182273
  • G_ArchAngel #44120
    tavaly hogy nyalta a finn seggét: úgy vezet, mintha hímestojásokon menne...

most meg széthajtja...
    ja, elsőkörben széteső felfüggesztés, lerepülő hátsószárny, egy futamon háromyszor lecserélt kormány, boxban elfüstölő motor - kegyetlen állat ez a Kimi:)

nem baj, Mario, kanadai törésteszt után mentegesd a spanyolt...

arra kívácsi leszek, hogy a látványosan durván vezető Hamilton kap-e harckocsit:)
    mert a kis Lewis nem ismert se istent, se embert GP2-ben, ledarált ott mindenkit fűvön, kavicson keresztül:)
  • Istencsászár
    Előtte meg nembírta, ez zsákba macska, a nagy hajtásnál csak 1 csavarnak kell felmondania a szolgálatot és már vége... majd kiderül.
  • kulabácsi
    hát ha sumi utolsó versenyét kibírta a ferrari asszem h kimivel sem lesz gond:)
  • Istencsászár
    Teszteredmények - Jerez - Csütörtök:

Poz. Pilóta Csapat Idő Kör

1. Davidson Super Aguri-Honda (B) 1:19.628 145
    2. Fisichella Renault (B) 1:19.766 61
    3. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:20.059 75
    4. Kovalainen Renault (B) 1:21.029 52
  • Istencsászár
    Több volt tény. Kik voltak a csapattársai? az áallandó másod hegedűsök, DC-t ugye nemkell mondani, Monty pedig 2005ben is kihagyott pár futamot, s tavaly is.

Sok volt a műszaki gond ezen a szinten, akárcsak a Toyotánál vagy a Hondánál, épp ezért egyik sem vb még.
  • a.carkey
    Raikkönen csak páncélossal tud világbajnokságot nyerni

Azért a mekinél mindig elég sok gond volt a motorokkal. Ha csak Kimi lett volna a gond, bármelyik csapitárs nyert volna vébét.
  • fb2
    nemtom, ez nagyon Wishful Thinking... A McLaren nem lenne McLaren ha nem fustolne legalabb egy motor a teszt alatt. Legalabb is nem lep meg. Szerintem Dennis a 'Technology Center' hellyett auto technikara kellene koltenie a szonzori penzt... csak az en velemenyem.
    Viszont a Ferrari jol nez ki, es van egy erzesem kemenyek lesznek. a vegen meg Kimmi't is megkedvelem..
  • Kit--Kat
    :DDDDD
  • G_ArchAngel #44112
    nem akarok, mert Hamiltonnak én is drukkolok, szóval én csak addig örülök, amig a Csita szekere ég...:)
  • DJ BP
    :DD
  • Istencsászár
    A lényeg hogy meg lett javítva, nem robbant le, nem robbant fel stb... első Mp4/22 teszt volt, ennyi malőr nemszámít.
  • Kit--Kat
    ne taposs bele a lelkivilágába:)
  • G_ArchAngel #44108
    1 óra alatt két motorcserét megelehet csinálni...
  • Istencsászár
    Nem füstölt el. Valami mechanikai hiba történt és be kellett jönnia a boxba. 1 óra alatt javíották azt tovább körözött.

Teszteredmények - Valencia - Szerda:

Poz. Pilóta Csapat Idő Kör

1. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:12.053 57
    2. Kubica BMW-Sauber (B) 1:12.169 52
    3. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:12.571 123
  • edeleny
    Igen,már ha a Ferrari be engedi ülni az utolso futam elött az idei autoba!
  • Kit--Kat
    sanszos
  • bardocz
    jójó azt tudom csak hogy akkor is ők voltak-e
  • Kit--Kat
    a rönó mindíg hisztizik...
  • bardocz
    Ezért nem ők hisztiztek amúgy?Nem vagyok benne biztos tudom hogy valakik hisztiztek de én briósra tippelek.
  • Kit--Kat
    alig másolnak
  • fb2
    Elfustolt a McLaren is, es Alonso szivja.....a fustot. Kimmi nek nagy lessz az elonye.

Ja azon a videon, a Volvo SUV vezetoje valoszinuleg egy no volt..... es valoszinuleg "haja--csing-cseng-ding-dong...." Vagy pedig Sato, es gondolom orditotta hogy: " Harakiri....Bonzai" vagy valami ilyesmi. En mar csak tapasztalatbol beszlek mert latom ezt minden nap az utakon. hah
  • DJ BP
    jaja :DD
  • Freedom88
    ez lesz egész évben, meg a mekivel is:P
  • allock #44097
    hátul a 'ferraris kerék "izémizé"(légterelő vagy mi)' bevillan :D
  • G_ArchAngel #44096
    tegnap elfüstölt a Rötyó-moci:)
    finn került a csapatba:)))

(igaz, asszem Fisico-é dööglött meg)
  • Istencsászár
  • desigo
    Az elsőnek szerintem fogalma nem volt,hogy mit csináljon...
    Érdekes a tűzoltó nem csúszott le.
  • G_ArchAngel #44093
    amikor az első seggel nekicsúszott a mutatványa végén az autóknak, akkor az lejtőnek lefelé volt, ott nem tudott mittenni, de a flipperezés amit az utcában csinált, az nem volt semmi:)
  • G_ArchAngel #44092
    szerk: karosszériás...
  • DJ BP
    biztos jeges, de hát, pl. az első mit csinált? az megőrült sztem, de a többi is NO COMMENT, óvatosabban kéne a gázt nyomni nem ész nélkül
  • G_ArchAngel #44090
    itt vagy jégpálya van a hó alatt vagy iszonyat bénák, de megérte volna nyitni egy korasszériás műhelyt:)
  • fb2
    off topics: Seattle autosok, mikor esik a ho.....

[/
  • Kit--Kat
    Enzoja is van...
    Könnyebb felsorolni milyen Ferrarija nincs:P
  • DJ BP
    ő meg beül az 599GTB-ébe és hazarepeszt :DDDD, biztos van neki
  • Freedom88
    eleget versenyzett már sztem, meg ha nagyon akarja akkor úgyis vezethet..
  • DJ BP
    azért Alonsot elnézve, ő se megalázkodó típus, sőt a ló túloldala :DD Úgyhogy sztem ennek nincs alapja. Olyanok vagytok mint a Blikk komolyan :DD
  • desigo
    Nem lehet túl kellemes neki nézni a többieket ahogy tolják neki...
  • BaliBoy
    Yeah! :))
  • sumi
    Sumi ismét munkában......
  • desigo
    Jól néz ki csak lépjen is:)