182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #43639 Time to say goodbye Kimi -
DJ BP #43638 neked meg, amint valaki másképp ír valamit, bele kell kötnöd? :))) -
várj,
még mielőtt berágnék a felfogásomra tett megjegyzés miatt :)
..amit nem akarok.
Ha poén akkor legyen poén szsz utaljon rá vmi, és mond azt ha naív módon szó szerint veszem és kifogásolom.
Mert le nem veszem hogy annak gondolod.
..így nem csak engem nem vezetsz félre, hanem pl. Magic Boy-t aki elkezdett érvelni a 'poénod' mellett.
..így születnek a félreértések. -
:DD -
G_ArchAngel #43635 egy tárgyat mégsem hívhatok digónak, na de akik szerelik!:)))
-
ha digó helyett fiat-nak hívja akkor elhiteti magáról hogy nem rasszista :) -
DJ BP #43633 akkor üdvözöllek a klubban :) -
G_ArchAngel #43632 nem fogja fel, és szerintem azt sem, hogy én is a FIAT-nak fogok drukkolni...:) -
DJ BP #43631 csak viccből írt Fiat-ot #43622-ben te :DD -
Öt év szünet után Hakkinen tesztelheti a McLarent -
Csak ismételni tudom magam.
Olyan nagy nevek mint a Ford sok sorozatban képviselik magukat..a felvásárolt illetve tulajdonba került márkák segítségével..legyen az Nascar, vagy egy Baja rally.
ezek nem mind Ford autók...tévedés azt gondolni.
az anyacég..vagy inkább tulajdonos tudja hogy elveszíti a megvásárolt márka vásárlóközönségét ha nem alkalmazkodik.
A márka önnáló élettel bír, csak így fog profitot termelni ha meghagyja azt ami sikeres.
Rossz elgondolás Fiat-nak hívni a Ferrari-t, mert teljesen más felfogású cég.
-
Miért jó ha nem vagy pontos?
Ferrari néven van csapat nevezve az FIA Formula one sorozatra, Fiat néven nincs.
Ahogy a Jaguar is Jaguar néven futott nem pedig Ford néven.
Mert egy konszern eldönti hogy melyik vállalatát milyen sorozatban indítja, és az nem feltétlen tükrözi az anyacég hozzáállását.
ennyi.
-
Alonso szívni fog úgy érzem
Szerintem a nagyképűsége egy idő után át fog fordulni agresszióvá ha nem jönnek az eredmények. -
G_ArchAngel #43626 Nézd meg a Ferrari orrkúpját... -
Miért jó, ha kötözködsz?
A Ferrari a FIAT konszern tagja és mindent megérez ami a FIAT-nál történik. -
télleg már az új hátsó szárnyakat is tesztelik? -
Fiat néven nincs autó nevezve. -
G_ArchAngel #43622 Badoer, sry, már azt sem tudom ki van a FIATnál, pedig most illene megtanulni...
viszont a Meki megint lerohadt - poor Alonso:))) -
Massa kezdte legjobban a tesztelést -
G_ArchAngel #43620 ma már voltak tesztek, de lusta vagyok linkelni, asszem Massa, Pedro, Gene, Barichello...stb...
újoncok közül Hamilton ment a legjobban... -
edeleny #43619 Ugyan ezért esett ki anno a Wiliams is hamar a kérök közül. -
Schumacher interjú:
... a McLarennél soha nem volt első és második számú pilótastátusz, míg Schumacher a Benettonnál és később a Ferrarinál is megkülönböztetett figyelmet kapott ... -
G_ArchAngel #43617 
-
:)))

nagyon ász! :) -
Kicsit off: De ugye Montoya autójárol szól!!
A videohoz annyit. Hogy a 42-es autó a Chip Gannassi Racing autója és 2006-ban Casey Mears ment ezel a géppel. 2007-től Montoya fog.
Egy jópofa video:itt -
Rice sem egy hipó...ide is befér befér "bárki",csak legyen elég zseton.Amelett 'valamit' csak letett idáig az asztalra.Jobb megszokni de nyomul India, Kína, Japán(hadzsimeeee),Ausztrrália...stb.Első színesbőrű pilótaként sem váltja meg a (F1) világot (...ne legyen igazam...) -
edeleny #43613 Micsoda meglepi!
Alonso-Hamilton a Mc-ben. -
Frentzen #43612 Előre F-1
1950-Napjainkig -
tán nem tudsz spanyolul? :D nekem csak néhány nagyon kevés szó van,amit értek belőle tehát én nem tudom lefordítani :D -
Erre én is rájöttem csak azt szeretném, ha lefordítaná valaki. -
DJ BP #43609 az új szponzorokat és festést mutatja be sztem -
Ezt magyarúl is ha lehet. -
DJ BP #43607 ha baja lett volna, nem veszem viccesre... hülyének ne nézzél.
Gondoltam, hogy te itt fogsz fontoskodni, szokás szerint -
pl úgy hogy nem rakja be azt a smiley-t utána. akkor teljesen korrekt... -
ELéggé Hákkinen oldalára dolgozik a cikk a példákkal... -
hondát budapest támogatja?:) -
-
x,y balesete ekkor és ekkor, ez meg ez lett, vagy nemlett a baja és a képek... ennyi... nem gúnyos megjegyzés + nevető szmájli... de bocs hogy túlreagáltam, nyugodtan rakjatok be igy képeket... -
és egy bitang:detto youtube
:) -
mé paszmek hogyan lehet berakni máshogy egy képet?! ne legyél már marha....