182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #43519 de attól még a csapat megtett mindent amit tud, és ezt illik megköszönni.
Nem mindenki ,,magyar", hogy mindenben csak a rosszat látja... -
A McLaren - Dennis egy merész húzással a Sauberben debütáló finn "gyereket" pilótaként alkalmazta... ez Kimi szemontjából nagy lehetőség volt, egy neves nyerő gyári csapathoz kerülni igen hamar... Nyert, az élen volt, harcolt a Vb címekért, és mindis számolni kellett vele... ezt illik megköszönni, és biztos vagyok benne igy is gondolja, a szép emlékek a győzelmek megmaradnak, a kupák, kitüntetések ott figyelnek... De ha ugy gondolkozunk amit irtál akkor minden olyan gyári csapatban versenyző aki elhagyja vagy befejezi, de nem sikerült nekik vb címet nyerni akkor fikázhatnának... nem vissza, hanem előre kell nézni, Kimi pedig ezt teszi. A Ferkánál vagy sikerül neki vagy nem, mert csak 1 ember lehet a Vb és páran pályáznak rá a jövő évben is. -
Dexantreal #43517 "Csupa szépet és jót kaptam a McLaren-Mercedestől, "
Ez azért nem igaz teljesen. Mi a helyzet a rengeteg be nem fejezet versennyel, a sok motorhiba, a defekt, satöbbi, szerintem eléggé bosszantó tényezők lehettek ezek számára.... szal ezeket tutti nem sorolja a sok jó dolog közé
-
G_ArchAngel #43516 Ezrek ünnepelték Räikkönent Stuttgartban
Közel 50 ezer szurkoló köszöntötte Kimi Räikkönent Stuttgartban a hagyományos Mercedes-napon. A finn pilóta meghatódott a szívélyes fogadtatáson.
Kimi Räikkönen és Jean Alesi volt a sztár Suttgartban a Mercedes által hagyományosan megrendezett "Stars and Cars"-gálán. A finn versenyző elköszönt a Mercedes rajongóitól kiemelve, soha nem fogja őket elfelejteni.
- Csupa szépet és jót kaptam a McLaren-Mercedestől, mindig szívesen emlékszek majd vissza az itt eltöltött időszakra. Köszönettel tartozom a szurkolóknak is, soha nem fogom a kedvességüket elfelejteni - mondta Räikkönen, aki a következő idényben már a visszavonult hétszeres világbajnok Michael Schumacher helyét veszi át a Ferrarinál.
A taps kijárt Alesinek is, aki öt év után intett búcsút a német túraautó-bajnokságnak.
-
edeleny #43515 Jo lenne töb b ilyen érdekességet olvasni. -
egy kis érdekesség a múltból -
"pedig 2 éve nem nyertek semmit" - szerintem meg nyertek... lehet te mást nézel.
"Idén folyton Alonso seggét nyaltad, pedig DC esetnél még téged kellett csitítgatni" - Semmit nem "nyaltam", csak az állandó fikázás és egyéb jelzők amikkel őt illették páran az nem ide való... ha utálod akkor utálod, én utálom a Ferrarit, de attól még nem majom a Sumi és estébé szép szavak...
Ki mellé álltam? Alonso? ja igen mer tetszett ahogy idén vezet, jónémely pályán olyat csinált amit Sumi az utolsó futamon és ez tisztelet érdemlő ahogy tavaly Kimi is tette jópárszor... ezért szép az F1 nemde? -
még szép:) -
edeleny #43511 Hivatalosan is bejelentették:
Red Bull-Renault
Toro Roso-Ferrari.
Vissza a gyökerekhez,Ferrari mocit kap a Minardi.
Félretéve a viccet,ugy látszik mindenáron az RB2-lesz az STR2. -
Egyébként nem tudom, mi a gond, ha női pilóták lennének, én is annak szurkolnék, aki a legjobban tetszik :D. -
DJ BP #43509 ,,Ez a divat szurkolás..."
Khm, nem azt hívják úgy, amikor az aktuális győztesnek szurkolunk? Alonso 12%-a? Ehhez képest Sumi meg a Ferka jól áll, pedig 2 éve nem nyertek semmit. Érdekes vagy te, neked csak az a bajod, hogy sokan szeretik a Ferrarit, te meg utálod őket. Idén folyton Alonso seggét nyaltad, pedig DC esetnél még téged kellett csitítgatni. És nyert, idén is neki állt a zászló, és érdekes mód, mellé álltál. Szóval a te szádból fura mások divatszurkolónak nevezése... -
én igen de csak egyel
és nem egy nőt ismerek
-
a csajok minden sportagban annak szurkolnak aki jokepu, vagy jo a segge, szal ez nem meglepetes :-)en meg nem talalkoztam olyan novel aki a sportteljesitmenye miatt istenitett volna valakit
-
sajnos sokan télleg azért szurkolnak neki mert olyan "jóképű"(nem én mondtam) egy embert ismerek aki azért szurkol neki mert tud vezetni a többi mind azért mert jajj de jóképű szerencsére ezek mind nők tehát egy sem
-
Pont te beszélsz aki állandóan, lépten nyomom fikázza a meklárent? :), lehetne akár Alonso is az első helyen akkor is ezt mondom mer, hülyeségnek tartom, nem az ember, nem egy ember a lényeg... McLarennek drukkolok, eddig is jöttek mentek pilóták... és most nem fogok Kiminek szurkolni, hanem a Mekinek az aktuális pilótáknak, igen Alonsonak és remélem jövőre meg nyeri az ezüstnyilnak a Vb címet, nomeg Hamilton. ( háttérkép: Coulthard, Red Bull ) -
Pont te beszélsz aki állandóan fikázza a meklárent? :), lehetne akár Alonso is az első helyen akkor is ezt mondom mer, hülyeségnek tartom, nem az ember, nem egy ember a lényeg... McLarennek drukkolok, eddig is jöttek mentek pilóták... ( háttérkép: Coulthard, Red Bull ) -
G_ArchAngel #43503 komolyan mondom, eddig sem volt sok hitele a szavadnak, de mióta kiderült, hogy Kimi elszerződik, azóta igencsak undorító a viselkedésed...
1 éve még csontig nyaltál neki, most meg már gondolom Alonso wallpaper van a desktopodon... -
Ez a divat szurkolás..., de nem ezkért a majmokért kell élni halni, hanem az F1-ért, a jó versenyekért és azért amiért leülsz a TV elé, vagy kimész a ringre egy más pályára és csatákat, izgalmakat akarsz látni. Megnézném hogy az a bizonyos 37% hogy oszlik el, magyarul hány csaj bökött rá... de igyis megmondom, sok és nem azért mer f1, hanem mer Kimi a "jóképű" srác. -
G_ArchAngel #43501 beszédes kis szavazás
több, mint 6000 ember szavazott eddig, legtöbben (37%) Kimi miatt fogják nézni az F1-et, míg (26%) azt választotta, hogy Schumi miatt nem érdekli Őket a sorozat. Massának a szavazók 16%-a fok szurkolni, majd a kétszeres VB Fernando Alonso következik (12%) épphogy megelőzve a "másnak drukkolok" kategóriát... -
fb2 #43500 

-
DJ BP #43499 aha, és 7-szeres VB mindkettő :) -
edeleny #43498 Én ugy gondoltam a hasonloságot,hogy a MotoGP-ben is az utolso futamokon megfordult a sorrend,majd vissza fordult.,de hát ez a verseny.
Mágikus,hogy mind két szériábanegy többszörös bajnok bukott el,mintha a sorsuk össze lett volna kapcsolva. -
és eltaláltuk:) -
Race result - Le Mans 24 hours -
igen én is ugy tudom hogy második lett -
DJ BP #43494 a Le Mans-i 2. helyről nem is beszélve :) (úgy emlékszem) -
DJ BP #43493 :), neki inkább szar érzés, nem ülhet autóban
De tényleg vicces, egy maszek Citroennel a nagy Fordot lenyomja :DDD Nincs ellenfele -
de ő megérdemelte mert ő aztán nagyon nagy pilóta trabantal is vb-t nyerne :D -
hja mien már, loeb ül a plazma TV előtt otthon, nézi a futamot, és a végén felkiált hogy megnyertem a VB t:DD -
hát bizonyos párhuzamokat még a WRC-vel is lehet hozni.
Grönholm elhibázta a kanyart, de felállt (és azzal a romverdával hozott még 3szakaszt a szervízig), de a VB-t elbukta a hétvégén. -
DJ BP #43489 :DD -
DJ BP #43488 mondjuk ott Rossinak volt előnye, az számára rosszabb lehet, mert Sumi már esélytelen volt -
Ricco87 #43487 fu sajnáltam Rossit:(
de Nicky is tökéletesen megérdemelte az egész éves teljesitményéér... -
edeleny #43486 Ugy látszik az élet nagy rendezö.,vagy csk látni,hogy a MotoGP,és az F1 promocios jogai egy kézbe kerültek.
A MotoGP-ben nyert Hayiden,az F1-hez kisértetiesen hasonlo körülmények között. -
G_ArchAngel #43485 "Figyelj Kimi, minden olyan időeredményért, amivel megjavítod a rekordjaimat, kapsz egy láda Smirnoff-ot"
...és 10 év múlva Michael Schumacher eredményei feledésbe merülnek:DDD -
Aztán majd ha nem értik a pilóták,hogy mit akar a főnökség Schumi megmutatja,hogy kell lépni
-
laci16 #43483 Jól teszik 
-
Schumacher Jean Todt tanácsadója lesz a Ferrarinál -
Hegyi jeti lesz belőle
-
Inkább ne mióta nyert csak szőrösödik... :D, ha itt elkezd több futamot nyerni a pódiumon egy rémecske lesz, nem egy pilóta