182273
  • G_ArchAngel #44080
    A BMW bemutatta a 2007-es autóját

• edeleny
    Ez lesz az uj Williams?
    Remélem követi a mélto hagyományokat,és elfeledteti a tavalyi évet.

Egy dolog tünik fal az uj autokon,a törzs közepe táján mindegyik tele van apro szárnyakkal.
  • Istencsászár
    Jah, valszeg nem. Feb-2őig van még mit csinálni, és a esztek kezdődnek!
  • G_ArchAngel #44077
    nekem nem volt türelmem átpakolni a sárgabékás tárról:)

amúgy állítólag nem végleges változat...
  • Istencsászár

• G_ArchAngel #44075
    Ron-nak kellett egy gyenge jellem, akit lehet irányítani, Kimit nem tudta betörni, majd a spanyol alszik a lábtörlőn...
    Kopasz lett a rangja, ha idegességében falra keni a Mekit Kanadában, akkor jöhet az öltözőben a motoros fóka-móka:)
  • DJ BP
    saját döntése miért nem lehetett volna a hajlevágás??
  • DJ BP
    újonc nem is nagyon ül friss 2x VB címes autóba :))
  • Punker
    megkopasztották baze? nagyon durva agymosás mehet ott.....
  • G_ArchAngel #44071
    Alonso mosolya nem olyan őszinte, lehet Ron Dennis bácsi valamit elrejtett az kezeslábasban:)))
  • Jeff Gordon
    nekem is tetszik sztem is jó lett,bár az overálon sztem kicsit sok a szponzor,de az is durva lett,nagyon szép.
  • G_ArchAngel #44069
    nagyon szép...
    Kimi mögött ezzel lesz Hamilton 2.:)
  • Count Adyn
    Fura
  • Jeff Gordon
    A McLaren:

• Jeff Gordon
    újoncként 1950óta nem nyert senki vb cimet,akkor is csak azért,mert mindenki újonc volt,az volt az elsö szezon.
    hát ha Kovaleinen nyerne az nem semmi teljesitmény lenne töle.kiváncsian várom ezt az idényt
  • DJ BP
    egyik legjobb a Rönő, nem is gyengébb :)
  • DJ BP
    Alonsotól függetlenül mondom, mert Mekiben ül
    Fiscot meg valahogy nehéz VB esélyesként elkönyvelni, nagyon gyenge volt tavaly, néhány kivétellel. Ezért Kovalainen
  • Istencsászár
    Hát reméljük nem lesz olyan két balkezes 23 autó társaságában mint Rosberg, bár lehet ez GP2 mult ahol ütötték vágták egymást:D
  • G_ArchAngel #44062
    most akkor mi tér el attól amit én írtam?
    adott a mezőny (szerintem, látatlanban) 2. legjobb pilótája (Kimi után), és az egyik legjobb technika (remélem)...
  • Jeff Gordon
    csak azt felejtitek el,hogy Schumi 1991ben volt ujonc.nézzetek meg egy korabeli autót,rögtön látszik,hogy jóval kevesebb elektronika volt benne,akkor még többet számitott h milyen a vezetö.manapság leginkább az a nyerö ember aki a legjobb kocsiban ül,és még tud hozzá vezetni is,de hiába vagy piszok jó pilóta,hogyha az autód egy kalap nulla.szvsz már az ujoncok csak akkor érvényesülhetnek igazán ha top autóba ülnek,régen ez nem feltétlenül volt igy.
  • G_ArchAngel #44060
    Schumi újoncént nagyon ment egy gyenge autóval, ha Hamiltonnak ilyen tulajdonságai vannak, akkor ezzel az autóval ott lehet a dobogón...
  • Istencsászár
    Érdekes, ujonchoz ekkora reményeket fűzni:). Azér van egy Vb a mezőnyben akár tetszik akár nem... Alonso, Kimi és Rönó csata lehet, de attól függ hogy a többiek mennyire szólnak bele, mer év elején lehetnek fellángolások sok csapatnál, főleg az egyforma gumik miatt... Egy Honda, Toyota, BMW de még a Red Bull is ott lehet a tűzvanlaban. Persze az fog nyerni aki stabil teljesítményt nyujt, de ez csak féltávnál fog kiderülni, bár akkor is lehet hogy valaki fellángól, valaki leereszt... láthattuk a múlt évben. Szvsz nemvárok semmiféle dominanciát mint pl 2004ben a Ferrari részéről, azok az idők remélhetőleg elmultak ( nem a Ferrari miatt, hanem h egy csapat uralja az egész évet, unalmas lenne )
  • DJ BP
    sztem Kimi vs. Kovalainen csata lesz, Massa is beleszólhat, hacsak nem hibázgat
  • Jeff Gordon
    mert Mika volt a legjobb,ez teljesen egyértelmü.Mekinek sokáig nem lesz olyan pilótája...
  • Istencsászár
  • Dodo55
    Én is így vagyok :D
  • antijuve
    felesleges.úgyis a BMW nyer hehehe:)
  • Freedom88
    és most pofára esek ha most szeretném hogy a Ferrari közül vki vagy netalántán Button nyerné a VB cimet és nem sikerülne?
  • Istencsászár
    Dehogy, tippelni lehet, csak az kijelentés volt:D

Hiába remélem hogy Alonso vagy Hamilton lesz a bajnok, Mika óta nemjött be:D szal feleslegesen nem ejtem magam pofára, legyenek izgi versenyek, az még talán reális cél.
  • G_ArchAngel #44051
    hogy melyik csapat lesz a VB - lesz*rom, csak egyéniben legyen bajnok Kimi, a többi nem érdekel...:)
  • Freedom88
    és akkor más nem teheti meg h megtippeli vagy az teljesen tilos?
  • Istencsászár
    Én nem jósolom meg, sőt ki sem ejtek ilyet a számon, mer lehet nem az sem az hanem a 3. csapat lesz a Vb...
  • bardocz
  • Freedom88
    amennyiért Te megjósoltad a Te kedvenc csapatod győzelmét
  • gordon 24
    Nem vagyok jós.. Reménykedem.. Nagyon szeretném ha ferka lenne a világbajnok.
    Tudod hogy te nagy Mekis vagy de szerintem idén még nem lesz esélyük. Elfog jönni az az idő. Alonsot nem szeretem de elég jó pilóta és ért az autókhoz. Szerintem 2008-tól lesz esélyük de addig nem. Idén Ferrari Renault csata lesz megint szerintem. Vagy KIMI lesz a Világbajnok Vagy Fisichella. Persze ez csak tipp. Lehet hogy megint Alonso vagy Button. Na mind1. Én szerintem a Vörösök örülnek 2007 októberében.
  • Istencsászár
    Ezt mennyiért jósoltad meg?
  • gordon 24
    2007- világ bajnoka!!! Go ferka go!!!!
  • Freedom88
    Gyönyörű az autó! Pályán újra az élen lesz!!
  • Kit--Kat
    Olvatsam a cikket és én kérek elnézést. Tényleg gáz, hogy csak így muatták be...
  • Kit--Kat
    az-az Alice felirat nagyon gáz:S:S:S