182279
  • DJ BP
    Daewoo Matiz is teljesen új volt anno :DDDD
  • Istencsászár
    Vasselon: Teljesen új a TF107-es
  • Istencsászár

• DJ BP
    hát ezaz, ha viszont erre azt mondják, hogy bizonyíthatóan üres tanknál lehet tankolni, akkor itt az újabb kiskapu, kifolyatni a benzint, és hopp, mehet tankolni :DDDD
  • Istencsászár
    Olyan nagy változás nincs rajta ( külsőleg ), inkább csak finomított modellnek látszik. Gászkonyé mégis egy jó alapot csinált, ha nem dobták ki a kukába ezt az irányt...
  • Punker
    szép mint mindig csak menjen is :)
  • Istencsászár

• Istencsászár
  • Kit--Kat
    Nekem is ez ugrott be...
  • Istencsászár
    Érdekes szitu:)
  • Count Adyn
    Igen az a fura, mivan ha épp jönne a boxkiállás, van a kocsiban 1-2 körre elég benzin és hopp nagy baleset, SC 5-6 körig. Akkor lehet parkolni a fűre és heló?:D
  • gordon 24
    Mondhtnám azt is hogy kezdik el lesni az autóversenyzést titkait. NASCARBAN ugyan ez a szitu annyi kivételel hogy ott lehet tankolni. Pedig a NASCARban már egy pár éve erre rá jöttek hogy a lekörözötek feltartják a gyorsakat.
  • Count Adyn
    És ehhez mit szóltok?

"Ha a biztonsági autó a pályára jön nem lehet kimenni tankolni. Cserélhetünk kereket, de nem tankolhatunk és a boxutcában alacsonyabb lett a sebességkorlát, hogy egyszerre sok autó bejöhessen. És amikor ismét csatlakoznak a versenyhez, akkor az eredeti sorrendben állhatnak vissza, tehát lekörözött autók nem lesznek azok között, akiket nem köröztek le.”
  • bardocz
    átalakíttyák meg megmagasíttyák és visza kettő padlógáz brummbrumm kigyorsít viszont egy alfa 156-osal tudna ott mit kezdeni
  • Bandee1987
    kicsit szokatlan még számomra, de nem rossz, meg tudom szokni :)
  • G_ArchAngel #43991
    ott, a havas utakon mit kezdene vele?:)
  • bardocz
    fiattal nincsen bajom hanem azzal hogy egy ferraris pilóta nem ferrarit kap a segge alá még egy videóba se pedig aztán mindketten megérdemelnék
  • Kit--Kat
    Mi bajod a Fiattal?
  • CHEAPBOY
    Nem olyan biztos az,..... de messze meg a nyitány:(
  • CHEAPBOY
    Amennyit ezek a srácok keresnek, vehetnek is maguknak gépet, barmikor:)
  • Djemba
    jah minimum egy Enzo Ferrari
  • bardocz
    szegény massát beleültették egy fiatba :S azért ez nem volt szép dolog:D
  • Djemba
    szegény Massat sajnálom mert Coulthard,Heidfel,Montoya,De la Rosa sorsára fog jtni Raikkonen elkeni a száját naon hiába vn ott már egy éve.
  • CHEAPBOY
    itt egy masik, de hosszabb
  • CHEAPBOY
    Video is van:) Enjoy.
  • Kit--Kat
    Miért ne jönnének?! A Ferrarihoz igazolt!!!
  • Istencsászár
  • desigo
    Eléggé felszabadult még.
    Majd ha nem jönnek az eredmények nem fog így mosolyogni...
  • G_ArchAngel #43978
    [URL=http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=10516]Kimi: "Tetszik a csapat stílusa"[/URL]
  • G_ArchAngel #43977
    tévedés, itt most azon mosolyog, hogy Massa megkapja az első adagot: snowboardoztak és síeltek:)
  • Istencsászár
    Pedig nem... a piár rendezvényeken, fotózásokon eddig is vigyorgott, csak a verseny előtt s után szokott zombi lenni.
  • bardocz
    biztos hogy van mert eléggé ritkán mosolyog^^ amúgy még nekem is szokni kell:D
  • Amse
    beszrás ez a megvilágítás :D
  • CHEAPBOY
    rohadt meglepo ebben viritani latni.

Remelem van oka a mosolyra....
  • CHEAPBOY
    aztan, 4 futam utan lemorzsolodik a legjava.....
  • kulabácsi
    hát nekem még barátkoznom kell kimivel, de a piros az szép:D
  • Kit--Kat
    Jól áll Kiminek a Ferrari piros:)
  • G_ArchAngel #43969
  • edeleny
    Na akkor elkezdtük ezt a szezont is,innéttöl kezd izgalmássá válni.
  • Istencsászár
    Pályán a TF107

A Toyota idei bemutatójára január 12-én, Kölnben kerül sor, a TF107-es kódjelű versenygép azonban már a mai napon kigördül a Le Castellet-i aszfaltcsíkra. A Pascal Vasselon tervezte autó volánja mögött Ralf Schumacher foglal helyet, hogy egy rendszerellenőrző tesztet hajtson végre.

formula.hu

Aki talál képet, az ne tétovázzon:)