszéltek és ezzel félrevezettek embereket, akikkel aztán mindenféle fórumokon lehetett vívni.
ez a Fiat dolog meg olyan amit még komolyan is lehetne venni, osz akkor van sokaknál képzavar hogy pl. az FIA-GT-ben miért is van Ferrari és Maserati is..
Szal nincs itt gond.