182273
  • BaliBoy
    Fogadásokat meg lehet tenni. Meddig fogja egymást kibírni Ron és Alonso?
  • G_ArchAngel #44199
    De ez tényleg egy f*sz!!!

Dennis a médiától is óvja Hamiltont

Lewis Hamilton nagy lehetőség előtt áll. A brit pilóta a McLaren-Mercedesnél kezdheti meg Formula-1-es pályafutását, ahol egy kétszeres világbajnok csapattárssal mérheti össze tudását. A csapat bízik a jó szereplésben, és ennek érdekében a médiával való kapcsolattartást is korlátozni kívánja.

"Lewis természetesen elérhető lesz, de korlátozni fogjuk az egyéni beszélgetések számát, mert ezek nagyon sok időt vesznek igénybe, néha tolakodóak, így elvonhatják egy fiatal versenyző figyelmét. Előfordult már, hogy összeeresztették a farkasokkal a fiatal versenyzőket, de nálunk ez nem fog megtörténni." – jelentette ki Ron Dennis.
  • Punker
    nem láttam
  • G_ArchAngel #44197
    #44183?
  • G_ArchAngel #44196
    Hamilton nem fél Alonsótól

Lewis Hamilton a szekértők szerint kiemelkedően nehéz helyzetbe került azzal, hogy a mezőny egyetlen világbajnokának csapattársaként vág neki első Forma-1-es évének. A fiatal brit versenyző azonban már többször lenyilatkozta, hogy ez neki nem, hogy nehézséget jelentene, inkább ösztönzőleg hat rá. Legújabb interjújában azonban már arról is említést tesz, hogy legmerészebb tervei között az szerepel, hogy meg is tudja fogni Alonsót.

„Az elvárásaim magammal szemben mindig az, hogy a legjobbat hozzam ki magamból, akár a legjobbakkal szemben is. A legjobb versenyző mellett fogok dolgozni, tehát összehasonlíthatom vele magam. Mindenből tanulni akarok, hogy meg tudjam verni őt."

„Azonban mindig nagyon reálisan gondolkodom. Ő egy kétszeres világbajnok, tehát minden pályát ismer, mindent tud egy Forma-1-es autóról. Már jó néhány éve a körforgásban van, míg én csak most csatlakozom. Ő lesz számomra az etalon, és olyan közel kell kerüljek az ő teljesítményéhez, amennyire csak tudok. Az a tervem, hogy az első versenyen közelebb kerülök hozzá, mint amennyire az emberek most számítanak rá." -mondta Hamilton, aki most már két hónapon belől éles bevetésben is kipróbálhatja a tudását.
  • Punker
    Ron tényleg egy b@lfasz.....Alkoholtilalom a McLarennél
  • Kit--Kat
    A kérdés az, mit mondott. Mert a sajtó...
  • Count Adyn
    A lényeg hogy mindenképpen nevetséges hír. Ha igaz azért, ha nem azért:D
  • Istencsászár
    Maradjunk annyiban hogy Loeb most alul maradt, törés ide v oda, a döntőig el kellett jutnia, és szépen ment, nem láttam rajta hogy gondjai lennének.
  • Istencsászár
    Jah, de nemhiszem hogy ezt mondta volna, itt valami írói torzítás lehet. Az addig ok és természetes h munka alatt nem szabad inni, az is ok hogy nyilvános helyen egy "sztárnak" nem illik hót részegre leinnia magát ( másnak sem, undorító dolog ). Szal itt valami ferdítés lehet, inni lehet, Ron is iszik mértékkel, meg az egész csapat, de csak mértékkel, főleg nyilvános helyen, rendezvényeken... azt hogy otthon mennyit iszik valaki az már magánügy.
  • DJ BP
    nem mondtam hogy nem érdemli meg...
    de ha azt mondom, hogy Loeb lebőgött, akkor más b*sz le :D
  • Istencsászár
    Ezzel azt akarod mondani h Ekstrom nem érdemelte meg? 2szer egymás után elverte Loebot, pedig az már a döntő volt ahol mind2en nyomták rendesen... szvsz Loeb kikapott ennyi, Ekstrom jobb volt.
  • Count Adyn
    Hja akkor vezetett először a kéztörése után:)
  • G_ArchAngel #44187
    Loeb örült, hogy tudott vezetni, így is szép volt a 2. hely Tőle...
  • DJ BP
    ennyi erővel Loeb is idén, saját Citroenjével verték meg :D, ezt nem veszik olyan komolyan
  • DJ BP
    Nem látom okát, hogy a szezon során a pilóták miért engedhetnének meg maguknak akár csak egyetlen pohár italt is.”

Azért ez túlzásokba esik
  • gabor1968
    Sziasztok! Lassan ismét viszajövök én is! Már csak 2 hónap van a kezdésig!
  • G_ArchAngel #44183
    Teljes alkoholtilalom a McLarennél
    Ron Dennis az eddigieknél is szigorúbban akarja fogni versenyzőit az elkövetkező szezonban – legalábbis a Daily Mirror című brit lap szerint. A McLaren-Mercedes az elmúlt hetekben egy finnországi edzőtáborban készült a 2007-es szezonra, s a csapatvezető ennek során állítólag leszögezte, hogy nem szeretne Fernando Alonsóról és Lewis Hamiltonról olyan történeteket viszontlátni az újságokban, mint egykor Kimi Räikkönenről, ezért teljes alkoholtilalmat rendelt el csapata számára.

„A könnyűatléták nagyon szigorú rendszerben edzenek, de nem kapnak akkora elismerést, mint a Forma-1-es versenyzők. Nem látom okát, hogy a szezon során a pilóták miért engedhetnének meg maguknak akár csak egyetlen pohár italt is.” – idézi a lap Dennist. Arról nem szól a fáma, hogy dobogós helyezés esetén a versenyzők legalább a pezsgőbe belekóstolhatnak-e…

Az edzőtáborról szólva Lewis Hamilton elmondta, hogy az elsősorban a csapatépítésről, az új emberek összeszoktatásáról szólt: „Klassz élmény volt. Még a gerelyhajítás rejtelmeibe is bevezettek minket. Jó dolog volt arra, hogy a mérnökök és a versenyzők összeszokjanak. Nemcsak rólam van szó, hanem arról, hogy az egész csapat fejlődjön és együtt fejlődjön, ha nyerni akarunk.”
  • G_ArchAngel #44182
    MS ott már lebőgött, nem kockáztatják már a VB-k a leégést csóró pálya- és rallyautósokkal szemben...
  • edeleny
    Szerintem eléggé megkavarhatja a dolgokat az idén ez a gumis dolog.
    Az autot ugy kell beállitani,hogy mind a kettövel viszonylag jol menjen.
    Amennyi tökös ujjonc van elég sok elözés lehet.persze mindez elmélet,majd elválik.
    Gondoljunk csak bele,nincs gumimelegitö,ugy hogy az idömérö végén az egy gyors kört el lehet felejteni.
  • bardocz
    Akkor 3 de így is világbajnok lett.
  • edeleny
    Tökéletes Monty pályafutás,az F1-be ö bajnokként jött a tengeren túlról,és ismerve az Amcsik F1-hez valo hozzáálását,valoszinü,hogy Montyt többen ismerik Europában,mint Sumit Amerikában.
    Ezzel most nem a tehetségüket akartam összehasonlitani.
  • Istencsászár
    Való igaz, de más módja nincs hogy ilyen nagy nevek találkozzanak a pályán, egyforma kocsikkal. A formula versenyzők hátrányban vannak ez természtes, mivel nincs formula kategória, amiben biztos ők is minden tudásukat be tudnák vetni.
  • Istencsászár
    Loeb 3 versenyt hagyott ki, Török, Ausztrál, Új-zéland.
  • DJ BP
    ő mondta, hogy senki, csak ezért :D
  • bardocz
    Igaz hogy nem lehet öszehasonlítani de ha arányaiban nézzük akkor Loeb nyert.Most is amit művel monte carloban ha nem esik ki megnyeri márpedig ritkán hibázik.És ráadásul most neki a C4 új autó és nem is tesztelhette sokat,hiszen elesett biciklivel eltörte valamelyik csontját és szegénynek kanapéból kellett vb-t nyernie:D.Utolsó két versenyen nem versenyzett.
  • b-type
    félre ne értse senki nagyon nagyra becsülöm Loeb vezetési és versenyzési tudását, eszembe sincs alá vagy fölé helyezni mondjuk DC-nek.
    Pont azt akarom hangsúlyozni hogy nem összehasonlítási alap egy RoC.
  • b-type
    Lehet hogy van bennük egy negyed gőz a nyerésre, azt pedig nem kétlem hogy a pályán 90%-s gőzt nyomnak, de ezzel együtt sem az igazi.
    Full egyenlő feltételek, egyenlő ideig gyakorolni a pályát, egy alap beállítással és gyí. :D
    A RoC-n DC pl. a polgári tapasztalataira hagyatkozva versenyez egy túraautós vagy egy rally versenyzővel szemben.
    Az ő előnyei hol vannak? sehol.
    Míg egy kasztnis autós az többet tud ebből érvényesíteni...ezért nem is jelent túl sokat ha Loeb megveri mondjuk DC-t.
    Nem gondolja senki hogy most akkor komoly sansz van arra hogy Loeb jobb pilóta mint Coulthard (legalább is remélem :DDD )
    Én nem bánnám ha nem formula-val mennének ezen az általam elképzelt álomviadalon, de ez nem jelentene előnyt senkinek, míg a RoC mezőnyben sajnos más a helyzet.
  • bardocz
    RoC-on a rally versenyzők indulnak előnyel mert ők mennek aszfaltos/betonos pályán is és ugyebár ott van nekik raalyautó amivel elég jól tudnak csapatni és már mentek vele ilyen pályá pl spanyol rally ott is vannak néha ugratók és azoka kocsik nem nagyon vannak leszorítva az útra hiába van rajtuk hátsó szárny
  • Istencsászár
    Rá lehet fogni ezt is, de mindeki aki oda megy nyerni akar, és habár nem kockáztatnak, de probálnak a legjobban mennei... játéknak tünik, de mind1ikben benne van a nyerés vágya és csak az hajta őket. Persze a "vesztesek" nevetnek a végén, meg milyen jó móka volt ( biztos az ), de azér van bennük csalodottság.
  • b-type
    ááá azt nem veszik elég komolyan sztem.
    Azért ott vannak akik komoly előnnyel indulnak akárhogyan is van.
    eleve ugye az utobbi időben aszfalt a borítás, illetve azon a pályán a leszorított autók semmit nem érnek (dobbantó :DD ).
    Nem iylesmire gondoltam, az javarészt jótékonysági, és médiarendezvény mint komoly vérverseny.
  • Istencsászár
    Ott van a Bajnokok Versenye. Miért DCnek, Kovának kell ott indulnia? F1 bajnokok hol vannak?
  • b-type
    Sajna erre nincs lehetőség :))
    Meg hát ki tudja mennyire vennék komolyan.
    De az ziher hogy azonos autóban vmi brahisabb plyán megnézném az egész F1 mezőnyét és persze ideengedve MS-t és Monty-t is :))
    Biztos hogy szórakoztató lenne, és talán olyanok is villoghatnának akik az autó miatt (vagy bármi miatt) az F1-ben nem jutottak sokra.
    Az tény hogy Monty-t se félteném, MS-t meg ugye pláne nem.
  • Istencsászár
    Miért kell Ms-hez hasonlítani? ő rajta kívül ezzel a szemlélettel mindeki egy nagy senki, és takarodjon az f1ből, talán Alonso aki annyira nem... egyéb kérdés?:D
  • DJ BP
    csak ha MS senki, akkor Monty mi? :D
  • Istencsászár
    Egy senki pályafutása:

-2005 Team McLaren Mercedes: 60 points; fourth in the Drivers’ Championship; winner in Britain, Italy and Brazil; second in Germany; third in Turkey.
    -2004 BMW WilliamsF1: 58 points; fifth in the Drivers Championship; winner in Brazil; second in Malaysia; third in San Marino.
    -2003 BMW WilliamsF1: 82 points; third in the Drivers Championship; winner at Monaco and Germany; second in Europe, France, Britain and Italy; third in Canada and Hungary.
    -2002 BMW WilliamsF1: 50 points; third in the Drivers Championship; second in Australia, Malaysia, Spain and Germany; third in Austria, Britain and Belgium. Fastest ever quali fying lap at Monza.
    -2001 BMW WilliamsF1: 31 points; sixth in the Drivers’ Championship; winner in Italy; second in Spain, European Grand Prix at the Nürburgring and Japan.

Ha gondolod nézd meg a többi eredményét az F1 előtti időszakról, már ha érdekel egy senkit. Vagy nézzük meg Kimi pályafutásást? az sem hűde sokkal jobb ( F1 ), tehát ő is egy senki? bár nála előző kategóriákról ne beszéljünk, mer fele ennyit sem tett le az asztalra mint Monty.
  • DJ BP
    én nem is szidtam Montyt, mondtam, próbálják ki egymást valahogy, ne csak itt üzengessenek :)
  • Count Adyn
    Igen, mondjuk ez igaz:) Ez a 2 srác annyira szereti egymást, tuti azért mondta ms is hogy beszóljon neki:D
  • a.carkey
    Senna anno kipróbált egy Rally autót, de ő pl. lebőgött vele és a csapata szétizgulta a fejét.

Prostnak pl. a jégrally is bejött.
  • b-type
    érdekes megközelítés :))
    Bármekkora klasszis MS, nem kell neki olyan dologról véleményt alkotnia amihez nem ért.
    Monty-tól meg sztem senki nem várt mást aki egy kicsit is ismeri, sosem filózott hosszan egy riposzton.
    Én sztem itt Monty-nak volt igaza,...MS sőt az egész F1 az amiknál egyáltalán nem azt jelenti már mint nálunk.
    ...és egyébként MS valszeg még azok a kivételek közé tartozik akiket nem vigyorognak ki a vezetési segítségekkel telitömött autóik miatt,..mert olyan régóta nyomja hogy több szabályváltoztatás alatt is mindvégig sikeres volt, és nyomást gyakorolt a mezőnyre.
    Na de szal az a lényege, hogy ha én 7× rally VB vagyok, se akarjak véleményt alkotni a Dakar-ról, mert teljesen másról szól.
    Főleg lebecsülő véleményt.
    MS még nem nyomott egy versenykört sem oválon mezőnyben.
    ..és onnan indult az egész.
    Ha MS azt mondja Monty menjen csak a Nascar-ba és remélhetőleg ott megtalálja a számításait, akkor nem ilyen választ kapott volna.
    Ez egy ilyen dolog. :)