182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #44120 tavaly hogy nyalta a finn seggét: úgy vezet, mintha hímestojásokon menne...
most meg széthajtja...
ja, elsőkörben széteső felfüggesztés, lerepülő hátsószárny, egy futamon háromyszor lecserélt kormány, boxban elfüstölő motor - kegyetlen állat ez a Kimi:)
nem baj, Mario, kanadai törésteszt után mentegesd a spanyolt...
arra kívácsi leszek, hogy a látványosan durván vezető Hamilton kap-e harckocsit:)
mert a kis Lewis nem ismert se istent, se embert GP2-ben, ledarált ott mindenkit fűvön, kavicson keresztül:) -
Előtte meg nembírta, ez zsákba macska, a nagy hajtásnál csak 1 csavarnak kell felmondania a szolgálatot és már vége... majd kiderül. -
hát ha sumi utolsó versenyét kibírta a ferrari asszem h kimivel sem lesz gond:) -
Teszteredmények - Jerez - Csütörtök:
Poz. Pilóta Csapat Idő Kör
1. Davidson Super Aguri-Honda (B) 1:19.628 145
2. Fisichella Renault (B) 1:19.766 61
3. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:20.059 75
4. Kovalainen Renault (B) 1:21.029 52 -
Több volt tény. Kik voltak a csapattársai? az áallandó másod hegedűsök, DC-t ugye nemkell mondani, Monty pedig 2005ben is kihagyott pár futamot, s tavaly is.
Sok volt a műszaki gond ezen a szinten, akárcsak a Toyotánál vagy a Hondánál, épp ezért egyik sem vb még. -
Raikkönen csak páncélossal tud világbajnokságot nyerni
Azért a mekinél mindig elég sok gond volt a motorokkal. Ha csak Kimi lett volna a gond, bármelyik csapitárs nyert volna vébét. -
fb2 #44114 nemtom, ez nagyon Wishful Thinking... A McLaren nem lenne McLaren ha nem fustolne legalabb egy motor a teszt alatt. Legalabb is nem lep meg. Szerintem Dennis a 'Technology Center' hellyett auto technikara kellene koltenie a szonzori penzt... csak az en velemenyem.
Viszont a Ferrari jol nez ki, es van egy erzesem kemenyek lesznek. a vegen meg Kimmi't is megkedvelem..
-
:DDDDD -
G_ArchAngel #44112 nem akarok, mert Hamiltonnak én is drukkolok, szóval én csak addig örülök, amig a Csita szekere ég...:) -
DJ BP #44111 :DD -
A lényeg hogy meg lett javítva, nem robbant le, nem robbant fel stb... első Mp4/22 teszt volt, ennyi malőr nemszámít. -
ne taposs bele a lelkivilágába:) -
G_ArchAngel #44108 1 óra alatt két motorcserét megelehet csinálni... -
Nem füstölt el. Valami mechanikai hiba történt és be kellett jönnia a boxba. 1 óra alatt javíották azt tovább körözött.
Teszteredmények - Valencia - Szerda:
Poz. Pilóta Csapat Idő Kör
1. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:12.053 57
2. Kubica BMW-Sauber (B) 1:12.169 52
3. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:12.571 123 -
edeleny #44106 Igen,már ha a Ferrari be engedi ülni az utolso futam elött az idei autoba!
-
sanszos -
jójó azt tudom csak hogy akkor is ők voltak-e
-
a rönó mindíg hisztizik... -
Ezért nem ők hisztiztek amúgy?Nem vagyok benne biztos tudom hogy valakik hisztiztek de én briósra tippelek. -
alig másolnak
-
fb2 #44100 Elfustolt a McLaren is, es Alonso szivja.....a fustot. Kimmi nek nagy lessz az elonye.
Ja azon a videon, a Volvo SUV vezetoje valoszinuleg egy no volt..... es valoszinuleg "haja--csing-cseng-ding-dong...." Vagy pedig Sato, es gondolom orditotta hogy: " Harakiri....Bonzai" vagy valami ilyesmi. En mar csak tapasztalatbol beszlek mert latom ezt minden nap az utakon. hah -
DJ BP #44099 jaja :DD -
ez lesz egész évben, meg a mekivel is:P -
hátul a 'ferraris kerék "izémizé"(légterelő vagy mi)' bevillan :D -
G_ArchAngel #44096 tegnap elfüstölt a Rötyó-moci:)
finn került a csapatba:)))
(igaz, asszem Fisico-é dööglött meg) -
-
Az elsőnek szerintem fogalma nem volt,hogy mit csináljon...
Érdekes a tűzoltó nem csúszott le. -
G_ArchAngel #44093 amikor az első seggel nekicsúszott a mutatványa végén az autóknak, akkor az lejtőnek lefelé volt, ott nem tudott mittenni, de a flipperezés amit az utcában csinált, az nem volt semmi:) -
G_ArchAngel #44092 szerk: karosszériás... -
DJ BP #44091 biztos jeges, de hát, pl. az első mit csinált? az megőrült sztem, de a többi is NO COMMENT, óvatosabban kéne a gázt nyomni nem ész nélkül -
G_ArchAngel #44090 itt vagy jégpálya van a hó alatt vagy iszonyat bénák, de megérte volna nyitni egy korasszériás műhelyt:) -
fb2 #44089 off topics: Seattle autosok, mikor esik a ho.....
[/ -
Enzoja is van... 
Könnyebb felsorolni milyen Ferrarija nincs:P -
DJ BP #44087 ő meg beül az 599GTB-ébe és hazarepeszt :DDDD, biztos van neki -
eleget versenyzett már sztem, meg ha nagyon akarja akkor úgyis vezethet.. -
DJ BP #44085 azért Alonsot elnézve, ő se megalázkodó típus, sőt a ló túloldala :DD Úgyhogy sztem ennek nincs alapja. Olyanok vagytok mint a Blikk komolyan :DD -
Nem lehet túl kellemes neki nézni a többieket ahogy tolják neki... -
Yeah! :)) -
Sumi ismét munkában...... -
Jól néz ki csak lépjen is:)