182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kimi, miért nem mentél el a Sumi díj átadására? -
G_ArchAngel #43358 Räikkönen: élveztem a csatát
Néhány körrel a Brazil Nagydíj leintését megelőzően Kimi Räikkönen és Michael Schumacher csatázott a negyedik helyért. A futam után a finn pilóta a generációk harcáról mesélt.
"Nem túl könnyű vezetni az autómat. Élveztem a csatát Michaellel. Az egyenesekben sokkal gyorsabb volt, nehéz volt magam mögött tartani őt. Nekem pedig teljesen mindegy, hogy negyedik vagy ötödik leszek."
Räikkönen jövőre a hétszeres bajnok helyét foglalja el a Ferrarinál. "Bízom benne, hogy erős csapat lesz. Az idei év végén ők voltak a meghatározóak."
A finn pilóta Michael Schumachernek is üzent: "Boldog életet kívánok neki." -
Itt találsz progikat amikell lehet -
edeleny #43356 Hááááát ez Qva jo.
Lenne tippetek,hogyan lehet ezt eltenni,(leszedni),nem csak meghalgatni? -
Igen-igen, nemtudom mit csináltak a Super Augrinál, de ezen pályán magukhoz képest feltünően jól mentek, nemcsak Sato hanem Yamamoto is. -
Szép volt Schumi, gyönyörűt autóztál az utolsó futamodon
-
edeleny #43353 Halkan jegyzem meg,az általam belinkelt cikk szerint volt olyan periodusa a futamnak,mikor Takumatol és az Aguritol csak Sumi volt gyorsabb.
Ebben az évben mindenképp a leglátványosabb fejlödés az övék.
Év elején annak is örültek,hogy két autot át tudtak alakitani,ha az egyik összetörik,akkor nincs verseny.
Most meg 6 versenyben lévö,nem kiesett autot elöztek meg.
Paul Stoddart elbujhat szégyenében,na meg az STR,és Midland mérnökei is. -
honnan lehetne leszedni a tegnapi futamot? -
itt csak olvasgatni szoktam, de most azt kell írnom, méltó lezáráza a másfél évtizednek a tegnapi futam.
Köszönök mindent neked Michael, és bár nem szoktam sportot töltögetni, de ezt a futamot elteszem magamnak emlékbe...Grat Alonsonak is, mert megdolgozott a VB címért, de ez most nekem "eltörpül" kicsit.
OFF:
nem tud/akar valaki egy borítót kreálni ehez?
-
G_ArchAngel #43350 Halkan jegyzem meg: Takuma Sato 10. lett...:) -
G_ArchAngel #43349 Zenélő rötyó - a felétől érdekes... -
edeleny #43348 Nagon-nagy futam volt.
Utoljára 14-15 éve szurkoltam azért,hogy nyerjen Sumi,és most is igy volt.
Ha igy nyerte volna az össze VB cimét senki nem mondana rá egy rossz szót sem.
Egy érdekesség -
Szegény Sumika :( -
én ezt a versenyt megszerzem és elteszem emlékbe..ez a minimum,
és soha a büdös életbe nemfogom megbánni azt a percet mikor aztmondtam h én mostantól Scuminak fogok szurkolni..ez volt legalább 10 éve, rohadt sok versenyt végigizgultam, és legalább annyira örültem egy vb címnek mint ő.
most ezen az utolsó versenyen is mikor letolte Fisichellát a pályáról annyira örültem mintha a 8. vb címét szerezné meg és Alonst tolta volna le
egyszóval KÖSZÖNÖK MINDENT SCHUMI!!!
-
Briatore: Schumacher tiszteletet érdemel -
Szerintem inkább örülj hogy a kedvenced győzött, minthogy itt játszod az eszed^^ Nem jobb ?:) -
LOÁL... -
akkor suminak azert van 7 vb címe mert előle 7idényen keresztül kiestek? .o
nem mintha elleneznem a felvetést... -
Nagyon szép volt amit csinált.. Grat Schumi és bazira fogsz hiányoni. Nem lett meg a 8-dik de azért 7-et sem fog egyhamar senki begyüjteni. -
Csocso a daffos #43340 Csatlakozva hozzátok én is köszönetet mondok Schuminak a mai-ért is illetve minden egyes futamér amit csinált.Egy egyéniség hagyta most abba.Ilyen nemtudni mikor lesz megint.
Alonsonak gratula a vb-cimhez -
Klikk a képre, hogy lásd nagyban! -
endiboy #43338 szép volt bizony, megérte az elmúlt 12 évben neki szurkolnom -
Szép volt Schumi:D:D -
tudjuk de nem érdekel:) -
Előtte Sumi, Mika... akkor az összes VB nemérdemlimegmercsakkapta? -
Nem, azt mondta, hogy a szerencsének köszönheti ezt a 2 futamot.... -
(Y) (au) Hát ennyi, 1 korszaknak vége, szép volt Schumi! (au) (Y) :'(
Ezt egyre több embernek a személyes üzenetébe látom...
-
G_ArchAngel #43332 a Forma1-ben az nyer, aki elől többen kiesnek, ez idén Lonzi vót... -
pauly #43331 Hát Sumi nékül megint unalmas verseny lett volna... -
csá nem tudjatok véletlen ki lett a vilagbajnok? ja ok kösz 
gg asddsaDD SDA:ASD::DAS:DSAASD: -
G_ArchAngel #43329 a HálózatTV adja a klasszisokkal izgalmasabb A1GP-t... -
köszz uh 5 hónap hogy fogom kibirni -
2007. március 18.
Ausztrál Nagydíj -
Jövőre mikor kezdődik? -
gabor1968 #43325 Sőt a Ferrarin marad a Brigestone gumi is! Raikonnennek hozzá kell szoknia az új autóhoz. Én nem írom le Massát, majd meglátjuk hogy milyen szerepet osztottak ki neki! -
Én nem így gondolom massa alázni fogja azt a nyomorék pókerarcút SUMI FOREVER!! -
Ha jól tudom Alonso azt mondta "a ferrarik túl gyorsak voltak" , nade év elején meg Sumi mondta ezt a Rönóról :) -
massa sosem lesz bajnok, Kimi mellett labdába sem rúghta. Amúgy 100000x többet ért ez a 4. hely, mint 1 laza győzelem... Schumit nem kell bemutatni, de tényleg félelmetes a Ferrari mennyivel többet tud a mezőnynél, és ez a Ferrari motor megy át jövőre... -
Renaultnak és Alonsonak nagy mákja volt azért, ezt még Alonso is beismerte...
Ez tény... -
Ne feledd, egy csapat nagyot koppanhat vagy nagyot alkothat, az erőviszonyok majd 2007ben dőlnek csak el és F1ben az dönt hogy ki alatt van a legjobb kocsi. Kimi-Massa, Alonso-Hami, Kova-Fisco + a többiek.