182273
  • desigo
    Sumi fiatal korában pont ilyen nagyképű volt!
  • gordon 24
    Figyelj ez az ember nem való ebbe a mezőnybe.. Arogáns stílusa van senkit nem tisztel mindenkinek beszól mindekit oktat. az egész ember nincs 25-éves aztán azt hiszi ő alkotta az F1-et. Az emberek zömének ebből van elege. Én Sumi fan vagyok nem fikáztam a Hakkinent amikor elverte sem a Villeneuvot. És miért nem azért mert azo az emberek tiszteletet mutattak a sport iránt a versenyző társak iránt. Igaz Villeneuve ezt később megcáfolta a nyilatkozataival. Alonso ezekkel a megmozdulásokkal egyre jobban váltja ki az elnszenvet. Ha ugy lenne ahogy mondjátok egyre többen szeretnék mert ő a világ bajnok de nem igy van. Inkább egyre többen utálják. Suminál Rossiná miért nem ez a helyzet? Azért mert ők nem ugatnak le mindenkit nem mutatnak utálatot az egész világ és mindenki iránt. Alonsonak egy normális mondata hozzászolása nincs.
  • BaliBoy
    az utobbi időkben nem volt olyan pilóta akit ennyire utáltak volna és nem ismernek el a nem rönó drukkerek, mint Alonso.

Hát már nem is azért de szerintem pont, hogy volt. Nem hiszem, hogy az F1 történetében lett volna még egy annyira vitatott pilota mint Sumi. Legalább annyi utálója volt mint azok akik szerették. Még sok olyan embert is imertem/ismerek akik annak ellenére, hogy nem követték szororsan az eseményeket és nem volt kedvenc pilótájuk, Sumit viszont ki nem állhatták.(tipikus ellendrukkerek, szánalmasak) Még szerintem Alonso nem érte el azt a szintet, hogy annyian utálják. Bár mindenféleképpen jó uton halad afelé.
    Viszont sztem ha Ron továbbra is szekálni fogja látványosan akkor néhány emberben szimpátia fog kialakulni Alonso iránt.
  • Istencsászár
    Az tulzás h utáltam, mivel 2005 előtt annyira nem is érdekelt a fickó, 2005ben viszont Kimi szerencsétlenkedése miatt nem volt a szivem csücske, 2006ban már tetszett ahogy megy...
  • DJ BP
    Ez a gyerekes ha már ilyen szintre lépünk(léptél)... a tetteit lehet nem szeretni, a kisugázását lehet nem szeretni ( de kit izgat amikor ez autóverseny nem fan klubb ), de h nem ismerik el sokan 2 év bizonyítás után... szomorú.

Most mi bajod? Büdös szóval nem mondtam hogy nem jó pilóta, meg mázlista. Tőlem ilyet nem láthattál, ne azonosíts azokkal. Egyszerűen én nem szeretem ezt a faszit. Te se szereted Sumit mégse mondogatom hogy biztos azért mert győz... Úgyhogy állj le az örökös védelemről, amióta kiderült hogy Mekihez megy, azóta ezt csinálod...
  • G_ArchAngel #44355
    Alonsot is utálta, míg nem lett Hamilton csapattársa...
  • desigo
    Csúnya a feje?

Még szerencse,hogy bukósisakban vannak:))))))9
  • DJ BP
    te is utálod Sumit...
    Ez a szívünk joga, nem?
  • Istencsászár
    Jajj, micsoda oktatás. Akkor miért? mer csunya a feje? az utobbi időkben nem volt olyan pilóta akit ennyire utáltak volna és nem ismernek el a nem rönó drukkerek, mint Alonso. Ez a gyerekes ha már ilyen szintre lépünk(léptél)... a tetteit lehet nem szeretni, a kisugázását lehet nem szeretni ( de kit izgat amikor ez autóverseny nem fan klubb ), de h nem ismerik el sokan 2 év bizonyítás után... szomorú.
  • a.carkey
    És ahogy a Twin Peaknél is volt: a zene csak szól ... (esetünkben: az eső csak esik ...). :)
  • edeleny
    Skacok,áll az idő Itt semmi sem változik!

törnek a gépek,Hamilton leamortizálta az elsö F1-es gépét,egyiket a kettöböl,addig Massa az egyetlen uj auton ellenörizte az FIA töréstesztjét.
    Aztán meg röhögtünk,hogy a Honda sikeresen megtett 2x250 métert.
    Jol indul ez az év!
  • DJ BP
    Mer elverte Sumit és mer nem Kimi nyert, nabumm, utáljuk emiatt.

Neked ez a fixa ideálod... Ez is pont úgy unalmas. Azt hiszed mindenkinek ez számít, hogy ki győz, és attól függően szereti vagy nem. Ez gyerekes dolog, és nem csak gyerekek járnak ide
  • G_ArchAngel #44348
    a csávó igazából a fejével vívta ki az ellenszenvem - ha valakire ránézek és unszimpatkus, akkor csendben maradok, de ez a lény, annyira taszít valamiért, hogy kinyílik a bicska a zsebemben, ha ránézek...
  • Istencsászár
    Én tudom h nem a kedvenced, de ez a álltalános Alonso fika kicsit kezd sok lenne... Mer elverte Sumit és mer nem Kimi nyert, nabumm, utáljuk emiatt.
  • G_ArchAngel #44346
    Aki évek óta velem együtt ide ír, tudja, hogy Schumi soha nem volt a kedvencem, de Ő nem is váltott ki belőlem negatív reakciókat - ellenben ez a spanyol már csak a tekintetével is arra ösztönöz, hogy tapossak az arcába...

idóta dolog Tőlem, de vállalom...

(legfeljebb, majd ezt is lenyúlja valaki "aláírásnak" - jó magyar szokás szerint: lopjunk, ahol csak tudunk...)
  • Istencsászár
    Ahogy érzed, de nemis Sumi eredményeiről volt szó, de ha igy látod hát hajrá.
  • Mersant
    itt a nagy igazság
  • Nyiri
    Hulyeseg.
  • G_ArchAngel #44342
    Schumi mindenidők legeredményesebb pilótája, Senna pedig a legjobb. PONT, téma lezárva...
  • a.carkey
    Na az bizti! :)
  • desigo
    ott van a mondatod végén a volna...
  • Istencsászár
    Akarsz beszélni Sumirol?
  • G_ArchAngel #44338
    ha nyer a McLaren-nel, akkor soha senki nem mossa le Róla a Mázlista nevet, és Kimi lesz a legnagyobb Lúzer:)
  • desigo
    Nah majd idén meglátjuk...
  • G_ArchAngel #44336
    A legjobbról volt szó, nem a mákkirályról...:)
  • desigo
    Alonso a legjobb:)
  • G_ArchAngel #44334
  • G_ArchAngel #44333
    szerintem meg a Renault-nak van 4 VB címe, mert a spanyol más csapattal sz*rt sem ért volna, a Renault-val pedig minimum 6 pilóta VB lett volna...
  • DJ BP
    Alonsonak szarabb lesz idén, mint tavaly Kiminek, hát Alonso Monacoban nem ülhet fel egy jachtra piálni, amikor majd elfüstöl, mert Ron letiltotta róla :DDDD
  • pauly
    Szerintem meg alonso a legjobb a jelenlegi mezőnyből,nemhiába neki van 2 vb címe :)
  • Count Adyn
    A francba! Pedig kötekedni akartam, azthittem alonzóról volt szó, nem olvastam át ezt a sok anyázást:DDD
  • edeleny
    Hümm,Kimi a legeredményesebb aktiv versenyzö?
    Gondold át ezt mégegyszer!
  • Count Adyn
    És erre mondják a kötözködők hogy nem a legjobb mert azt nem lehet megítélni ha nem egyforma autóval versenyeznek, ebből szokott az lenni hogy a "legeredményesebb aktív versenyző". Ez van
  • Dodo55
    "A csapattársa az egyik legjobb F1-es pilóta."
    Nem az egyik legjobb.
    A legjobb :)
  • desigo
    Azért nem gyökér ő attól még.
    Rajta is lesz nyomás rendesen.A csapattársa az egyik legjobb F1-es pilóta.
    Nem szeretne lemaradni...
  • Kit--Kat
    Azért mert Massa gyökér. Nem is értem, hogy lehetett őt lezserződtetni tavaly... NEm üti meg a Ferrari szintet.
  • BaliBoy
    Meglepte, hogy száraz a pálya. :D
  • a.carkey
    Biztos kiment egy csaj, nagy csöcsökkel az erkélyre, Massa meg benézte. pl. :)
  • a.carkey
    Innen szép nyerni! :)
  • Istencsászár